Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz aelod #125489 üzenetére
Andreas Munzer?
Igen, sokan meghaltak, de ne felejtsétek el, hogy NEM az anabolikus szteroidoktól.
Egy Top BodyBuilder naponta 100-150 tablettát szed, és 5-25 ampullányi injekciót kap.
Persze ebben benne van a szteroid, az aromatáz enzimrendszergátló, ösztrogéninhibitor, tesztoszteron, inzulin, tiroid hormonok, vérnyomáscsökkentők, fájdalomcsillapítók, növekedési hormonok, gyomorsavcsökkentők, nyugtatók, antidepresszánsok, kortizolreceptorblokkolók, stb....Egyszer, még valamikor 1990 környékén beszéltem egy Magyar olimpikon súlyemelővel, akitől vettem 2000 szem Nerobolt.
Kérdi, hogy tudom, hogy hogy kell használni? Mondom, tudom, 3x2 tabi naponta. Mire ő csak mosolygott, erre én, valami sületlenséget mondtam tán? Mire ő nem, ő is 3x2-őt használ, csak ő levéllel.......(10 tabi/levél)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.