Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz scyllafren #500 üzenetére
Szerintem egy nagyobb új tartalommal rengetegen visszatérnének, mert nagyon sokan írják, hogy erre várnak. Egyébként pont a mai új major order talán sejtet is egy új, akár ship module-t, mert valamilyen korábban elhagyott high-tech labort és az ottani techet kell majd most kimenteni. De mostmár a major order-ek nem egy-két naposak, hanem egy hetesek...
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #502 üzenetére
Például azért, mert a fejlesztők oda leírják előre miket terveznek, mit tartalmaz a közelgő patch. Megírhatod a javaslatod, a hibákat amiket a játékban láttál.
Meg tudod kérdezni, hogyan áll éppen egy major order, amikor nem tudnál amúgy belépni a játékba.
Például ezekért.
-
l.skywalker
félisten
válasz gabor7th #503 üzenetére
Ahogy gondolod. Számomra abszolút feleslegesnek hat a dolog és kétlem is, hogy a Discordon lebzselő párszáz aktív felhasználó visszajelzéseire alapoznák a játék jövőbeni fejlesztéseit. De ahogy látom te is "megtaláltad" ott a számításaidat, tehát végképp érdemtelen.
Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #504 üzenetére
Én nem állok le ott vitázni, de látom mifolyik. Vannak érdekes háttérinfók, készítők is szoktak oda írni, van hogy megszavaztatnak dolgokat, hogyan legyen...
"Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is."
Én Discordot használok, nemcsak Helldiversnél, hanem vagy 20 másik dolognál is...
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
" hét múlva jön az első igazi nagy frissítés mindenből még többel
/s
-
Ronaldohun
tag
Bocs ha hülye kérdés, de ha uninstallálom a játékot (PC-Steam) majd újratelepítem egy másik meghajtóra, akkor megmarad a korábbi szintem meg az elért eredményeim? Tehát nemcsak helyi gépen (meghajtón) tárolja a profilomat, ugye? Vettem egy ssd-t, és át akarom rakni a hdd-ről.
-
l.skywalker
félisten
válasz Ronaldohun #509 üzenetére
A Steam felhőben tárolja a mentéseket. Ha azt nem kapcsoltad ki vagy állítottad el, akkor gond nélkül megtalálja szerintem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ronaldohun
tag
válasz l.skywalker #510 üzenetére
Köszi
-
gabor7th
addikt
Komolyan az alkotóknak is már vicc ez a Anti-Tank Mine Stratagem. Most megint meg lehet szerezni majd a következő major orderrel... ha elveszítjük azt. Akkor kapjuk meg, ha mindenki visszafogja magát, mert a major order megölt ellenséghez kötött, vagyis szinte az alkotók azt akarják, hogy... játszunk kevesebbet, vagy "éljen tovább a poén" és most se kapjuk meg az aknát... Szerintem nem fogjuk.
-
Bazsi1987
őstag
Milyen lett az új frissités? Érdemes vissza térni?
-
addikt
válasz Bazsi1987 #513 üzenetére
Nekem az új pályatípus annyira nem jön be, van hogy a térkép utat jelöl a sziklák között, mire odaérsz és nem is kis kitérő, kiderül hogy fákkal van benőve és nem lehet átmenni.
Viszont egyelőre nagy a tömeg, tegnap este amikor játszottunk több, mint 75.000 volt online. Kömény.
Igazság szerint még mindig szórakoztató tud lenni a játék, de ha egyedül tolnám és nem pajtival akkor nem hiszem hogy heti többször tolnám.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Monoton
tag
válasz VágniValó #517 üzenetére
SG-8S Slugger
Increased stagger force
Increased spread
Increased drag
SG-225IE Breaker Incendiary
Decreased number of magazines from 6 to 4
Increased recoil from 28 to 41
GP-31 Grenade Pistol
Decreased ammo capacity from 8 to 6
Increased the number of rounds replenished from an ammo box from 2 to 4
CB-9 Exploding Crossbow
Is now one-handed
AX/AR-23 Guard Dog
Increased number of magazines from 6 to 8
Orbital Walking Barrage
Increased number of salvos 3 to 5
Decreased movement speed by 40%
Orbital 120mm HE Barrage
Decreased cooldown from 240s to 180s
Reduced time between salvoes -
gabor7th
addikt
"Orbital Walking Barrage"
Ez úgy volt reklámozva, hogy ha a Strategem zavaró hatása szélénél indítod el, akkor van rá esély, hogy kiiktassa azt, de én kipróbáltam és jóval előtte vége lett...A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Most, hogy beléptem a játékba, csak úgy kaptam egy ajándék páncélruhát és sisakot. Ez egy egyedi cucc, egy nagyon jó kombináció, nincs még egy ilyen. Nem tudom miért kaptam, hogy mert sokat játszottam előző nap vagy mi, csak úgy megkaptam.
Mától tán új Warbond is van.
Amúgy attól tartok nem fog sikerülni megint a Major Order, ami fura, mert most csak azon az egy bolygón többen harcolnak, mint az egész galaxisban az update előtt. Ugye ezzekkel a major orderekkel járhat narratíva is, hogy pl. mert elveszítjük azért az újfajta rovarok ezután mindenfele lesznek, nemcsak ezen a bolygón például... És valószínű a fejlesztők igazából esélyt se akarnak adni, elveszítjük bármennyire is igyekszünk.
-
Gomez86
őstag
válasz Ronaldohun #509 üzenetére
Szia nem csak enneél a játéknál hanem bármelyiknél a steam-en belül van lehetőség áthelyezni egy játékot, akkor tuti minden megmarad...
De felhős játékoknál ez amúgy is mindegy :-)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
wjbhbdux
veterán
Új patch, sok fegyver erősebb lett és sok ellenfél gyengébb.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest