-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zooka
tag
Az törvényszerű, hogy a power manager nem ismeri fel és nem hajlandó tölteni az utángyártott akkukat? Tehát ha egy gyárinak hirdetett akku mégsem az, akkor a power managertől tudni fogom?
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #74898 üzenetére
Mert akkor az még titokzatos
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz Tikakukac #74883 üzenetére
Van akinek meg nincsen gondja ugyanazzal a szervizzel. Volt már istenítve sok más szerviz, de akadt, aki még a komolyabb szervizt is leminősítette itt. Persze ettől még a Telemaxnál lehetnek gondok, különben nem jeleznének olyan sokan elégedetlen ügyfelek.
Nézd meg, hogy hány z580 illetve z585 szerepel eladásra a Hardveraprón. Ritka, mint a fehér holló. Amikor Alfánál volt tavaly z580 azt is hamar elvitték, de a notebooksystemtől a z585 két darab webre kitett notit is. Aki élvezni is akarja a gépet, nemcsak töréstesztre használni, az urambocsá' konzumert is vesz néhanapján.
N5110 és társai
N5110 még nem, de azon kívül volt pár Dell Inspiron a kezemben, még a nem sokkal jobb kiszerelésű Vostro is, de sikítva dobtam vissza mindegyiket, pedig messziről jól néztek ki. A korábbi Latik zajos hűtésétől sem voltam elájulva.
Amikor gépet veszek, nemcsak vázat vásárolok. Persze sokszor erősen kompromisszumos a dolog, vagy az egyik, vagy a másik tulajdonság rovására.
[ Szerkesztve ]
-
hankpoke
tag
Kollégákhoz egy kérdésem lenne:
X220-as gépemhez keresek dokkoló + tápot.
Használt Docking Station Type 4338/4337 néztem, de marha drágán ér ide külföldről.
Van valakinek eladó? Bónuszként kellene még egy garnitúra track point gumi is, mert szegény már szétkopott.
Köszönöm a válaszokat. -
Tikakukac
titán
válasz westlake #74892 üzenetére
A revízió-váltott X-ek is tudják hidd el, nem egyet láttam már saját szememmel, bár ez annyira nem durva már A 4k-s Y50 olyan bevilágítást tudott, hogy záridő cseszegetés nélkül fényes nappal fényképeztél fekete háttérnél egy kb. telisárgás-fehéres képet. És ez is 350 bruttó körül mozog. Jha és garimatricák defaultban legyalulva gyárilag, refurb gép parancsolj
Dell moncsimmal kapcsolatban jutott eszembe amúgy, mert ott első körben képet sem kértek a foltokról, másodjára pedig a nyilvánvalóan bright pixelre nem akartak cserét, pedig nullhiba gari van rá Ultrasharpokban. És hát lehet bugázok egy x230-at aztán tudjam mi a tök van arrafelé ha úgy lenne.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
westlake
félisten
válasz Tikakukac #74891 üzenetére
Azt tudom, hogy van az IPS ghos bug, amiről van is több thread a ThinkPad fórumon. saját szememmel láttam milyen gáz, amikor egy 600k-s gen2 Carbon kijelzőjén (3K) ottmaradnak az előzőleg megnyitott ablakok. Az okos szerviz tudtommal cseréli ezeket. Egyébként meg minden elbírálás kérdése.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tikakukac
titán
válasz westlake #74888 üzenetére
Random bármire. De legyen mondjuk x220 vagy x230 sima vagy tablet IPS, mindegy. Azokból volt is rev váltás hivatalosan ha minden igaz, mert vállalhatatlanok voltak. Visszahívás asszem nem. Mondjuk ehhez képest a javított panelek is hát éppen hozzák a szintet, de azt mondom TN után faja.
Szóval ilyenekre. De ez csak egy konkrét példa volt, erről tudok mert ezt követtem másra nem akarok rálátni, elég volt ez is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
westlake
félisten
válasz FoxiestFox #74886 üzenetére
Miért ne tudná? AIDA, CPU-Z, HWINFO, stb.
#74889: Két modult lehet beletenni, és szerintem még mindig nem fontos hogy két ugyanolyan modul legyen benne. A dual-channel ugyanúgy működni fog két különböző modullal is.
Hogyhogy nem mutatják? Üresek az adott rubrikák?#74887: Konkrétan milyen típusú notebook kijelzőjére gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tikakukac
titán
válasz westlake #74885 üzenetére
Ha már úgyis aktív vagy: kijelzőknél a nem pixelhibás de mégis erősen bajos panelekről kép kell és aztán megy fentebb 1 szinttel a dolog vagy élből viszlát? Gondolok durva bevilágításokra vagy már idegesítő ghostingra. Kezdődnek a mókapanelek elterjedni, és a 4k-s Y50 kijelző után ez eléggé felpörgött bennem. Mert Telemax tesz rá, ezt tudom.
-
félisten
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Azt mivel tudom megnézni, hogy milyen memória van a T500-ba. Bővíteni szeretném azt a meglévő 2GB-t.
Köszönöm. -
Tikakukac
titán
válasz Dhampir #74882 üzenetére
Az biztos, fajin masinák voltak. Megküldve a mostani Telemaxos szervizeléssel és hullási aránnyal birtokosa lehetnél az N5110 és társai klub külön díjának is Pedig atyaég, onnan is micsoda menekülés van aki már rájött mekkora szemetet vett. Tényleg kedvelem az AMD-t mert mindig akar valamit, csak tényleg nonstop felhúznak a vidkarikkal.
-
Tikakukac
titán
válasz lajtika #74875 üzenetére
Lehet bele modemet tenni, igen, mondjuk a telefon ikonnal megfogtál.
Lehet rakni oda PEZ cukorka tartót is, csak annak kevésbé lesz haszna, bár ha édesség kell és vészhelyzet van akkor ez is opció.
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy Lenovo x200 zal kapcsolatos kérdésem. A gépem jobb oldalán van egy üres hely, egy telefon ikon van mellette. Gondolom ez egy modemnek lenne a helye? Az lenne a kérdésem hogy ez valóban az e? Illetve hogy oda valami mást is be lehet e építeni, Előre is köszönöm a választ.
-
Kube
senior tag
Jah... akkor jól sejtettem. Igazából az a bajom, ha meg is veszem tőle még kell bele szerezni egy vinyót stb, sok macera lenne vele. Mind1 akkor jöhet a másik tulaj. A kis akksival amúgy a reális üzemidő 4 óra?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
Halihó
Most beszéltem az eladóval, eredeti terméknek tűnik a gép. 3 és fél éve használja, dokkolóban csücsült. A 2-2.5 óra reálisnak mondható akku üzemidővel? (ahogy elnéztem neki képen a legkisebbik van).
A vincsesztere 100 teljesítmény / 70 kondíció >> ez szerintetek mekkora probléma?
-
westlake
félisten
Nem tudom mennyire fele meg a valóságnak, de az E450 és az E550 FRU listájában is szerepel 4. generációs Intel CPU-val szerelt alaplap, sőt 3. generációssal(!) szerelt is.
Play nice!
-
MODERÁTOR
válasz Tikakukac #74863 üzenetére
Nagyon szuper, köszi. Azt fontolgatom, hogy előbb-utóbb csak kellene egy x220 a T420 mellé. És ahhoz itthon is, meg az irodában is van töltő. Ha vennék egy x220-at, akkor lenne egy harmadik töltő, és azt bent hagyhatnám a kocsiban, így akárhol tudnám tölteni akármelyik gépet, nagyon jó felállás lenne.
Használt x220-nál mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Egyáltalán nem volt még x típusom.
-
MODERÁTOR
Erről jut eszembe, amit itt írtok, hogy x220. Ugye jól gondolom, hogy az x220 töltőcsatlakozója az azonos a T420-éval?
-
Kube
senior tag
köszönöm
X220-nál a cuki kis dokkoló tetszik a legjobban (ultrabase series 3), meg persze ott a súly meg a méret. De ha használni kellene akkor kisülne a szemem. Szóval vagy cipelek magammal monitor ami kicsit kivitelezhetetlen vagy veszek egy nagyobbat. Na de most már csak a megfelelő T420-at kell elhoznom
-
HSM
félisten
AG az az AntiGlare, azaz tükröződésmentes réteg, amiről beszéltünk.
A kalibrálás nem nagy cucc: [link]
Ha csak a gammát kicsit megpiszkálod már rengeteget segít, az nálam nagyon el volt mászva az AUO panelen.Én is gondolkoztam X220-on, de nekem is kicsi lett volna, arra jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
válasz lugosi #74858 üzenetére
Én is így látom. Sajnos párszor próbáltam VGA-val okoskodni, nekem se volt túl szép az eredmény. Egy átalakító reméljük megoldja a problémát
HSM:
Most egy 1440*900-ról tolom én is. Monitort akartam először, de rájöttem, hogy jobban járnék egy ilyen T420 csodával. 1280 az borzalmasan kevés már, én most a sajátomét még éppen tűröm, de már érzem, hogy kevés. Nem tudom, hogy az AG mit jelent, kalibrálni se kalibráltam még, de majd igyekszem valami patent dolgot kihozni belőle
Gondolkodtam amúgy X220-ason, de végül a nagyobb mellett teszem le a voksomat. Sajnos a kicsi notiból kevés van, és ha használni kellene szerintem azon a pár colon én megvakulnék
-
MODERÁTOR
Szerintem a displayport kimenetet kellene inkább használni. Én az irodában, amikor asztali gépként használom külső monitorral és egérrel-billentyűzettel a gépet, akkor nem zavaróan, de észreveszem, hogy a VGA kábelen keresztül nem olyan éles a kép. Egyszerűen csak nem olyan jó a képminőség (szöveg esetén). Ezt én a VGA kábeles megoldásnak tudom be. Sajnos a displayportot még nem volt alkalmam használni.
-
HSM
félisten
Igen, picit apróak a dolgok, de vállalhatónak tűnik. Sokáig használtam T410-et, annak pont jó volt az 1440*900-as kijelzője, akár programozni is. Az ugye kicsit magasabb, de nem annyira széles. Ugyanakkor a T420 se lehet sokkal rosszabb, kicsivel nagyobb csak a pixelsűrűsége. Nagy tapasztalatom nincs vele, eddig főleg csak külső monitorról használtam. Egyszer próbáltam amúgy programozni 1280*800-as 15"-os notin is, olyat soha többet, egyszerűen kevés a munkaterület.
Ja, igen, ha AUO 1600*900-as panelost fogsz ki, érdemes windóz kalibrálás alól a gammát és színegyensúlyt nagyjából beállítani, úgy egész pofás lesz a képe, bár a durva AG-t nem enyhíti sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Igen ebben igazad van, élőben néztem egyszer és nekem is kicsit durvának tűnt, de ez legyen a legkisebb gond. Annak örülök, hogy találtam 1600*900-ast, jól jön a nagy felbontás. Kicsit tartok attól, hogy 14 colon nagyon apróak lesznek a dolgok. Bár nekem elsősorban monitorra lesz kötve, a kiterjesztett képernyő viszont jól fog jönni az biztos. Nekem a gondom az volt ezidáig a gyenge gépem mellett, ha hazamentem egy hétvégére akkor bizony az asztalit nem tudtam magammal vinni
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Érdemes alaposan megnézni a gépeket, 3-4 év használat után elég széles skálán mozog az állapotuk. A leírt felhasználásra szvsz bőven jó gép.
Programozni nagy előny az 1600*900-as kijelző, mégha amúgy nem is egy túl szép képű darab, ami a legtöbb T420/T430-ban van (AUO), de legalább kellő helye van az embernek dolgozni. Kicsit túl durva a tükröződésmentes bevonata.
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
válasz lugosi #74850 üzenetére
Köszönöm a választ, ez jó hír. Későbbi SSD nálam is tervben van Én főleg programozásra használnám, fejlesztőkörnyezet menjen rajta patentul és készen is van. No meg az integrált tudja az 1080p filmeket, remélem ezzel sem lesz gond. Jelenleg egy C2D E6300 1,8-ast hajtok asztaliban, szóval mindenképpen előrelépés a gép, de azért rá kellett kérdeznem, mivel hosszútávra tervezek.
Tim82: Elnézést, kicsit furcsán fogalmaztam. Úgy értettem, hogy a monitoromon nincs display port. De most néztem, hogy VGA kimenet viszont van a T420-on szóval nincs gond.
Egyébként DVI és VGA között van minőségbeli különbség, ezt csak azért kérdezem mert akkor veszek átalakítót a DVI >> displayport felé.metal01: Megfogadom a tanácsodat, sajnos élőben nem fogom tudni megvizsgálni vétel előtt, így bíznom kell az eladóban. Maximum kérek pár makrófotót. Persze garit is szorgalmazom. Ezt a ThinkVantage-et megnézem majd, mert még sosem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!
Mekkora a felbontása a mini DisplayPort-nak? Ma vettem egy kábelt, összeraktam a TV-vel a T430s-t és csak a noti felbontásában nyomja a képet. Ennyit tud?
THX!!
Joe
-
MODERÁTOR
Tök ugyanilyet használok a megjelenése óta(*), napi szinten, irodai munkára. Nagyon sokat viszem/vittem, semmi baja, tartós, jó gép. Az enyém gyárilag az 500-as hdd-vel és 4 giga rammal volt szerelve, múlt hónapban fejlesztettem ssd-re és +4 giga ramra. Évekig ki fog szolgálni még ezzel a felállással.
Ja, ha ssd-re váltasz, akkor nem csak a sebesség fog feltűnni, hanem sokkal halkabb is lesz a gép. Nem gondoltam, hogy az a kis vinyó ekkora zajforrás.* azaz gondolom, hogy a megjelenés óta, 2011 elején vettem a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz westlake #74844 üzenetére
Rengeteg nagyon nem szép dolgot csinál(t) már eddig a Lenovo, nálam ilyenekkel már lentebb nem jutnak.
Az a baj, hogy rendes TP-ből magáneladás kb. nincs csak flottás céges, így ezekből hacsak nincs kirakva egy vitrines tartósan nyomogatni nem tudom meg nincs is értelme, persze alfánál meg egyéb helyeken megnyomogatom de kb. ennyi. Az idő eldönti, nem tudom mennyire lesz tartós az újféle műanyag.
"E" széria valszeg lesz kint rendes használatban, majd kiderül milyenek ez a hónap Dell-Acer-Asus trióé majd áprilisra berakjuk.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
westlake
félisten
Csak számomra furcsa, hogy egy ThinkPad E450-es notebookban 4. generációs Intel CPU van?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tim82
félisten
Az honnan jön, hogy a T420-on nincs DisplayPort?
Pont az van rajta, DVI nincs. DVI-DP kábel meg 2-3k-s tétel, de biztosan lehet ennél olcsóbban is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
metal01
őstag
Ez még egy jó széria. Amennyiben teheted nézd meg személyesen is a gépet. Zsanérok állapota, törés, repedés, pixelhiba, ilyesmi. Valamint néhány teszt, az is jó, ha a ThinkVantage Toolbox tesztjét látod. És azért legalább 1-2 hét gar.-t érdemes leboltolni, ha netán valami hiba előjönne.
Szerk.: Ja, és egy újrapasztázás (pl. MX-4) használt gép esetén csodákra képes
[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
T420-at szeretnék hamarosan vásárolni. Néztem hardveraprón párat:
90-100 között mozognak
500GB 7200rpm HDD
4-8GB RAM
1600*900 LEDIgazából árban ez a legmegfelelőbb számomra. A következő modell már drága nekem, ráadásul ebben még a rendes billentyűzet van.
A kérdés az, hogy van valakinek tapasztalata ezzel a notival kapcsolatban? Kell valami speciális dologra figyelni? Igazából munkára használnám főleg, később SSD-vel is feldobnám. Valamint a monitoromhoz is hozzákötném, de sajnos display port nincs rajta, csak DVI és VGA.
Hosszabb távra szeretnék tervezni, és mivel csak egyszer tudok ennyit kiadni egy gépért, ezért jól meg kell gondolni. Egy megbízható notit szeretnék, de fontos, hogy a jövőben ne legyen kevés a hardver
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz barnam_ #74830 üzenetére
Ilyenkor magához tér egy idő után vagy ki kell kapcsolni/újraindítani?
Valamilyen programmal (HWInfo64, Aida64) csináltatnék log-ot, hogy nincs-e valami kiugró terhelés vagy ilyesmi (persze ez csak akkor fog menni, ha az első eset áll fenn).
Meg tippre utánanéznék, hol tudom kikapcsolni a Turbo-t (BIOS-ban biztosan) és megnézném, hogy anélkül is produkál-e rejtélyes fagyásokat a noti.
madle: első körben másik töltő, azután meg megnézni, hogy a T60-ad töltőaljzata nem lötyög-e a helyén. (Ha igen, viszonylag egyszerű saját kezűleg is cserélni.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan bajom van, hogy T60-nál elkezdte csinálni a töltő, hogy minimális mozzanatnál azonnal csipog, meg lazábban is áll a foglalatban. Ilyenkor hol keressem a hibát, töltő felöl, vagy a gép felöli oldala lesz a ludas?
-
barnam_
nagyúr
Nektek milyen tapasztalatotok van T410 + Win8 témában?
Már harmadik alkalommal fagy le random módon úgy, hogy megáll a kép és beakad a zene...Memtest86+, és a gyári Win7 Thinkvantage tools tesztje egész éjjel ment hiba nélkül. Arra tudok még gondolni, hogy valami driver nem megfelelő.
-
HSM
félisten
Szerencsére engem nem érint annyiból, hogy a T420-amban két slot van, és így akár 16GB ramot is kezel, jelenleg van benne 2db 4GB-os modul, így most minden szép és jó. Újabb Thinkpadom meg nekem nem nagyon lesz a frissebbekből, se rollcage, se ergonómikus billentyűzet, se Thinklight, de még hosszan tudnám sorolni mi nem tetszik... Cserébe meg hogy vékony, hát nem igazán hat meg, kinőttem abból a korból.
-
Uzi74
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz Francia91 #74821 üzenetére
Nem szeretem a szoftveresen buherált dolgokat Ahogy nézegettem a thinkpads.com fórumot, nem is találtam T410-hez bios-t, s valószínűleg nem a legfrissebből van moddolt (most 1.45).
Olyat találtam még, hogy le kell szigetelni a kártya 20-as csatlakozóját, így nem tudja letiltani a rendszer.
-
Francia91
veterán
válasz barnam_ #74820 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy a T410 már nem kezeli az F3507G kártyát....
Az F3507G a T500/W500/T400-hoz volt.
T410-re teszel WhiteList mentes BIOS-t, akkor fogja kezelni. Szerintem...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
barnam_
nagyúr
Van valakinek tapasztalata T410-ben Ericsson F3507G 3G kártyával?
Beraktam, elindul a gép, a WWAN LED is világít. De az eszközkezelőben nem jelenik meg.
Egyszer kiírta az Error 1804 kódot induláskor, de amúgy simán elindul.Nem látom értelmét lecserélni Gobi 2000 típusra, mivel az is csak 7.2 Mbit letöltést tud.
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Van itt thinkpad x220/230 tablet tulaj? Lenne par kerdesem:
Mennyire alkalmas a masina napi szintu jegyzetelesre (tabformaban, tollal) ?
Mennyre javul a gep kezelhetosege win8 alatt, azt irtak tobb helyen hogy a win7 nem erintore lett optimalizalva.Udv tacsek
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Legkisebb cerkás vacak is 8 gigával jön, saját gépem nem nagyon van szóval a memória mizéria engem nem zavar, szerintem 4 gigás gép nem is nagyon volt már nálam 1 ideje
Mulderpapa: Attól függ mivel. Aida alatt baj. AVX-es Linx és Furmark párossal nem. Azzal bármit el lehet füstöltetni.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Tikakukac #74811 üzenetére
Köszi.
Másik kérdésem: Mennyire normális, hogy a CPU hőmérséklet 95 Celsius fokig is felmegy terhelés alatt? Mindez takarítás és újrapasztázás után is fennáll. Alapjáraton, böngészés közben 50-60 között van. (T420: i5-2540M, Quadro NVS4200M)[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
-
Tikakukac
titán
Mondjuk a ramot pont letojom, ami nem asztalim abba 3GB és csók, amúgy az elmúlt 4 gép ami nálam volt gyártótól függetlenül már csak 1 slotos. Van amin van még 4GB alapra rakva van aminél nincs.
Kiállítani szerintem 1 úgyis kell majd 1-2 napra majd jól lenyúlom.
-
Tikakukac
titán
válasz Mulderpapa #74810 üzenetére
Szinte tuti jó lesz.
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
T420 bármilyen márkájú m-Sata SSD-t megeszik?
Kingston mS200 és e között a Samsung között gondolkodom, bár az utóbbiról semmilyen infót nem találtam."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Tikakukac
titán
-
donjohnson
addikt
válasz tothjozsi96 #74806 üzenetére
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
tothjozsi96
addikt
Valakinek nincs használt eladó lenovo 90w-os hálózati adaptere?
T400-hoz kellene![ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Schuby
aktív tag
p9700 vagy T9900 belemegy a t400 ba?
érdemes?x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Tim82
félisten
válasz noorbertt #74791 üzenetére
X201-en is jól ment, csak 1-2 drivert kellett a Win 7-esek közül feltenni, X230-ra meg van rendes drivertámogatás.
Egyébként lehet, hogy az az ok, hogy nem volt jelen X230-tulaj, aki valóban kompetens lenne a válaszolásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest