-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
BAZDMEEEEEG. hogy 5 éve játszok és most jöttem rá, hogy amíg kint van a fegyverválasztó, tehát nyomom a TAB-ot, addig C-vel és V-vel lehet armort fölvenni meg sznekizni
Én meg mindig az M-menüből kerestem ki az Inventoryból.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Elsőre nem sikerült ez a Lasd Dose 1. küldetés, szétlőttek. Sokan jönnek, nem könnyű.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
wjbhbdux
veterán
válasz leikomessi #93196 üzenetére
Egyelőre nem lehet megvenni, most az Eudora amit kivesznek 2 hét múlva.
[ Szerkesztve ]
/s
-
ledgeri
nagyúr
Na lenyomva a másodlagos karakteremen is a 2dose küldiket: 1300000+-ban és egy kb 3 millás autóval gazdagabban zárom a napot. És az autó még gyors is! Ajánlom a kiváróknak!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ace owner
addikt
[kép]
Nekem nem bugos mondjuk most annyira nem dobalja a cimet majd ejszaka beindulGalaxy Fold 4
-
Bjørgersson
félisten
válasz spleenszuru #93190 üzenetére
Én meg pont a pénztől függetlenül szoktam mostanában játszani, kolbászolok jobbra balra, küldiket csinálok, így tök jól leköt néhány órára. Van már 30 millióm, amit nem költök el soha semmire, úgyhogy a pénz miatt nem aggódom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz spleenszuru #93190 üzenetére
Az a baj én játszanék,de most valljuk be nincs értelme csinálni semmit.
Taxizást szeretném csinálni,de attól atom fps drop van.
Jah és ha még így is megy akkor úgyis kivág a játék.
Sosem sikerült elérni a 20 fuvart zsinórban.Volt mikor pont a huszadiknál vágott ki,mikor épp be értem volna,volt hogy már az ötödiknél,volt hogy már az elsőnél.
Akkor minek szenvedjek.
Nightclub termelés nem tudom miylen most,múltkor túl gyors volt.
A nightclub meló még mindig glitchelhető. -
spleenszuru
őstag
válasz Bjørgersson #93184 üzenetére
Én több mint egy hete nem léptem be, az a bajom, hogy igazi pénz szerzés még mindig csak a Cayo, amit meg már unok. A Clubozás nekem túl lassú, sok idő, mire gyűlik értelmes eladni való mennyiség.
Van 50 millám, amit általában mindig tartok, ha heti update listán látok valami olyat, amit rég meg akarok venni, csak épp akciós lett, belépek, de ennyi.A mostani mániájuk meg, hogy 1 hétig elérhető csak az új autó, felháborító.
Rá vagy erőltetve, hogy grindelj sokat, vagy épp shark cardot vegyél.
Hányok ettől.(A másik gond meg, hogy 3 másik game úgy behúzott, hogy időm sincs GTA-zni)
Malaka!
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93188 üzenetére
OK:Megjegyzem.
-
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93186 üzenetére
Tudom,csak poén volt.
Azért volt a szmájlííí. -
Bjørgersson
félisten
Ember, egy héttel ezelőtt volt belinkelve a trailer, még írtál is rá...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93184 üzenetére
Mi az a Last Dose?
Egyáltalán lehet már békében játszani anélkül hogy ki fagyna a játék bármikor, -
Bjørgersson
félisten
Na mi ez a nagy csend, mindenki ennyire rá van pörögve a Last Dose-ra?
-
Fritz most lebukott, hogy lengyel. Úgy látszik a Sandy Shores airfield-en gyakorolt
[link] -
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93181 üzenetére
Háááát,kb 12-nél meguntam.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93178 üzenetére
Lehet hogy ez valamiféle olyan csalás ami tőled ugyan nem von le semmit,de neki azért megadja.
Bááár,mi a fenét lehet ennyi lóvéval csinálni? -
Bjørgersson
félisten
válasz spleenszuru #93176 üzenetére
A bosszantó értesítéseken kívül szerencsére nem történt semmi.
-
Plata
félisten
válasz spleenszuru #93176 üzenetére
Szerintem a GTA is az RDR sorsára jutott,bár ezt legaláb évekig fejlesztették,míg az RDR-t nagyon gyorsan le is tojták.
-
spleenszuru
őstag
Mindig van valami.... nesze neked biztonsági patch.
Még jó, hogy ezen a héten be sem léptem.Malaka!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #93174 üzenetére
Na utána már ballstortilla néven is dobálta.
-
Bjørgersson
félisten
-
ProgenXL
őstag
válasz Bjørgersson #93165 üzenetére
Beírtam google és azonnal dobott rá választ. Elvileg ez inkább csak idegesítő de hatással nincs a számládra. (elvileg)
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ledgeri
nagyúr
Hó jaj...
Ha az alap bounty 1000-10000, és ha túléled az ingame napot, akkor azt megkapod, akkor ha a bounty-d -99999999, és túléled a napot, akkor mi történik?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
wjbhbdux
veterán
verseny közben is kapom ugyanezt, lester csörget szinte megállás nélkül emiatt. valami már megint szét van gányolva a játékkal..
/s
-
lo_jo
senior tag
válasz Bjørgersson #93167 üzenetére
Mert nincs jelen a sessionben. Nem úgy kell elképzelni, hogy valaki leül és láthatatlanként játszik melletted. A modmenüben beállítja több session-re, közben meg valószínűleg egy publicban “szórakoztatja” a közönséget.
Nagyon úgy tűnik, hogy a fix az esetlegesen a sandboxból kiszabaduló RCE ellen és az account ban ellen ért valamit, de a sandboxon belül még mindig bárki bármit megtehet.
-
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93167 üzenetére
Moddert nem is láthatod ha ő nem akarja.
-
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
Van a sessionodban egy hacker valszeg.
De nem egészen világos mit is akar ezel.
Megkapja a 99 misit ha túléli a bountyt?
Mert tőled valszeg nem vonhatja le.
Már ha van 99 misid,bár mért ne lenne. -
Bjørgersson
félisten
Van valami újabb hakmányolás, amiről nem tudok? Invite only sessionben kb. 2-3 percenként dobálta ezt és Lester is hívott egyből, hogy emberünk életben maradt. Indítok most egy új sessiont, kíváncsi vagyok.
-
gabesz123
tag
válasz gabesz123 #93155 üzenetére
Ma próbáltam a bank contractot befejezni, úton a hatodik bank fele sikerült kidobnia desktopra. Ja igen, és akkor úgy fogad már az elején a játék, hogy kiléptem az utolsó misszióból (a tegnapi fbi-s heist), ezért berak bad sportba, ha sok ilyet csinálok. Ennek így tényleg semmi értelme, én most offolom ezt a fost.
-
ledgeri
nagyúr
Eddig a crash-es gameplay-napok száma 2/2, de azért hozzáadandó, hogy most menöből estem 20+fős hotringbe, ami határeset....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
wjbhbdux
veterán
Amúgy most lesz a héten 1 éves a HSW update és 2 hét múlva a GTA+ előfizu, ennél több exkluzívat csak nem fizettek a konzol gyártók és megkapjuk már PC-n is.
/s
-
Plata
félisten
válasz batyuska100 #93160 üzenetére
Hát ezaz.
Már arra is gondoltam hogy vissza hozom a szekrényből a másik gépem.
Csak nem fér az asztalomra.
Plusz emiatt folyton át dugdosni a kábeleket. -
wjbhbdux
veterán
válasz gabesz123 #93155 üzenetére
Nekem a tavaly vmelyik nyári update óta volt, hogy gyakran de azért nem mindig kidobált 2 pálya között az open worldbe (de egyből kaptam is az inviteot a telefonra ugyanoda vissza..), aztán most február eleji exploit javítás óta már szinte mindig az volt hogy leszakadtam a lobbyból úgy hogy ottmaradtam egyedül hostként a köv. pályán, most viszont a 28-i update óta tökéletes lett újra tudok órákig játszani a többiekkel..
nyilván toldozzák-foltozzák és van akinek szétbarmolják miközben vkinek meg épp jó lesz.. nagyon érzékeny ez a játék mindenre a kapcsolatok fenntartásánál
/s
-
.Szaki.
addikt
válasz ledgeri #93154 üzenetére
Nekem csak annyi volt, hogy amikor ketten játszottunk egy missionben, akkor utána két külön sessionbe dobott ki. ... Meg mondom ez még mindig megvan, hogy egyik képen ütközik az autó, a tetejére került, az én képemen meg haladunk tovább baleset nélkül. ... Ezt tényleg nem értem mitől van.
Ezen kívül teljesen stabilan futott a játék a múlthét három alkalma alatt.
Ja, meg az Auto Shop egyik küldetése még mindig bugos, de ez amióta van Auto Shop azóta elő-előfordul. ... Amikor egy korrupt NPC-t kell követni rendőrhelikopterrel, akkor van hogy nem lehet lefotózni. ... Illetve lefotózni le tudod, csak Sessantának nem lehet elküldeni. Nincs ott a küldés opció.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz123
tag
válasz ledgeri #93154 üzenetére
Kb játszhatatlan nálam is, megint állandóan kidobál a desktopra (erre azért marha kíváncsi lennék, hogy mégis mi ez, pár hétig egész okésan ment, erre az elmúlt kb 2 hétben megint egyre rosszabb és nem egy gépen csinálja). Qrva poén, amikor már 20 perce benne vagy egy heist-ben és éppen a végefelé jársz. Ticketet is kb felesleges írni, a múltkor is írtam nekik, amikor éppen 1,5-ös szorzó volt a warehouse eladáson. 3 eladást buktam, 2-t a régóta létező jármű bug-ok miatt, a harmadiknál meg ugyanígy desktopra fagyott ki ez a xar, a support meg játszotta akkor is az értetlent, meg a hülyét.
-
ledgeri
nagyúr
Na gondoltam fúú de jó lesz, leszedtem a játékot, felraktam:
-Letörlése óta a gép is újra lett rakva, de már belépett fiókkal fogadott
-Első session be sem töltött.
-Másodikkal harmadikkal lenyomtam a napi prize ride.ot.
-Harmadikból indítom a hotring cuccot: 27 fől lobby, csak úgy átdob single-sbe, mikor on call-vagyok... újrapróba, ugyanoda benyom. Verseny lemegy, töltene a következő, játék "Classic" kifagy (classic, mikor valaki kifagyasztja). Lépnék vissza, profile offline. Próbálnám VPN-nel, így, és úgy. Ugyan az. Akkor legyen gépresi. Utána sem megy VPN-nel (amivel a nagy "megoldjuk, és megoldittuk" Pach előtt ment... Na mindegy, akkor nélküle... Végre ment. Mindezt egy órán belül, X hét után. Hát jobbra számítottam.... De már úgy töltöttem be, hogy azon gondolkodtam, hogy átírom a nevem HAXMEFIRST-re vagy valami, mert kb ennyire élmény jóraszámítani .exe launch után....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
wjbhbdux
veterán
válasz .Szaki. #93152 üzenetére
Úgy jó ha olyat nyersz amit már megvettél és akkor a régit adod el, bár újra meg kell venni a fejlesztéseket de akkor legalább pluszban vagy.
Nero (Benny's custom upgraddel) azért elég jó volt a Krieger meta előtt, meg jó nehéz kocsi azt nem tudják úgy löködni a versenyeken a barmok.
[ Szerkesztve ]
/s
-
.Szaki.
addikt
Nyertem két autót az eddigi pályafutásom során, istenigazából mindkettő teljesen felesleges. ... Most az Auto Shop 3x-os fizetése miatt sokszor fordulok meg ott és láttam, hogy egészen tele van a garázs. Gondoltam eladom a két nyert kocsit, mert minek foglalja a helyet. Az egyik egy Franken Stange, piaci ára $550.000. Gondoltam kapok érte olyan 150-200.000-et, ehhez képest a Los Santos Customsben $15.000-et akartak adni érte. ... A másik egy Truffade Nero, azt már el sem vittem, csak felidegesítene szerintem amit adnának érte. Akkor inkább maradjon az Auto Shopban mindkettő.
-
wjbhbdux
veterán
[link]
Ez már tavaly nyáron kijött, csak most egy albumba válogatva is kiadják fizikai lemezen.Circoloco egy valós zene kiadó a r* alatt, gyakorlatilag egy olyan választékot építenek ki amire nekik nem kell jogdíjat fizetni ha beteszik a játékaikba, így talán kevésbé fordul majd elő hogy törölni fognak zenéket utólag.
/s
-
homerhamm
addikt
Én már kicsit unom a GTA V-öt, várom a VI-t bármilyen is lesz, mert már csak kínjukba húzzák az V-öt. És azért játszik mindenki az V-el mert még ugye nincs VI. És ég több mint egy évig húzni fogják az V-t. Valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen tartalom.
Pedig a PS2 korszakba volt vagy 5 GTA. És még azon kívül más játékok is a Rockszártól.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #93140 üzenetére
Félre értesz,nem nagyon vágyom a GTA 6-ra,mert bár ok,lesz benne csajszi főszereplő ami jó,de hótbiztos hogy már nem igazi polgárpukkasztó GTA lesz,hanem inkább valami píszí izé.
Az sem biztos hogy a csaj csaj lesz,lehet hogy egy transzvesztita ikerpár lesz.
Ebben az esetben akkor sem kell ha fizetnek érte hogy megvegyem. -
spleenszuru
őstag
válasz Bjørgersson #93135 üzenetére
De, acid pl. közelmúltban kétszer is duplás volt, utána jött egy olyan, ahol az eladás ugyan nem, de a supply amit loptál 2x annyit adott hozzá, mint általában, illetve 2x sebesség volt a termelésen.
Ez kombóban volt a behozott stash house-al, illetve az utcai dealerekkel, ami nagyon jó szinergia volt, ugyanis amit eladtál, gyorsan visszatöltött, akár termelés, akár supplies szinten.Malaka!
-
Bjørgersson
félisten
-
.Szaki.
addikt
válasz hegyipapa #93133 üzenetére
A 3x-os Auto Shop kifizetés jól hangzik.
Most, hogy megkapta a frissítést a játék egyébként már egész rendszeresen jönnek javítandó autók is.
Viszont az továbbra is megvan, hogy ha ketten gamelünk az Asszonnyal, akkor előfordul olyan, hogy az én képemen áthúzunk két kocsi közt, míg az övén ütközünk. Én vezetek, nálam ép az autó és haladunk az utunkon, az övén pedig tetőre raktam a kocsit. Ami már csak azért is vicces, mert sem a Contendert, sem az i-Wagent nem könnyű tetőre rakni.
De legalább már nincs olyan, hogy az én képemen reggel nyolc van, az övén meg este tíz.
-
hegyipapa
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem semmivel sem nagyobb a valóságalapja egy ember által írt pletykának, mint egy AI által írtnak, mivel mindkettő kitaláció. Te is, én is, bárki elkezdheti irkálni őket, vagy bejön vagy nem alapon.
-
Plata
félisten
válasz spleenszuru #93130 üzenetére
Akkor tényleg jól páncélozott egy rohadék ha három lövés kell neki railgun-ből.
#93132Bjørgersson
Háát nem egészen,de próbáljuk ki,azt a pletykát hallottam a szomszédom azért olyan hülye mert egy ufók által elrabolt tehén az anyja.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93128 üzenetére
Macerás dolog és hülyeség is,elvégre az igazi pletyka az még valóra is válhat.
Hiába vágyom én egy Legendary karfiolra vagy gurambára,ha száz pletykát is gyártok róla úgysem lesz igaz,de ha reggel felmegyek a szivárogtató oldalra és ott látom,akkor tudom van rá remény.Bakker sosem szokom meg ezt az új bilentyúzetet,mindig elnyomok valamit rajta,de utálom az ilyen bonyolult vackokat,nekem egyszerű kell.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ha nincs jobb dolgod.
Ennyi erővel valami AI-jal generáltathatnál magadnak minden reggel vagy 2-3 ilyen random pletykát.
-
Plata
félisten
válasz .Szaki. #93125 üzenetére
Figy,a scope nem nehéz és szerintem szórakoztató,nekem azért nincs kedvem már cayo perico-hoz,mert ha scope-ra kell menni akkor úgyis kicseszettül eltolom az időt.
Először is van fémdetektorom,így a kincseket megkeresem az biztos.Aztán kell szivatni az őröket mert az poén.
Meg keresni a hashajtó port,meg egyebek.Néha búvárkodni.
De a bejutáshoz van egy egyszerü módszer,nem gyalog kel menni hanem mocival,ahol van az úton az ellenőrző bódé ott nem lopakodva jutok át hanem egyszerűen motorral át repülök felette.
Kamikazeee üvöltéssel,mert úgy stílusos.
Motorral járom be a sziget többi részét is,a kapu átugrásánál csak figyelni kell az időzítésre,az őr süket mint a nagyágyú ha háttal van nem veszi észre hogy alacsonyan szálnak a lökött játékosok.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93124 üzenetére
Mert szeretem a pletykákat olvasgatni reggel.
Az első dolgom amint géphez jutok vagy telóhoz meg egy bögre kávéhoz hogy át nézzem a napi pletykákat.
Az első dolgom persze megnézni hogy a kedvenc szivárogtató oldalamon van-e már hír az új Legendary csomagról,utána jöhet GTA és egyéb hírek.De telóm tudja is mert akár akarom akár nem kezdőoldalon úgyis GTA hírek várnak. -
.Szaki.
addikt
válasz gabesz123 #93078 üzenetére
Én most csináltam meg másodjára ezt a küldetést a $2.000.000-ért, nem tudom hogyan lehet leszedni azt a helikoptert a bulis küldetésen. Én menet közben lőttem, de semmi, próbáltam rakétával leszedni, ott pedig beolvassa az összes közlekedő autót, de a helit nem. ... Hiába lőttem rá, fizikát meghazudtoló módon kerülte ki a rakétákat. ... Mindenesetre ennek ellenére is relatív hamar megszereztem a pénzt.
Jól is jött, mert múlt héten megvettem a Kosatkát és elindulhatott a Cayo Perico küldetés. ... Hát nem tudom, eddig a legelsőt csináltam meg, amikor fel kell fedezni a szigetet a buli közepette, számomra végtelenül unalmas volt és feleslegesen hosszú. Három, vagy négy alkalommal szúrtak ki és mehettem az elejétől megint a sziget másik oldalára. Remélem a többi már izgalmasabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Plata
félisten
GTA 6 pletyka.
[link] -
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93121 üzenetére
Nem kell várnod sokat,állandóan spawnolnak.
Van hogy kettő esetleg három is.
Néha másból sem áll a játék minthogy a kocsikat kiszállítom.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiskokó #93120 üzenetére
Na akkor ha újabb ~1000 óra után spawnol még egy, megnézem jobban a térképet.
-
Kiskokó
veterán
válasz Bjørgersson #93119 üzenetére
Brucie-hoz kell levinni délen a dokkokhoz ahol a storyban is van a leadó hely. Csak akkor jelöli ha olyan kocsiba ülsz be és valóban alig lehet észre venni.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
Nem láttam olyat a térképen, pedig körbenéztem vagy kétszer. Lehet, jól el volt rejtve.
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #93117 üzenetére
Megjelenik a térképen egy vasmacska ikon,oda kell elvinni és kapsz érte lóvét meg autós tali xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiskokó #93116 üzenetére
Akkor lehet összebugzott valami, mert küldi sem indult miután beszálltam és elindultam vele. Természetesen a garázsomba sem tudtam vele beállni...
-
Kiskokó
veterán
válasz Bjørgersson #93115 üzenetére
Ez random session "küldi" nem kell hozzá semmi. Neked dobta valószínűleg.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
válasz bluuzia #93114 üzenetére
Így még érdekesebb, mert nincs ilyen bizniszem és invite onlyban voltam.
-
bluuzia
senior tag
válasz Bjørgersson #93113 üzenetére
Nem szokott.
Ez Exotic Imports autó, amit a dokkba kell leszállítani.
Ha neked nem volt ott a kék pötty, akkor másnak jelölte.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Bjørgersson
félisten
-
proof88
addikt
válasz homerhamm #93111 üzenetére
Ekkor azaz 2015. áprilisban költöztem el első albérletembe, egyedül 6. ker. Hunyadi tér, kemény havi 70 ezerért.
Ekkor raktam össze magamnak az asztali gépet amit most is használok azóta, de kevés pénzem maradt, ezért hónapig dohányzóasztalon volt összedugva, ház nélkül, és nem volt dedikált VGA. 2015 végén vettem hozzá egy normális házat, majd egyik volt kollégám kölcsönadta pár hónapra egyik bika VGA-ját, mert neki nem kellett, mert egy ugyanolyannal volt neki CrossFire-ben, de nem használta ki. Akkor kezdtem el végre GTA 5-öt tolni, de Onlinera nagyon későn néztem fel , kb 2016 végén, akkor vettem meg a saját dedikált VGA-mat is, azóta is azt használom egyébként, szóval több mint 6 éve, egy GTX 1060-at, az olcsóbb 3 gigás változat, viszont halk hűtővel.
Újoncként túl sok volt nekem a sok telefonhívás, a mindenféle meghívások, megjelenő üzenetek, és nem tudtam mihez kezdjek hirtelen a játékban, de az első 2 percben lelőttek más játékosok. de tetszett, érdekes volt, főleg rengeteget versenyeztem 2-3x-os race-ekben másokkal, igaz hogy voltak trollok, de sok sportszerű profi versenyzővel volt alkalmam körökön át harcolni tisztességesen, fair módon, mindenféle járművel, aztán a formula autós meg nascar autós versenyek külön megfogtak, tök jó hogy ezt megcsinálták egyszerűsített formában, gumikopással stb. Szimulátoros világban is éltem évekkel korábban, de nagyon örültem ennek az egyszerűsített szimulációnak a GTA-ban, alkalmi szinten. -
Plata
félisten
válasz proof88 #93104 üzenetére
Az a vidió nagyon klassz.
De marha rég volt,milyen jó mókák is voltak annak idején a heist-ek.
Pacific standard jó buli volt.
Poénból armor nélkül is megcsináltuk hardon,az is vicces volt.
Na meg azt sem értem mai napig hogy a francba sikerült a CM elsőre.
Milyen sok lóvé volt még akkor az 16 misi ami jött criminal mastermind-ért. -
spleenszuru
őstag
válasz gabesz123 #93078 üzenetére
Köszi, ez az alagutas jó ötlet volt.
Mikor először toltam, mindent is felrobbantottam, nyilván nem maradt gyors autó.
Viszont így egészen könnyen lement az a része.
Az egész küldi sorozatban azt utáltam legjobban.
No de meg is van a 2 milla, hétre elég is volt a GTA.Malaka!
-
proof88
addikt
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #93102 üzenetére
Azt hogy ezeknek elment az eszük?
De legalább él a topic,plusz még jó muri is egymást szekálni.
Egyébként az előbb láttam egy olyan meggyőző Ps5 reklámot hogy elgondolkodtam rajta hogy nekem is kell.
Állítólag a ps5-ön sokkal jobb a játékok grafikája mint Pc-n.
Mivel jár hozzá olyan dualshock kontroller ami minden féle hang effektet tud. -
negyven2
veterán
válasz homerhamm #93100 üzenetére
És most gondolj bele, aki csak néha néz rá a topikra, az most micsodát gondolhat ennyi új hozzászólás láttán?
Amúgy hogy érdekesség is legyen már... március 10-én lesz 8 éves, a Heist update!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest