Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Teljesen mindegy lidlis 24 literes vagy nem lidlis.. Ugyan annyit nyomnak ezek a kicsik... Évekig használtam 24 literest festésre, és teljesen elég, főleg hobbyra amire a kérdező is szánná.. Aki azt állítja nem elég annak még nem volt a kezében festőpisztoly vagy semmit nem ért hozzá...
Rakhatnék be videót a kis kompresszorral is meg a naggyal is, festés közben DE nem látom értelmét a vitának tovább..
-
Beretvás
veterán
válasz Barret001 #89210 üzenetére
Ne nekem akard már elmesélni légyszives ,hogyan működik.. még te gondolom 1 autót sem festettél le addig én a 20+ évem alatt kitudja már hány tucatot..
Semmit nem kell nézegessek mert van tapasztalatom ellenben azokkal akik csak az adatokat nézegetik közben meg nulla tapasztalatuk van.
-
Beretvás
veterán
válasz daninet #89179 üzenetére
Bőven elég fedtésre is a 24 literes. Nem ipari célra akarja, a vízleválasztó sem kell. Csak tudni kell mit mire lehet és hogyan kell használni..
Nem egy autót festettem már le 24 literessel annó, vízleválasztó meg soha nem is volt. Ezzel az erővel vegyen kamrát is mert az is kell hozzá...
-
Beretvás
veterán
Aztán senki nem kókányol semmit..
-
Beretvás
veterán
válasz TESCO-Zsömle #88501 üzenetére
Egyáltalán megéri gyártani subot? Töredék áron hozzájutni komoly subokhoz manapság. Topik ON lenne max...
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
Készül valami megint, PS5 tartó lesz.
Tetejére 60x30 as gránit fal lap megy. lesz önsuja, a lap vagy 5 kilo a kar is vagy 2
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88338 üzenetére
Még a falat is keresztül akartam fúrni, de végül a 15cm hosszú tipli elég lett..
-
Beretvás
veterán
válasz Stylewars_kp #88330 üzenetére
Enyém egyenlőre nem.. majd egy jó hónap mulva..
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88304 üzenetére
Mondom nincs festve...
-
Beretvás
veterán
És a kész termék, ingyen hulladékból.
Még festve lesz. -
Beretvás
veterán
Akkor készül a tv ratró tar.
Gondolom elbírja majd.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88231 üzenetére
-
Beretvás
veterán
Mindenkinek így egybe válaszolok:
Majd lábtartó alul mindenképp lessz mert a másikon volt és kell erre is. Kiagyalom majd miként nézzen ki hogy hátul még kábel csatorna is legyen benne. De már csak csavarozva lehet mert szét nem szedem. Majd megszültem mire odavittem, van némi gerincproblémám, szakmai ártalom.
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88185 üzenetére
le kell dűbelezni a padlóhoz..
-
Beretvás
veterán
7 munkaóra, meg egy ki lóvé 15k huf.. erős de van egy kis imbolygása, nem vagyok teljesen elégedett..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
És kész is..
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88169 üzenetére
Mármint úgy értettem gyordan alakítható, ugye a kötésre nem kell várni.. dolgozok néha fával is.
Kis haladás is.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88163 üzenetére
Van itthon méretle vágható filc vagy fene tudja mi, de pont erre a célra szolgál.. Majd az megy a 4 sarka alá.
Ezt szeretem a fémben , hogy bármikor könnyedén alakítható a fával ellentétben. És még árban sem volt ez sok.
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #88153 üzenetére
Jo tippek, meglátom mikor szerelem össze mit tudok kihozni belőle. Ma még kis hegesztés és festés lenne a cél. Csak nem tudom meddig jutok.
-
-
Beretvás
veterán
Kis tegnap délutáni időtöltés.
-
Beretvás
veterán
válasz DeFranco #87759 üzenetére
Nem ártana neked sem az értő olvasás.... Ha nem megy ne forgasd ki a szavaimat.. Hol volt ez ", hogy szögvasbó' lomibó' palábó' megvan felébő' hűje aki nem hegeszti." leírva? Szégyen a magyar népre ,hogy csak ennyire telik, kiforgatni más szavait...
És pont ,hogy a kérdező akart eleve kókányolni. Meg akarta venni, miért nem kérdezte meg ahol árulják.. Ő jött ide a kókányolásért, te meg kiforgatod az én szavaimat..
-
Beretvás
veterán
válasz csudri #87761 üzenetére
"Olvastam itt a kommenteket, hogy "hujjujjujj, feléből jobbat ki lehet hozni", ja valami zártszelvény fost, amit még festhetek le, meg persze tervezzem is meg, töksetudja mennyi hulladékkal, hagyjuk már ezt."
Én is olvasom itt a hülyeséget valakitől erről a szemétről, csak mert ő nem tudja elkészíteni olcsóbban sokkal jobb minőségben.. Ha annyira értesz hozzá minek kérdezősködsz itt?
-
Beretvás
veterán
válasz j.bravo #87724 üzenetére
Értem az egészet.
DE bárhogy számolunk több mint 1000 euró. Ebbe bőven belefér egy inverteres CO2 hegesztő palackal is.. Azzal már tényleg mutatvány nem tudni hegeszteni.. Valamint van benne 4 oszlop meg némi vékonyabb profil.. nehogymár az anyaga 700 euroba kerüljön saccra..
-
Beretvás
veterán
válasz balazs1956 #87484 üzenetére
Az indukciósra hogyan ég rá ha nem is meleg a felülete?
-
Beretvás
veterán
válasz TESCO-Zsömle #87297 üzenetére
Nem bizonygatok én senkinek semmit. Aki nem hiszi vagy okosabb nulla tapasztalattal az próbálja ki a saját bőrén..
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #87172 üzenetére
Az anyag hiányzik.. Eszterga van itthon is a munkahelyen is.. De valami anyagot szerzek az tuti.. Csak valami filléres kell mert sokat nem szánok a dologra csak a kinézet miatt... nem vagyok híve a sok bohócságnak amit a hifisták kántálnak..
-
Beretvás
veterán
válasz macilaci78 #87164 üzenetére
Agyaltam azon is de túl vékony, nem néz ki jól..
-
Beretvás
veterán
válasz razorbenke92 #87088 üzenetére
Papíron ez lenne a feladatuk, nálam csak a kinézet. Bár még nem sokat hallgattam mert este lettem kész.
-
Beretvás
veterán
Gondolkodtam még műanyagból esztergálni. Gondolom az elég kemény, rézböl aluminiumból, bronzbol jó lenne csak nem szánok rá annyit. Esetleg még pénz érme?
-
Beretvás
veterán
Sziasztok. Régen jártam erre. Nem volt gányolás...
Nemrég vettem egy pár hangfalat, és sajnos csak miután hazavittem tűnt fel, hogy az aljáról hiányzik a tüsketartó. Ezt kellett pótolni. Igy kellene kinézzen: . Aztán ezeket csináltam alá laposvasból meg M10 es csavarból.
Utána kellett valami a laminált padló meg a tüske közé mert ez így tré.
Este 10 kor jött az ihlet, ólomból öntöttem ezeket az alátéteket 19 es csillagkulcs a forma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest