-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Lehet elbeszélünk egymás mellett. Én a Leanback féle YouTube felületre gondolok. Itt a pontos cikk. A HiMedia lejátszókon se működik már. Mondjuk ezer éve nem használom mert a ChromeCast egyszerűbb, illetve direktben a TV-m youtube kliensére is rátudom küldeni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
Ez nagyon nem vicces Szerencsére új Samsung, Tizen rendszerű tv-m van. Ott megy LAN-ról. Nem is értem milyen okból és milyen logika alapján született ez a "feature"...
A Mi Box nem tv, hanem médialejátszó, és kérdés, hogy meddig. Gyanítom a tv gyártók egy része vett licencet, az androidosok meg nem, mivel letölthető az app. Más nem jut eszembe. Ez kb. olyan, hogy megszűnt a YT okostévés felülete, helyette használd a rendeset ami távval kezelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
válasz Luissimo #2904 üzenetére
Jól bekalibrált új Samsung 4k-s tévém van. A képjavító funkciók kikapcsolva, vagy minimum szinten. A nagyon emlegetett GOT rész tényleg borzalmas volt. Mivel a sötétség szándékos volt, mert gondolom ésszerű anyagi keretek között nem tudták volna kihozni a csatajeleneteket, így sokkal jobban kijöttek a túltolt tömörítéses hibák is. Sötét, hó ésatöbbi tényleg néha egy borzalmas pixelhalmaz lett minden. Szvsz szerint 4k-ban se láttunk volna többet, mivel az volt a cél, hogy ne lássunk, csak kevésbé lett volna pixeles.
Különben akinek van 4k-s netflixes nagy csomagja, meg HDR-es normális tévéje van, annak sokkoló tud lenni a váltás az HBO Go és a Netflix között minőség szempontjából. De ez van, szükség van mind a kettőre, ha normális tartalmat szeretnél.
-
magicbox
senior tag
válasz Toth_Jani #2440 üzenetére
A régebbi dolgok nem FHD-k, jó ha 720p. Illetve a FHD is agyon van tömörítve. Netflix egyértelműen szebb képet ad, de kevés a magyar felirat. Mind a kettőt használom, így van némi összehasonlítási alapom.
-
magicbox
senior tag
Haljak meg, nem értem a hisztiteket. Egyértelmű, hogy lanon jó. CC Ultra hibátlan, Apple TV hibátlan. De inkább megveszitek a régi CC2-t de adapteres lanra meg sajnáljátok a pénzt. Inkább szívtok, leveleztek, és panaszkodtok a fórumban. A gagyi tv-s meg Androidos eszközökre meg nem is mondok semmit..
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
válasz #22718208 #1325 üzenetére
Az ultrában alapból van lan bemenet. Ez a legújabb cc ami már a 4k-t is tudja. A wifije ac-s már, de soha nem használtam. A buffereléses hiba nálam a minőség ugrálást is jelenti egyben.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Mindenki berághat rám de cc ultra-n se nálam se a lányom szobájában nem tapasztaltam soha az eltelt 6 hónapban a buffereléses hibát. Tehát vagy mindig jót nézünk jó időben, vagy nem tudom... Igaz mind a 2 eszköz lan-on fut. Új, nagy filmek már full HD-k. Régiek 720.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
A Task restart nem segít. A telefon újraindítást még nem próbáltam, de tényleg jobb lenne mint a ki-bejelentkezés. Kiderül. Köszönöm! De az viszont érdekes, hogy a Samsungnál van Xiamoi-nál meg nem.
-
magicbox
senior tag
Ötlete van valakinek, hogy újabban miért szórakoztat azzal az HBO GO, hogy a token lejárt, vagy érvénytelen. Ki kell jelentkeznem és újra be, hogy működjön. A telefonomon dobja ezt, amikor cc ultra-n kezdenék filmet nézni. Általában 2-3 naponta csinálja.
-
magicbox
senior tag
Ezt a puffereléses problémát semmilyen szinten nem tapasztaltam cc ultra-n, 500-as digis nettel. Lan-on van. 2-3 mp alatt a legjobb minőség, soha nem pufferelt vagy vett vissza a minőségből. Kíváncsiságból néztem régebbi és új dolgokat is, csúcsidőben, azon kívül. Lekopogom nem találkoztam a jelenséggel.
Nem lehet, hogy eszköz igényesebb lett a hbo go? Mivel Apple TV-n sincs gond. Illetve az új dolgok már 1080p-ben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Pedig valami szerepe biztos van a pingnek. AC-s wifin 15-30mp míg beáll a stream, LAN-on max. 3-5mp. Sebesség hasonló de a ping LAN-on értelemszerűen sokkal jobb. CC Ultra-n.
-
magicbox
senior tag
válasz #22718208 #998 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Nem tudom, hogy kommunikációs szinten miért nem vállalható a dolog. Viszont köztudott, hogy jelenleg az androidos app max. 480p, állítólag van vmi fejlesztés, amit csak a lengyeleknél tesztelnek, az már tud 720p-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
magicbox
senior tag
válasz chaosmonger #951 üzenetére
Ez mondjuk érthető eszköz számban. Mondjuk az irányítás szerintem nagyon kényelmes telefonról, igaz nekem a tv is rá van rakva Illetve a keresés sztem jóval egyszerűbb a mobilalkalmazással, illetve a megnézendőkbe rakás, hol járok stb. Amit nagyon szeretek még, hogy pár kattintással a lányom tévéjére is tudok mesét küldeni. Mivel 100%-os a CEC, bekapcsolja a tv-t, megfelelő HDMI-re vált és megy is a mese. Mondjuk nekem az erősítőm is hálózati, szóval minden telefonról megy. De ez a én dilim
-
magicbox
senior tag
Én meg azt nem értem miért kínlódtok tévével. Olcsóbb verzióként ChromeCast, drágább verzióban Apple TV. Minőségben, tudásban, gyakorlatilag mindenben többet kaptok. És nem vagytok kiszolgáltatva a TV szoftverének. Persze szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő. Szerintem rosszul ismered a CC-t, mert a telefonon/tableten levő app csak a "linket" dobja át a cc-nek. Utána meg távirányítónak használod csak, ha szeretnéd. Tehát egyáltalán nem terheli a telefont, akár ki is kapcsolhatod, vagy bezárhatod a HBO GO-t rajta. Egy háttérben futó böngésző több erőforrást fogyaszt, vagy pld. a FB alkalmazásokról nem is beszélve.
-
magicbox
senior tag
Van normális, márkás mediaboxom. Természetesen ismerem a Kodit, mivel azt használom. De azon például botrányos a HBO GO. Tudomásom szerint, az általad használt megoldás instabil, lassú és fórumban olvasottak alapján messze van a 720p-től. Persze, te használod, én csak azt mondom, amit olvastam róla, szóval ez változhatott jó irányba. Alapból a LibreElec-es folyamatos hekkelés távol áll tőlem. De nem vagyunk egyformák.
A 4K-t a típus jelölésre használtam, tisztában vagyok vele, hogy ez nem az HBO GO minősége Az új chromecast jóval erősebb hardvert illetve LAN-t is tartalmaz. Ezért mondtam, hogy tényleg villámgyors, és pillanatok alatt hozza a maximális minőséget amit stream-en ellehet érni. A 4K a Netflixnél számít.
Azt gondolom, hogy a CC egy céleszköz, és csak streamelésre való, lokális lejátszás rajta, az csak gányolás, kétes minőséggel. Minden másra meg normális box kell. Már eleve a 4K, 24p, igényes képjavító eljárások, és a Jukebox miatt. Persze ehhez komoly hardver is kell. A filléres androidos boxok szerintem ehhez kevesek, bármennyire lehet hegeszteni a LibreElec-et. Szvsz jelenleg két normális alternatíva van, a HiMedia eszközei és az Oppo. De persze ez miatt megkövezhet mindenki
-
magicbox
senior tag
Chromcast Ultra 4k-m van. Hibátlanul, pillanatok alatt, maximális minőségben megy az HBO GO. Még a 4 éves lányom is stream-eli a meséjét egy gombnyomással. Nem hiszem, hogy a LibreElec-es gányolt KODI pluginos megoldás még csak megközelítené használhatóságban vagy minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
Egyedül az első, sima 5.0-ás verziónál nem csúsznak a feliratok. Az összes többi frissebben meg igen. ApkMirror-ról tedd fel az 5.0-át és tiltsd le a frissítést. Írtam az ügyfélszolgálatnak is, de semmit nem válaszoltak. Én csak feliratos filmeket/sorozatokat nézek.
-
magicbox
senior tag
válasz headhunter #42 üzenetére
Nekem a nagyon régi verziónál volt ilyen hibám. De ez már a 4.8.0 óta megszűnt. Hálózati lan-ról megy, nincs ez kijelzős hiba szöveg. Illetve most némi levelezés után megszűnt a "rooted devices" hiba is. Kértek is visszajelzést. Teljesen normális az ügyfélszolgálat levélben. Látszik, hogy folyamatosan javítják az alkalmazást. Annyi még, hogy HiMedia Q5 Pro Android Box-om van.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
válasz #41133696 #263 üzenetére
Ezt értem, ez szép és jó. Akkor légyszíves azt is magyarázd el, hogy a Netflix-nek miért gyönyörű a képe. És nem is 4k-n, hanem full hd-n. Ott "eljött az idő" ?
A Telenor My Tv is gyönyörű full hd-s képet ad. Valószínűleg ők is tudnak valamit amit az HBO nem.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
válasz csasaKKP #249 üzenetére
Szerintem a 720p-t se éri el. Legalább is ég és föld a különbség egy rendes 720p-s rip és az HBO GO között. 500-as digis nettel, normális tv-n nézve
-
magicbox
senior tag
Iszonyat megszívattak mindenkit az új verzióval, minden androidos box-ra "Rooted devices" ír ki. De tableteknél is előfordul. Szerencsére a régi verzió megy. Szánalom, amit ezek csinálnak fejlesztés gyanánt.
-
magicbox
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta van HBO GO-m. Végre működik az androidos boxomon, mivel kijött rá egy új 7.0-ás fw. Minden szép és jó, de, lehetséges, hogy nem találok rendes full hd tartalmat? Net rendben van, direkt LAN-on van a box. Egy két mozinál is max 720-nak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- LG LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest