Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Ham--
csendes tag
Sziasztok!
Jelentem osztályozó nélkül felmásztam negyedligába, első mérkőzésemet átlagos hozzáállással megnyertem, a következőn egy ca csapat ellen pic- et kockáztatok hogy előnyhöz jussak a következő csapatok ellen. Még kell elemeznem, de ket csapat amitől nem szegyen kikapnom, szóval kis mázlival megcelzom a gyozelmet, a realis cel az osztalyozo nelkuli bentnaradas lesz. -
--Ham--
csendes tag
válasz
Patrick #20787 üzenetére
Sztem edzed ki a kapusodat titánira, aztán pontrúgás edzés is menjen titánira minimum nála. Ha nincs pontrùgása hiába természetfeletti a védése, a pontrúgások kivédéséhez a pontrúgó skilljét nézi a motor. Ezután egy 5-4 - 1 be gondolkoznék és védőket edzenék meg persze a kapust is. Ha a kapusod elérte a ragyogó védekezést addigra a vásárolt gyerekek termeszetfelettire is jutnak.. Van egy erős védelmed, hűséged és lehet gondolkozni a jatekszervezes atadas es egyeb edzeseken.
-
--Ham--
csendes tag
válasz
Patrick #20769 üzenetére
Üdv!
Én a legerőseb 5-ödligás csoportban vagyok, és pont attól élvezetes hogy nehezek a meccsek, taktikázni kell. Az alapgondolat hogy lemotsolod a gyengéket és piceled 5-5-0 tördelve a nagyobbakat háát, sztem nem túl jó ötlet. Persze ez egy játék ,és én sem tudom, de attól nem élvezném ha az utolsókat MOTS-al elverem. Nálunk az utolsó ha MOTS-ol az első is bajban van
Ez a csapatom: 577707 -
--Ham--
csendes tag
Üdv mindenkinek!
2 éve játszom, védeket edzettem, most játékszervezés jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest