Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
dgyuri0123 #95930 üzenetére
Hát én elolvastam még egyszer amit írtam és én nyomokban sem találok rád irányuló lejáratást.
De ha úgy érzed van benne, bocs.
Én mást gondolok az általánosításról. Szerintem nem véd meg a Hifiben semmitől, inkább kárt okoz és hosszabb távon többe kerül.(mint minden más fals információ is)
Én értem, hogy mindenki segíteni akar a másikon, de pl ha valaki nézelődik itt hogy X hangfalhoz milyen erősítőt vegyen, akkor nem biztos hogy az a legjobb/legolcsóbb tanács amit olvashat, hogy adja el, mert X hangfal gyártója házimozi szetteket is gyárt és soha nem lesz folyékony, meleg hangú doboz.(ugye ilyen jellegű általánosításról is volt szó nemrégiben)
Lehet. De egyrészt lehet az is hogy ennek ellenére tök jó az az X hangdoboz zenére is(néha egy-egy termék kategóriáját meghaladóan jól sikerül), másrészt amiről még nem volt szó, hogy az is lehet a kérdezőnek nem is ez a célja, nem is ezek a szempontjai, nem ezek az elvárásai, vagy az ő világában mást jelent hogy zenei doboz. (bármit is jelentsen, meg valószínű, mindenkinek kicsit mást jelent) -
alphamooncam
őstag
válasz
dgyuri0123 #95930 üzenetére
Nagyon egyet tudok érteni Mathiask véleményével. Már az Ő véleménynek olvasása előtt is éreztem késztetést, hogy valami hasonló észrevételt tegyek.
Először is szeretném tisztázni, hogy senki nem akar lejáratni, bántani. Egyeres-sodrott-ezüst-réz kábellel kapcsolatban kialakult valamilyen véleményed, amit igaznak hiszel.
Lehet másnak, mások a tapasztalatai.
Az hogy 40 éve hifizel tiszteletre méltó, de nem érv. Hozzászólásaid arra engednek következtetni, hogy átlagnál érzékenyebb vagy a "sziszegésre", magas tartomány torzítására, és talán arra is, hogy ebből a szempontból nem feltétlenül példaértékű a rendszered.
Ne tessék megsértődni, a Tied biztosan jobb mint az enyém, és egy kicsit irígy is vagyok a szerelésedre, lenne közte olyan amit én is szívesen a magaménak tudnék.
Mindenesetre a véleményed az egyeres-sodrott-réz-ezüst vezeték témában az idő előrehaladtával észrevehetően finomodott, amire nem lett volna szükség, ha első alkalommal megfontoltabban nyilatkozol.
Nehari
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- FSP Hexa HE-500 500W ATX tápegység
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest