Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinkapeter

tag

Tudom, egyéni tapasztalat, meg egyedi eset, de az Electrolux mosógépünk egy hónappal az egy év garancia lejárata után lett panelhibás, a Whirlpoollal más hibák is voltak, de a csereajtó is elrohadt három éves korára, a mostani AEG-n már cserélték a hátlapot, mert gyárilag sérült volt, most a keringetőszivattyút, és közben amikor azt próbálta a szerelő, jelezte, hogy a motor is problémás, ezért azt is, meg az inverterelektronikát is cserélte később. Az LG hűtőnk januárban lett volna öt éves, november végén még a szokásosnál is hangosabb lett, és szerencse, hogy a pár éve itt látott hőmérő benne volt, mert azért vettem észre, hogy a mélyhűtőt nem tudja 13 fok alá hűteni. A honlap szerint van Szombathelyen szerviz, de Tétről (90 km) fog érkezni a szerelő, távdiagnózisban a kompresszort fogja szerelni, az ingyen lesz, csak a kiszállásért és a munkáért fizetek majd negyvenezer körül.
    A Beko szárító és mosogatógép viszont eddig a beállítása óta csak simán működik. Hűtőből csak azért nem vettem Bekot most az LG helyett, mert egy Candy a fekete pénteken nagyon jó áron volt az Auchanban (valószínűleg elárazták, de becsületükre váljon, hogy kiszállították).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés