Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Most fejeztem be a játékot... Több mint 210 ezren játszák most egyszerre... Ez egy új csúcs, egy elképesztően jó szám.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Na az első nagy összecsapást, az első major ordert megnyertük az Illuminate faj ellen... Amit szerintem a fejlesztők nem akartak, mert láttam tegnap, hogy több mint háromszor annyian játszanak mint az update előtt, több mint 140 ezren, ebből kb. 120 ezer egy bolygón, közös célért, de sok óra non-stop játék is olyan 1%-ot tett hozzá a bolygó felszabadításhoz és az óra ketyegett, hogy a bolygó védelme összeomlik. Azt is láttam, hogy egy pályán aratott gyözelem kevesebbet tett hozzá mint normálisan a felszabadításhoz, plusz az űrbázist se lehetett itt bevetni... Szóval látszólag inkább azt akarták volna a fejlesztők, hogy veszítsünk és innen terjedjen tovább az új faj, de végül, nagy nehezen győztünk és most sehol sincsenek a térképen... Jön majd valami plan b, mert ezzel nem lesz vége, de lehet még ki kell találniuk, mert nincs új major order.
-
gabor7th
addikt
Ami meglepett ma, az, hogy egy már lerombolt bázist kutattam át és egy Tesla Coils-ra emlékeztető cucc full élettel+shield generátorral maxon két gyors támadással megölt...
-
gabor7th
addikt
Kezdtem tanulni az új ellenséget. Az energia pajzsuk nyers erővel áttörhető, lényegében nagy tűzgyorsaságű fegyverek túl tudják terhelni.
Sokkal többször kellett a gépfegyveremet újratölteni, sok golyót elviselnek a zombik és sokan vannak.
-
gabor7th
addikt
Kipróbáltam kicsit. Jó volt. Az ő bázisaikat egy erőtér védi. Nem tudom pontosan, hogy hogyan de megsemmisítettem többet, de valamikor látszólag a pajzs védi még egy 500 kg bomba ellen is, máskor meg nem. Még nem tudom hogy működnek a dolgok teljesen.
-
gabor7th
addikt
És olyanokat írnak, hogy városi harcok lesznek... Hmmm...
-
gabor7th
addikt
Látom új Warbondról is jött hír... Ma érkezik Urban Legends néven.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Szegény Super Earth-höz most eleve amúgyis közel került a másik kettő faj, most ez is...
Még nem láttam, nem játszottam vele, a Discordot nézem. Írták is, hogy de, az igazi faj is már itt van, csak még kisebb számban.
-
gabor7th
addikt
Wow, tegnap pont nem játszottam és most nagyon nem is lesz időm a közeljövőben...
Viszont ha jól értelmezem a szöveget a Discord oldalukon... Még nem érkezett meg az igazi Illuminati faj, hanem elrabolnak embereket és amikor visszajuttatják őket, azok többé nem hajlandóak szavazni, ez pedig el fogja pusztítani hosszabb távon a Demokráciát amit nem szabad hagyni, és most még ezek a "Szavazatnélküliek" az ellenségünk igazából. Tehát új küldetések inkább ezek kiszűréséről szól majd...
Lesz új jármű is, amit bevethetünk a "Szavazatnélküliek" hordái ellen, tehát úgy tűnik a szavakkal meggyőzés nem opció.
Az Illuminati egy rendkívül fejlett faj, ami nagyon mérges lesz majd, hisz a fajtársaikat az előző háborúban kiírtották, csakhogy ők olyan régiek, hogy biztos sokfele vannak kolóniáik az űr sokkal messzebbi részein is.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Megérkezett a harmadik frakció + limitált DualSense kontroller!
Helldivers 2 - Omens of Tyranny | PS5 & PC Games - YouTubeDo you see the white shadow?
-
BandiHUN
veterán
válasz gabor7th #537 üzenetére
Persze, de még mindig több, mint csak passzívan menekülni, engem azért sokszor kihúzott a slamasztikából... előbb-utóbb azért fogyasztja a követőket. Hátránya, hogy rálő arra is, ami még nem vett észre De kezdőként kisebb szinteken ez volt az első értelmes cuccom, persze később a shield többet ér, ha már van tűzerő unlockolva.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabor7th
addikt
Másfél hónap kihagyás után visszatértem... Továbbra sincs beigérve új ellenséges frakció? Úgy látom nem. De pár fegyver megváltozott. Nemcsak sebzésileg, hanem pl. a hangja is más. Meg úgy látom a fegyverek javultak, ami pozitív.
Meg van egy új gigaűrállomásunk... Túl sok mindent még nem tudok mondani róla. Úgy látom okot ad arra, hogy továbbra is gyűjtsd a mintákat, mégha ki is maxoltál mindent az űrhajódon. Segít a bolygók elfoglalásában, lassítja a ellenség földetérését... De amikor ténylegesen lent vagy a hadszintéren nincs semmi egyedi fegyvere úgy látom, csak pár dolog ami már van bónuszként is ott van... Legalábbis úgy látom a leírás alapján, még nem tapasztaltam meg.
Na mindegy a lényeg, hogy visszatért a kedv, de hogy nincs semmi nagy új dolog és nincs is a láthatáron... szomorú.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz grizlisandor #530 üzenetére
A gunplay megszokás kérdése de az elején meglehetősen furcsa volt nekem is, de főleg a billentyűzetkiosztástól kaptam inkább agyrákot. Max le lesz majd árazva 5 euróra adsz majd neki még egy esélyt de haverokkal az igazi élmény és úgy is illik játszani vele
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
BandiHUN
veterán
válasz grizlisandor #532 üzenetére
Annyi, hogy nem kezdőbarát. Én megvettem még anno keyshopból 17 dollárért, mikor megjelent, és még nem árazta be a népszerűség, lvl35-ig mentem is, addig megvan amit nyitni lehetett, utána pihibe tettem, mert már túlzásba vittem, visszakívánkoztam codozni, bf v, stb... Azóta csak fent van Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz grizlisandor #530 üzenetére
Hát igen, itt piszok sokat számít, hogy az elején szinte semmid nincs! Muszáj a legkönnyebben menni, és még azt meg se tapasztaltad, hogy hogyha nem sikerül az exfill, szinte semmit nem is kaptok,ami nem kicsit frusztráló... Viszont utána easy lesz a kisebb szintek, ha meglesznek az alap dolgok+ a tapasztaltak lehozzák a kört, DE fontos, hogy annyi cuccod legyen, amivel megvéded magad, mert a respawn közös kvótából fogy+el is veszíted azt a kicsit is, amit megszereztél, ha nem mész vissza a hulládhoz...
Szerintem baromi jó játék, ha az elején már beindulnak a sikeres exfillek.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
32 € volt akciósan és nekem ennyit nem ér a játék, FTP modellben simán játszanék vele.
Kiképzés után, mondom csatlakozok egy meglévő küldetéshez, hát a srácok az evakuálásra vártak, kiléptem a kapszulából és mehetett vissza a hajóra lvl 2.
Mentem tovább a srácokkal, itt volt már gameszku, nem adta egyszerűen a gunplay, olyan idegen, pedig egy pár ezer óra FPS gamma van bennem. -
ETOM
addikt
válasz grizlisandor #528 üzenetére
Mi volt a gond? Remélem nem level 10 ment egyből
-
grizlisandor
veterán
Az akcióval megvettem a játékot, hát nem jött be, így 18 perc után kértem is a visszatérítést.
-
wjbhbdux
veterán
Új patch, sok fegyver erősebb lett és sok ellenfél gyengébb.
/s
-
Gomez86
őstag
válasz Ronaldohun #509 üzenetére
Szia nem csak enneél a játéknál hanem bármelyiknél a steam-en belül van lehetőség áthelyezni egy játékot, akkor tuti minden megmarad...
De felhős játékoknál ez amúgy is mindegy :-)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
gabor7th
addikt
Most, hogy beléptem a játékba, csak úgy kaptam egy ajándék páncélruhát és sisakot. Ez egy egyedi cucc, egy nagyon jó kombináció, nincs még egy ilyen. Nem tudom miért kaptam, hogy mert sokat játszottam előző nap vagy mi, csak úgy megkaptam.
Mától tán új Warbond is van.
Amúgy attól tartok nem fog sikerülni megint a Major Order, ami fura, mert most csak azon az egy bolygón többen harcolnak, mint az egész galaxisban az update előtt. Ugye ezzekkel a major orderekkel járhat narratíva is, hogy pl. mert elveszítjük azért az újfajta rovarok ezután mindenfele lesznek, nemcsak ezen a bolygón például... És valószínű a fejlesztők igazából esélyt se akarnak adni, elveszítjük bármennyire is igyekszünk.
-
gabor7th
addikt
"Orbital Walking Barrage"
Ez úgy volt reklámozva, hogy ha a Strategem zavaró hatása szélénél indítod el, akkor van rá esély, hogy kiiktassa azt, de én kipróbáltam és jóval előtte vége lett...A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Monoton
tag
válasz VágniValó #517 üzenetére
SG-8S Slugger
Increased stagger force
Increased spread
Increased drag
SG-225IE Breaker Incendiary
Decreased number of magazines from 6 to 4
Increased recoil from 28 to 41
GP-31 Grenade Pistol
Decreased ammo capacity from 8 to 6
Increased the number of rounds replenished from an ammo box from 2 to 4
CB-9 Exploding Crossbow
Is now one-handed
AX/AR-23 Guard Dog
Increased number of magazines from 6 to 8
Orbital Walking Barrage
Increased number of salvos 3 to 5
Decreased movement speed by 40%
Orbital 120mm HE Barrage
Decreased cooldown from 240s to 180s
Reduced time between salvoes -
addikt
válasz Bazsi1987 #513 üzenetére
Nekem az új pályatípus annyira nem jön be, van hogy a térkép utat jelöl a sziklák között, mire odaérsz és nem is kis kitérő, kiderül hogy fákkal van benőve és nem lehet átmenni.
Viszont egyelőre nagy a tömeg, tegnap este amikor játszottunk több, mint 75.000 volt online. Kömény.
Igazság szerint még mindig szórakoztató tud lenni a játék, de ha egyedül tolnám és nem pajtival akkor nem hiszem hogy heti többször tolnám.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Bazsi1987
őstag
Milyen lett az új frissités? Érdemes vissza térni?
-
gabor7th
addikt
Komolyan az alkotóknak is már vicc ez a Anti-Tank Mine Stratagem. Most megint meg lehet szerezni majd a következő major orderrel... ha elveszítjük azt. Akkor kapjuk meg, ha mindenki visszafogja magát, mert a major order megölt ellenséghez kötött, vagyis szinte az alkotók azt akarják, hogy... játszunk kevesebbet, vagy "éljen tovább a poén" és most se kapjuk meg az aknát... Szerintem nem fogjuk.
-
Ronaldohun
tag
válasz l.skywalker #510 üzenetére
Köszi
-
l.skywalker
félisten
válasz Ronaldohun #509 üzenetére
A Steam felhőben tárolja a mentéseket. Ha azt nem kapcsoltad ki vagy állítottad el, akkor gond nélkül megtalálja szerintem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ronaldohun
tag
Bocs ha hülye kérdés, de ha uninstallálom a játékot (PC-Steam) majd újratelepítem egy másik meghajtóra, akkor megmarad a korábbi szintem meg az elért eredményeim? Tehát nemcsak helyi gépen (meghajtón) tárolja a profilomat, ugye? Vettem egy ssd-t, és át akarom rakni a hdd-ről.
-
wjbhbdux
veterán
" hét múlva jön az első igazi nagy frissítés mindenből még többel
/s
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #504 üzenetére
Én nem állok le ott vitázni, de látom mifolyik. Vannak érdekes háttérinfók, készítők is szoktak oda írni, van hogy megszavaztatnak dolgokat, hogyan legyen...
"Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is."
Én Discordot használok, nemcsak Helldiversnél, hanem vagy 20 másik dolognál is...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz gabor7th #503 üzenetére
Ahogy gondolod. Számomra abszolút feleslegesnek hat a dolog és kétlem is, hogy a Discordon lebzselő párszáz aktív felhasználó visszajelzéseire alapoznák a játék jövőbeni fejlesztéseit. De ahogy látom te is "megtaláltad" ott a számításaidat, tehát végképp érdemtelen.
Major order follow-up-ra van egy valag Twitter fiók meg 3rd party app is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gabor7th
addikt
válasz l.skywalker #502 üzenetére
Például azért, mert a fejlesztők oda leírják előre miket terveznek, mit tartalmaz a közelgő patch. Megírhatod a javaslatod, a hibákat amiket a játékban láttál.
Meg tudod kérdezni, hogyan áll éppen egy major order, amikor nem tudnál amúgy belépni a játékba.
Például ezekért.
-
gabor7th
addikt
válasz scyllafren #500 üzenetére
Szerintem egy nagyobb új tartalommal rengetegen visszatérnének, mert nagyon sokan írják, hogy erre várnak. Egyébként pont a mai új major order talán sejtet is egy új, akár ship module-t, mert valamilyen korábban elhagyott high-tech labort és az ottani techet kell majd most kimenteni. De mostmár a major order-ek nem egy-két naposak, hanem egy hetesek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest