Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli Durden

    csendes tag

    válasz Kiskokó #74925 üzenetére

    Akkor 35. Mostanában fel se tűnt, mert ez előtt is dupla volt az MC. Az előtt a bunker. Azelőtt megint az MC xD.Azt kell csinálni ami duplán fizet és azt kell megvenni ami akciós. És dupla fizetéskor segíteni másoknak mert az neked is sok pénz. Az eredménye 2 hónap alatt: ceo, full upgrade kokó, full upgrade meth, full upgrade bunker, Mobile operation center, sima nightclub, 2-3 kocsi tuningolva, 1 sima kerekes oppresszor, és most vettem egy facilityt, és egy aréna wart.
    Én se úgy értettem, hogy ráírok valakire, hogy kell e help, hanem fordítva. Rám írnak, hogy segítenek e eladni, vagy heistelni vagy bármi.
    Én többnyire Rootkiskacsával, ladennel és white lotussal szoktam játszani. Meg egyszer kétszer valami fisthu-val és zolcsival.Ha akarok eladni akkor valamelyikőjük fenn van. Ennyi :)
    De persze majd felveszem őket barátnak.
    A Red deadet nagyon sajnálom. Személyes vélemény: ha majd meglesz a Red dead évekkel később akciósan, jó áron, engem nem fog érdekelni a multi, mert nekem az a játék az egyedüllétről szól tehát only offline.Persze az is lehet hogy úgy összerakják az onlinet, hogy mindenki azzal fog játszani.

Új hozzászólás Aktív témák