Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
58 óra után ez is meglett. Bár hamarabb is meglehetett volna, de a Street Race-k között várnom kellett vagy fél órát mire megkaptam az üzenetet Hao-tól.
-
törölt tag
-
szabacsik
őstag
Ha egy mentésben használok cheat-et akkor ugye lockolja az acsikat.
Ha visszatöltök egy tőle különböző mentést akkor ott is lockolva lesz? -
nanorambo
őstag
-
törölt tag
GTA nline: folyamatosan kidobál timeouttal.
Mit csináljak? nincs ötletetek? kihez forduljak a problémával? -
törölt tag
Emlékeztek a GTA IV játszóterére ?
-
pelenka35
őstag
Nem tudja valaki ,hogy a Free AIM-ott miért vették ki ?
-
negyven2
veterán
válasz
Tenager18 #7128 üzenetére
Mondjuk ja... Bár én már 3x nyertem rajta. Az mondjuk zavaro, hogy a versenyeken is scripteltek az ellenfelek. Van hogy fél pályát rajukvertem, és a minimappon latom, hogy odateleportaltak mögém (mintha hirtelen felgyorsulnanak 800 km/h-ra arra az időre mig fel nem zarkoznak mögéd.
-
Fallen30
csendes tag
Sziasztok. Ph crew be visszatud valaki igazolni nekem ?
Köszi elöre is ! -
pelenka35
őstag
JP pont mire jó multiban ?
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #7117 üzenetére
Amúgy még hátravan 3 single acchi a 100% az összes ugrató és a 70 arany medál (62 van eddig).
A tengeralattjáró az nekem is megvolt (sőt mindenikek aki 100%-ra megy). Amúgy tervezem a hegymenet átszelni gyalog a pályát (akár majd multiban is).
pelenka35: Job Points, ami azt mutatja, hogy az adott session-ban milyen f*sza gyerek vagy.
-
negyven2
veterán
Szép palindrom lett
. És még nem vagyok 100%-on (csak 98,75%-on)
-
cSuwwi
senior tag
válasz
ImpersonatoR #7113 üzenetére
Térképen P vagy P? szokott lenni, property valami. (Ez az összes tulajdonnal kapcsolatos küldikre igaz)
A füves boltnál zöld kör szokott lenni, ott általában egy autót kell lekapcsolni a benne ülőkkel, keresd meg a körön belül -
Franklin nek neha jon sms hogy a part menti gyep boltnak kene fuvar de nem tudom hogy lehet elkezdeni. Ha oda megyek semmi nem tortenik a job list is ures. Fel kene hivni valakit vagy hogy lehet elkezdeni?
-
norbi2010
őstag
Egy régebbi mentést vissza lehet úgy tölteni hogy ne rontsa el a legfrissebbet? Under the Bridge-et elrontottam és meg akarom csinálni újra.
-
.Szaki.
addikt
válasz
negyven2 #7109 üzenetére
Még nem nagyon értem ezt a tőzsdés dolgot, ezért kérdem, bocsi előre is. Én most az 5. Lester küldetés előtt vagyok pont. Ha Story módban M-el a küldetés elvégzése előtt fektetek a GCD-be, akkor is érvényes a 80-120%-os növekedés, vagy ez csak Online-ban képes működni? Köszi.
A másik: Jön arról valami SMS, hogy jött bevétel a vásárolt cégektől, vagy csak az LCN-nél láthatom a megkapott pénzt? Még nem jelzett plusz bevételt csak azért kérdem.
-
negyven2
veterán
Akkor leírom részletesebben, hogy hogyan kell "könnyen" akár másfél milliárdot összeszedni.
Amúgy SPOILER-es leszek!A legfontosabb, hogy ha már végigjátszottátok, akkor sajnos előröl, kell kezdeni az egész játékot! Pontos százalékokat, hogy az egyes cégek mennyit emelkednek, nem írom, mert ez változó, de egy két játékbeli nap alatt elérik a maximumot, és ott marad egy két napig is. Lehetőség szerint fölösleges dolgokra nem érdemes költeni, mert majd a játék végén úgyis annyi pénzetek lesz amennyit elkölteni is nehéz lesz. Ha maximalizálni akarjátok, még akkor lehet mellékküldetéseket, boltrablásokat is megcsinálni a tőzsde előtt. Ne vegyétek fel a Chumash-ban található random eventben megjelenő stopost, mert az is add tőzsdetippet.
Tehát akkor, amikor megcsináltátok az első közös rablást (ékszerbolt kirámolása), azután kapjuk meg Trevor-t. Ekkor ugye nem válthatunk más karakterre egy ideig. A sztori folyamán azután megérkezik ö is Los Santos-ba, és ekkor újra elehetőek lesznek, és ekkor Franklinek megjelenik egy L-betű a térképen, amik a Lester által adott Assassination küldetések. Ezekkel lehet majd könnyen meggazdagodni, és ezek közül az első küldetést kötelező megcsinálni, mert sztori elem (ezután kapjuk meg Franklin új házát). Ezzel a küldetéssel is lehet már sok pénzt keresni.
Az első Assassination küldetés, a Hotel Assasination. Mielőtt felvennéd Franklin-el a küldetést, mindhárom karakterrel fektess be a BAWSAQ (ehhez internetkapcsolt szükséges!) Tőzsdén lévő [BET] (BettaPharmaceuticals)-ba. A küldetés után a befektetet pénz akár 80-90% hasznot hoz!
Ezután az összes többi Lesteres Assassination küldtetést (Térképen zöld L betű, és ha rávisszük a jelölőt, akkor ki is írja, hogy Assassination) hanyagoljuk a játék végére!Közben meg lehet csinálni Micheal-el a „Kifflom!” küldetéseteket (az Epsilon program küldetések, amiket úgy lehet felvenni, hogy a játékbeli interneten kitöltjük az Epsilon programnak a tesztjét, és utána átutalunk $500-t, vagy akár $5000-et), aminek a végén azt válaszuk, hogy ellopjuk a 2,1 millió dollárt.
Az utolsó nagy közös rablásnál az amikor (The Big One) a 4 tonna aranyrudat kell ellopni, ott lehetőleg azt a változatott kell választani, amikor az alagútfúrót kell ellopni. Ehhez érdemes a legjobb csapatagokat választani. Ha lehet akkor minél hamarabb érdemes Patrick "Packie" McReary és Taliana Martinez-t beszervezni., és őket használni a legtöbbször! Ehhez még érdemes még Chef-et és a női hackert is választani!Ha minden jól ment, akkor, ha vége az utolsó Heistnek akkor minimum ~30 millónak kell lenni karakterenként (lehetőleg mindhárom karakter érje túl a játék végét), miután vége a fő sztorinak és lement a stáblista.
Ezután nincs mit tenni, mint megcsinálni a maradék 4 Lesteres Assassination küldetést és a Chumasban található stoppos elszállítását, aki tippet add, hogy mibe érdemes befektetni.
Tehát a küldetések:#Lester 2. küldetése a The Multi Target Assassination:
A küldetés előtt fektess be az LCN tőzsdén lévő [DEB] (Debonaire)-be mielőtt felveszed a küldetést. Ez is olyan 80-905 hasznot hoz. Viszont! Ha eléri a maximum értékét, akkor add el és gyorsan vegyél belőle a szintén LCN-en lévő [RWC] Redwood-ból. Ez minimum akár 300-500% hasznot is hozhat!#Lester 3. küldetése a The Vice Assassination:
A küldetés előtt fektess be a BAWSAQ tőzsdén lévő [FRT] (Fruit)-ba 60-70% haszon!#Lester 4. küldetése a The Bus Assassination:
A küldetés UTÁN!!! fektess be a BAWSAQ tőzsdén lévő [VAP] (Vapid)-ba. Akár 100-150% haszon!#Lester 5. és egyben utolsó küldetése a The Construction Assassination:
A küldetés előtt fektess be az LCN tőzsdén lévő [GCD] (GoldCoast)-ba! 80-120% közti haszon!És utoljára a Chumasban található stoppos kell elszállítani, aki a megérkezése után tippet add, hogy érdemes lesz befektetni a BAWSAQ tőzsdén lévő [TNK] Tinkle-be. ez olyan 30-50% hasznot hozhat!
Ennyi, ha mindet jól csináltatok, akkor, mindhárom akkor karakternek bőven egy milliárd feleleti pénze lesz és így már megtudod venni az összes épületet San Andreasban!
-
Tenager18
senior tag
Orgazmikus ---> [link]
-
negyven2
veterán
Trevor kocsija
-
Rage47
veterán
Köszi
-
.Szaki.
addikt
Lecserélni nem tudod őket, viszont ha van a tulajdonodban más autó, akkor profilváltáskor van hogy nem az eredetit, hanem azt az autót teszi a karakterhez amit vettél.
Én Franklin kocsiját nagyon szeretem, M Audijáért nem igazán vagyok oda (vettem is egy E-Klasse kupét, T terepjárója pedig szintén elég tré, de terepezésre az FJ-Cruiserre hasonlító SUV mellett a legjobb.
-
Rage47
veterán
A karakterek alap autóit le lehet cserélni?
-
törölt tag
Mérések alapján a ping 17 - 50 között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest