Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robyka #110211 üzenetére
Szerintem baromság... vagy csak valami részigazság... szóval nem érdemes vele foglalkozni még annyit sem hogy értelmezed.
Amugy röviden annyi hogy egy kontrollált kémiai hidrolizálással megnézték szerintük mennyi amino tartalom van különböző protein porokban és tejekben ahhoz képest amit a cimkén állítanak róluk, és az jött ki hogy lényegesen kevesebb.
-
-
válasz
Robyka #94940 üzenetére
A dobozt más gyártja, meg más a dátum gyáriszám formátum... de hogy pontosan mi azt már nem tudom. Rég vettem.
Neten keress rá, guglin tuti van valahol valami... énis úgy találtam meg, de már nem tudom hol.
Alapvetően ha megvan a hologramos zár rajta, akkor annyira már nem kell aggódni hogy átvertek.
-
-
válasz
Robyka #85865 üzenetére
Sztem szart sem érnek az iylenek. Mi az, hogy lecsó és beadod neki? Én minden egyes kajámat lebontom összetevőire és úgy számolom a makrókat. Most a lecsó lehet ilyen is, olyan is. Hülyeség az egész. Számoljátok papíron vagy tartsátok fejben, én is í]y csinálom és minden nap resetelem az agyamban a számlálót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fujifilm X
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest