Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
válasz
MasterMark #22227 üzenetére
, (#22227) MasterMarknak is.
Lesz még további kérdés
.
Az egész abból indult, hogy amikor beraktam Hitachi 1TB winchestert, a már meglévő 2-ből a Samsung elkezdett melegedni. Nem meglepő módon, azt tanácsoltak rakjak egy ház ventillátort. A javaslat az volt, hogy 1 fan előlapra, befelé fújó, és 1 fan hátlapra, kifelé fújó. Eddig sima ügy és logikus, a gond az, hogy a ház felépítése miatt előre nem lehet simán berakni egy ventillátort: pont ott van a PC bekapcsoló „reset gombok. Gondoltam, elsőre rakok egy 8cm ventillátort a hátsó falra és meglátom, mennyire segít (megértem, hogy ennek nagyon „kényszermegoldás” szaga van!) És, ha nagyon keveset, töröm a fejemet az előlapi ventillátoron.Kérdésem: Gigabyte-GA-G31M-ES2C rev 1.1 alaplapom van és látom azon egy SYS_FAN 3 tűs csatlakozót. Akkor gondolom, egy alaplapi 3 tűs ventillátort kell vennem? Nem szeretnék túl hangosat, 20dBA alattiakat néztem. Ezt a kettőt néztem ki az Aquaban: 2.890 Ft-ért vagy 5.390 Ft-ért. Lenne jobb javaslat?
Meg az egész koncepciót (kissé nagyképű a hűtő ventillátor beépítését így nevezni) illetően is szívesen fogadok véleményeket.
Üdv,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #22158 üzenetére
Win10 alatt nem akar működni. Vagyis, a régi az hibaüzenettel indul, az új valamiért nem megy. Nem nagyon tudtam kibogarászni, hogy miért. Valszeg valami szoftveres gond lehet, viszont ami érdekes, hogy friss rendszerrel sem indult el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #22153 üzenetére
Bios.
Próbálkoztam már a speedfan-nal, de egyszer sem sikerült megbarátkoznunk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #22151 üzenetére
Az tiszta sor, arról megy most a 4 viper, egy ilyennel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #22149 üzenetére
990fxa-ud5 rev 1.1, a ventik most jelenleg 2db akasa viper, és 2db akasa viper r (140).
De a swif2 120p-k sem mentem túl jól pwm-mel.. Vagyis a fordulatszám rendben van, csak hogy is mondjam, voltage alapján sokkal dinamikusabban szabályoz a lap, szerintem.
Hát az akasa-knak így van motorhangjuk alacsony fordulaton.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #22147 üzenetére
Jahogy jah.. Hm, hát jó.
Csak, ugye a Giga, legalábbis az Én lapom sokkal jobban, alaposabban szabályoz voltage alapján, mint pwm-mel.. Ezért próbálnám ki, de így akkor kimarad, marad a pwm, köszi.
-
válasz
MasterMark #21842 üzenetére
Előlapi fordulatszám szabályzóra szeretném majd kötni. A PWM az gond?
-
Apone33
őstag
válasz
MasterMark #21828 üzenetére
baszki xd most látom csak ledes nem kell. ezt akartam ìrni. Telóról vagyok.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MasterMark #21576 üzenetére
Ki lett vesézve nemrég(a kereső jó barát),valaki szerint halk-mások szidják...
(#21575) takacsbotondPécsen..Amúgy a Pcland-nál ahogy nézem.
-
dqdb
nagyúr
válasz
MasterMark #21543 üzenetére
Összeadódik az, csak a logaritmikus skála miatt az összeadást is logaritmikusan kell végrehajtani. Két azonos típusú ventilátor +3 dB-t jelent, nem kétszeres értéket, a képlet 10×log x.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #21543 üzenetére
Bocsi a hülye kérdésért.
Érdemes lenne a gyári helyett is eg, Aphönt venni
-
benceman00
tag
válasz
MasterMark #21352 üzenetére
Akkor elcsesztem anno
Semmi gond nem volt vele. -
benceman00
tag
válasz
MasterMark #21349 üzenetére
Fektetve
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest