Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #51785 üzenetére
Nem tudom, mire kell neki, csak Omen Ryzenes gépet nézett, arra válaszoltam, nekem mindegy, melyiket veszi
fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz Szotyi222 #51782 üzenetére
Tuf-ot senki sem ajánlja, nem jó gépek. Gyenge anyaghasználat és melegednek. Mondjuk mindegyik melegszik ilyen árfekvésben.
Ryzen 7, 1660Ti-vel is lesz Omen, vagyis van is már, nézz rá arra is, én nem néztem még tesztet róla, de hamarosan megteszem
Mondjuk az meg 500ezer, áukeresőn 435-öt ír, de a linkre kattintva már 500 sajnos.fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #51390 üzenetére
Szia!
Eszembe jutott ez és az is, hogy nekem nincs ilyen menüpont. Újraraktam, de akkor sincs. Mi lehet a gond?
fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #51390 üzenetére
Köszi, megnézem, lehet valami régi verzióm van, mintha nem láttam volna ilyet idáig.
fordjee
-
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #50778 üzenetére
Azt már próbáltam, hogy csak 80%-ig töltsön, hátha elkezdi, de úgy sem volt jó. Most addig töltötte fel. Meglátjuk , jó lesz-e, remélem nem robban fel azért az akksi
fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #50736 üzenetére
Nah, nem teljesen értem. Beszéltem hétfőn a Hp-val, nem küldik ki az akksit, futárt küldenének a gépért. Egyelőre elálltam tőle.
Ma használtam, majd félreraktam bekapcsolva. Kikapcsolt a képernyő, stb. Egy másik notebookon dolgoztam, 1-2 óra múlva bekapcsolt a kijelzője a Hp-nak, hogy újra kell indulnia. Mondom oké , újraindult és egyből egy bios frissítés jött be, oké, menjen. Végig is ment, vissza a windows , mondom ránézek a töltöttségre, már csak 7%-on állt. És azt látom, hogy töltődik. Már 70%. Lehetséges, hogy a bios miatt nem töltötte eddig?fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #50736 üzenetére
Igen, tőled
Oké, köszi, hétfőn megpróbálkozom, szerintem ebben a trágyagány helyzetben lehet hogy kiküldik inkább.fordjee
-
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
válasz SeniorTilla #50730 üzenetére
Narancssárgán világít a led. De akkor jó eséllyel beszart. Csodás
fordjee
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Hp Omen laptopot és most vettem észre csak, hogy nem töltődik valamiért. Idáig mindig hálózatról használtam, néha ment csak akksiról, 15%-on áll jelenleg. Csatlakoztatva, ennyit ír ki. Lefuttattam a Hp Pc hardware diagnostics programot, nem talált hibát. Valahol be lehet állítani valamit, vagy szar az akksi?
fordjee
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest