- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clearinx
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a problémám.
Tegnap újrapasztáztam a Hp Pavilion G6 1117-sh típusú laptopomat, eleinte úgy tűnt, hogy jól sikerült, alig pörög a venti, a hőmérsékletek sem mennek 52-53 fok fölé. Ha azonban játékot indítok el, egy 10 perc után kikapcsol a gép, viszont az az érdekes, hogy a Speedfan alapján a hőmérsékletek ekkor is csak 55 fok körül mozognak, szóval nem értem mi lehet a baj. Ha nem játszok órákon keresztül megy a gép és semmi baja nincs.
Annyit még leírnék, hogy a hővezető rézcső alatt 3 chip volt: CPU, GPU és egy harmadik, amiről nem tudtam eldönteni hogy mi az. Ez alatt a harmadik alatt nem hővezető paszta volt, hanem szilikonlapka (vagy nem tudom az milyen anyag lehetett), viszont mivel olyan nem volt kéznél, illetve az eredeti sem volt már valami jó állapotban, azt is pasztára cseréltem. Ez okozhatja a leállásokat? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)