Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Azért jobban örülök, ha vasárnap veszik meg Őket, ha megveszik.
Remélem a szombati bajnokiig nem érkezik rájuk licit, mert ha jól tudom, avval már tud kalkulálni-vásárolni.Most vett 2 játékost, bár ahogy néztem, egyik miatt sem eshet nagyon a TS-e, mert szimpatikus-félék. Nem tudom azóta vett-e még valakit.
Egész szezonban csendben volt, nem sok mindent csinált, de most úgy tűnik nagy dologba kezdett. A Téglagyár nevű csapat is kb. szezon fele előtt kezdett olyan szintű erősítésbe, hogy csak fogtam a fejem. Több mint 2 milliárdos erősítést csinált.Egy másik csapat (Napos FC) meg kedden kora délután lejáró licittel árult 4 embert. Szintén több, mint 1 milliárd haszonra várva...
...de a magas kezdő-licit és a rossz lejárati időpont miatt egyik játékosát sem vitték el.Szal a ligámban 1-2 csapatnál csak úgy röpködnek a több-száz millák, milliárdok...
...én meg tologatom-rendezgetem a kis 60 millámat az üresen tátongó páncélszekrényembenZs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Formula-1
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest