-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Ja és mind a kettőnél én voltam ott
Ma este 7től valaki ?
"...De volt már olyan is hogy online karival kerültem át sztoriba úgy hogy közben tudtam beszélgetni cseten a többiekkel.
Vagy bekerültem véletlen mások heistjébe.
Az mekkora hecc volt már.Mikor criminal mastermind-et tolták Ph-sok és a fináléba én is odakeveredtem valahogy..."| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Megnyugtat hogy nem csak én jártam hasonlóképp.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #73695 üzenetére
Engem a hétvégén konkrétan nem engedett senkire sem csatlakozni.
Ha ismerősre akartam csatlakozni kivágott sztoriba.
Jól fel is húzott.
De volt már olyan is hogy online karival kerültem át sztoriba úgy hogy közben tudtam beszélgetni cseten a többiekkel.
Vagy bekerültem véletlen mások heistjébe.
Az mekkora hecc volt már.Mikor criminal mastermind-et tolták Ph-sok és a fináléba én is odakeveredtem valahogy.Sose felejtem el.(#73697) MaxxDamage
Nem sok időm volt játszani,akkor sem engedett ph-sokra csatlakozni,úgyhogy felhúzott és le is léptem.Nem volt semmi kedvem publicban gyökerekkel vacakolni.[ Szerkesztve ]
-
Így már értem.
Engem is le szok dobni, pontosabban a az Online módból a sima játékba is le dobott már.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bobalazs
nagyúr
Elég csúnyán lecummantotta a cput on gta online.
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #73690 üzenetére
Nem úgy vágott le,sessionból dobott ki.
Ilyen driveres problémám nem volt.
Mert ezeréves driverem van.
Meg ha CEO-ban próbáltam akkor vacakolt.[ Szerkesztve ]
-
Új VGA driver óta 1x nem vágott le a játék. Próbáltad?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lohn
tag
A GTA V egyébként milyen dobozos verziókban létezik? Van valami gyujtoi változat, vagy hasonló?
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #73684 üzenetére
A prep-eket egyedül is letudod tolni.
Csak a deluxos necces,mert felrobbanthatja valami gyökér őket amíg távol vagy. -
BerserkGuts
őstag
Amint leírták fos a procid vedd lejebb a grafikát. Ki kell tesztelni mit nem szeret ha 2x élsimítást is szeretnél mert lehet túl sok ez egyszerre.
Ez a teszt 1080ti mellett készült remélem nem kell elmagyarázni mi a különbség az rx580 vs 1080ti között és még az mellett is épphogy tartja a 40 fps-t nem szaggat.
óh azért OC-ztad akkor bocs 50 fps lenne ha vennél egy 1080ti-t.
Akkor rx 580 mellett 0.1%-os fps beesik 25-30 alá ami már érezhető szaggatás.Na látjátok ezért fontos az a 0.1%-os mérés mert valószínű ha csak egy szar fps mérőt néznél pl: fraps-on az többet mutatna pl:40-50 közben meg érezhető szaggatás van mert az átlag fps nem a reális érték azt a 0.1%-os mutatja vagy frame time grafikon.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #73681 üzenetére
A heist-ek nem egy küldetésből állnak.
Jó is lenne akkor mindenki azt tolná,mert sok pénz járna a semmiért.
A mentős az még csak nem is setup hanem csak prep.
Az első Heist amit csináltok az 3 prep és 3 setup utána jön a finálé amiért pénzt kapsz.
Ha jól emlékszem.
Első prep mentőt lopni,első setup azzal elmenni valami hulláért.
Második prep ellopni 4 deluxo-t,második setup deluxoval hackelni.Utáltam.
Harmadik prep lopni egy Akula-t,harmadik setup Akulával betörni a szerver farmra,elég rázós.
Ezek után jön a finálé.
Jó rég csináltam,de így rémlik. -
BerserkGuts
őstag
aha hogy ennek még nincs vége
Az volt hogy hagyta a bandát szétszéledni miután mentőkocsival elloptunk vmi adatot a rendőrségről és helikopáterrel elvittük a sivatagba leszálltunk kész vége :/
Mert utána vége szakadt ennyi volt mindenki ment az útjára.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Giii
senior tag
válasz maximilian4 #73675 üzenetére
Bőven CPU limites tudok lenni.A kártyát 3 hónapja vettem és megy az új Ryzen gépbe addig amíg össze harácsolok egy 5700-ra . Az Rx 580 is véletlen jött .R9 280x-et váltott ami haldoklott . Rx -et 50.00 0-be vettem 2 év garival . Nem hagyhattam ott .
AMúgy csak MSAA-nál csinálja . Nem Ram limitre meg ilyenekre gondolok mert ,akkor bőven ki jönne az máshol is .[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
maximilian4
addikt
válasz Kiskokó #73678 üzenetére
Nekem simán felmegy a max 8 giga fölé. Amit csak a játék használ, de ugye tudjuk hogy azért lehetetlen hogy egy futó oprendszeren csak a játék egyen memóriát. Persze lehet ahol kevesebb memória van a gépben, ott máshogy bánik a winfos a memóriával. De én arra gyanakszom, hogy nem a gpu-n múlik. A leírásban szereplő konfighoz kicsit OP.
Maxi
-
Kiskokó
veterán
válasz maximilian4 #73677 üzenetére
Hát én csak annyit tudok, hogy 8gb és 16gbal is ugyan úgy megy a játék viszont 16gb al 7-8gbra is fel tud menni a memóriahasználat ami eddig megállt 4-5gb nál.
10 felett elég szélsőségesnek hangzik. De lehet beállítás függő.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
maximilian4
addikt
válasz Mizol29 #73676 üzenetére
Ugyanez, de sokszor simán túllépi. A solo session miatt mindig fut az erőforrásfigyelő. Sőt szombaton ha jól rémlik Bélabának is néha belenyalt a 12 gigába, aztán szépen crahshelt is neki. Lehet a launcher óta van memory leak. Viszont a GPU erősen CPU és Ram limites.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Mizol29
senior tag
válasz maximilian4 #73675 üzenetére
Full hd felbontás max grafikai beállítások 8 giga rammal sima 60 fps. Szóval elég a 8 gb ram
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem finomhangolni a grafikai beállításokat. Fxaa mellé bekapcsoltam Msaa 2x. A j@ték szinte vaj simán megy de ha vezetek és forgatom a kamerát laggol a kép de úgy isten igazából. Van erre valami megoldás vagy b~kéljek meg vele. Nem szeretném kikapcsolni az Msaa - t mert szépen össze hozzá bár kicsit maszatol szerintem. Bent városban nagyon észre vehető.
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #73669 üzenetére
Finálét toltátok le vagy csak a mentős setup-ot.
Mert a pénz akkor jár ha letoltátok Act 1 finálét.
Mentős setup-ért nem jár a finálé pénz.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
A fejezetek teljesítéséért NORMAL fokozaton:
Act I: $650,000
Megcsináltuk de nem kaptam pénzt? Ez mi vmi bug
(Ceo-ként mentős heist csináltuk.)
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #73666 üzenetére
Hát Steamon elég sok ismerősöm játszik vele, jó lett volna velük csapatni.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
ProgenXL
őstag
Volt szó róla hogy többen elkezdjük összeszedni a kártyákat meg a figurákat. Na én most elkezdem.
Gunner for life
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #73649 üzenetére
Köszönöm már megoldottam.
Igazából amikor megvettem azt,mondták hogy steamra is lehet aktiválni.
De akkor ezt buktam.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Tankcsapda (meg Junkies és Rómeó Vérzik) a Tequi-La-La-ban, itthoni idő szerint ma reggel volt. Lehet, ha valaki akkor indította volna a Tequi-La-La-s MC supply-t, ott találja őket
-
veterán
Na valahogy csak megoldották, hgoy ne működjön az empty session creator progi, persze feladatkezelőből működik.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz Mr.Csizmás #73657 üzenetére
Igen, jól emlékszem, hogy azt már próbáltam.
Eleve ki sem fér az én keyem, mert xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx (ami be írható, ez 4x5 - nekem meg 5x5 a key amim van - lemezes változat)Ja és a weben nézve, a profile/games/your games alatt ott a listán a gamek 01 , 02-03
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MaxxDamage #73656 üzenetére
fent store, és reedeem code, elég apró betűkkel írja.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz Mr.Csizmás #73652 üzenetére
Remek.
Sajnos eddig nem találtam meg a módját, hova is kell ezt az SN-t be írni.
Support meg 09.25.-e óta nem válaszol a Ticketre (csináltam azóta még jó párat, de semmi reakció, válasz, stb.. semmi!)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
Nekem a steames 4 elcseszte a social club-os 5-öt,újra kellett pakolnom a játékot.
Csak úgy működött az 5.
Erre a gépre nem is fogom felrakni soha a 4-et,az a másikon van,bár úgysem akarok vele játszani.Múltkor is neki gyürkőztem,egy küldi erejéig bírtam,valami süket dílert kellett követni sikátorokon át,végül kinyírni egy házban a haverjaival. -
Segal
veterán
válasz MaxxDamage #73651 üzenetére
Passz
Nekem a 4 pont nincs meg
A régebbiek meg steamen vannak meg"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MaxxDamage #73651 üzenetére
elvileg minden serialt bevesz az új launcher, és le tudod tölteni.
-
Ez GTA4 esetén is igaz? /ha igen, akkor hogy?/
6-7 éve nem tudtam játszani, mert nem tudtam anno aktiválni és megvan a Game + 2 kieg is lemezen, díszdobozos kiadás... és a hajamra kenhetem kb.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Segal
veterán
válasz Zoolee19 #73648 üzenetére
A dvd-s verziót nem tudod steamre aktiválni, de dvd nélkül is le tudod tölteni a rockstar honlapjáról a teljes játékot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
Sziasztok!
Tegnap meg vettem a GTA V-őt, DVD-s verzióban, azt a csak Socal Clubon lehet aktiválni?
Steamon nem?
Mert a 2.DVD-t már nem ismeri fel...Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
törölt tag
válasz CactuS #73645 üzenetére
Azon nem gondolkozik el senki hogy nincs különbség a 3 verzió sztori módja között? És az onlineban sincs. Azaz nem értem minek kéne új topic amikor a másik tele van hasznos infókkal. ( persze majd valaki biztos nyit egyet, nehogymár a pcmasterracenek vegyülni kelljen )
Eddig jól elvan a két platform egy topicba, mivel ha kérdés van, vissza se kell kérdezni min játszik. A gépigényes része innen is ki van vezetve, nem tudom miért, akkor gondolom onnan is ki lesz.Így semmi pc specifikus oka nem lesz az új topicnak a megosztottságon kívül.
-
Segal
veterán
válasz CactuS #73645 üzenetére
Azért nyugtass meg hogy idén is lesz valami discogömb féle karácsony környékén?
Engem mondjuk 1 percig sem mozgatott ez a lószimulátor de most megy a discord csoportban a ki veszi meg téma. Nálam ott úszik el a dolog hogy novemberben Slayer úr is tiszteletét teszi és a pokol kitakarítása izgalmasabban hangzik mint a lovak patkolása...
Meg az sem utolsó szempont hogy a Doom-ot első nap előrendeltem amikor lehetőség volt rá. Mégiscsak egy Doom-ról beszélünk
Szóval ez várható nálam novemberben
Ez meg nem
Azért ezt még itt hagyom. Jó szórakozást ha már a ló a téma[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Heller2 #73644 üzenetére
Én még agyalok rajta, hogy beleugorjak vagy se. Mióta költöztem több a ház körüli meló, arcképgyár is úszik, plusz közelebb áll hozzám a Star Trek scifi világa, mint a vadnyugati vágtázás.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Heller2
aktív tag
Lassan kezdd el tervezgetni a a Red2-ős topikot is...
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
CactuS
Arcképgyáros
Ja, akartam is kérni már, hogy politika a poltopikba, a munka meg max offba, ide meg akár jöhetne a GTA.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz BerserkGuts #73637 üzenetére
Az a baj hogy minden drágul és drágul és drágul...
A fizetést meg 2 év alatt akarják feltornászni a 15 évnyi áremelkedéshez...
Maradjunk annyiban meló függő a dolog. Havi 160 órá fix munkaidőben, nem megterhelő fizikai... nehogy már 300 nettót keressen...
Akkor bezárom a boltot és több marad meg ha kiadom az helyiséget.Meg kell fizetni a munkást, pláne a mai világban csak azért nagyon sokan el vannak rugaszkodva.
Egy Bosch igen is adjon 300 at 160 óráért. De ahol a 160 órából ténylegesen ledolgoznak 80-at a többi meg lesés meg facebookozás... nehogy már 300at keressen.
DE sokan nem veszik figyelembe a valamit / valamiért.
Na de mind1 ne offoljunk!Aki jönne előreláthatólag 1-2 órán belül online az kérem írjon ide!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
veterán
válasz Heller2 #73638 üzenetére
Az a baj, hogy mi mindannyian csórók így gondoljuk, aztán ha valaki kitör és lóvés lesz, már az lesz az érdeke,hogy lehúzza a saját
rabszolgáitalkalmazottjait. Orbán Viktor is megmondta, fiatalon mindenki liberális, ha meg megöregszik és lesz pénze konzervatív lesz.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
Én sokáig nem értettem mi a szarnak van nyitva BÁRMI reggel 8-tól 16-ig, hiszen mindenki dolgozni van, 6-8ig meg 16-22-ig kéne a boltokat kinyitni. Aztán elmentem itt Gödöllőn ebédszünetben az Aldiba és tömve volt. A töménytelen nyugger meg vállalkozó, meg a kitartott fitneszpicsák... Gödöllőn nagyon sok lóvés meg vállalkozó van mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Nem a hétfőtől péntekire céloztam hanem a látástól vakulásikra
Tudod van a normális élet havi 160óra 300.000ft minimálbérért csak nem az elcseszett helyeken ahol bármit megtehetnek mert mért ne buta a paraszt jogait se tudja 2x3x annyit dolgozik fele annyiért.
A 996 sikeres üzleti modell 6nap 12óra mert mért ne nem halsz bele meg ha elterjed ilyen vidékeken fogják rányomni elsőnek a csóró magyarra mert tiltakozni se tud ellene.
Na meg ezt a magyar szutykot nekem ne mutasd be 4 órára bejelentlek de dolgozzál 12-t jó lesz maradhat
Csalnak mindennel a nav meg mint egy balek a rekesz piákat nem veszi észre amit átcipelnek a szomszédba .
A fizu meg megvan a jattból így értehtő hogy simán futja a tulajnak 80millás szupi kocsira mert azért a béreket sajnálja a dolgozótól na hagyjuk ezt a palivilágot[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz BerserkGuts #73632 üzenetére
Tudod vannak olyan szakmák ahol nem egyértelmű a hétfőtől péntekig való munkarend.
Én pl vendéglátós vagyok és többnyire dolgozok hétvégén, viszont összeségében mégis csak 15-16 napot dolgozok egy hónapban (igaz akkor 13 órákat) mert amikor te robotolsz hétköznap és csinálom a nagy büdös semmit.
Érdekes is lenne ha mindenki hétfőtől péntekig dolgozna. Szombaton a házibuliba véletlenül kigyulladna a lakásod és hívnád a tűzoltókat ahol bejelentkezne egy üzenetrögzítő hogy mond rá hova menjünk majd hétfő reggel 8-kor indulunk...
Vagy belső vérzéssel feküdnél valahol az utcán mert előtöttek de tarts ki hétfőn megy érted a mentő.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #73630 üzenetére
Tuti valami csaló, töröltem is mindenhonnan, szerintem tegyétek ki a rendes PHHU-ból is.
Írtam neki privátban de a lényegre nem válaszolt, de magyar!
Ilyen nincs hogy 2 crewba csak úgy bekerül szó nélkül meg a barát listámra is csak úgy elfogadás nélkül... automatikusan.
Kár hogy nem vagy még.
Fricccc ííííí :
majd jelezd a fórumon ha mész online pls!Köszi
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #73631 üzenetére
Ó köszi Cica, de rám ne várjatok, este 10 után érek haza, akkor sem hiszem, hogy elindítom a játékot.
BerserkGuts: csak próbálom növelni a gdp-t.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz szTotyy #73630 üzenetére
Szombat van munkaszüneti nap hány napot kell dolgoznod 1 héten 996? tiszta kína leszünk
Ilyen helyről fel kell mondani menjen be a tulaj meg a főnök[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #73628 üzenetére
Egy ilyen sulibuszos mókában én is benne lennék, csak hát meló van
Szabi: nem tudom ki az új haverod, akkortájt csak Kristóf/Icemanhunt jelentkezett a crew-ba. Végignéztem a fórumot az augusztus végi időszakban, semmi jel róla, se keresőben.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #73628 üzenetére
Van élet... valaki meg dolgozik!
Amúgy még akár benne is lennék, de valahogy már előre kurva uncsinak látom... de végül is elkezdhetjük max abbahagyom... de én 2 körül tudok csak lenni
Hazamegyek utána még elő kell készülnöm a kajához stb| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mr.Csizmás
titán
bástyák, ma délelőtt buszos figuragyűjtés?
-
Kiskokó
veterán
Ja majdnem elfelejtettem.
Ő kicsoda?
Nem látom fórumban a jelentkezését egyszer, másodszor meg Úgy lett ismerősöm hogy én azt el sem fogadtam, csak magától kiírta hogy küldött nekem friend req-et és rögtön accepted.
Néha észrevettem már hogy van egy két ismeretlen ismerősöm...
Ja és úgy látom a sima PHHU meg a Veteransba is benne van.
Ezt is észrevettem már hogy vannak olyan tagok akik maguktól kerültek felvételre... gondolom csaló?!!!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Gawamatsu
senior tag
Azt tudjuk, hogy mostanában a gta miért olyan szar, hogy a leg váratlanabb időben egyszerűen összeomlik és kidob?
-
Plata
félisten
válasz CactuS #73616 üzenetére
Sokkal laposabb és szegényebb mint GTA,ráadásul lovagolni kell,ha GTA-ban soknak találod a vezetést x pontból y-ba akkor ott még vacakabb.
Mondjuk a sztori részét ha elég a gépem biztos kipróbálom.
De az online lehet hogy nem fog lekötni.
Bár lehet hogy csak a konzolos irányítás miatt kaptam tőle frászt.
Soha nem fogom megszokni.GTA-t sem tudtam. -
-
-
veterán
Mondjuk gyanítom, hogy ha megjelenik az RDR2 pc-re még több embert elszív a gta online-tól. Kíváncsi vagyok ott is lesznek-e modderek. Repülő lovak, belsőégésű jármű...
-
-
pokers
senior tag
válasz Mr.Csizmás #73603 üzenetére
YESS, Sulibusz RULEZ Felváltva vezethetnénk
Már induljunk is Én már onlány is vagyok. -
ProgenXL
őstag
RDR 2 jön PC-re November 5.en. Nem rossz
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
válasz pokers #73598 üzenetére
Na jó azé ennyire elmeháborodott én se vagyok
Oké hogy fent leszek pár órát de nem vasárnapig
MAXI :
Kajak nincs egy szocialista Buzzardod ? Az az első amit meg kell venni a játékban.DE amúgy szépen felhívod a Pegasus-t kérsz tőlük egy Heli Pickup-ot és amikor megjött a heli kilövöd a pilótát és már viheted is !
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest