-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz xviktorx #1124 üzenetére
Én azon használom, működik. Szóval van rá app, teljesen jó.
Ghostie: ez a hiba viszont nekem is meg volt. A trükk az, csatlakoztatni kell egy USB billentyűzetet a boxra (én vezeték nélkülit használok), aztán azzal ki tudod választani a szolgáltatót úgy, hogy az adott szolgáltató kezdőbetűjét benyomod a listában és akkor oda ugrik. Nekem így sikerült kiválasztanom és azóta is hibátlanul használom hónapok óta.
Próbáld meg, szerintem neked is menni fog.
-
LouiS22
veterán
válasz xviktorx #1067 üzenetére
sokat segít az hbogo.hu GYIK rovata ilyen esetben.
Külföldön is tudom használni az HBO GO-t?
Nem, mind az HBO GO, mind a tévészolgáltatók helyi szolgáltatást nyújtanak, így az ön hazai HBO GO-előfizetése külföldön nem elérhető.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
Exian
addikt
válasz xviktorx #1067 üzenetére
Cseheknél van szerverem, arról nem megy, az tuti:
"Can't access startfile http://www.hbogo.hu/"
Szóval nekem eleve be sem jön maga a weboldal, a fenti szövegre hivatkozva, de lehet, hogy a szerveren van gond, nem tudom. Mert ezek szerint Farkasnak bejön maga az oldal, csak a regisztrációnál bukik meg a dolog. De nekem be sem jön maga az weboldal kezdőlapja sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
atus72
őstag
válasz xviktorx #841 üzenetére
Mit és ki orvosol?
Laptopról böngészőben lett próbálva, elvileg él a vpn a kapcsolat, gyanús hogy a fizetős időszak óta van ez a jelenség. Lehet hogy nemcsak az ip címet nézi meg az HBO amikor belépünk? Van erre vonatkozóan valami információ?
Megkérdezem melyik vpn-t használja, lehet csak annak a magyar szervereinek ip címét bannolták. -
azbest
félisten
válasz xviktorx #841 üzenetére
Az, hogy az új uniós szabály szerint ideiglenesen magával viheti a szolgáltatást az nem segít, ha folyton kinn használja esetleg
A konkrét esetben egyébként nem ártana ellenőrizni, hogy valóban vpn-en megy-e az adat. Az, ha a telefonon van mondjuk vpn és arról egy nem vpn-en lévő chromecastra küldi át (vendég móddal például), akkor persze, hogy nem megy. Nem hinném, hogy bármi különbség lenne a próbaidőszak és a későbbi hónapok közt.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz xviktorx #795 üzenetére
Nem is neked szantam . En tele vagyok Apple cuccal, imho nincsennek tularazva, sokszor mas ligaban jatszanak. Bar mostanaban eleg sok bosszanto hibat vetenek.
Amugy hogy vagy az Apple TV-vel megelegedve? Sima vagy a 4k-s?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz xviktorx #792 üzenetére
szokásos apple szöveg/fanboyság, már bocs..., hogy klaszikust idezzek
Azt tegyem hozza, hogy nalam AC-s wifivel produkalja ugyanezt (talan parszor ha kiakadt, de neha a szolgaltato se nyomja a netet normalisan...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Exian
addikt
válasz xviktorx #693 üzenetére
Úgy szintén. Mondjuk nálam picit rosszabb a minőség box-on, mint PC-n webes felületen, ahogy írtam az előbb is. Viszont nincs akadozás, meg minőség visszaesés. Nem is az, hogy rosszabb a minőség, hanem picit szálkásabbak az élek. De alapvetően élvezhető, nézhető, még projektorral 2.5 méter átmérővel is úgy szoktunk mozizni.
-
zolokas
aktív tag
-
LouiS22
veterán
válasz xviktorx #446 üzenetére
Ha lemaradtál volna a mai nap híréről:
Elindult a közvetlen, hbogo.hu-s regisztráció. Ez azt jelenti, hogy nem szolgáltatónál fizetsz elő, hanem közvetlenül az HBO-val szerződsz.
Sajnos az általad leírtak csak szolgálatói regisztrációnál igazak, közvetlen előfizetésnél nem.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
azbest
félisten
válasz xviktorx #403 üzenetére
Apple tv esetén egyébként a legújabb modellen is fut? Neten olvastam - bár lehet az amcsi változatnál - hogy régire létezett, csak a 4edik generációval az nem kompatibilis. Most kijöttek egy appal, de nemrég egy újabb apple tv is kijött. Ciki lenne, ha azzal megint nem lenne kompatibilis Bár lehet az 5th az a 4th változattal kompatibilis visszafele, szerencséjükre.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Apple notebookok
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Interactive Brokers társalgó
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM