Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ. Ez megnyugtató.
Arra gondoltam, hogy csökkeni fog a hozam, a kanyar miatt, de sajnos ez olyan kompromisszum lesz, ami meg kell lépnünk.Bár egy szakember azt is mondta, hogy mivel a miénk egy aktív szűrős modell, így az sem feltétlen szükséges, hogy kivezessük a csövet, csak akkor a szűrőkre kell jobban figyelni.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Egy pára/szagelszívó beszerelésével lenne kérdésem - van bármilyen előírás/szabály azzal kapcsolatban, hogy a kivezető csőnek milyen hosszúnak kell lenni a készülékből való kilépés után? Ha szinte rögtön kerülne rá egy 90°-os könyök, és úgy vezetődne ki, problémát jelentene?
Egész pontosan egy Electrolux EFP60460OX lenne szó.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
ribarszki
őstag
Nem találtam igazán topikot. Seprőgépet térkőre használ valaki? Vagy melyik topikban tudnak segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm! Tudom, LMBTQ, fajelmélet, full-full PC stb világban élünk, de ez a falu Pajkaszeg. Szerintem megoldjuk. Én lehet többet vagyok józan, mint a "szervek", úh talán sikerül. Nem telken lesz elégetve, hanem kályha, sparherd.
Nagya: gallyazni, meg max-max combom vastag fácskákat kell darabolgatni. Fuxin gondolkodtunk, Guga után szabadon, de mégis a Parkside kábeles megoldás mellett döntöttünk. Kibontom hétvégén, kipróbálom, ha "baja van", megy vissza a Lidl-be. Ki ad manapság olyan 3 év garit, mint ők?
De tényleg, ha nem váik be, akkor nem fog kelleni. -
-
törölt tag
válasz Tiédetis #71985 üzenetére
Sokminden lehet, ki kell húzni 24 órára és nyitott ajtókkal hagyni, hogy leolvadjon, majd megint üzembe helyezni, lehet már ennyi is segít. A ventilátor lejegesedése is okozhat ilyet vagy a fűtőbetét szakadt, esetleg a klixon adta meg magát, elég nehéz ezt így megmondani, látni kéne.
-
Tiédetis
senior tag
segítséget kérek
Fiam vett egy kombinált samsung hűtőt (Nofrost) ami folyamatosan párásodik, a fagyasztórésze is lefagy.
(csere részt tudjuk de rohadt bonyi és sokáig tart) Mi lehet a gondja?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
-
zolnagy
őstag
Az áram az megvan hozzá. Ezek átfolyós melegítők, aminek a fűtését valószínűleg egy egyszerű termosztát szabályozza, nem hiszem, hogy PID vezérlőt építenének be, meg nincs is sok értelme itt. Nekem főzéshez nem kell feltétlen meleg víz. Egy alkalommal csak kevés kell, kezet leöblíteni, egy két poharat ...stb. Ezekhez pont jó lenne.
-
HUTCHDB
nagyúr
Teljesen igazad van.
Ennyit viszont nem akarok rászánni.
Szerintem már a 80e Ft és környéke is kb 1,5-2x-e a hagyományos porszivok árának, és közel sem tudnak annyit." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tthom
senior tag
válasz zolnagy #71979 üzenetére
Nekem csak annyi, hogy az áramról se feledkezz meg, amit odavezetsz, az elsőnél azt írják, hogy 3kW, az 13A.. De kiváncsi leszek a tapasztalatokra, pl. hogy ha már odaért a bojlerből a víz, akkor mit csinál.. Lekapcsol? Vagy fűti tovább? meg az 1-2l / perc az nem kevés? A levesesfazék simán 4 liter, 2-3 percig tart majd mire feltölti?
Szerk.: nálunk is rel. messze van az átfolyós kazán[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
Átfolyós vízmelegítőt vennék a mosogató alá. Az a gond, hogy a gázbojler messze van innen és vagy 5 liter vizet ki kell engedni, hogy legyen legalább langyos víz. Nem kell gyakran, mert van mosogatógép, de néha egy-egy dologra pont kellene gyorsan meleg víz.
Néztem ilyen noname csaptelepbe építettet, de nincs nagy bizodalmam vele, meg valahol olvastam, hogy nem is szabványos a menete: [link]
Aztán ez még talán beleférne, de nem tudom, jó-e a célra: [link]
Vagy szívesen venném, ha valakinek van ötlete, tapasztalata, mit érdemes. Köszi! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz feloman #71975 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben járok, mint te.
Egyszerűen nem találok normális akkus rúdporszívót, így elővettük a kábeles, hagyományosat.
Ez viszont rádöbbentett, hogy mennyivel nagyobb teljesítménye van a réginek, mint a korábbi xiaomi akkumulátoros porszívónknak.
Szóval én is szertenék egy jó rudas, akkus porszívót, de azt is szeretném, hogy a szívóteljesítménye is jó legyen, valamint az autó porszívózásnál, (ahol nekem nagyon is kell a max erő) ne kelljen 2-3x feltölteni egy takarítás alkalmával, tehát az akkujának is nagy kapacitásúnak kellene lennie." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dare2Live
félisten
Vki tudja 5év garival hol lehet megvenni? A weblapok 90%nál nincs kiírva a gari meg az se hogy honnan szerezték be. (Hauser Kft ránézésre csak nagyker) Találtam egy helyete ahol 5év a gar csak ott +20Kba kerül a kinézett hűtő.
más: Belefutottam egy elég jó hűtő szervizesbe dumáltunk általános tanács, hogy azt vegyem amire több garancia van. Ezért is lesz Beko. Minnél komplexebb egy hűtő (légbefúvás, inverter...) jellemzően annál kevesebbet fog bírni. Egy fillért nem ér a SAmsung, LG. felirat, kifejezetten rossz véleménye van az új szériáikról, egy amica, caddy is többet ér. igazi wtf.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gömbike
senior tag
Az első wh mikrómat 1996-ban vettem. MDW 142. A csalàdban a mai napig üzemel.
A következő ez volt [link] Ezután jött a samu.
A samsung [link] egy hitvány volt, mert a be-ki kapcsoló gombot orbanisztánban kettő hónap alatt nem voltak képesek gariban kicserélni.
Most ez van [link] , de ehhez kellett a garis embert hívni, mert hangos lett a venti. Aki elmondta, hogy sajna a mai cuccaik mind ilyen hitványak.
A következő mikrónak ezt néztem ki [link]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
törölt tag
válasz kelna91 #71966 üzenetére
Akár a lámpa is lehet, de én inkább az egyik ajtókapcsolóra gyanakszom, ugyanis van benne egy olyan mikrokapcsoló ami rövidrezárja a trafó primer tekercsét, hogy nyitott ajtóval semmiképp ne üzemeljen, inkább verje le a biztit. Szerintem itt pont ez történt. Szedd szét és okosabbak leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
kelna91
senior tag
válasz #32277248 #71965 üzenetére
Á, egy szakember! Köszi, ez így biztató. De hogy lehet, hogy abban a pillanatban szállt el, amikor kinyitottam az ajtót? Akkor még nem indítottam el. Elvileg csak a lámpának kellett volna felgyulladni. Csak az okozhatta, nem? És akkor nem valószínű, hogy a nagyfeszültségű résznek van baja. A lámpa lett zárlatos, és emiatt sült meg a 230-as biztosíték?
-
törölt tag
válasz kelna91 #71958 üzenetére
Hi, van benne 2 biztosíték is, egy 230 voltos rögtön a tápkábel után egy panelon, a másik egy több kV-os bizti a nagyfeszültségű trafó szekunderkörében. Először a 230 voltost kéne megnézni, jó eséllyel csak az halt meg, ha cseréled és forog a tányér de nem melegít, akkor a több kV-os bizti is elszállt, az is cserés, a kettő együtt pár száz forintos beruházás. Ha csere után is meghalnak a biztik, akkor zarlatos a kondi vagy a nagyfeszültségű dióda.
-
z123456z
őstag
válasz kelna91 #71961 üzenetére
Te dolgod, csak felmerült bennem. Nekem a pincében várja a lomtalanítást egy működő Zanussi, nyársforgatos beépíthető sütő, egy szétszedett, büdös, de amúgy hibátlan Electrolux porszívó, és egy pár éves, néha füstölő grilles mikro. Eszemben sincs megjavíttatni és meghirdetni őket, pedig biztos érnének még valamennyit. Ezek közül a sütőt sajnálom csak, de látszik rajta a tízenpárév. Szeptember 5 elött ingyen odaadnám bárkinek, utána a tesók elviszik.
-
kelna91
senior tag
válasz z123456z #71959 üzenetére
A család előző Samsung mikrója kb. 1999 óta van használatban, és kifogástalanul működik. Nekem ez a viszonyítási pont.
Egy 10 éves, jobb fajta, grilles mikró szerintem kb. ugyanannyit ér, mint egy új belépőszintű, lévén a mikró technológia nem nagyon tud ma sem többet, mint 10, 20 vagy 30 éve. Az egyetlen, lényeges kivétel az invertertechnológia, ami viszont még ma is ritkaságszámba megy, csak az LG árul ilyeneket, ahogy láttam. Ha én használt mikrót vennék (amúgy ezt is használtan vettem), simán adnék ezért 10 ezer Ft-ot, ha működne. -
kelna91
senior tag
Sziasztok! Van egy kb. 10 éves Samsung mikróm, ami rejtélyes körülmények között tönkrement. Egyszercsak kinyitottam az ajtaját (nem volt elindítva), és abban a pillanatban levágódott a kismegszakító, valamint a villanyóra előtti "nagymegszakító" is. Azóta be lehet dugni a konnektorba, tehát nem zárlatos (már), de se kép, se hang. Nem értek hozzá, de nekem ebből úgy tűnik, hogy talán nem lehet vele túl nagy baj, talán csak egy biztosítékot kell cserélni.
Valakinek van tippje, hogy mi lehet a baja, javítható-e? Sokat nem akarok vesződni vele, mert van már helyette új, de ha javítható, akkor legalább el lehetne adni. Jó mikró volt, kár lenne, ha idő előtt hulladékként végezné. -
BBéci
legenda
válasz OPiiPO #71944 üzenetére
Sajnos egyre többen írnak, mondanak ilyen gyönyörűeket. Erre mondják, hogy az iskolába csak melegedni jártak.
Hasonló borzalom a "lett véve".Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #71950 üzenetére
Visszahívtam rákérdeztem, hogy ha kompresszor, hütőközeg, board csere is kell (99%) + szállítás menyibe lenne minimum 100Kt mondott úgy hogy kompresszorra ugye még gari van.
Rémítően pipa vagyok. 2év 6hónapos "prémium" LG hűtő.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Milka 78 #71942 üzenetére
Édesanyánál sztem uezt a típust cseréltük ~15+évesen. Párás mosószobába volt teteje és oldala is keményen rohadt. Amúgy semmi baja nem volt, csak de az EUs támogatási programban lecseréltük kb uarra a modellre 10.000Ftért kb 4éve. Az új viszont ezeddig nem rohad.
Én amúgy más típust vettem volna de édesanya a felűltöltőset szokta meg... így utólag lehet jó döntés volt és nem +50%al drágábban csillivilli LGt venni.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #71894 üzenetére
Megvan garipapír + számla 2020.03.10es vásárlás. Tehát nincs 2.5éves a hűtő.
Kihívtam egy szerelőt, panel/betáp hiba biztos van evvel nem tud mit kezdeni LGt hívjam. Felhívtam LGt kiszállás Szfváron (kb 10perc) + bevizsgálás brutto 20K. Kompresszornál biztos el, vissza kell szállítani, panel csere sztem 99% kb összegeket mondott.... mindent összevetve lehet a vége 100K. Még gurgulázok rajta mi legyen elsőre a javítás logikus de bzzki már 15-25 hütők mennek családban ez az csillivilli LG meg 2.5éven belűl megadta magát.
Közben édesanyának is uezt a készüléket vettük remélem nem széria hiba... az övé még megy.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Remélem jó helyre írom a kérdést.
Samsung mosó-szárítógép bal oldalánál szivárog a víz. A dobnál lesz a probléma, legalábbis ezt találtam a neten.
Namost meg tudom én ezt házilag javítani? Vagy ez már szakit igényel? Van ezzel kapcsolatos tanács, tipp, javaslat?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Gömbike
senior tag
válasz z123456z #71940 üzenetére
Ugyanolyan felültöltős indesitt gépem volt, mint előttem a képek.
Családi ház, ablak nyitva a fürdőben mégis rommá porladt. Azóta a wiccpúlt ( indesitt) csak és kizárólag mikróban, mert abban verhetelenek.
Nekem elfér az elöltöltős, mellette a szárítógép. Soha többet felültöltős, szenvedjen az vele, aki szereti a tudatos szívatást. Komolyabbak az elöltöltősek, ha még keskenyebbek is.
-
Milka 78
nagyúr
Indesit (őseimé), nem panel, vigyázva volt rá és bár 12 éves, de ez már 4-5 éves kora óta rohad.
Wirphool awe 2550 4 évesen elkezdett rohadni, egyszer szétszedtem, megcsináltam a rohadt részt (alapozás, fényezés), újra rohad 2 év elteltével.
A panelnél meg nincs a világon szárazabb hely az egy betonkocka, viszont a konstrukciós hibát és a 45 fokot adom. -
z123456z
őstag
válasz peestike #71939 üzenetére
Nekem egyszer egy mosógép szerelő azt mondta, hogy a rohadás csak panellakásokban fordul elő a megfelelő szellőzés hiánya miatt. Én mondjuk ezt nem hiszem el. Whirlpool felültöltős pedig a konstrukció miatt még rosszabb ebben a tekintetben. Állítása szerint a megoldás, ha kb 30-45 fokban nyitva hagyjuk a tetőt, amit ugye csak úgy lehet elérni, ha ráteszünk valami nehezéket, ami tartja a rugóerő ellenében. Ezt sem akartam nagyon kipróbálni, vettem inkább egy Electrolux elöltöltős gépet.
-
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Ezek között a porszívók között van különbség?
[link]
[link]
Nem nagyon tudtam rájönni, mi lehet a színen kívül. Teljesítményre ugyan olyannak olvastam. Vagy az egyikhez van itthon jobban szervize?
Esetleg 80 eFt körül van más jobb ajánlat? Padlólapra, parkettára, és egy 2×2 szőnyegre lenne használva, kb 70 m2-en.
Köszi az ajánlásokatfelo
-
Gömbike
senior tag
Nem tudom, mert az AEG 74850a gèpünk 12 éve hibátlanul dolgozik, nem ugrál, stb.
Édesanyám felültöltős Elux gépe 6 éves, nem rozsdál, tökéletes.A lányomnak vettünk egy Elux keskeny elöltöltős gépet, na az ugrál, súlyzókészlet van a tetején. Ettől még nem biztos, hogy egy AEG ugrálna.
Itt is érdemes lenne kérdést feltenni: [link]Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
Az AEG- Elux csoport felültöltősei nem rohadnak, mert nem az ajtóban van az adagoló.
Kecskenyből meg amelyik szimpi és a legtöbb gar van rá. Személy szerint én AEG-Elux párti vagyok, de az LG gépek sem rosszak.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Haverék vennének mosógépet. Most felültöltős van de olvasni meg látja is otthon, hogy rohadnak felül ..
Keskeny kellene nekik maradjanak a felültöltősnél vagy vegyenek elöltöltős gépet? Azt hiszem abból is van keskeny.
Van előnye?
Milyen gépet ajánlanátok?Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
BBéci
legenda
válasz Hauptmann #71927 üzenetére
Jó állapotú családi ház van a telken.
Többször fordultam a kombi autóval, szerencsére csak 2,5 km a távolság.
Múlt héten lecserélt lamellás kerítéselemeket vittem el a sógornak, szintén tűzifának, leginkább gyújtósnak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy Zanussi zk25/10r típusú hűtőm ahol lakom, nem tudom mennyi idős lehet, de már nem zár úgy az ajtaja, néha felkapcsolva marad bent a lámpa, nem egyeltesen hűt, és kerreg is kicsit (bár a párom szerint ez évek óta ilyen ). Édesapámék most vettek új hűtőt, és meg tudnánk örökölni egy Ariston MTB-45xx hűtőt. Ők ezt újkorában vették 18 éve, de a mai napig hibátlan a hűtő, és a fagyasztó része is.
Érdemes lenne lecserélni a ki tudja milyen idős Zanussit, a 18 éves Aristonra? Jövőre vennénk újat mi is, de most még nem adja ki.
+1: Milyen fogyasztásmérő konnektort ajánlotok amivel meg lehetne nézni hogy melyik mennyit fogyaszt?
Köszönöm szépen előre is!
-
-
BBéci
legenda
válasz Elemental #71925 üzenetére
Majd feljelent a szomszédod.
Pont két napja akadtunk ki, amikor megláttuk feleségem tavaly elhuny barátnőjének, illetve édesanyjának korábbi telkét, mert az új tulaj letarolta, kivágta az összes fát. Nem írom le azokat, amiket mondtunk és gondoltuk róluk.#71923Hauptmann
Egy általam ültetett kajszibarackfa moniliás lett, kivágtam, sógorom eltüzelte a kazánjában, tehát van megoldás.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vegh001
csendes tag
Sziasztok Szakik/fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni mosógép vásárlásával kapcsolatosan (most fogunk költözni és kellene egy). Ár/érték arányban keresek valami normálisabb gépet ami nem horror áron van. Amit eddig olvastam, hogy a Miele az egyik legjobb, de sajnos 300+ ezer nincsen rá. Úgy gondolom max 200 ezret szánnék rá. Van ennyiért viszonylag oké, megbízható gép? Nem kell, hogy csilli-villi legyen, csak menjen el legalább 5-8 évig.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
Norbi -
-
Nagya21
addikt
válasz zolikaDB #71913 üzenetére
HAli!
Benzinesből vegyél valamiet, aminek már neve is van!!!!!(fluxtech, oleo-mac, hecht, sthil, etc)
Ha csak gajjazni, kuglizni akarsz, oda nem kell nagy.
Oda elég a villanyos is, meghát az könnyebb mint a benzines(tudom mi a különbség, van soló 644-esem, meg villanyosom is).
A benzines nem helyhezkötött, de nagyobb a karbantartás igénye, bonyolultabb.
A villanyos meg könnyebb, de a madzag mindég utban van.
Ha csak néha néha dolgoznál vele, akkor a parksidos 2 akkusat javasolnám, az már jó teljesítményre is, de ha van 4 akkud meg duffla töltőd akkor szerintem te fogysz el hamarabb.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
BBéci
legenda
válasz zolikaDB #71903 üzenetére
A helyedben csak a legvégső esetben, ha semmi más megoldás nincs, akkor vágnám ki a fákat. Mi inkább annyit ültetünk, amennyi elfér a kertben.
Morus alba, cseresznye, őszibarack, alma, naspolya, kőris, díszcseresznye, babarózsa, galagonya, perzsa varázsfa, két aranyszil, csörgőfa, két tiszafa, ginko biloba, berkenye. Feleségem két hete töri a fejét, mi legyen a következő.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van nekünk egy nagy kertünk, tele combvastagságú akáccal.
A helyzetre való tekintettel, lenne miben elégetni, emiatt lassan kidarabolnánk, amit tudunk.
Erre a műveletre kellene valami fűrészgép, de milyen?
Tkp kivágni baltával is ki tudjuk, utána kellene gallyazni és kuglizni.
Mit ajánlotok? Melyiknek milyen karbantartási igénye van?
1, Parkside elektromos láncfűrész
2, Fuxtec FX-KS255 benzines láncfűrész -
Tiédetis
senior tag
Megjött a DReame T30-as porszívó. kontaktor.hu oldalról vettem, azonban jelezni szeretném azoknak, akik innen bármit is vesznek, kezeljék fenntartással a kiszállításra vonatkozó bármilyen ígéretet. 1 hetes csúszással jött, külső raktárból lassan jött, tehát nem volt az országban. Ismerkedünk, de szőnyegből baromi sok ezt+azt kiszedett.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robogó, kismotor
- Nikon DSLR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest