Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Az szerencsére van benne. Köszi és neked is Qru.
Most úgy néz ki, hogy két autó maradt a lehetséges páciensek közül.A fent említett 2009-es Accord, 2.2 i-DTech 150lóerővel, 228 ezer km-rel és egy 2011-es Renault Grand Scenic 1.6 dci 253 ezer km-rel. Az Accord a váltó és a jó vezethetősége miatt tetszik. Valamint alapban általában a szedán autók felé húzok na és persze a Honda az Honda. Elférek benne elől, de hátul már nem sok hely marad sajnos. A deréktámasz a vezetőülésen sokat dob a komforton.
A Scenic már átesett vezérléscserén 200párezer km-nél. Tetszik benne, hogy magasan ülök, a Bose hifi marha jól szól benne és panorámatetős. Nekem az ülései is kényelmesek még ha kicsit székes hatásúak is. Bőr-szövet ülései vannak, így nem rottyadok bele annyira nyáron. A csomagtere hatalmas és nagyon sok rejtekhely, rakodóhely van benne általánosságban.
Holnap szeretném eldönteni mert már május eleje óta vergődök az autóvásárlással és ez a két autó messze a legjobb amiket eddig láttam. Tudom, kicsit almát a körtével kategória...de ez most így adta ki. Egy pár topic lakóit már biztos az őrületbe kergettem az állandó kérdezősködésemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- GTA: San Andreas
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- DIGI Mobil
- Ukrajnai háború
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest