Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Nekem volt eloop, szuper, most van arctic p12/p14, az is szuper, csak kevesebb mint 2k/darab. Kissé gagyi, de ha 2 évente veszi az ember, akkor 2 évente új ventije van/garizzák (6 év van rá) az embernek.
Szóval részemről a 6k alatti kategória házhűtésre Arctic p12/14 pst/p120/140(ár-értékben nem olyan jó, de dizájnosabb). 5-6k körül pedig nb-eloop b12-ps, b12-3, b12-2 (ezek 3 pinesek), vagy silent wings 3. -
Grózi
Topikgazda
Ideje lenne már venni egy normális házat,amiben felül elfér egy 240-s kompakt.Ez a házad volt akkor is,mikor nálam járt a konfigod?
A PW2-sekre panaszkodnak sokan,durva motorhang zömében-keress rá,hetente téma.Ebbe a házba felejtsd el a kompaktot,WB2 és DS is van fekete-kékben. -
-
Grózi
Topikgazda
Ledesben csak két alternatíva van ami nagyon jó,4 pinben a Lepa Bol.Quiet és ha ultra halk kell,akkor a 3 pin-s Aerocool DS.
2000 rpm feletti venti minek?Kell a zaj?Csak mert amit az 1600 rpm-s Viper nem hűt le,azt 3000 rpm-s venti se fogja-lehet 1-2 fok különbség,de meg is fogsz süketülni.
(#23147) abridabriSokan dicsérik őket.Primo lett végül? -
Grózi
Topikgazda
Ez jó az adott méretben:[link]
Az általad nézett 2 közül az Aerocool légszállítása gyenge,a Bitfenix pedig hangos.
(#21811) Anubris Ha pwm-s aljzatra kötöd(a 4 pin csak egy dolog,attól még nem biztos hogy pwm-s-ellenőrizd az alaplap kézikönyvében) akkor tökéletes.3-s elosztót is használhatsz(nem éri el az 1A-tehát nincs gond),vagy akár 5-s külön tápost is.És fontos,hogy csak egyforma ventiket tegyél rá!! -
dqdb
nagyúr
Aquánál elosztó molex vagy SATA táplálással, és hosszabbító.
A keresőszó rém egyszerű volt amúgy: PWM.
hackeeeee: a képen szereplő kábel PWM-es, a hiányzó vezeték az egyik oldalon a fordulatszám-visszajelzés kábele, de természetesen tudod 3 pines ventilátorokkal is használni. De feszültséggel történő szabályozás esetén hatványozottan nem szerencsés keverni az ugyanazon kábelre csatlakoztatott ventilátorok típusát (=PWM-nél sem jó, de itt egyenesen kerülendő). Grózi javaslata arról szól, hogy egy csatlakozóra egyféle ventilátor jusson.
-
Grózi
Topikgazda
Mókólhatsz rajta,valamennyit segít-de tökéletes nem lesz.Ki kell dobni és újat venni.
"Miért koptak ki annyira gyorsan a Turbine Master és az Excalibur ventik a nagy áruházak polcairól?"
Mert nem vitték,legalább is ezt gondolom.Nem találták fel velük újra a spanyol viaszt+ sokkal jobb ventik vannak már olcsóbban. -
Grózi
Topikgazda
"Ha lehet, közvetlenül a PSU-ról hogy tudom megtáplálni a négy egyforma ventit ezzel az elosztóval?"
Ezzel sehogy.Pont az 1A miatt mondtam a 3-s elosztót-az még nem gond.Lehet egy darabig több se lenne gond,de láttam már leégett aljzatot.Ha mindenképp 1 aljzatról akarod vezérelni,akkor egy ilyen kell neked:[link]
Itt a legolcsóbb: [link] -
Killer01
őstag
-
törölt tag
-
Henk
veterán
Előlapi szabályzóról szinte minden venti szabályozható. Amelyik gyárilag ilyen hőszenzorral van ellátva és magát szabályozza azt nem tudom, de azon kívül ( fesz. változtatásával) mindegyik. Esetleg olyan probléma lehet még, hogy egyes vezérlőknek a csatlakozóira csak 3 pines venti megy és a 4-est nem tudod beledugni, de kis fantáziával ez is megoldható.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest