- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Még nem gányolás, de az lesz a vége.. SEGÍTSÉG
Van egy beépített hűtőm, aminek az ajtaja előtt a szekrény ajtaja van, amivel egy sinen össze vannak kötve, tehát a klasszikus megoldás, ha nyitom a szekrényajtót, nyílik a hűtő ajtaja is.
Namost. Pár hete azt vettem észre, hogy a hűtő ajtaja nem zár be, ha csak űgy meglendítem az ajtót, hogy csukódjon be. Gyakorlatilag visszapattan, és emiatt nyitva marad egy centire. Eddig - meg szerintem más hűtő is - ha meglendíted az ajtót, akkor az nem nagyon pattan vissza, hanem becsukva marad, meg még jól rá is szívja magát, hogy alig lehessen kinyitni. A külső ajtó se ér hozzá a szekrényhez, tehát nem az akadályozza meg, hogy rendesen becsukódjon.. a hűtő oda van csavarozva a szekrény oldalához, tehát nem az van, hogy esetleg hátrébb mozdult vagy ilyesmi...
Van ötletetek mit nézzek meg, mi miatt lehet ez a jelenség? A hűtő amúgy jól hűt, más baj nincs vele.
Már ott tartok, hogy arduinóból barkácsolok egy hőmérőt meg egy zárás érzékelést, és ha nyitva marad 5 percig, akkor kapjak róla emailt
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Garanciális Phanteks AMP 80 PLUS Gold 1000W
- Lian Li GALAHAD II LCD 280 mm komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér (GA2ALCD28W), ÚJSZERŰ!
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod