Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt nem is néztem, vettem figyelembe... ST500LM000 -t szereztem be (ma jön meg elvileg) azt elvileg 2.5" (notiba való)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Hamarosan teszek egy próbát az ajánlott progival és jelentkezem ezűgybe !
/SSHD és ODD -s keret még beszerzés alatt/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
Persze, hogy fel kell telepítened ez nem is kérdés.
A hibrid nem elavult, mint ahogy a cinikusság sem, de a 7200-at meg fogod bánni, mert rezeg tőle a gép, és melegszik. Túllőtt technika, sokan tértünk vissza 5400-ra a 7200-ról. Sebességben alig van érezhető különbség a kettő között. Az ssd más kérdés, az nagyon jó, gyorsít a rendszeren. Az az igazi, ha ssd és hdd is van a gépben, de esetedben ezt a tökélyt lejjebb kell adni
A garihoz semmi köze a hdd cserének, nem foglalkozik vele senki.
A recoveryvel kiírt rendszert a másikra gond nélkül feltelepítheted. Regisztrálni nem kell, ezek általában regisztrált windowsok.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Én mindenképpen üzembe helyezném a gépet, ha gond van derüljön ki minél hamarabb. A HD cserének nem sok értelme van szerintem. A windows előtelepítve van, a recovery managerrel lehet kiírni, mint ahogy itt fentebb is olvasható volt már több alkalommal
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Ba.G
aktív tag
Elkéstem a szerkesztéssel: szóval van 3 havi kamatmentes konstrukció.
A 4 cellás akku nagyon karcsú? Hát a HD4000? Az, hogy ez is csak 2magos i5, nyilván nem 1 gamer konfig - erre nincs is szükség -, de esetleg videót szerkeszteni alkalmas? Talán ez a leghardverigényesebb dolog, amit ki tudok találni hozzá.
-
Ba.G
aktív tag
Elkéstem a szerkesztéssel: szóval van 3 havi kamatmentes konstrukció.
A 4 cellás akku nagyon karcsú? Hát a HD4000? Nyilván nem 1 gamer konfig - erre nincs is szükség -, de esetleg videót szerkeszteni alkalmas? Talán ez a leghardverigényesebb dolog, amit ki tudok találni hozzá.
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külpolitika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest