Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Bár egyre lejjebb mennek az árak, de ez ügye nem csak az eladásnál, hanem a vételnél is jelentkezik.
Éppen ezért, ár/érték arányban, azt az 1-1,5 milliárdot sokkal hamarabb össze fogod tudni hozni, mint az előző felhasználóddal, mert most minden lépésedről tudod, hogy miért teszed. És evvel sokat meg lehet takarítani
Hajrá
Zs
-
-
zsolli
addikt
Köszi.
Én is 3 dologra tudtam gondolni:
- 1: zavarodottság nála (elég korán kijött szerencsére),
- 2: jobb volt a TS-em,
- 3: jobb volt az önbizalmam (bajnoki meccseit alapul véve).De hogy ezek ennyire számítsanak? Kp-t leszámítva minden poszton sokkal jobb volt. És kp-n se volt olyan hatalmas előnyöm, legalább is a 2. félidőre.
Na mind1, ez van. Tulajdonképpen én jól jártam. A TS-em az egekben (majdnem max.), és a csapat önbizalma is a csúcson van.
De azért ismerd el, ehhez az eredményhez kellett egy jó adag MÁÁÁK is
Zs
-
Patrick
addikt
18 éves ragyogó, sima, monoskillest vegyél olyan 15-20k tsi között. Az kb 200-250 milla aszem.
17 évesből pedig próbálhatsz úgy venni, hogy van egy kis pontrúgása (jó) és vagy védekezése (gyenge-megfelelő) és akkor pl jó-remek védés.Így előbb lesz hasznod a nagyból és később több hasznod lehet a kicsiből.
Utolsóra én is így csináltam.
-
Patrick
addikt
Hát, első kérdésem, hogy mennyi pénzed van.
Anno én elsőnek beszereztem két 17 évest. Egyik megfelelő volt, másik nagyszerű. Így edzettem fel őket. Lettek földöntúli és világklasszis. Eladtam a földöntúlit, belőle erősítettem, majd a maradék pénzből vettem egy ragyogó kapust (18 évest), hogy minél előbb legyen ismét haszon belőle. Addig a másikat hagytam tovább edződni földöntúlira.
És így szépen váltogatni a kapusokat, okosan, kitartóan.
Így erősödtem meg, úgy mond 3 szezon alatt, értem a fiatal wc-ket, stb.Az eleje a nehéz, ahol most ismét vagyok, mert van egy 17 éves jó kapusom és ennyi egyenlőre.
Be kell szereznem majd egy másikat.
Max földöntúliig edzed szerintem, feljebb már semmiképpen sem. A titáni is jól fizet azért. Persze nem jobban, mint régen.
Amire figyelni kell, hogy egyik barimeccse, másik bajnokin játsszon. Így mind a kettő kap edzést, folyamatosan.
Egyenlőre, így hirtelen ennyi.
-
ftc
nagyúr
de ha mazlid van pl nalunk a III-ben vannak gyengébb csoportok mint amiben én a V-ben vagyok
a tegnapi meccsem:
Első én vgayok
Középpálya középszerű (Átlagos) gyenge (Átlagos)
Jobb oldali védelem jó (Éppen) nagyszerű (Átlag alatt)
Középső védelem megfelelő (Átlag alatt) nagyszerű (Éppen)
Bal oldali védelem megfelelő (Átlagos) nagyszerű (Átlag alatt)
Jobb oldali támadás középszerű (Átlagos) középszerű (Átlagos)
Középső támadás remek (Éppen) középszerű (Átlag alatt)
Bal oldali támadás megfelelő (Átlagos) középszerű (Átlag felett)Közvetett pontrúgás
Védekezés gyenge (Átlag alatt) középszerű (Átlag alatt)
Támadás gyenge (Átlagos) gyenge (Átlagos)Labda birtoklás...kikaptam 12 percel a véege lőtt bevágott kényelmesen 3 gólt!
55%-45%
52%-48% -
zsolli
addikt
Azért mentem külföldre, mert ott sokkal több néző volt kint, mint nálam. Még most sincs olyan sok szurkolóm, de már alakul azért
Ja, és természetesen kupaszabályossal mentem, így én is kaptam lóvét. Általában +1-2 millában zártam ezeket. És bár alig kimutatható, de a srácok is nagyobb tapasztalatot-rutint szereznek külföldön
Zs
-
zsolli
addikt
Még én is jól átgondolom azért.
Szerintem meg kéne lépnem, és utána olyanokat venni, akik közül a legjobbak végleg a csapat gerincét alkotnák (X ideig természetesen).
Most az a kérdés, hogy a jelenlegi srácokat felvigyem-e titániig? Ügye ott jobban fizetnek értük.
És ha felviszem titániig, mellé milyen átadásuk legyen? Vagy ne pöcsöljek tovább velük?Ejj, milyen gondjai vannak az embernek
-
zsolli
addikt
Én is most csinálom
Szerencsére tapaszos lett a kp-m.Új hosszútávú tervet agyaltam ki Dolby, kíváncsi lennék a véleményedre.
Tehát amint kiedzem a jelenlegi kp-imat, eladnám az összeset.
Utána valszeg kiesnék VII-be, de muszáj ezt meglépnem, mert a kp-im edzése után nem lenne pénzem áttérni átadás ill. csatár képzésre.Úgy gondoltam, hogy ha eladom a kp-imat szélsőkkel mindennel együtt, elég szép pénzt be tudnék zsebelni. Ebből nagyon jó alapanyagú suhancokat vennék szintén kp-ra, ill. vennék 3-4 db szélsőt. Szélsőnek fiatal, 18 éves minimum nagyszerű szélsőjátékú playákat vennék, max. pénztől függ, hogy feljebb mennék-e skillben.
Így nagyon jó alapanyagokkal újra kezdeném. Most még megtehetem, mert annyira nem baj, ha visszaesnék VII-be. Ráadásul akkor már további poszterősítésre is lenne pénzem.
Zs
-
zsolli
addikt
Az én defcsatim technikás
És van egy technikás speces, lenyűgöző kp-m.
A technikás spec miatt erősödik a szélső támadás-értékelés. Persze def-csatinál, tehát védekezőbe tett csatárnál.Az arányokat amit írtál igazak, de ügye az ellenfelének középszerű környékén van a védelme.
Azért írtam, hogy tudjon számolgatni, én nem tudom, milyen lehetőségei vannak, ill. milyen erős szélső támadásokat tud összehozni. -
zsolli
addikt
A PIC-re visszatérve. Simán a számadatokra hivatkozva lehet, hogy megléphetnéd, de mint múlt héten írtam, én félek ettől. Mert ugyan nincs leírva sehol, de szerintem tuti nem csak a kp értékelésben mutatkozik meg a laza hozzáállás. Lehet, hogy a többi értékelésed nem változik, de önbizalom, vagy mittudomén, helyzetkihasználásnál lehet nem jön jól.
Fene tudja... -
zsolli
addikt
Én segítsek?
Tudod, milyen hülyeségre készülök?
Na elmesélem
Kimegyünk a gyepre, és 2-5-3-ban (!!!) nekimegyünk az ellenfélnek. Az öreg Bundesligás is a pályán lesz
Letojom, ha kikapok.
Természetesen 15 perc után elkezdünk visszarendeződni 3-5-2-be. Lehet, hogy késő lesz, de már nem érdekel. 2 egymás követő meccsemen full esélyesként vagy x lett, vagy majdnem kikaptam. Rohadjon meg Olaf
Tehát vagy elvérzek, vagy az öreg Bundesligás rutinból belő 1-2 gólt
Csak rutinból tud, mert szegénykémnek nem sok skillje van már
Amúgy a kp-m nem lett tapaszos
Pipa vagyok, elesett 46 perc edzéstől, és most, hogy már Ő is 5 csillag feletti értékelést hozna, nem tudom kihasználni...Szal minden ellenem szól, de már nem érdekel.
Zs
Ui.: a meccset úgy sem tudom nézni, mert be kell mennem melózni. Így ha valamelyikőtök erre jár, és éppen nincs jobb dolga...
...tudósíthatna, hogy mikor milyen és mennyi gólt kapok -
zsolli
addikt
Yesss!!!
AZ ifijeim mai meccse után (23. zsinórban veretlen meccs
) igaz, hogy csak holnap kapom meg az edzői jelentést, de ezt látom a srácomnál:
16 éves 109 napos
Játékszervezés: megfelelő (Youthclub szerint 6,7)
Szélsőjáték: megfelelő (most lépett szintet, még nem maxolt)
Átadás: gyenge5.-én köthetek le barátságost az ifiknek. Ha pl. 6-án lesz a meccs, akkor még lejátszatom vele szélsőjáték / széleken támadás edzéssel. Majd felhozom, és 7-én a felnőtt barátságoson kapja a jsz-t.
Megpróbálom jóra feltornászni, és eladom...Zs
Ui.: az IRL válogatott meccset eleinte csak a cégtől követtem, netes leírásos tudósításon. 1-1 volt, mikor elindultam a melóhelyről. Idehaza már csak az összefoglalót láttam, és juhhé, 2-1
A HT-NT meg katasztrófa...
...hihetetlen, 3 meccse csak szopóágon vagyunk a köcsög svéd Olaf oltárán... -
zsolli
addikt
Azért jobban örülök, ha vasárnap veszik meg Őket, ha megveszik.
Remélem a szombati bajnokiig nem érkezik rájuk licit, mert ha jól tudom, avval már tud kalkulálni-vásárolni.Most vett 2 játékost, bár ahogy néztem, egyik miatt sem eshet nagyon a TS-e, mert szimpatikus-félék. Nem tudom azóta vett-e még valakit.
Egész szezonban csendben volt, nem sok mindent csinált, de most úgy tűnik nagy dologba kezdett. A Téglagyár nevű csapat is kb. szezon fele előtt kezdett olyan szintű erősítésbe, hogy csak fogtam a fejem. Több mint 2 milliárdos erősítést csinált.Egy másik csapat (Napos FC) meg kedden kora délután lejáró licittel árult 4 embert. Szintén több, mint 1 milliárd haszonra várva...
...de a magas kezdő-licit és a rossz lejárati időpont miatt egyik játékosát sem vitték el.Szal a ligámban 1-2 csapatnál csak úgy röpködnek a több-száz millák, milliárdok...
...én meg tologatom-rendezgetem a kis 60 millámat az üresen tátongó páncélszekrényembenZs
-
zsolli
addikt
Mióta a ligában vagyok, valamilyen szinten mindenki próbálja növelni a kp-értékét
Az újonc kp edző oda-oda piszkál a nagyoknakNézd meg a ligámban az első 5 csapat értékeléseit (a 3-at ne, az én vagyok
).
Majd figyellek, mi hogy jön össze. Nekem annyival könnyebb a dolgom, hogy nekem nincsenek továbbjutási szándékaim. Ahhoz túl gyenge a csapatom. Jó darabig csak a bennmaradásra tudok koncentrálni. Majd ha eljutok oda, hogy tényleg esélyes a továbbjutás, előtte egy szezonnal veszek egy jó/jó edzőt, már ha lesz pénzem
Zs
-
zsolli
addikt
Az öreg pontrúgó hátvédemet lehet le kéne cserélnem.
Meglátom, mi lesz. Kezd kiöregedni. lehet addig kéne eladni, míg remek a formája...
Aztán természetesen venni egy 30-31 éves pontrugó-hátvédet a helyére.A 22.000-esre növelt stadionomban több mint 19.000-en voltak múlt szombaton a szakadó eső ellenére is. Kíváncsi leszek, hogy most szombaton (remélem nem fog esni
) mennyire lesz kihasználva a befogadó képesség...
Zs
-
zsolli
addikt
Örülök, hogy támogatod az "elméletem", de én is félek csöppet.
Számolgatom az edzés-számlálóval, hogy mikorra lesznek "kész" a kp-im, aztán mennyi idősek lesznek minek elérnek egy (pl. nagyszerű-esetleg wc) szintet átadásból.
És azt is számolom, hogy ennyi idő alatt a suhanc csatárpalánták milyen szintig jutnának átadásból, ill. hogy amikor áttérnék nekik gólszerzésre, mennyi idő kellene mondjuk egy wc. szinthez.Fene tudja. Aztán lehetne eladogatni, bevásárolni kapus és védő posztra, és esetleg a megmaradt csatárok, plusz pár jobb kp kaphatná a szélsőjátékot?
Szal számolgatok, de magam sem tudom. Az biztos, hogy én is tervezek fiatal speces szélső vásárlását. Gyors-ra és Kiszámíthatatlanra gondoltam, esetleg ha lesz addigra edzéshely, még talán egy Jól fejelőre
És menne Nekik is a jsz orrba-szájba, és persze később az átadás is.
Csak arra is figyelni kéne, hogy ne csak magamnak edzzek, hanem eladásra is...Bonyolult, jól át kell rágni, számolgatni.
Zs
-
zsolli
addikt
Igen, van ez így. Bár ügye emiatt most nem nagyon idegesítettem magam, mert 3 srácomat kimaxoltam, és csak velük foglalkoztam. Tehát, ha ajánlott volna, se edzettem volna pl. gólszerzést, mert a 3 sráchoz nem passzolt.
A Youthclub meg nagyon sokat tud segíteni. Nyomon követhető minden, ill. ha lusta az ember, vagy nincs rá ideje, akkor javasol nekünk felállásokat edzéstípusokkal.
Zs
-
-
zsolli
addikt
11 formaromlásból sokan játszottak rendesen heti 1meccset. Ráadásul edzést is kaptak közülük többen is. Úgy értem, edzett poszton játszottak.
Remélem a bajnokság folyamán majd kezdenek javulni a formák. A legjobb szélsőm lement gyengére, pedig játszott...
Igaz a másik szélsőm jó formában van...Nem tudom mi lesz itt. A bajnokit a bajnoki cím fő esélyesének az otthonában kezdem. Szerintetek?
Nyilván elpicsáz -
zsolli
addikt
Fogalmam sincs mi az ára
A születésnapja miatt tökéletes U20-ra, és a védő-scout figyeli is, de nem tudom, bekerül-e a programba. Van nála 1-2 jobb srác, de azoknak pár nappal "rosszabb" az életkora. Nem tudom, hogy mi lesz. Írtam a scoutnak, reménykedem egy biztató válaszban -
-
zsolli
addikt
Én azért nem idegeskedtem, mert már vasárnap lekötöttem, és állítottam is csapatot.
Tulajdonképpen csak a menetrendnek akartam utánanézni, hogy kb. mikor derül ki, hogy ki esik vissza hozzánk V-ből, ill. kik jutnak fel VII-ből.
Sajna az Alltid teljesen használhatatlan lett ebből a szempontból is...
-
r0by
addikt
Igazából nem szeretnék nyerni, mert a végén még feljutnék és az most még talán nem lenne jó
De nem adom fel, egy döntetlen király lenne, és akkor meglehetne a 2. hely.@Patrick: nemrég óta van ez az edzőm, és egészen 2-3 héttel ezelőttig nagyon jók lettek a formák, a csoportban enyém volt a legjobb. De mostanában meg csak romlik folyamatosan, csak még nem jöttem rá, hogy miért. Nyerő szériában voltak a fiúk, egészen kb. a mai mérkőzésig. Lehet, hogy esetleg a sok győzelem sem jó egymás után?
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
Pont most van pár percem, mondom rád-sasolok
Köszi, hogy leírtad.
Igen brutál csapatok vannak nálatok.
Nálunk a legerősebb csapat kicsit elcsúszott, és vagy itt akar maradni VI-ban, vagy csak lebecsülte a középpályámat, de sikerült megvernem.
A csoport első helyezettjéhez megyek szombaton.
Igaz nincs olyan védelme, mint másik két csapatnak, de ha akar brutál középpályát és erős támadást tud összehozni.Amire egy csöppet büszke vagyok...
...nézd meg az én csoportomban a formai grafikont.
Szinte egész szezonban szépen tartottam a formákat. Remélem marad ez a tendencia -
zsolli
addikt
Eléggé be vagyok havazva mostanság. Most is mind a 3 nap vendégsereg jön, hétvégén peca túra stb...
Ráadásul folyamatosan a bajnokságomra koncentrálok, hogy amennyi pontot csak tudok, meg tudjam csípniEmellett az ifiknél a reménységeim nemsoká felhozásra kerülnek, és most új bajnokságot kezdtem. Ráadásul az eddig beállt csapatot most kell felforgatnom, mert végeztem egy hosszú ideig tartó edzésfajtával.
Úgyhogy számolgatok, variálok
De ha pár összehasonlító adatot leírsz, itt el tudom olvasni, annyi időm még talán van
-
zsolli
addikt
Nem jó linkeket adtál meg, mindháromnál a HT bejelentkező oldal jön be.
Mondjuk tudok 1-2 taktikát, de sajnos ahhoz olyan játékosok is kellenek
Idővel nekem is fejlesztenem kell. A középpályám elfogadható, és ügye egyre jobb lesz az edzés miatt. A támadásom...
...ha jó formában vannak a csatárok, ill. szélsők akkor egy oldalon tudok egy "ütősebbet" létrehozni.
A védelmem...
...ezt a szót egyelőre nem nagyon ismerjük -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Látom a mi meccsünk okozott másnak is a legnagyobb fejtörést, a többi kicsit tisztább a tippekben :-D
Ezt hol látod?
Mellesleg szerintem arról van szó, hogy Te vagy az "új fiú", nem ismerik a csapatod
Bár én megnéztelek a HT-n, és hümmögve leszögeztem, hogy Téged sem foglak elverniZs
-
zsolli
addikt
Waoh!
Akkor ezért néztél meg hajnali 6-7 között
Köszönöm a tanácsod, de...
...figyelj mit állítottam be ():
- bal oldalt támadok, ahogy csak tudok (szh-sz támadó, csatér szélre..)
- jobb szélső befelé irányítva
- jobb "hátvéd" is támadóban (így jobb a középpálya)Azért nem a 4. legjobb kp-met tettem jobb szélre, mert asszem 55-60. perc környékén lecserélem a 3. legjobbamat. A jobb szélsőt is lecserélem valamikor ekkortájt.
Muszáj, mert ellenfelemnek rohadt magasak az erőnlétei, így a jobb szélső, és az egyik belső kp cseréjével talán marad a birtoklás.Ja, és a bal szélső (támadó) melletti belső kp-t is ki kellett irányítanom szélre, mert így érem el a legmagasabb támadó értékelést. Sajnos a két legjobb szélsőmnek, mint fentebb írtam, középszerű a formájuk. Emiatt a max. támadás, amit tudok nyújtani, az a megfelelő
Ez van
És természetesen köszönöm szépen a segítséget, nagyon jól esett
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest