-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz L-e-f-i-e #55298 üzenetére
GTA V már négy éve megjelent,csak az nem ismeri a sztorit akit eddig nem érdekelt,én eleve úgy kezdtem neki hogy végig olvastam minden féle végigjátszást meg mindenféle GTA V oldalt ahol magyarul lehetett tanácsokat ötleteket találni,a játék egyből megvolt,mert még megjelenés előtt kaptam ajándékba,csak mikor megjelent pár hónapig nem mertem feltenni,féltem hogy totál elragad.De mire felraktam már kívülről tudtam a sztorit és egy csöppet sem zavart hogy tudtam.Sőt jó volt hogy ha elakadtam volt honnan kinézni a megoldást.
Sosem értettem a spoiler miatti mű rinyát.Nem is akarok bele menni,mert nagyon csúnya szavakkal jellemezném az ilyen embereket.(#55299) szTotyy
Csak neked elárulom hogya GTA V-ben a víz alatt is kell levegő.Úgy hogy ha víz alá mész jobb ha viszel búvárruhát.De vigyél kést is mert vannak marha nagy csukák és leharaphatják a lábujjadat. [ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz Golden9 #55294 üzenetére
Jézus,ez komoly?
Megszakadok a röhögéstől smile mért nincs?
GTA V spoiler veszély.Képzeld a GTA V az Los Santos-ban játszódik.És még víz is van benne,meg pár hegyecske.Sőt ha sokat mászol hegyet még hegyi kecskét is találsz.
Mellesleg a GTA V egy videójáték és nem könyv.De nem is diafilm.[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
-
Buster17
addikt
Hali!
Michael kocsiját hol tudom újra megszerezni? (SP)
Rendőrségen meg a háznál se volt.
Szépen felvolt tuningolva is aztán egy küldetés után (gatyában keltem fel a golfpályánál) és biciklivel kellet hazamenni (az volt a legközelebbi jármű) és azóta se kocsi semmi. Rendőrségen is az a rohadt bicikli lett a kocsi helyett.Nem akarom vissza kapni tuningolt kocsit csak újra legyen meg az autó
Köszi
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #55274 üzenetére
"hja 99%-ban azzal autózok, amit találok éppen,
vagy misszióból marad kézben.
sorry így már értem..."Mint a Frédi és Béniben
-
Vyndree
őstag
válasz szTotyy #55286 üzenetére
Itt is fent van: http://indavideo.hu/video/Vigilante
-
Vyndree
őstag
Ez a video volt már?
-
Becksman
őstag
Sajnos az Avast kikapcsolása után is fennáll a hiba..
Samsung A54 5G 8+256GB
-
CactuS
Arcképgyáros
Kedves preludium975!
A fórum szabályzata tiltja a warez téma érintését, amibe beletartoznak a modmenük is, tekintve, hogy az RS EULAja szigorúan tiltja a használatukat. A stílust nem kommentálnám, de tudod, amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
A további személyeskedést megelőzvén visszatöröltem mindent, kérlek téged és a többieket is, hogy ne kezdjük elölről a témát!
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #55271 üzenetére
hja 99%-ban azzal autózok, amit találok éppen, vagy misszióból marad kézben. sorry így már értem...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Plata
félisten
válasz freeknight #55271 üzenetére
Igen pont ez a bajom vele,hogy nem lehet autóm mellé lekérni repcsit,múltkor is rohantam vagy két percet mire le tudtam hívni.
-
freeknight
őstag
válasz Mr.Csizmás #55270 üzenetére
Nem a spawn pontokkal van a gond, azok még jobbak is (legalábbis több van belőlük), mint a pegasus pontjai.
A legnagyobb baj az az elég gyakran előforduló helyzet, hogy furikázgatsz a personal kocsiddal, és eszedbe jut, hogy szeretnél repkedni egyet. A pegasusnál ilyenkor semmi baj, felhívod őket, és már ott is van a gép, mehetsz érte. A hangáros gépeket viszont egyáltalán le se tudod kérni, amíg van egy aktív kocsid, fel kell robbantani, és fizetheted a biztosítási lóvét (ez pl egy opressornál még nem is elhanyagolható összeg). Vagy regisztrálsz mc-nek és elviteted a kocsit, de ilyenkor ugye be is támadhatják a gyáraidat. De mindkét esetben ott az a probléma, hogy eltűnt a kocsid, hogyan mész oda a géphez? Persze, ez gta, lopsz egy kocsit, de az is plusz időkiesés, plusz a pampa közepén elég sokáig is tarthat, míg találsz egyet.
Erre kitalálhatnának valami jobb módszert, én pl ezért nem használom sose a hangáros gépeket, mert macera, ha le akarod kérni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz freeknight #55268 üzenetére
Elég körülményes az nem a megfelelő szó,inkább szivatós.
Pegasus járgány sokkal egyszerűbb. -
freeknight
őstag
-
Laraxior
titán
válasz freeknight #55266 üzenetére
Ó, ez az Attack heli? Hát ezt asszem megveszem, jól fog mutatni a hangárban
Mondjuk puncirózsaszínben*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Milyen jármű jött ma?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
Plata
félisten
Nem egészen.
Légdeszka egy másik játékban járt vissza a jövőbe 30-adik évfordulóján.
Nem is tudok róla rendes képet mutatni mert nem csináltam még.
Az is ami van róla elég vacak mert ARC ilyen pocsék képet csinál.
De néha megnyomom az idióta fényképező gombot.Ilyenkor akár akarom akár nem elmenti a képet,bár a minősége elég szár.Épp most néztem meg,többszáz van,némelyike a nagy semmiről,mert postaládázás vagy kereskedés közben nyomtam véletlen.
De az látszik hogy a karim épp a víz felett lebeg vele.
És mivel ez a bolygó a saját tulajdonunk,hát így a karim kicsit szabadabban van öltözve,egyébként csak egyenruha lehet rajta,de itt nem.Mert ez a flottánk kolóniája.
[kép]
Majd holnap esetleg ha kéred csinálok rúla képet.
Jah ha a csaj kicsit fura,azért van mert nem is ember,hanem klingon.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
ez mi már? két hülyegyerek szórakozik, ok nem bántanak...
aztán jön légi checkpointgyűjtős event, elkezdem szedni, a haverja egy 20 db-al előrébb van, erre mi történik? sorban elkezd körözésem lenni, aztán jön a légierő úgy hogy a semmi közepén repülök chiliad felett...
-
ucli
senior tag
válasz freeknight #55252 üzenetére
Karin Rebel, nem rusty?
-
szTotyy
őstag
-
freeknight
őstag
válasz szTotyy #55239 üzenetére
Ami még eszembe jutott:
-Death Race-ből Jason Statham Mustangja: Duke O'Death? Legalábbis engem mindig arra emlékeztetett.
-Az Insurgent is szerepelt talán valamelyik Halálos Iramban filmben.+1: bár nem kimondottan csak film, de a Chino (és a Custom) az 1961-es Lincoln Continentalra hasonlyít, egy ilyen cabrióban lőtték le Kennedyt . Erre utal a játékbeli leírása is.
-
szTotyy
őstag
Kösziii! Most már sokkal jobb a kis lelkemnek!
Na de hagyom a témát már...Szóval, vannak még más "híres" kocsik a játékban? (a manapság oly divatos halálos iramban kocsikat tudom, szerepelnek, de azokat nem tartom kultikusnak, meg nem is nagyon ismerem. A film még vígjátéknak is bűn rossz)
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Azt hittem bugáztál valahonnan egyet. Azt tudom, hogy a kitalált dolgok megvalósítását ígérték a filmben szereplő dátumra. A Nike is megcsinálta az önbefűző cipő prototípusát, a deszkát meg a Lexus csinálta tudtommal.
Ejjjjj, legalább hazudhattad volna, hogy: igen van légdeszkám és keresztül szeltem vele fél Európát![ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #55244 üzenetére
Nem szoktam elesni a légdeszkával.
Még a 2015-ös októberi back to the future eventen kaptam.
Hogy Al Bundy Dodge taligája mi a játékban nem tudom.
A sorozatban sem mindig ugyanaz a kocsi,sőt van hogy nem is dodge a dodge.
De Al Bundy Dodge Viper-je bent van.Azt meg is vettem.Még hozzá a Benny-s változatot.
De hivatalosan úgy emlékszem egy 1972-es Dodge Dart Al kocsija.[ Szerkesztve ]
-
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #55221 üzenetére
Lehet, hogy ott voltam, nem rémlik, bár a memóriám olyan, mint egy 8 éves döglött aranyhalé.
Más:
Próbálom a játékban összegyűjtögetni filmek által kultikussá vált kocsikat, amelyeket játék készítői is megpróbáltak felidézni, ha éppen úgy alakítgatjuk. A következőkről tudok:
-Eleanorra hajazó Rapid GT Classic (Aston Martin)
-Lee tábornok a Hazard megye lordjaiból
-KITT
-Spionfiókából az Ardent
-Batmobil
-Bond Aston Martinja
-Stallone Shelby Cobrája
-Smokey és a bandita Pontiacja (a tűzmadár nélkül )A Starsky és Hutch sorozat Ford Grand Torinója nincs a játékban? Talán a Sabre lenne? Kiskölökként imádtam. .
A Delorean sincs a játékban!!!! Micsoda bűn!Biztos sok kocsi még elkerülte a figyelmemet, vannak még ilyenek?
[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz Lacko777 #55234 üzenetére
Jelentkezz a crew-ba és írd ide ki a játékban használt nevedet és tutira elfogadják az illetékesek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Lacko777
csendes tag
Hali! Néhány napja beszereztem én is a játékot. Nyugis, magyar crewet keresek, ha lenne hely, szívesen jönnék. Jelenleg csak 17 es szinten vagyok, de hamar följebb lesz tornázva. A szabályzatot elolvastam, alap dolgok, szóval nem lesz gond velem, nem vagyok vérpisti
-
Anulu79
addikt
válasz freeknight #55232 üzenetére
Ez jó hír köszi! Amúgy már korábban kinéztem ezt a motort. Egy kollégával tesztelgettük a Sanchezzel és és jobb volt nála. Ez lesz a következő jármű amit megveszek.
-
Anulu79
addikt
válasz freeknight #55227 üzenetére
Külsőre tetszős ez is. A mintákat el lehet róla tűntetni?
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #55223 üzenetére
Szerintem a sanchez.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
Terepre melyik a legjobb motor?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szTotyy #55220 üzenetére
asszem te is ott voltál abban a sessionben, folyton izélgette a másik szintén bentlévő haverját, hogy jöjjön már CoC-ozni, de nem kell ütni, csak jelentkezzen be, stb. imho a kettő életkora együtt se adná ki az enyémet
-
szTotyy
őstag
válasz Mr.Csizmás #55219 üzenetére
Nem, nem tudom ki Ő.
-
Segal
veterán
Dejavu
En regebben a noob kifejezeseket olvastam "parszor""Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szTotyy
őstag
válasz hegyipapa #55210 üzenetére
Kese az utóbbi egy hétben többször volt ph sessionben. Segített, segítettünk neki, nem volt vele semmi probléma.
Kevinsomogyi meg majd jöhet crew tagnak, ha háromszor annyi idős lesz, mint most. Feltétel a 18 év betöltése, ami alól van néhány kivétel, tudom, de azt hiszem Ő tényleg túl fiatal. Pont tegnap játszottunk vele és a cimbijeivel együtt. Beszéltek egyfolytában a mikrofonba, direkt nem mute-oltam, kíváncsi voltam, miről megy a duma. Tényleg gyermek még.
A PH crew attól jó, hogy sikerült összerázódnia értelmes felnőtt embereknek. Ne essen ez a színvonal..!A harmadikról meg fogalmam sincs, de a neve alapján Ő meg túl idős lehet...
[ Szerkesztve ]
-
ucli
senior tag
válasz Golden9 #55215 üzenetére
Szia!
Hát hogy is mondjam, van egy ”stílusa” a gyereknek.
Azzal nem lenne gond, hogy fiatal, de egyem a szívét, kicsit sok volt belőle.
Egyszer pl. elmentünk Dm-ezni, valaki kiszedte sniperrel és telefloodolta a chatet azzal, hogy ”hééé ez nem ér!!!!”.
Ésatöbbiésatöbbi... -
Plata
félisten
Ha jól emlékszem egy BOSS crew tag volt aki nem értette meg hogy fejbe lesz lőve ha vacakol.
Lelőttem párszor valakinek a bunker eladásánál. -
b4sxe
aktív tag
Sziasztok vki tolja one-on?
YUMYUM
-
Segal
veterán
Ki hasznal egyaltalan kepernyovedot?
-
Met
nagyúr
Nektek is kiüti a képernyővédőt a GTA?
Miután játszottam nem kapcsol be a képernyővédő. Win7 64 bit, steam-es játék."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Logitech
aktív tag
Szintedtől nem függ, itt van mire kapod ingyen:
For free chrome Sport category rims: Win 50 Captures
For free chrome Lowrider category rims: Deliver 100 packages in Captures
For free chrome Offroad category rims: Kill 100 package-carrying players in Captures
For free chrome High-End category rims: Complete the final mission for any heist 50 times
For free chrome Tuner category rims: Complete setup missions for any heist 50 times
For free chrome Motorcycle category rims: 100 Kills while wearing nightvision goggles*
For free chrome SUV category rims: Be on the winning team of 50 LTS jobs
For free chrome Muscle category rims: Be last player alive in 50 LTS jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest