-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz castiels #396 üzenetére
írtam nekik FB-n, válasz még nem érkezett...
Engem is nagyon bosszant, szinte mindent felirattal nézek, de így élvezhetetlen. Nagyon sajnálom, mert maga a szolgáltatás nagyon jó lenne (nálam szinte teljesen kiváltaná a tévénézést), de ilyen CC támogatottsággal nem tudom mikor fogom feladni...
Még az is megfordult a fejemben, hogy csak emiatt veszek új TV-t, olyan típust, amin gyárilag van HBO Go app (Samu és LG).
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
válasz castiels #351 üzenetére
Ez esetben meg is van a válasz: Buta a HBO GO app. Vagy a hardveres adottságokat nem/hibásan ismeri fel, vagy a rendelkezésre álló netes sávszélességet.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz castiels #349 üzenetére
Ja, értem. Valószínűleg, ahogy pl. YouTube-nál meg Netflix-nél is van, a telefon hardverétől (SoC, kijelzőfelnontás) függ a maximális felbontás (pl. egy 720p-s kijelzőjű telefonon sem tudsz 1080p-s felbontásra váltani YouTube-on). Vagy csak szimplán buta az HBO appja.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
-
azbest
félisten
válasz castiels #320 üzenetére
nekem magyarul indult, meg is lepődtem. Telefonról próbálgattam (mert a mi box cast módján aktiváltam hogy a béta verziót tegye fel, mert valakinél olyan cast receiver verzió van - és nem meg neki jól - amit elvileg nem is adtak ki... azt hittem az a béta). Böngészőből lehet más az alap.
-
titán
-
törölt tag
-
azbest
félisten
válasz castiels #283 üzenetére
Nálam sem magyar cc2-vel. Ha magyarul indítom el, akkor is angolra vált a cast. Lehet abban a formátumban lemaradt a magyar. (a böngésző lehet mást kap, mint a cast)
Viszont a telómon már nem panaszkodik root-ra (thor), pedig mintha nem lett volna app update. 5.0.1-nek írja továbbra is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz castiels #248 üzenetére
720p a max. a HBO GO-nál azt hiszem. Egyébként, igen, az érzékelt sávszélesség alapján váltja a felbontást (adaptív streaming). Mivel nálam is pixelesedik néha a HBO GO, arra tippelek, hogy az algoritmus, ami figyeli a rendelkezésre álló sávszélességet, nem egészen pontos, vagy akár magának a HBO GO-nak is lehet kiszolgálási problémái (túlterhelt szerverek és hálózat, nem megfelelő kapcsolat az ISP-kkel).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM