Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz farkas-j #69795 üzenetére
Kár ezen meditálni, egy csomó dolog van amit nem ért az átlag ember, mégis működik. Pont ilyen a mosó vagy a mosogatógép tabletta. Bepakolom a gépet beleteszek egy tablettát, elindítom a gépet, mikor végez a program minden ragyogóan tiszta, mintha uj lenne. Kézzel nem mosod el így.
-
Gömbike
senior tag
válasz Madn!ght #69794 üzenetére
Vágass kb 55-ös méretre bútorlapot, vagy munkalapot tetszőleges színben, a hátsó oldal közepére, vagy ha úgy jobb, a két sarkához meg vágass lábat, hogy megtartsa a súlyt. Leélfóliázzák, így vízálló is marad.
Ráteszed a mosógépre, erre meg a szárítót, hátul a láb tartja a súlyt stabilan.
A legegyszerűbb és a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
farkas-j
őstag
Hogy fejlődik a tudomány? Miket tudnak már ezek az "intelligens" tabletták? Kommunikálnak a mosogatógéppel és beállítják magukat a mosási időkhöz és a hőfokokhoz, hogy mindig a kellő időben és az aktuális program résznek megfelelően mindig csak a szükséges adalékuk oldódjon csak fel. Na, csodadolgok ezek!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
A minap vásároltunk egy szárítógépet (Beko 7439SX), amelyet a mosógèpünkre szeretnénk tenni.
A mosógép LG keskeny (44 cm mély), a szárítógép ~53 cm. Keresgéltem összeépítő keretet, de a slim kivitel (értelmezésem szerint) akkor használható, ha mindkettő max 46 cm mély. Tudtok-e ajánlani olyan keretet/megoldást, ami megfelel lenne a két készülék összeépítéséhez?Hallottam olyat is, hogy a szárítót a hungarocell csomagolás “talp” részébe helyezve felrakható. (Kipróbáltam, tényleg stabil).
Ami aggaszt, hogy a hungarocell talp teljesen kitölti a készülék alját, ott nem tudom, hogy mennyire kell szellőzést biztosítani. Ebben esetleg van tapasztalatotok, mennyire elborult megoldás ez így? ( a használati leírásban az van, hogy szőnyeggel se fedjük el a készülék és a föld között részt, bár ez gondolom típustól is függ)
Köszi a segítséget előre is!
-
DDA40X
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudtok mondani a 140-180ezer közötti hűtőkről? Van köztük, amibe érdemes beruházni?
A Liebherrel mint hűtőmárkával szipatizálok. Találni is pár nem túl drágát köztük. Mennyire jók azok? Vagy esetleg mi van, ami ajánlott? Most egyelőre azt nem tudom megmondani, hogy kell-e fagyasztó bele vagy sem. Ezért az egy és a két ajtósokat is megnézem.
Literre jó lenne, ha minimum 200 lenne a nem fagyasztó része.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Mi garantálja azt, hogy az utolsó öblítésnél még van tabletta maradvány a víztérben, ami esetleg képes az öblítő vizet lágyítani? Ugyanis van ~60 perces és ~230 perces program is a legtöbb gépben, és az sem mindegy, hogy 70°C vagy 45°C-on ment a főmosás, mert más más a feloldódási sebesség.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
pjen
félisten
"A kombinált tabletta formátumú
mosogatószerek a tisztító hatáson kívül
vízlágyító és / vagy öblítést segítő hatással
is rendelkeznek. Néhány ilyen típusú
tisztítószer speciális célú vegyi anyagokat,
például üveg- vagy rozsdamentesacél-védőt
is tartalmaz.
A kombinált mosogatószer tabletták 3
az 1-ben, 5 az 1-ben, minden egyben,
stb. kiszerelésekben kaphatók. Ezek a
tabletták csak bizonyos vízkeménységi
fok mellett működnek megfelelően. A
megadott határérték felett regeneráló
sót és öblítőszert kell a géphez adni.
Ellenőrizze a csomagoláson, hogy a
kombinált mosogatószer alkalmas-e az adott
keménységű vízben való használa"
Ezt a mosogató gépem használatijából másoltam, csak , hogy tiszta legyen a mosogató gép és a só viszonya. -
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos a mai porszívózás után, letört a Xiaomi akkus rúdporszívónk portartályának biztosító kis kampócskája.
Sajnos, így nem használható, mivel kinyílik a tartály (be sem csukható) és nem hogy kihullik a por, hanem össze sem gyűlik.
Már órák óta nézegetem a netet, de sehol nem találok ilyen alkatrészt.
Tudnátok ajánlani valamit, hol nézzek, kérdezzek utána?
Pontos típus: Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner (roborock) [link]Ez kellene:
Ez tört le:
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pjen
félisten
69774.Hát ez elég borzalmasra sikerült, de a lényeg benne van.21 vizkeménységi fokig 3 az 1 ben tablettához nem kell só. A Jar 26 ig írja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezért is mondom, hogy nálunk nem tudom mi változott.
De bevállaltam, rendeltem egy gorenje kupakot, elvileg ugyan az mint a miénk, legalábbis remélem, mert samsung-ot nem találtam. Ha megjön, kap a gép sót újra, és kiderül, hogy mi a helyzet. Ha úgy is sós lesz minden, akkor elengedjük. Vagy nem használjuk a gépet.
Most is mosogattunk egyet, tabs gombbal, só nélkül, jar tablettával, és nem sósak a bögrék, tányérok, és csillog a gép belseje, nem fehér..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Nagya21 #69766 üzenetére
Van tabs gomb, igen.
Okés, akkor "átöblítem" a sótartályt, és meglátjuk. Tesztelünk, köszi!
@anrab: hát, most nálunk az van, ha van só a tartályban, sósak lesznek az edények, mindegy, hogy milyen kapszulát használunk.
Még annyit megpróbálok, hogy rendelek egy másik kupakot, hogy esetleg kizárjam azt, ha tömítés rossz, ha úgy is csinálja akkor ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dmrv adata alapján beállítottam, az szerint h4-re a gépnél a víz keménységet.
2 évig kellett, azóta pedig nem?és ahogy említettem, egyik napról a másikra változott.
Csak itt pont azt írják lentebb, hogy mindenképp kell só a gépnek. Plusz említettem, h amikor csinálta, akkor mindegy volt milyen kapszula volt. Amikor csinálta akkor mosogattunk sima egyszerű finish kapszulával, azzal is foltos volt minden.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #69750 üzenetére
Nu, nem volt benne só, nem volt foltos semmi, rendben volt, feltöltöttem,pont annyit öntöttem rá, hogy eltünjön az értesítés, h nincs só, raktam mellé öblítőt is, tabletta, tabs gomb, és az eredmény, h tiszta só minden belül.
A kupak belsejében van tömítőgyűrű, illetve a belső része forog, de emlékeim szerint ez az elején is ilyen volt.
De innentől biztos vagyok enne, hogy ott valami nem oké.. Csak nem értem, hogy mitől. A tömítés rendben van. Szerintem a 2 rész nem oké, és ott jön fel a sós víz..
Véleményem szubjektív...
-
őstag
Ahogy utána olvastam ez normális hogy ilyen kerregő hangot ad ki remélem idővel elmúlik van rá esély. Azért ezt jó lett volna tudni hogy ilyen hangos lesz a gép és elvileg ez és a iker electrolux gép az ajánlott a kombókból .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Sziasztok!
Aeg l9wbe49w gépemmen most tudtam elkezdeni használni úgy hogy van is benne ruha . Viszont elgondolkodtam rajta hogy ez hőszivattyú elven működik nem lett e túl be építve lett neki vágva oldalt szellőző de az később be lett fedve . Így néz ki .
Alatta egy push to open szennyes fiók van . Rezgés elnyelő gumi szőnyeg van még alatta azon gondolkodtam hogy azt is kivesszük.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
BBéci
legenda
válasz maglew #69759 üzenetére
Olvass figyelmesebben! Nem neked szólt a klímás topikba irányítás.
Tőled azt kérdeztem, hová halt be? Ha valami elromlik, arra szokás mondani, hogy meghalt, ez érthető. De mit jelent a behalt?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos 18 év után behalt a Zanussi hűtőnk, így egy nagyobb megbízható hűtőt szeretnék vásárolni. Ebben kérem segítségetek.
Fő szempont: Alul legyen a fagyasztó és 3 rekeszes legyen.
Felül legalább 180 cm magas és kb 60 cm széles legyen.No frost nem kell, meg légbefúvás sem, semmi extra csak hűtsön és bírja vagy 15 évig
Max ár 140 ezer Ft.Amiket néztem ebben a kategóriában: Beko (állítólag 5 év gari van rá), Gorenje, Zanussi, Whirplool (erről sok rosszat hallottam) Samsung (erről is elég sok a negatív tapasztalat) meg van pár noname termék. Ki mit tud ajánlani melyik a megbízható? Köszönöm előre is.
-
Nestra
csendes tag
válasz Nagya21 #69745 üzenetére
Szia. én is sütőt (is) keresek, Bosch-t, az még nem volt így nem tudom öszehasonlítani.De egy szuper Whirpool után volt egy gagyi Whirpool-om amit 3 év után cserélni kellett és egy pirolitikus Gorenjét vettem 2 éve. Főzőlappal együtt. Nagyon idegesítő mindkettő, pl rizst azóta nem tudok tisztességeset főzni -ebből arra vetek hogy nem egyenletesen melegít a főzőlap (nem indukciós), a sütőből pedig a gyerekzárral volt gonduk többször, aktiválódik magától és nem bírjuk deaktiválni, végül a férjem kitörte belőle azt a kis kallantyút ami bezárt ilyenkor. Más baja nincs, de Gorenjét, Whirpoolt már nem veszek.
-
Eagl3
veterán
Kultúráltan lehurrogtatok, aztán kiderül, hogy csak nem volt rossz a felvetésem a technikai bakit leszámítva…
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most szólt a feleségem, hogy jelzi a gép, hogy nincs só, indított egy mosogatást allin kapszulával, tabs gombbal, úgy, hogy sót nem töltött hozzá, és nem foltos semmi.
De most valszeg nincs benne só, így nem is tudja kimosni a sós vizet, ha esetleg kijön, szóval mindenképp megnézem, de ez kiindulásnak jó.
Véleményem szubjektív...
-
asdf_
veterán
válasz Kal-El #69744 üzenetére
A miénk még nincs kibontva, de a J végű kombi Gorenjét szerintem kerüld, nincs benne sütősín, a tepsi a sütő oldalfalán lévő vájatban mozog, szerintem ez ultragagyi, picit kell csak ráfizetni az sh b-re, vagy a másikra (sh talán), szerintem nem kérdés, hogy azokból kell választani a J ellenében. Bosch-t csak utólag, a vásárlás után néztem, de 150-ért meg egy óra sem volt rajta. De lehet, hogy amúgy jobb, fene tudja, utólag derül csak ki sajnos, melyik a tartósabb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amennyire tudtam, megnéztem, nem érzem, hogy rés lenne, de ezt nem is nagyon tudom kipróbálni, vagy van rá valami módszer? mert hiába is oldom meg, hogy tele legyen, akkor sem "folyik ki" ha rátekerem a kupakot.
Illetve ami fura, hogy amióta ez a finish só van, nagyjából 1 hét után már szól, hogy üres a sótartály.
Véleményem szubjektív...
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne kombinált tűzhellyel kapcsolatban. Addig már eljutottam, hogy Gorenje vagy Bosch legyen. Állítólag nincs nagy különbség köztük.
Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban tudna ebben segíteni? Hogy tényleg minimális a megbízhatósági különbség? Nekem anyagminőségre egyértelműen jobbnak tűnik a Bosch.
Sütésben van minőségi különbség? Szebben/hatékonyabban süt valamelyik? -
bghistvan
senior tag
Fischer flexi mobil klímáról(ami kültérre is helyezhető), van valakinek tapasztalata?
Panellakás, 10.emelet,36nm,bérleménybe menne.
Láttam, hogy létezik olyan opció a cső kivezetésére, hogy a bukóra nyitott ablaknál egy harmónika szerű neylon /PVC anyag van ráhúzva..... és nem kell lyukat ütni sehol.
Köszönöm -
-
Nestra
csendes tag
Köszönöm, akkor ez felejtős.
Én egyszer rosszul tettem rá a sótartályra a fedelet (nem a menetben futotott a csavar,os fedél, hanem ferdén, bele se merek gondolni mi kerülhetett bele) a tartályba, és bizony kimosta a sót - ilyesmi lett a végeredmény, csak durvábban - viszont csak egy mosogatás ment le így. Gondolom a fedelet már ellenőrizted .
-
Sinkapeter
tag
válasz hackeeeee #69736 üzenetére
Azt, hogy vízkő, mosószer, esetleg só, azt el lehet dönteni viszonylag egyszerűen. A vízkövet a víz nem oldja, az ecet igen. Ha erősebb dörzsölés nélkül vízzel lejön, akkor nem vízkő. Érdemes megnézni rendesen zár-e a sótartály fedele, esetleg rendesen ki tudja-e szivattyúzni a vizet, bár azért valószínűleg a gép szólna, ha nem tudná. Lehet attól is foltos, ha kevés az öblítő, mert nem pereg le a víz teljesen az edényekről.
Ha vízkő, akkor meg érdemes egyet emelni a vízkeménységi beállításon, esetleg megpróbálhatsz üresen elindítani egy programot egy-két evőkanál citromsavval. (Utána szép fényes lesz a gép belül). A só meg csak sima só, bármilyen méretű a kristály, a nagy kevésbé tud összeállni a dobozban. A tartályban a vízben áll, így is úgy is fel oldódik. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
rígel
őstag
válasz hackeeeee #69733 üzenetére
Finishből ia van aprószemű, most láttam a Sparban.
Mindenképp használj sót, ha nincs házi vízlágyítód. Ha ennyire egyértelműen a sóváltáshoz kötődik, akkor valszeg a berakott só, valamiért nem megfelelően oldódott, az alcsony koncentrációjú sólé, meg nem regenerálja megfelelően a gyantaágyat. -
-
anrab
addikt
válasz Nagya21 #69725 üzenetére
Így van csak nem akartam belefolyni. Só mindig legyen benne. A kis szemű sót meg nem tudom hova rakni mert a gépi só az nagyszemű. Tudtommal de lehet tévedek.
De ha már írok.
A tabletta gombot minden táblettánál be kell nyomni ez egyértelmű. A kombinált táblettánál is maradhat a + gépben lévő öblítő. A szárítást segíti.
Viszont. Ha kevés az edény sok egy tabletta mert az 10-12-13 terítékre van és maradhat mosószer lerakódás.
Én egyedül vagyok. Lidl tabletta, Aldi só, öblítő. Ha csak az alsó kosarat használom mondjuk 8 tányér, evőeszköz, félbe töröm a tablettát és tökéletesen tiszta foltmentes.
A kapszulával ezt nem tudod megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Nagya21
addikt
HAli!
Miva???,
Mien sót mos ki a tartályból????
Nah vki naon (félre) tájékozott........
A só nem találkozhat a mosogatótérben elhelyezett dolgokkal.
A sós víz szerepe a vizlágyító gyanta regenerálása.
Ez a regenerálás nem mosogatáskor történik.
Ha nem használnak sót akkor a vizlágyitó gyanta hamar gajjra megy, és nem olcsó része a mosogatógépnek.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
hackeeeee
Jómunkásember
Vettem most apró szemű sót, hogy legyen. Mert ez azóta van amiota a finish nagy szemű/durva só van benne. Mert nem kaptunk mást.
Jam ez lesz, csak nem rég tettem tele, ki tudja mikor fogy el. Vagy kézzel szedjem ki belőle?
Őszintén szólva az elején próbáltuk só nélkül akkor vizkoves volt minden. bar akkor mas öblítő volt.
@pjen: Megorobaljuk. Ha kifogy a só. Koszi szépen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz hackeeeee #69719 üzenetére
Budapesti vagy?
Lehet, hogy ez a probléma...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
vilga
tag
eta vega rio porszívómban összetört a ventillátor, tud valaki alkatrész lelőhelyet? vagy kuka mivel márcsak kinn autótakarításra használható
-
BB9000
senior tag
válasz Nestra #69715 üzenetére
Az Ecoclean úgy működik, hogy az ételekről lefröcsögő cucc nem ég rá annyira a sütő belső falára, mert a sütő fala "kosztaszító" bevonattal van ellátva.
Ha nem akarod, hogy a sütemények égett sülthússzagúak legyenek, akkor érdemes minden süteménysütés előtt kitörölni a sütőt belülről és eltávolítani a ráégett zsír és hús maradványokat.
Ha mindig csak süteményt sütsz, akkor ráérsz akkor kitörölgetni, amikor már koszosnak látod. A pirolitikus tisztítás leégeti a koszt a sütő összes felületéről, azzal ellentétben az ecoclean esetében a tisztítás kézi munka. A reklám szerint az ecoclean bevonatról könnyebb letakarítani a ráégett koszt, mint a zománc bevonatú sütőtérből. Ennyi.
A reklámfilmen bemutatottakkal ellentétben a gyakorlatban nem minden ráégett cucc esik le a sütő aljába. De a filmen jól mutat.[ Szerkesztve ]
-
Nestra
csendes tag
BOSCH sütők EcoClean Direct funkcióját valaki el tudná mesélni, hogy működik a gyakorlatban? Youtube szerint"just wipe the bottom and the inside of the door AFTER EVERY USE" - hogy mi van? Értem én hogy nem egy teljes nagytakarítás sütés után, viszont nekem ez felesleges macera, ami nagyon ritkán lenne elvégezve, az hóttziher, Bosch sütőt kell válasszak 500 eur-ig (erre kaphatok számottevő kedvezményt) de a pirolitikusak olyan apró betűs menüsorral rendelkeznek hogy soha nem fogom látni szemüveg nélkül, azt a Ecodirect-et pedig nem értem. Oxigénmolekulák meg különleges borítás ... mégis ezt hogy kell elképzelni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sajnos biztos, hogy kemény, az ultrahangos párásító esetén fehér por keletkezik.. Szóval sajnos tuti, hogy rossz..
Próbáltam Somat sót keresni, de nem találtam sehol sem.. De még nem adtam fel.
Köszönöm a segítségeteket, jelentkezem a fejleményekkel.
Véleményem szubjektív...
-
rígel
őstag
Próbáltad? Mert én igen. Nyilván sokkal kisebbet, de azért látszik.
Az hogy egyes mosogatószerben van valamilyen vízlágyító adalék, attól még használhat sót is, rosszabb nem lesz. Tehát ha vízkő foltról van szó, és használ sót, akkor (ráadásul a só váltáshoz köthető a probléma) majdnem biztos hogy ott lesz a bibi.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
rígel
őstag
A leírásból nekem úgy tűnik hogy vízkőfoltos. Ha nem tesz bele sót, rosszabb lesz. Mi az hogy a tablettának nem elég kemény a víz? Már egy 2-3 Nk fokos víz is hagy nyomot. De magyarországon majdnem mindenütt kemény a víz, nálunk "csak" 16Nk fok, de ha nem lenne központi vízlágyítóm, minden full vízköves lenne amivel víz érintkezik. Pláne melegvíz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A gond, hogy semmi sem változott, csak a só az elején. Előtte is volt benne, csak más fajta, azzal nem volt ilyen.
DW4000RM Mosogatógép kevesebb zajjal, 46 dB | Samsung Magyarország
Ezen van tabs gomb:
Press to select the Multi tab option to use the 3 in 1 tablet
which does not need salt and rinse aid.Az elején írtam a DMRV-nek, annyi választ kaptam, hogy nem változott a víz minősége.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sajnos tuti kemény... Ez szinte biztos. Van philips párásítónk is (nem ultrahangos), amiben a wick szűrő 3 hónap után fehér a vízkőtől.
@pjen: köszi szépen. Ilyen esetben akkor mindig tabs gomb a gépen, és mehet?
@rigel: Igen, este, vagy holnap tudok.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest