-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluwering
junior tag
Kösziiiiiiiiiiiiiii. Amúgy akinek netán tényleg nem rémlik, még Valorum névvel csatlakoztam hozzátok.
-
Írj rám majd (itt PM) és Gameba össze futunk, vagy képek is megfelelőek.
Ahogy neked jobb.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75493 üzenetére
Hát én csak este leszek GTA-ban,akkor tudok nyugodtan játszani,majd csinálok pár képet,ha tudok.
Nem tudom most steam kép készítő megy-e,RDR-ben nem megy. -
Tibor9200
friss újonc
Sziasztok, Tibor9200 a Gta5 online játékosnevem, most kezdtem a játékot és szeretnék egy normális összetartó csapattal játszani online, Bluwering ajánlott titeket és jelentkeztem is hozzátok
-
bluwering
junior tag
Heyho. Most magyaráztam el haveromnak, hogy jelentkezhet a crewbe. Mi a sorrend. Jó fej srác nem noob.Majd érkezünk a phhu szerverekre aztán tanítgatom. Tibor9200 a neve.
-
Akkor annak még nincs itt az ideje
Valaki megmutathatná a jatekban mi merre◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETOM
addikt
válasz MaxxDamage #75477 üzenetére
Elég drága. Maga az Arcade +1.7 millió a Master Control Terminál. Ami nem rossz csak az elején nagy kiadás.
[ Szerkesztve ]
-
Képed van róla melyik az?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75488 üzenetére
Meg kell venni.
A neten tudod megvenni és felszerelni. -
Biztos
Nekem látnom kéne azt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75486 üzenetére
Arcade az új épület ami a mostani DLC-vel jött.
Kívülről egy játékteremnek látszik,valójában azonban innen indítasz heist-eket.
Ha megvan a Chrome akkor a gold is meglesz,random spawnolnak.
Los santos custome parkolóit nézd meg,a belvárosiban szokott legtöbbször spawnolni,a maze bank torony melletti LSC-nél,oda mész ha nincs semmi elmész olyan 7-8 háztömbnyi távolságra majd vissza mész.Egyszer spawnolni fog. -
Arcade nem vágom mi/hol
Chrome van meg, úgy kaptam
Gold az máshol respawnol, vagy random respawn Chrome & Gold?
Akkor helyes amit a vidiben láttam? (respawn)
Belvárosi az melyik konkrétan?[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szTotyy
őstag
válasz RobbyJr #75480 üzenetére
A cargobob-os kocsilopást vagy skip-eld el, ahogy sokan csinálják (ha elpusztítod a corgobobot, véget ér a küldi). Vagy ha felveszed a kocsit, próbálj meg minél alacsonyabban repülni, a magasfeszültségű oszlopokban és a magas épületekben sokszor elakadnak az üldöző helik.
Lestert meg csak simán hívd fel, ha kell. Doomsday heistet ha hostként megcsinálsod, akkor ingyenesen leveszi a körözést.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
A játékban mikor válik elérhetővé az, hogy Lesternél a körözést törölni lehessen?
Szint kell hozzá, vagy pedig végig kell csinálni az összes Heist?Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Plata
félisten
Az arcade egyébként szerintem lófing pénzt termel.
Ilyen 5000 dolcsit talán,nekem fullos,nagyon drágán berendeztem,tele raktam géppel.
Nagyon klasszul néz ki,még csapos is lehetsz benne.
De pénzt nem igazán hoz.
Viszont vehetsz bele super computer-t és drón állomást, a szuper kompnyúter megéri,mindent el lehet intézni,az összes bizniszedet egy helyről.
Drón állomás nem tudom mire jó,talán másokat szopatni.
Másra legalább is nem tudom lehet-e,de a városban repkedni vele és másokat csesztetni jó. -
RobbyJr
őstag
válasz szTotyy #75479 üzenetére
A standard, meg a mid range autó lopásokkal nincs baj, nekem egyedül a top range-nél van, mikor néha nagyon idegesítő tud lenni az npc, már már túl erős de ez csak lopásnál. Mikor szállítom le a kocsit, az sokkal nyugisabb.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Úgy szoktam csinálni hogy egyedül legyek, hogy ne egy player lopja el a kocsit, mert akkor nullázok. Lopásnál mikor repcsivel kell felszedni a szigeten lévő kocsit, ott az npc-k két repcsivel üldöznek. Kinyirtam őket, aztán 15 sec múlva jöttek megint. Folyamat spawnolnak le. Legalább 10x meghaltam...
-
szTotyy
őstag
válasz RobbyJr #75471 üzenetére
Kocsilopásnál párat meg lehet támadás nélkül is csinálni.
Pl.: -a kurumát úgy követed, hogy ne vegyen észre,
-a kiállított stunt verdába ha úgy szállsz be, hogy az őrök nem vesznek észre,
-ha egy házból kell ellopni a kocsikulcsot, azt is észrevétlenül kell kinyírni őket
Több most nem jut eszembe, de majd kiegészítik akiknek igen.Eladásnál meg mindig ugyanott jön a három hullám. Vagy elsprintelsz mellettük, vagy a találkozási pontnál előre kiszállsz a kocsiból és bevárod őket. Ha nem üres sessionben vagy, soha nem jönnek npc-k.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Gold vagy chrome Dubsta?
Az 9 és 15 óra közt spawnol,főleg a belvárosi szerelőnél,de a másik szervíz parkolójában is spawnohat.
Super computer az arcade-ban van a pincében,minden CEO és MC bizniszt lehet nála intézni egyszerre.
Tegnap fel is pakoltam supplyval a bunkert meg agyárakat.[ Szerkesztve ]
-
Hol van az a Super Computer?
Más:
Chrome SUV az megvan, hála a segítőnek!
Respawn (Gold & Chrome) helye hol van 7-19-ig? (kép is jó amin jelölés van, vagy vidi)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Plata
félisten
válasz zolcsikauj #75473 üzenetére
Olyan nekem is volt basszus.
CEO ládázás közben Mc defend,na azt magyarázd meg.(#75474) ETOM
Fullos sessionban is támadnak a zsaruk.
Nem kell üres,engem eddig mindig Ph-s sessionban támadtak meg.
Volt hogy eladás végén egyből.[ Szerkesztve ]
-
zolcsikauj
tag
Én a kokoban be sem léptem az mc be még ,a laptoppal léptem be és benn a gyárban a laptop előtt indult a defend.De van ennél extrémebb eset 1 hete kb.Bemegyek a bunkerba belépek a laptop elött ceoba ismétlem ceoba.Elindul a laptop épp a reserachot nézném mit oldott fel és defend.A kokora defend ,mikor az mc biznisz.Security mindenhol van.
-
RobbyJr
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Nálam kocsi lopásnál, meg eladásnál állandóan betámadnak az npc-k, ami rohadt idegesítő. Főleg a top ranges autóknál a lopás része a legrosszabb.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #75464 üzenetére
Egyszerű,sosem vagy MC-ben gyáron kívül.
Én úgy csinálom hogy bemegyek a gyárba laptopnál bejelentkezem,veszek supplyt majd kilépek MC-ből és kimegyek a gyárból.
De ez is a múlté már.
Már ennyit sem csinálok.
Bemegyek a szuper kompjúterhez veszek nála supplyt az összes gyárba és kész.Az utcán sosem vagyok MC-ben mert akkor be támadhatnak. -
2thletme2day
őstag
válasz RobbyJr #75465 üzenetére
Security upgrade-hez jár security kamera amit tudsz nézni ha afkolni akarsz. Ha nincs kamerád akkor mehetsz vissza pl az apartmanba ahol tévézel mondjuk. Afkolás közben nem kell átutazni a fél térképet ha pl supplyt akarsz tölteni mert ott vagy helyben. Egyébként ha esetleg jönne egy támadás valamelyik gyár, bunker ellen akkor lesz egy külön küldi amiben vissza tudod szerezni az egész motyót. Csak ugye ha termelni akár az ember akkor ez macera. Tényleg nem tudom, hogy van-e valami amivel megelőzhető lenne egy támadás azért kérdeztem fentebb.
Figyelek arra, hogy afk közben ne legyek se ceo, se MC. Akkor ez így pipa gondolom. Általában egyébként a bunkerben vagyok afk mert ott kell a legtöbbet supply-ozni.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz RobbyJr #75465 üzenetére
A security cameránál (vagy bárhol, ahol tudsz tévézni) tudsz afkolni, nem dob ki a játék.
(#75464) Sputnyik123: minél kevesebb időt tölts freeroamban MC-be belépve, mert akkor tudnak betámadni az npc-k. Ha missionben, vagy épületben vagy MC-ként, akkor nem támadnak be.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz 2thletme2day #75464 üzenetére
És afkolashoz miért kell a security? Mivel kezdő vagyok, nem tudom miért kell ezt megvenni, mire kell vigyázni?
-
Akkor érdemes.
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75461 üzenetére
Upgrade nélkül nem éri meg.
Security ha vigyázol nem sürgős.
Upgrade nélkül sok supplyból keveset sok idő alatt termel.
Upgrade után kevesebb supply több és gyorsabb termelés.[ Szerkesztve ]
-
Köszi!
Azt honnan tudom melyik ér duplát / héten / napon?
MC-hez érdemes Updatelni maxra? (Security kivételével)
Meth és Kokó[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75459 üzenetére
Akkor fizetnek a legtöbbet ha 15 percig elhúzod legalább.
Minél gyorsabban csinálod annál kevesebbet.
Már marha régen csináltam ilyen küldit,akkor is Dubsta spawnoltatás miatt.
Pegazus járgányokat is tudsz lekérni közben. -
válasz zolcsikauj #75458 üzenetére
Play Quick Job
Eddig nem is néztem, szép hosszú a lista◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zolcsikauj
tag
válasz MaxxDamage #75456 üzenetére
Mind elérhető a telefonodról.Szép sorban van annyi hogy az egy tizedét nem próbáltam.Namost így fejből úgy emlékszem ahonnan a saját heisted is eléred .Lester mittomén prison heist.Ha kattintasz rá hazateleportál a térkép elé.Na ez az ikon mellett van balra.
-
RobbyJr
őstag
válasz zolcsikauj #75455 üzenetére
Köszi a válaszod. Tudom hogy írtad napi szinten, csak kíváncsi voltam hogy hány órát jelent a valóságban.
-
válasz zolcsikauj #75454 üzenetére
Contakt missionok hol érhetők el konkrétan?
Saját Heistek gondoltam jó idő töltés lesz.
Nem is lenne vele gond...par perc alatt megvolna ha minden klappolna (setup)
Felhagyok vele, mert így randomba full értelmetlen.[ Szerkesztve ]
-
zolcsikauj
tag
válasz RobbyJr #75452 üzenetére
Azt hiszem egyértelműen leírtam hogy naponta.Mivel én is alszom ,eszem foglalkozom a családdal stb.leszükül kb 8 órára.Ezalatt a night termel 500 k kb.Lopok egy két kocsit,eladom a bunkert 4 szer is egy töltés 220 k t ad.van 4 gyár ami állandóan tele van,naponta egyszer adom el segítséggel.szóval ma 1.7 milla jött be és nem toltam bele 8 órát.Meg is vettem az akulát.Megmondják Fistandanstilussal adtam el.Csak a meth a koko meg a cash adott 1 millát,A nightot se adom el naponta ,ma az 700 k t adott kb 12 óra aktivitás mellett
-
zolcsikauj
tag
válasz MaxxDamage #75451 üzenetére
mert nem hallgatsz ránk.A saját heistjeid helyett annyi idöt pazaroltál rá,amikor semmi pénzt nem is hoz csak a végén,hogy ez idő alatt barátom,ha nem a methel kezdesz 3 an is elmondták a sorrendet.Kokó az első.Nem is kell több.Nekem se volt hónapokig csak kokó.Megtöltöd utána meg elmész más doomjára.Ha szerencséd van 15 perc alatt megvan 300 k.Mondtuk a contakt missionokat is.Azt meg én se, meg senki nem mondta hogy két hét alatt indul be ez az egész.De tényleg hagyd a francba a saját heistjeid.ráérsz vele akkor amikor megvan mindened és unatkozol.így szép .
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #75450 üzenetére
Nekem úgy sem jött ki...
-
RobbyJr
őstag
válasz zolcsikauj #75448 üzenetére
Ezt a két millát hány óra alatt lehet megkeresni? Mivel én is új vagyok, most cash meg koko megy nálam, illetve CEO kocsizok is.(itt az a cél hogy csak Top range autót adjak el egy idő után)
Cashnél, meg kokonál minden fejlesztést meg kell venni, úgy éri meg csak?
Egyedül Night clubom nincs még.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
válasz zolcsikauj #75448 üzenetére
methet csinálom akár egyedül. (ha nem telik be, akkor lehet, de fullosan nem egyedül)
másom nincs, lehet kokót veszem / upgradelem és csinálom, addig CEO-s biznisz álljon/várjon csak. Night Clubot fogalmam nincs hogyan kell venni. Nekem a napi 2 milla farmolás csak álom marad egyenlőre.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz SkyLine3000 #75447 üzenetére
Ma elsőre beadta (egyből rányomtam, nem vártam 3 meg 4 mp-t)
-
Nekem azt adja... most kezdtem el a saját Heistezést tegnap, csak az utolsó fázis nem sikerül a sok láma random emberke miatt...
-
zolcsikauj
tag
Én sem értem helo:Lazán elvagyok nélküle nekem nincs meg belöle szinte semmi.Megvan mindenem úgy a játékban hogy nem vacakoltam kocsigyűjtögetésel,mármint nem a ceora gondolok.Mentem doom heistre random missionra amig nem volt gyár.A gyárral meg minek? A kedvezmény miatt?Megvettem a kanjahit is teljes áron.Tök felesleges.Naponta meg lehet keresni két millát farmolással.A doomsdayem is az elején tart.Maxnak mondtuk hogy koko meg cash az elején épp elég.De ha nem upgradeli fel szart se hoz.De minek olyan életbevágó az a heist meglegyen nem értem.Night club naponta termel 500 k t néhány óra aktivitás mellett.Abból ingyen van a supli a gyár haszna tiszta .Van időm még ökörködni is.Pedig tavaly a nulláról kezdtem ,és több mint egy év kihagyás után kezdtem el most ősszel játszani.Nem volt még ősszel szinte semmim.
Meg van már leesett kiegészíteném.tudod minek?Hogy újra meg újra pénzt keressenek a netkihuzgálással.Hol a prison hol a bogdan.Van amelyik 10 percenként hol online hol nem.Akinek nem elég napi 2 milla ,megérdemelné hogy bannolják utálom az ilyesmit.szerintem ezért Plata.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz MaxxDamage #75442 üzenetére
Nekem még semelyik kocsit sem sikerült kipörgetni, pedig mindent megpróbáltam. (Kb 4 mp, h lassan pörgessen, stb)
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75440 üzenetére
Mi az ördögért tolja mindenki ezt a Prison break-et?
Míg fent voltam egy rahedli random prison break heistes invet láttam.
Végre egy hét után az arcade megjavult,le toltam a két első prep-et. -
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Ma az egyik barátommal megszerztük ezt a titkos revolvert, de a végén nem adta meg a 200K-t. Természetesen megvolt vele az 50 kill és ki is írta, hogy teljesítve, de a tranzakciót nem tudta végrehajtani. Faild-et írt ki meg azt, hogy indítsam újra a játékot, de semmi nem történt utána. Én se kaptam meg a pénzt meg a haverom se. Most ilyenkor mi van? Az már bukta vagy lehet még rá számítani, hogy jóváíródik?
-
válasz #81556480 #75443 üzenetére
Rendben!
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #75442 üzenetére
van két (félig ph-s) akikkel régebben toltuk. Megkérdezhetem van e kedv. De nekem lehet hogy lesz
-
válasz #81556480 #75441 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, de mára elég volt (nekem) de ha tartod az ajánlást holnapra is (vagy bármely napon) akkor azt megköszönném!
Sok befektetett idő (Heistbe) meg Random GRP-re várás(ok) és 0 haszon...
Közbe még jó, hogy tettem a napi teendőket is. /Meth terítés, kocsi eladások és lopások/
Egy szerencse van a mai napban játékon belül... az hogy kipörgettem azt a trágya kocsit a Casinóba◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #75440 üzenetére
megcsináljuk ?
-
Ma egész nap a Prisoner befejező Heistel szopok, mert a sok Random grp noobkodik ezerrel!
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #75438 üzenetére
Hóban az fix hogy rossz,de még rosszabb a kukás eladás vagy postáskocsi.
-
SkyLine3000
addikt
Asszem, a kocsi bizniszt a havazás idejére felfüggesztem. Amikor menekülni kell, nem a legoptimálisabb, h össze-vissza csúszkál az ember. Mire leadnám, szart sem érne a kocsi, úgy összetörném. Viszont csak úgy jól lehet csapatni a hóban a kocsikkal. Plusz elvileg lehet hógolyózni!
Addig ránézek inkább a kokó bizniszre. -
Segal
veterán
válasz MaxxDamage #75429 üzenetére
Van olyan glitch is másik heistnél amikor pont az a lényeg hogy valaki meghaljon elsőre (mármint direkt) és másodjára csodák csodájára ott a heli ahol nem kéne
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
RobbyJr
őstag
válasz SkyLine3000 #75430 üzenetére
Igen valóban, én a tiszta haszont számoltam csak.
(#75432) Plata: És ha 4 kocsit adsz el egyszerre, akkor a társaid mennyi pénzt kapnak? Én eddig csak soloba adtam el kocsikat, mivel még csak most kezdtem.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #75430 üzenetére
Igen,négy top range kocsi 400k pénz.
Mínusz a kár h van. -
-
válasz hegyipapa #75426 üzenetére
Igen, de különböző emberekkel ez nem egyszerű, mint pl. ismerősökkel csinálva.
Kurumát oda vinni nem tudok, mert be kell szállnom a buszra, különben a sofőr el sem tud indulni.
Max. ha kiszállok akkor oda tudom hívni/rakatni (telefonnal) a közelbe. Valaki meghal már bukó az egész.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Segal
veterán
Ha a repcsi vezetője beáll a támadó repülő mögé akkor a helikopter pilóta is szanaszét tud mindenkit lőni a börinél
Persze ez ugye randomokkal nehéz, ha nem áll össze a csapat de haverokkal nevetségesen könnyűek.
Emlékszem pl amikor Avi-t kellett szállítani. Elsőre csak néztem mint hal a szatyorban annyira másképp csinálták hegyipapáék mint ahogy én ismertem a küldetést"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
válasz MaxxDamage #75422 üzenetére
Egy kis segítség : akivel mész a buszhoz annál több fegyver is van, őt tud ledobni fegyvert, amit te fel tudsz szedni. Amikor a buszhoz értek, mi előtt beszállnátok a buszba, a sofőr kiválaszt 1 fegyvert és F9 -et megnyomja, azt a fegyvert amit kiválasztott ledobja, és te feltudod venni. Nem csak egy pisztolyod lesz, többet is letud dobni neked.
Drop weapon F9
Drop Ammunition F10 -
Plata
félisten
Amikor mentek oda a börtönhöz,az egyikőtök először odavisz a börtönbe egy kurumát,utána mentek a busszal be.Ha be mentek a busszal akkor nem gyalog mentek el hanem kurumával felszeditek azt a gyökeret és mindenkit ki lövöldöztök a kurumából.
Szerintem jujtúbon biztos fent van hogyan kell csinálni.
Trevoros heist még egyszerűbb,ott a minigunos insurgentet választod autónak és egyszerűen odahajtasz vele a raktárhoz.Mikor elkezdenek jönni az ellenségek csak annyi a dolgod hogy minigunnal szarrá pörkölöd őket ahogy jönnek a hullámok.
De közben meg is találtam a videót.
[link] -
szTotyy
őstag
A kaszinós heist után megmarad a makett, a széf és a kódfeltörés gyakorlására vásárolt cuccok, vagy ezeket minden újraindított heistnél meg kell majd venni?
-
Én rab (ruhába) vagyok (rab busszal visznek) és csak egy fegyverem van (sima fegyver) és a tetőn le is lőnek... kísérő nem tudom mit csinált.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75420 üzenetére
Prison heist vége kemény,de csak akkor ha nem figyelsz.
A prison heist tudtommal még mindig letolható kurumába ülve.
A pacific standard kurumátlanítása után is toltam kurumával azt a heistet.
De ha nem kurumával akarod akkor vigyél minigunos insurgentet,azzal mókásabb.
Meg kéne nézni hogy khanjalit-al megy-e?
Bár szerintem minigunos insurgent is odabasz,trevoros heistet is azzal nyomtuk le heccből.
Jobban bele gondolva lehet hogy prison heistben lehet lekérni Akula-t is,ha a casinós küldiben ment a lekérése akkor heistben miért ne?
Élvezet volt smakulával szétverni azt a sok gyökeret.[ Szerkesztve ]
-
Most kicsit Pause.
Prison Heist vége ennyire nehéz, vagy csak az emberek... na az!?
ALT+F4... aztán Enter és megoldva.
Mindenki rohan,fut,kapkod...és a vége FAIL
Solo Session amire rá kell állnom és nincs gond...[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz MaxxDamage #75416 üzenetére
Nálam CEO kocsi biznszi, kokó, és cash. Ezt a 3-at tolom. Kocsikból a Standard, és a Mid range nem szabad eladni, így csak Top range autókat kell hogy kapj, azokat meg maxra tuningolva 80k/db. 1 óra alatt 240k csak ezekből.
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75416 üzenetére
Én utálom a methet.
Az a legmacerásabb.
Először cash volt,utána kokó majd meth végül fű.
Az csak a nightclub miatt.
Hamis pénzgyárat szerettem a legjobban.
Főleg mert egy ideig bugos volt és offline is termelt. -
válasz hegyipapa #75411 üzenetére
Köszi!
Azt amit írtam, nekem is a macsesz írta.
Nekem Weed volt az első (nem használom)
Most meth amit tolok és CEO kocsi biznisz jön.[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Én azt nem értem, hogy egyszer elindítottam a twitch primeot (az ingyenest) mikor kezdtem a játékot és adtak rá valami 1 milliót. Aztán lemondtam egyből, de azóta is minden twitch akció érvényes nálam.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz MaxxDamage #75408 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75408 üzenetére
Nem egészen jó a lista szerintem,kokó,meth,cash.
Kokó és a pénz nyugisabb. -
szTotyy
őstag
válasz SkyLine3000 #75406 üzenetére
Te (is) írtad a múlt héten, hogy már nem működik az üres session csináló progi, vagy az nem te voltál?
Ha nem te írtad, akkor használd!
Ha te (is) írtad, akkor tudsz a másik 2 módszerről, amivel üres sessionbe kerülsz? Mert akkor használd azokat! -
válasz SkyLine3000 #75406 üzenetére
meth, kokó, cash (ebben a sorrendben)
Ezek ilyenek... ezért én Online leszek és teszem is magam Passive módba és kalap/kabát.
-
-Faceless-
őstag
válasz #81556480 #75402 üzenetére
Ne vedd meg, mert akkor nem kapod vissza. Várni kell van hogy egy hetet, és utána kapod meg.
Én még az akció elején kötöttem össze, és kaptam érte 250k-t mert összekötöttem Prime-al, majd 1.5 milliót elnézésként a késedelemért, majd egy héttel később megkaptam a termet is.És egyébként érvényes a 7 napod próba időszakra is amit kétszer is eljátszhatsz. Egyszer Twitch Prime-al, egyszer Amazon Prime-al.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Vettem egy MC-t mert féláron van minden. Tehát akkor milyen bizniszt vegyek hozzá? Melyiket érdemes először venni? Kokó megfelel? Mintha azt olvastam volna, h először az a legjobb.
Amikor beléptem online-ba és kimentem az utcára, minden tök fehér volt. Azt hittem, vmi textúra hiba. Aztán rájöttem, h esik a hó.Véletlen public-ban maradtam. Mondom elgurulok a kaszinóhoz, h a gyerek tudjon pörgetni. Vmi szar verdával voltam. Odaérek, akarok befordulni a kaszinóhoz, erre egy köcsög buzi kilőtt a kocsimmal együtt. Na most akkor ez miért volt jó neki? A kocsi értéktelen volt, nálam nem volt kp. Ő persze utána elmenekült a francba. Nehogy utána menjek és szétlőjem... Az ilyenen köcsögöket az életben is úgy bsznám pofán, h kiköpné az összes fogát. Ezért utálom a publicot, mert nem lehet semmit normálisan csinálni, mert vmi degenerált buzzancs tuti kilövi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hegyipapa #75400 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest