Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz albert8 #15813 üzenetére
Igen elfér. Kissebb mint a másik volt
Ez volt rajta. Na ez brutál gány de nem volt rossz!
955BE hűtő + 2db (945 és 720) hűtő.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz albert8 #15783 üzenetére
Jövő hétre ígérték a venti szabályozót( ezt várom mert sok a 12 volt néha ) ha megérkezik azonnal beszerelem a hűtőt is. És akkor írok, teszek fel tesztéredményeket!!
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dudika10
veterán
válasz albert8 #15601 üzenetére
Jó kis háznak nem mondanám, oldalai papírból vannak, mindig összevagdosom vele a kezem és a HDD keret is nagyon el volt cseszve szerintem.
Nekem tetszett a külseje pár éve amikor hozzám került és maradt. Aztán az asztal szépen alakult és most már minden fekete így nem maradhatott a belseje szürke ráadásul pont itt van mellettem és folyamatosan azt kell néznem.
Ha lesz időm berendezni akkor majd dobok arról is egy képet (minden gigabyte, csak kék és fekete lesz a belsejében szinte.Büszke vagyok magamra, mert nem folyt meg szinte sehol a festék, 1 helyen lett picit rondább, de nem látszik nagyon. Kösz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
szacsee
nagyúr
válasz albert8 #15529 üzenetére
Igen 2 MSI 5770 Hawk van a gépben, eddig meg vagyok velük maximálisan elégedve.
Ha jön a nyár és esetleg a ventilátorfordulat miatt hangos lesz a gép, akkor fúrom a falat és átrakom a szomszéd szobába..jones: Szoktam nézegetni a Hogy is néznek ki a gépeink topikot... mostanában elég sok tetszetős és elismerésre méltó gép van bemutatva. Nálam utoljára valamikor 2004 körül volt normálisan elrendezett gépbelső világító ventikkel, meg heti takarítással... a kábelek is be voltak spirállal tekerve, de jó 1-2 év után mikor alábbhagyott bennem a gépbelső iránti érdeklődés (küllemre), azóta nem foglalkozom vele. Sajnos normális házat nem találni ami moddolás nélkül megfelelne, festőnek pedig nem fogom kifizetni a fizetésem töredékét, vagy annyi időt rászánni, amiből másoknak 2-3 gépet is összerakok. Nemhiába vénülök..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest