Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Ahogy egyre többet olvasom a Redditet, örülök egyre jobban, hogy már nem játszom.
Kiposztolt egy ember arról, hogy bukta az MK2-t, mire azt a választ kapta a supporttól, hogy nem találnak arra bizonyítékot, hogy valóban volt Opija.
Nyilván nem fogják elismerni, főleg, hogy 8 millára emelték az árát.Szánalmas egy banda.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Bakker mit művelnek már ezzel a játékkal.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz rasotamas #93729 üzenetére
Mióta 144 Hz monitorom van, teljesen ugyanezt érzem.
Szerintem GTA miatt nem éri majd meg a 6800 XT, nekem 6900 XT van, mégis elég kevés esetben volt 144 fps-em, ritka f*s a motorja a GTA-nak.
Volt, hogy 80 alá is beesett, ami vicc kategória. A tipikus, ismert este 7-reggel 6 szakaszban még 50-re is.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz vilmaboy #93618 üzenetére
A nem mentett állás ott cayo prepeknél tipikus volt nekem is, igaz PC-n. A megoldása az volt, hogy minden prep után "válts ruhát", de az is működik, ha csak újra alkalmazod, ami éppen rajtad van.
A ruha váltás/refresh minden esetben menti a játékot.
Észrevettem, hogy prepek között nem mindig ment azonnal, vagy rosszul teszi, de mindegy is.
Párszor kicrashelt a játék prepezés közben, és hiába volt éppen kész egy, az azelőtti állás töltődött vissza.A sparrowban nem tudok segíteni, vagy 2 hónapja nem játszom.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Nem arról a klubosról beszélek, hanem a raktárra gyártásról, amit majd eladsz.
És így megy egész nap amíg már a hócipőd tele nem lesz és el nem menekülsz a búsba
Na ez a másik. Eszem ágában sem volt soha, és nem is lesz, egy játékot tolni egész nap.
Plusz, az a 250k széf pénz is kb. semmi, a Cayo legrosszabb esetben is történő 1 millióhoz képest.
Szóval amit mondani akarok, hogy balansz sehol nincs.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Nem tudom, nálam mind felejtős volt kb., mivel normális mennyiségű pénzt - már ha nem csak GTA 5-tel játszik az ember - csak a Cayo hoz, ami meg 100 feletti alkalommal baromi unalmas tud lenni.
Kaszinó nem lenne rossz, de kötve van ugye minimum 2 emberhez, plusz hosszú a prepezés.
Annyit meg sose játszottam, hogy megérje a passzív klubozás. Órákat kéne cseszekedni, hogy értelme legyen, gép afkon hagyása játékkal nálam pedig nem jöhet szóba.Valószínűleg ezért sem hiányzik, le van törölve már vagy 2 hónapja.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
Weaponized Ignus nincs PC-n, csak az új genes kiadásban?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz gabesz123 #93367 üzenetére
Közlekedés szempontjából valóban kb. nélkülözhetetlen az opi, kivéve, ha az ember úgymond nagyon ráér átautózni a mapot.
Én sajnáltam az időt az utazásra mindig.
Sparrow jó kopter, de akkoris nagyságrendekkel könnyebb fel-leszállni az opival.
Én pl. cayo prepeket is azzal toltam már az utóbbi időkben, gyorsabban végeztem, mint a sparrow-val.8 milla nagyon sok lesz az opiért, én is azt mondanám, "kötelező" megvenni még most.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz .Szaki. #93361 üzenetére
Passzívra szerintem még mindig a club a best.
Vedd majd meg az összes raktárszintet, minden technikust, aztán király.
Ahogy tudom, fegyver, kokó, cargo, pénzhamisító, meth az 5 legjobb biznisz a clubba, hacsak ez nem változott már az újak miatt.
Yohant meg lehet hívogatni bizonyos időközönként, aminek következtében mindig ad egy keveset a már kész cuccaidhoz.
A popularity mini küldetések is jók, kb. 5 perc legrosszabb esetben egy részeget hazavinni, és folyamatosan maxos lesz a sávod, azaz gyorsan telik a széf.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz .Szaki. #93335 üzenetére
Plusz időnként "nehezítenek" valamit a cayo őrein.
Legutóbbi most az lett, hogy ugyan reálisan, mégis idegesítően, a juggernaut mostmár észreveszi a körülötte fekvő hullákat, szóval eléggé figyelve kell már megölni az őröket, bár ha kinyírod a jugit is, akkor ez a gond nincs.
Kint is, aki kocsival járkál körbe a birtok előtt, is észreveszi mostmár a srácokat, akiket a motorlopás előtt kinyírsz, korábban ez sem volt.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz rasotamas #93322 üzenetére
A termelt készletből vesz el.
Ahogy sikerült megfigyelnem, míg játszottam, kb. 1 bar-nak a felét veszi el egy eladás.
Mármint 1 egység eladás, gondolom ha 2-t adsz el, akkor egy egész bar.Árat nem tudtam eldönteni, nem matekoztam ki, de elég keveset fizet sztem.
Csak valami jutalom miatt toltam az egy hetes napi eladást, de akkor is csak az adott csillagos terméket adtam el az egyes dealereknek.
Van hogy az egész mapot át kellett utazni a napi 3 dealért, meg se éri az időt sztem.Hetek óta rá se néztem amúgy a játékra, és szerencsére nem is hiányzik egy ideje.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Amúgy mostani Last Doseban középen az a fekete csajszi valós karakter, és számít valamit, vagy mint az előző poszteren a gépfegyós csajszi, nem is létezik in-game?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Víz detail legyen low, v-sync ha be van kapcsolva lődd ki.
Illetve, ha este 7 és reggel 6 között vagy, ha kezen állunk hanyatt is beesik az FPS, ilyen maga a játék.
Ami még sokat zabál, az a grass, bár azt biztos tudod, illetve a shaderrel tudsz még fogni, ahol a soft, softer, softest stb. lehetőségek vannak.
Én azt softer-en hagytam.
A gépemnek szvsz simán zabálnia kéne a játékot, ennek ellenére nálam is van, hogy 70-re beesik az FPS, de én már nem is a gépem hibáztatom.Szerencsére lassan második hete nem játszom, nem bánnám, ha pár hónapra legalábbis, de el tudnám engedni teljesen a GTA-t.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Bjørgersson #93184 üzenetére
Én több mint egy hete nem léptem be, az a bajom, hogy igazi pénz szerzés még mindig csak a Cayo, amit meg már unok. A Clubozás nekem túl lassú, sok idő, mire gyűlik értelmes eladni való mennyiség.
Van 50 millám, amit általában mindig tartok, ha heti update listán látok valami olyat, amit rég meg akarok venni, csak épp akciós lett, belépek, de ennyi.A mostani mániájuk meg, hogy 1 hétig elérhető csak az új autó, felháborító.
Rá vagy erőltetve, hogy grindelj sokat, vagy épp shark cardot vegyél.
Hányok ettől.(A másik gond meg, hogy 3 másik game úgy behúzott, hogy időm sincs GTA-zni)
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Mindig van valami.... nesze neked biztonsági patch.
Még jó, hogy ezen a héten be sem léptem.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Bjørgersson #93135 üzenetére
De, acid pl. közelmúltban kétszer is duplás volt, utána jött egy olyan, ahol az eladás ugyan nem, de a supply amit loptál 2x annyit adott hozzá, mint általában, illetve 2x sebesség volt a termelésen.
Ez kombóban volt a behozott stash house-al, illetve az utcai dealerekkel, ami nagyon jó szinergia volt, ugyanis amit eladtál, gyorsan visszatöltött, akár termelés, akár supplies szinten.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz gabesz123 #93078 üzenetére
Köszi, ez az alagutas jó ötlet volt.
Mikor először toltam, mindent is felrobbantottam, nyilván nem maradt gyors autó.
Viszont így egészen könnyen lement az a része.
Az egész küldi sorozatban azt utáltam legjobban.
No de meg is van a 2 milla, hétre elég is volt a GTA.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Srácok, nekiálltam a Dre küldinek, prepezem épp, de lehet, nem bírom resetig befejezni.
Ha már meg van kezdve, megkapom vajon a 2 milliót Csütörtök után is, vagy az akkor hidegvíz lesz szerintetek?Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ledgeri #93041 üzenetére
A játékot ismerve, fene tudja.
Nekem szabadban soha nem pörög a vga-m maxon pl., ilyen 60% max.
Ahogy bemegyek zárt helyre, pl. nighclub, vagy kaszinó, clubhouse ,stb., a videokártyám azonnal maxon pörög, számomra hihetetlen hőmérsékleten, a játék régiségéhez viszonyítva.Persze ez amiatt is lehet, hogy kint rendesen látom, ahogy "épül" előttem a textúra, ahogy haladok, míg bent nem, valszeg bent mindent "felépít" előre loading közben, így nehezebb lenne a szintet tartani, ha nem pörögne a gép, mint állat.
Malaka!
-
-
-
spleenszuru
őstag
Ezen a lokáción egyszerűen nem jelenik meg a G's cache...
Kb. 20 percet töltöttem szaladgálással, guide nézéssel, de egyik lehetséges helyen sincs.
Másnak volt ilyen?Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #93006 üzenetére
No, most odamentem egyhez.
Azt írja 1 unit eladása X összeg. Ha az az 1 unit, 1 egység csíkot jelent a productionból, akkor szerintem siralmas az ára.
Ha nem, akkor meg mennyi?Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz rasotamas #93000 üzenetére
Dealereket még nem toltam, a stash houset meg a másikat igen.
Stash így h random ad valami supplyt, nem rossz, illetve kb. 1 perc az egész.
Bár, nem tudom hány egységet ad, nem néztem utána. Bunkert adott, ami most pont nem érdekel.Resupplyt most én is így hogy duplát ad, amúgy venném a fenébe.
Megpróbálom a héten televerni a termelést is, meg ha fullon lesznek, utána a suppliest is.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Ez a mostani gyorsított termelés, és emelt resupply mennyiség a motoros bizniszekbe tökéletes alkalom, hogy végre tele verjem mindet, de ne adjam el, majd csak ha az eladási áron lesz bónusz.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz SkyLine3000 #92987 üzenetére
Sokszor olvastam már, hogy egyébként is gyorsabb single playerből átmenni, de mindig lusta voltam rá.
Viszont, tényleg legalább 5x gyorsabb így onlineba kerülni, szóval ennél maradok.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Nálam amúgy ez egy állandó, mindig is fennállt probléma.
Minimapot kell nézni.
Lehívom kosatkát, de nem történik semmi, csak mikor beszállok/kiszállok a járművembe/ből, legyen az standard personal, vagy sparrow. Majd megjelenik a mapon, pontosan rajta a járművön, amin természetesen csak egy return-CD-újra lehívás segít.
Engem roppantul idegesít ez, 3/5 előfordul.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz homerhamm #92953 üzenetére
Nem gáz, én sem ismerek egyet sem, de valamiért szerintem nagyon el vannak találva a zenék, kivéve a fent említettek, számomra legalábbis.
Valljuk be, ez azért eléggé egyéni preferencia. YT-n van akik csepegnek Tale of Us-ért, nekem abszolút nem stílusom.
Van, hogy azon kapom magam, hogy 20 perce csak táncolok a klubban..
Az én klubbom is csak a legutóbbi akció óta fullos, addig csak a warehouse volt maxos.Tegnap végre megvettem az összes arcade gépet is, most hogy 50%-os, lol.
(Tudom, pár típussal is tele lehet tenni a termet, de ez nálam elvi kérdés volt)Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Mióta létezik a clubom, tegnap volt az első alkalom, hogy DJ-t váltottam..
Először Dixon-ra, nem adta, túl lapos, majd most Madonnára, ő jó, de mintha ő se lenne az igazi.
Látszik, hogy Solomun van legközelebb a bulis korszakomból származó zenékhez, hozzá húz a szívem.
Tale os Us srácokat már csak YT-n hallgattam meg, nekem meg ők túl drogos zenét tolnak.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
#92924bluuzia
Nekem semmilyen update nem volt a security patch óta. Steames vagyok.Amúgy, tegnap előtt nekem is volt egy érdekes hibám.
Invite only, acid eladás. mentem a motorral elég gyorsan, majd egyszercsak orraállt a motorom, én meghaltam, öngyilkosságban... Semmi és senki nem állt előttem.Na mondom fixen modder, ujjaim már álltak rá alt+f4-re, de nem, sehol nem volt senki.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Lendova #92919 üzenetére
Jó proci, az tuti.
Idegesít amúgy ez az fps beesés, de nem vagyok hajlandó rosszabbra állítani a grafikát, évekig lowon toltam, 30-50 fps-el, ebből mostmár nem engedek, fenébe.
Amúgy, konkrétan most eszerint lőttem be a grafikát, kivéve az advancedet, az default.
Plusz ugye a víz.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Lendova #92913 üzenetére
Igen, anomáliás hely az is. Bár nekem szögre nem volt érzékeny, ahogy 19-et ütött az óra, az atom stabil 141-ről le is esett ide. Ha a víz detail highon, vagy felette lenne, akkor ez ilyen 60 lenne kb.
Igazából míg reggel 6 nem lesz, és város irányba nézek innen sandy felől, kb. így marad végig az fps-em.Kép beszúrás opcióval valamiért nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Akik itt jelentik ezt a sok problémát, publicban nyomjátok?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Lendova #92902 üzenetére
Oké, köszönöm. Kiíratás marad majd az RTSS.
No de, nem 100% még, viszont most 2,5 óra folyamatos játék közben, a max amire beesett az fps, 122 volt.
Mindez a több videó alatt is kommentelt, víz detail normalra állítása után.
Meg a shadowot softer-re állítottam, softestről.
Érdekes ha tényleg a víz a fő gond, ami amúgy rossz, mert így ocsortány fos a víz minősége.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Lendova #92875 üzenetére
Köszönöm a linket.
Igen, radeon 6xxx csoportban is írták már, hogy igazából a procim is hiába bika, a játék szimplán nem használja ki..
Az van egyébként, hogy mikor beesik az FPS, vele együtt a videókártya kihasználása is leesik, van hogy szinkronban, pl. 55 fps, 55% vga kihasználás... vicc komolyan.
Szkriptet nyilván nem használhatok, mert akkor bannolnak.
TH fórumon amit ír srác, pontosan az van nálam is.YT videók alatt se nagyon van megoldás. Érdekes ez.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Megnéztem az összefoglalós videót a grafikai beállításokról, még egyszer se láttam eddig, szóval hasznos, hogy ott van.
Viszont ha teljes képet nézek, nehezebb dönteni, mit tudnék feláldozni, hogy azért a lehető legszebb maradjon a játék, de úgymond kikapcsoljam a "haszontalanabb" beállításokat.
Nektek mik a tapasztalatok, mely beállítások ölik legjobban az FPS-t? A grassra már rájöttem, az nagyon.
Sajnos muszáj vagyok lentebb venni dolgokat, azt gondoltam simán maxon megy majd a gépemen, de szomorúan tapasztalom, hogy pl Nightclubban, cayon, sűrűbb erdőben, egyéb zárt, sok objektumos helyszíneken az fps-em beesik akár 50-re is, ami nevetséges..
Advanced beállításokban minden off.
V-sync on, de amúgyis korlátozott FPS-el játszom, 141-en.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Aki esetleg ma már tolja is patch után, kérem jelezzen, biztonságosnak tűnik-e.
Az akciós cuccok megvételéig már csak-csak belépnék még reset előtt.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
"Felelőtlen, nemtörődöm cég ez a Rockstar"
Valóban. Viszont, minden sértés nélkül, a community sem veszi kellően komolyan.
A legtöbben ugyanúgy játszanak tovább, majd lesz valahogy jeligével. A Rockstarnak meg erősen gyanítom, a számok számítanak, tehát ha a játékosok alig törődnek a dologgal, ők sem viszik túlzásba.Félreértés ne essék, ez nem oké, és nem értek velük egyet, de van benne üzleti logika.
Nekem az a vicc, hogy simán lazán beküldték az új heti resetes dolgokat, aztán szia, sz*rni bele
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz homerhamm #92728 üzenetére
Pl. utóbbi hetekben, mikor bónuszos volt a Daxes telós küldi, ott mikor MW-s küldit kaptam, és ki kell lövöldözni a kocsikat, arra már kb. alkalmatlan volt az Opi.
Minden rakéta becsapódott a kocsi mögött, mert szimplán legyorsulta azokat.
Ezek után sparrowra váltottam, annak legalább végtelen rakétája van.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz homerhamm #92710 üzenetére
Én eleve több játékkal tolom.
Jelenleg ezek:
Unbound, Doom 2016, Crew 2Nem könnyű, mikor 10+ év után építesz új gépet, és mindent akarnál, de nincs időd..
Akciós valamint a Horizon Zero Dawn steamen, azt is meg fogom venni..Ezeken kívűl sorban áll az Eternal, és a Star Wars Jedi - Fallen Order.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Tegnap kicsit utánanéztem én is a dolognak.
Szerintem megéri nem tolni egy darabig, mivel Social Club profilon keresztül támadnak, tehát single playerben is simán megölik az accod, ha épp nincs szerencséd. Sőt, még úgy is tudják, hogy be se vagy lépve, csak online a Social Clubod. Kicsi az esély igen, de a kicsi is az.
Nem vagyok egy legendary GTA-s, nekem 2019 óta van megvéve, de még mindig ez az a játék, amibe a valaha volt legtöbb órám van, nem szívesen veszíteném el a progressem egy ilyen miatt.#92708rasotamas
Tegnap nálam is volt egy minden előzmény nélküli crash, hibaüzenet nélkül. Stutter sem volt, csak instant kilépett. Invtite only session.[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Szerintem a repülős cargonál nincs rosszabb a világon. A hangáros.
Még csak nemrég próbáltam ki, mikor bónusz is volt, meg ugye patch után perma 3x kifizetése van.
Esélytelen.. egy lomha sz*r repülővel menj, melletted folyamatosan rendőr kopterek, te meg nyilván nem tudsz lőni. 1-et adtam el az 5 csomagból, utána felrobbantam, meg sem próbáltam többet.
Kár, pedig a source missionok tetszenek benne, de az eladás vicc.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Nálam továbbra is pl. Nightclubban van olyan drop, hogy behalok.
még 34 FPS-re is képes ott beesni! 34 !!! Bakker azért ez már embertelen a gépemen, szerintem.Kipróbáltam a taxizást...Egyből mentem egy 10x kombót. Hát, hihetetlenül nem éri meg, anyagilag legalábbis..
Amit megvettem, eleve a pirosat kaptam, pedig nem rémlett, hogy aréna level 25 nekem meglenne, de ezek szerint igen.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Hetek óta a first dose missionokon van bónusz. Elég unalmas már. Hardban próbálnám teljesíteni, de a 4. küldit, a drogost nem sikerül időn belül a nyomorult inverz kontrollok miatt az alagútban.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz adrian94 #92631 üzenetére
Én pl. error kód alapján szoktam kutatni a neten, de magát a kísérő szöveget is beírhatod hozzá, vannak, akik úgy osztják meg:
[link]Annyi féle hiba van, hogy fejből ember legyen, aki megmondja, melyik mi.
Ajánlanám amúgy a BSOD viewert, sokkal egyszerűbb, átláthatóbb app.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz adrian94 #92625 üzenetére
Igen, windows eseménynapló,rendszer menüjében, piros X-es hibaként szerepel.
Vagy, BlueScreenView nevű alkalmazás, ami pofon egyszerű, csak ahhoz kis memóriaképes kiíratás szükséges, és akkor szépen sorolja neked őket:How to Enable Minidump logs in Windows 10 | Windows 10 Forums
Miután megnézted, mi a hiba kódja, a net tele lesz ezekkel, sokaknak BSOD-ol a GTA.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz adrian94 #92622 üzenetére
Amennyiben csak laptoposoktól kérdezed, nem tudok nyilatkozni, de PC-n, sem a mostani, sem a korábbi, 10+ évig működő konfigomon (ami 60 FPS-t sem tudott benne), soha nem volt BSOD GTA online alatt. Random, error nélküli asztalra kilépések igen. Az is csak a régi géppel.
Milyen hibára mutat a BSOD?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Vannak emberek, akik ugye nightclub vagy más miatt tudatosan afkolnak, én nem tartozom közéjük.
Missionozok, stb. aztán addig termel.
A club "kék pöttyös" mini küldetései viszont tetszenek, utáltam csinálni a popularity küldiket.
Mióta a solo cayora 144 percet kell várni, hogy egyik után újat tudj kezdeni, drasztikusan csökkent a GTA óráim száma.Amúgy, témától kicsit eltérve, nem tudja valaki, miért lehet az, hogy zárt helyeken esik be az FPS-em a legjobban? Club pl., vagy warehousek küldetések közben, penthouse, ilyesmi.
A rögzített 144-ről ott beesik 50-60-ig is. Grass qualityt már visszább vettem very highról simán highra, mert az elvileg a legdurvább FPS csökkentő, na de a vicc, hogy épületekben nincs grass.Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest