-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Wiz Khalifa #8895 üzenetére
Hogy értve, újra?
Az új graf.motorral? -
Garada
őstag
Nem csak a dolgozónak hanem a családjának is meg pár ismerősnek akik úgysem kotyogják el gondolom én
-
Garada
őstag
Mindenki más véleményen van nekem a pc-s verzió a moddolás miatt kell majd
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Na, na! Mindenekelőtt a PC!!!
Szerk.: Most olvasom hogy a Vice City-t és a GTA III-at újra kiakarják adni? Azt a de faxa lenne a 24'-os moncsimon Full HD-s felbontásba nyomni a régi jó öreg GTA-t.
(#8896) Garada:
Majd ha kivittem jöhet az is. Egyébként milyen faxa lehet Rockstar-os dolgozónak most. Tudja hogy lesz-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Garada
őstag
válasz Bjørgersson #8893 üzenetére
Mivel PS4 tulaj vagyok nekem az első szempont, hogy arra kijöjjön de pc-s megjelenés is jó lenne természetesen
-
Bjørgersson
félisten
Én már egy PlayStation4, Xbox One bejelentésnek is örülnék, akkor nyáron összegyűjteném a rávalót. Na meg annak, ha megoldanák a visszafele való kompatibilitást, vagy mi a fenét, az Xbox 360-as játékokkal, hogy a Red Dead Redemptionnel is tudjak rajta játszani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Garada
őstag
válasz Bjørgersson #8891 üzenetére
Jöhet a PS4/XONE/PC bejelentés fiúk!Persze ezt legutóbb sem tették meg szóval épp ideje lesz.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Garada
őstag
válasz cyberkind #8888 üzenetére
Hát ha nem használtál az elejétől kezdve aim assist-ot akkor meglehet, hogy nehéz volt de könnyen szokható.
Más:Ha kijön PS4-re a játék mindenképp megveszem már csak azért is mert sok barátom van ott valamint alapból is szeretnék egy huzamosabb időt ott eltölteni.PC-re is természetesen megveszem egyértelmű hisz olyan szintű moddolási lehetőséget tud nyújtani hogy kihagyhatatlan.Csak igazságot megvalva nekem a GTA sorozat bármely része kontrollerre jobban kézre esett
-
cyberkind
félisten
Én most váltottam PS3-ra, de bőven megérte, kényelmes, semmit se kell vele csinálni, lemezt bedobom és kész, irányítás annál jobban megy minél többet játszok, tehát a PS4 már be van tervezve, csak mivel nincs rá olyan játék még ami érdekelne így hagyom, + kivi lennék a Slim-re abból.
De hogy ON is legyek, nekem a célzás az elején szörnyű volt, állandóan pánikba estem és meghaltam, most meg már ott tartok hogy kicsivel vagyok pontatlanabb mint a gépen, simán szokható.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz Tenager18 #8885 üzenetére
PS4 mind leírtam sokkal költségmentesebb mint egy atom gamer pc-t fenttartani és keveset bukni rajta.Mert ugye a ps4 egy fix port ami jó pár évig nyújt neked lehetőséget arra hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni generáció váltás fele meg egyszerűen lecseréled.Persze mindenkinek szíve vágya hogy neki mi felel meg jobban ez csak egy saját véleményem volt
-
Garada
őstag
Ha rákukkantasz a profilomra a géppel nincs gond csak ezt főleg 3D-s munkákhoz,grafikai renderelés ilyesmihez alkalmazom főleg és játékra is egyértelműen kiváló.Én is nagy pc-s voltam mostanság már mint említettem konzolon játszom de valamiért nekem ez költségmentesebb.Mindössze 200W az amit fogyaszt a kicsike és majd a játékárak is lemennek szóval ezzel semmi gond.Persze sok olyan játékot fel tudok hozni amit képtelen lennék pc helyett konzolon játszani
-
Tenager18
senior tag
Valóban igazad van, viszont szerintem nem éri meg még egyenlőre PS4-et venni. Alig van rá játék, valamint ahogy elnézem azokat a játékokat, amik megjelentek mindkét generációra, nem sok különbséget vélek felfedezni még Kell még neki idő, legalább 1-2 év, mire azt mondom, megéri lecserélni a régi konzolt. Én is inkább a PS3 mellett döntöttem, majd jövőre vagy utána váltok Addig annyi jó játék van még erre a generációra is, ami le tud foglalni
-
Garada
őstag
válasz Wiz Khalifa #8868 üzenetére
PS4/XONE port biztosan lesz arra leszek kiváncsi hogy pc-nél is ugyan ez lesz helyzet vagy sem.
-
lowzor
veterán
válasz Wiz Khalifa #8877 üzenetére
Proci kell neki majd rendesen, hogy a sok kocsit betudja tölteni.
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #8877 üzenetére
Egyre jobban megéri konzolt venni.
-
Wiz Khalifa
veterán
Most néztem a Watch Dogs gépigényét. Csak ekkora? Hát ez lótúró!
Azt hittem hogy ramot, procit és VGA-t kell cserélni hozzá. Erre meg csak VGA-t. Na jól van. Akkor nyáron veszek egy R9 290-t. Egyébként a GTA V-nek szerintem nem lesz nagyobb a gépigénye mint a WD-nek.
Smoke some weed nigga!
-
Tenager18
senior tag
válasz Bjørgersson #8875 üzenetére
Kíváncsi vagyok már én is rá, milyen vas kell alá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tenager18 #8874 üzenetére
Mondom ez 1:1 a Battlefield 4 gépigénye. Meg egyébként hogy lenne gépigény, ha még nem jelentették be PC-re? Nem áll össze..
-
Tenager18
senior tag
válasz Wiz Khalifa #8871 üzenetére
Fene tudja. Én a gépigényt elhiszem, ez kb olyan kaliberű játék mint a Watch Dogs, és nézd meg annak mi lesz a gépigénye
-
lowzor
veterán
A konzol és a PC megjelenés között volt 8 hónap, nem a bejelentés.
-
Bjørgersson
félisten
Nem inkább a bejelentések közt?
17.-e17-e;8.-ik8.Ez 1:1 a Battlefield 4 gépigénye. Ha haverok a Rockstarral, akkor meg biztos nem kezdik el szivárogtatni az infókat. Szerintem. Majd ha a Rockstar jelenti be hivatalosan..
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Tenager18 #8869 üzenetére
Most olvastam hogy a konzolos megjelenés és PC-s bejelentés között mindig volt 8hónap pont. Ami ugye nekünk akkor a május 17.-e lenne a 8.-ik hónap. Lehet tényleg bejelentik. De vajon mit?
Egyébként van egy gépigény itt. Az ajánlottnál sokallom a 3GB-os VGA-t meg azt is Linuxra is lenne.
(#8870) kovy29:
Elvileg Amazonról van az infó. Én meg róluk azt hallottam hogy nagy haverok a Rockstar-al. Szóval lehet benne valami hogy ők tudnak olyan dolgokat amit mi hétköznapi emberek nem. Esetleg morzsákat szórnak nekünk.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Bjørgersson
félisten
Gondolom semmi forrásmegjelölés, hogy honnan az infó, csak a szokásos n+1. fospletyka.
-
Tenager18
senior tag
Bejelentik, hogy nem lesz PC port
-
-
Garada
őstag
Az idei E3 során csak lesz valami hír végre
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz jonnyjoker01 #8861 üzenetére
Hát az. Egyébként nekem ez ügy történt hogy 2006-ban eltűnt a kutyám. Az nagy trauma volt számomra mert nagyon szerettem. Onnantól kezdve sose álmodtam semmit. És amelyik nap megtudtam hogy eltűnt pont arra a napra de két évvel később meg újra álmodtam alvás közbe de már csak ilyet amit írtam. Ez nekem olyan furcsa volt...
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Wiz Khalifa #8859 üzenetére
Valahol azt olvastam, ez lehet attól van, hogy pár milliszekundummal hamarabb jut el az agyba az egyik szembõl amit láttál, mint a másikból, ezt hipnózissal is sikerült elõidézni. Persze sok mindent mondanak, senki sem tudja biztosan. Rejtély az emberi agy.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
lowzor
veterán
válasz jonnyjoker01 #8858 üzenetére
Mert csak ez a téma a topikban
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz jonnyjoker01 #8858 üzenetére
Én szinte minden napom deja vu-val élek meg. És ez nem vicc! Volt olyan napom amire tisztán emlékeztem hogy pont egy héttel azelőtt álmodtam meg... Szinte minden napom előre megálmodom. De hogy ez mitől vagy miért ne kérdezd.
Ja és sose drogoztam!
Smoke some weed nigga!
-
jonnyjoker01
veterán
Basszus, deja vu érzésem van erről az utolsó 4 hszről, mintha pont így megtörtént volna ez a rövid beszélgetés...
Üdv. Johnny
-
Tenager18
senior tag
válasz negyven2 #8856 üzenetére
Online részekkel nagyjából tisztában vagyok, volt már PS3 a tulajdonomban. Xboxon végigtoltam a GTA5-öt megjelenéskor, nagyon bejött, csak úgy alakultak a dolgok, hogy eladtam a boxom, másra kellett a pénz. Most viszont ugy érzem, hiányzik a konzol, így visszatérnék PS3 lesz szerintem, már csak az ingyenes multi miatt is
-
negyven2
veterán
válasz Tenager18 #8854 üzenetére
Kb. semmi különbség nincs a kettő között. Maximum annyi, hogy egyes mérések szerint Xbox-on 0,5-1,5 fps jobban fut egy két helyen, és egy picivel szebb a víz effekt és a színek.
De ha Xbon multizni szeretnél akkor oda kell Gold előrefizetés (kb 10k/év), amihez hát havi két ingyenes játék ami a tied marad.
PS-en nem kell fizetni a multiért, és ott meg van egy külön fizetös játékbérlés PS+ néven.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Boxon vagy PS-en fut szebben és jobban a GTA 5 ? Én anno Boxon végigtoltam, viszont PS-en sosem próbáltam, ezért érdekelne. Ez döntené el, hogy melyik konzolt vegyem meg. Köszönöm előre is.
-
negyven2
veterán
Oh, boy...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Kiskokó
veterán
Ja hát én nem is szaroztam le semmit, nem is arra a részre reagáltam, csak azt akartam mondani hogy egy BŐVEN játszható gépet összelehet rakni 150ezerből
Azért a 300 ezer enyhe túlzás volt... persze annyit is simán lehet költeni rá.Kompaktabb egy Konzol játékra de azért nem mind1n játékra. JOY - Foci, verekedős játék
Minden más Bill + egér..Autós játékot Joy-al játszani.. fóóh... attól még a bill-el is jobb pedig az is elég vérszegény.
De hát kinek mi.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
vaksi8
senior tag
válasz Kiskokó #8842 üzenetére
Most ezzel nem tudom mit akartál nekem mondani Én csak azt akartam éreztetni,hogy nem vagyunk egyformák,kinek ez tetszik kinek az.. Csak nem kell élből leszarozni valamit,amit lehet nem is ismerünk.Én pl 14 éve (ps1 el kezdtem) azóta konzolon játszok és mondhatom nekem legjobb a kontroller (billentyűzeten nem is tudok) ami meg a grafikai megjelenítést illeti nem hiszem hogy olyan orbiátális nagy különbségek lennének tegyük hozzá a ps3 és az xbox már vagy 7-8 éves gépek! ahhoz képest elég jók még mindig tehát nem is nagyon kellene a mai pc-kel összevetni sem árban sem tudásban.Itt a ps4 elérhető 120 e Ft megnézném mennyibe kerülne egy ilyen tudású pc konfigurációt összehozni..
-
Kiskokó
veterán
Ez azért nem teljesen így van...
Nem vagyok Konzol párti de nem is utálom, Fifázni mindig Xboxon szoktunk sőt fifázni azóta csak Joy-al vagyok hajlandó...
Nézd meg az én gépem... új alkatrészekből összeszedtem 150 ezer ft körül! ÉS Vadi ÚJ minden... az előző használt alkatrészekből meg kivettem vagy 60ezret.... szóval van egy vadi új közép/felső gépem 80-90 ezer ft-ból.. Ezen azért már el el fut minden.
de mind1 ezt most csak példaképp leírtam, nem kötekedni akarok.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
Hát na igen. De egyébként azért nem akarok konzolt mert ha 150k-ból már megvettem a mostani ütős PC-m akkor ha még az se biztos hogy nem jön ki rá addig felesleges venni bármit is.
Talán veszek majd az éven egy PS3 Slim-t hogy végigtoljam rajta aztán eladom őket.
Smoke some weed nigga!
-
lowzor
veterán
válasz ittakary #8834 üzenetére
Akkora patkányok csak nem lesznek, hogy nem adják ki. A PC is egy hatalmas bevételi forrás. Kéne valamit csinálni, mert xboxon behaltam a grafikától, meg irányítástól. Rohadt gyönyörű lenne ez a játék PC-n. Még xboxon is sok hely volt, ahol leesett az állam a látványtól, pedig az rece, meg pixel tenger az egész.
[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
válasz Wiz Khalifa #8835 üzenetére
Neked..Én meg sosem tartanék fent 3 kilóért egy rissz-rossz pc-t, hogy egy "kikúrt" játékkal játszak
Tehát izlések és pofonok.. -
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #8832 üzenetére
Hidd el, nálam jobban senki sem várja a PCs híreket, de kacsa mind! Nincs, ismétlem NINCS egyetlen egy hírmorzsa sem a Rockstartól, hogy terveznék a PCs kiadást.... csakis a remény mozgatta pletykák. Azokat meg bárki írhatta
Sajnos elég rosszul áll a széna. Az eddigi PHs kommentelők közül talán Keldor írta meg legjobban a tényeket: előbb fog kijönni PS4/X-ONE-ra, mint PC-re, márpedig még azokra sem jött ki és még hír sincs róla!
Szarul állunk, be kell vallani...
Én is a konzol vásárlását tervezem
-
L_YKing
addikt
Szia!
Itt kérdezz rá.
Nekem volt egy hasonló fura esetem mégpedig: Megvettem a Fifa 14-et angolul felmásoltam boxra minden happy volt. Aztán megvettem magyarul is , hogy több mindent értsek. Mikor betettem a lemezt error volt... nem értettem. Letöröltem és újra felmásoltam de már a magyar verziót és jó lett.A profil miatt lehetmegelőztek[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #8822 üzenetére
Az oldal alján az ELŐZŐ OLDAL gombot kell megnyomnod és ott lesz a válasz
PC szóra keress rá
(#8823) 2csi: soha nem volt konzolom, viszont volt már szerencsém GFWL-os játékokhoz. A mentések profilhoz is vannak kötve. Magyarul a havednak a te profiloddal kellene bejelentkeznie
[ Szerkesztve ]
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Xboxon játszom. Pendrivera telepítettem a játékot(GTA 5) és a mentéseket is. Végigvittem. Kölcsönadtam a barátomnak a játékot és a pendrive-ot. Berakta mind a kettőt az xboxába. Előröl indította a storyt az xbox. Nem tudja beloadolni a végigvitt mentést. Rámegy, hogy load game aztán kiválasztja, hogy pendriveról szeretné betölteni a mentést és visszadobja a menübe. Mit csináljon?
Előre is köszi! -
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #8819 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
annyira, de annyira megtestesíted a tipikus PH-s újoncot
-
lowzor
veterán
Másnak is nagyon egyszerű volt a játék? (tegnap végeztem vele)
Lehet, hogy csak az autoaim miatt éreztem így[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #8816 üzenetére
Te direkt játszod az idiótát, vagy csak te is a tipikusan a "csakazértsemolvasokvisszaegybetűtsem!" csoport tagja vagy?
-
vaksi8
senior tag
Ez a "The High Life Update" mikorra várható tudja valaki?
-
Wiz Khalifa
veterán
GTA V pc-re? Valami hír? Állítólag ki se akarják adni...
Smoke some weed nigga!
-
jonnyjoker01
veterán
-
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz jonnyjoker01 #8812 üzenetére
Hmm?
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #8808 üzenetére
Na de ps3-mon.
-
Bjørgersson
félisten
-
cyberkind
félisten
Saját zenét nem lehet beletenni a játékba?
Vagy ezt csak pc-n lehet? -
Brutus880
tag
Az miért van hogy minden DLC letöltöttem mégsincsenek meg az új fegyverek? (50. pistol, Bullpup shotgun, Assault SMG)
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Garada
őstag
Én úgy tudom, hogy a Sony és a Microsoft titoktartási szerződést kötött velük ami nyár eleje fele már le is jár és elvileg akkor jönnek az infók.Én személy szerint már annak is örülnék ha bejelentenék nem azt várom hogy egyből ki is adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest