-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
válasz Trailblazer #54785 üzenetére
Szerintem volt másik crew-ban is.
A dupla rp-s Adversary-k és a versenyek elég gyorsan nyomják fölfelé a szintet.
De lehet olyan versenyt indítani, ahol egy kör alatt ”hirtelen” 107-ről 520-ra növekedik a szintje.(#54794) Met: ha már kötekedünk, jóba, nem jóbaN.
-
budaicsavo
újonc
válasz budaicsavo #54797 üzenetére
Nekem már teljesítve Szívesen segítek benne,jó sok pénzt ad.De függetlenül attól,hogy sokszor csináltam,
nem biztos,hogy nem hibázok (vagy bárki),és akkor lehet elölről kezdeni. -
budaicsavo
újonc
válasz budaicsavo #54795 üzenetére
Ja!Nem vagyok haragos típus ,nem vettem fel
Számíthat ,majd a szavazatra -
Met
nagyúr
válasz budaicsavo #54792 üzenetére
Rá se ránts, ucli ilyen.
Szavazz rá majd az autószépségversenyen és akkor jóban lesztek, meg végre lesz legalább 2 szavazata"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem jatszani az online reszevel.
Mar vettem egy high end lakast, mert az tutdtam, hogy a hesitek miatt ez az elso lepes. De mi legyen a kovetkezo, mire gyujtsek?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Segal
veterán
válasz Trailblazer #54789 üzenetére
Én csak magamból indulok ki. Amikor keményen toltam a gta-t akkor picit több mint 1 év ph-crew-ba eltöltött időszak alatt 138-as szintről ha jól emlékszem 531-es szintig jutottam (bocsi kb 1,5 hónapja nem játszom) tehát ez barátok közt is durván 400 szint tehát legyen napi 1 szint. A játék meg 4 éve jelent meg tehát ha valaki hasonló állat módjára játszotta mint én akkor az már bőven 1000 fölött járhat rankba. Az 5xx rank az gyakorlatilag semmi.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz Trailblazer #54785 üzenetére
Simán lehetett eddig másik crew-ba is.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ucli
senior tag
válasz budaicsavo #54782 üzenetére
Kb 520, csak épphogy benyögte.
-
hegyipapa
senior tag
válasz budaicsavo #54782 üzenetére
Elfogadtam a jelentkezésedet.
-
budaicsavo
újonc
Sziasztok!!
Jelentkezni szeretnék a PH.crew-ba.
Úgy érzem jó a csapat és többnyire hasznos tagja tudnék lenni .
GTA V nevem: DonAttila78 Rank kb:520
Asuska21 hívott meg. -
Plata
félisten
Ma este adogattunk el ezt azt közben egyik eladásnál NPC bunyó alakult ki.
Épp álltunk az úton amikor egy NPc kirángatott egy másikat a kocsiból,és el kezdődött a bunyó,később valami pisztolyos gyökerek is jöttek,azok ránk is lőttek.
Asuska meg mellettünk zombi módra afkolt.
Asuska nem látszik,de itt van pár méterre egy kerítést támaszt.
De mi sem maradtunk ki az ökörködésből.
Drog eladás kicsit fel lett dobva.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Bal0924 #54777 üzenetére
Előbb a bankba lévő fogy de ide-oda tudod pakolászni.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Hogyan lehet költeni a kezemben lévő pénzből? (online)
-
-
válasz Triathlete #54769 üzenetére
Azzal csak a nagyon amatőrök kezdenek el szórakozni. Gyakorlatilag 3 perc alatt abszolválható a HH, tehát, ha te vagy a másik oldalon és azt mondod, hogy elkezdesz védeni, akkor legalább 12 percig kell véres küzdelmet folytatni és utána nem is kapsz sok pénzt. Én max PP-re megyek támadni, annak van értelme
-
szTotyy
őstag
válasz HussarF #54768 üzenetére
Ez így van!
Pont mondtam nemrég valakinek ingame, hogy lassan eljutok oda, hogy borzasztóan megunom a farmolást. Idegenekbe én nem szívesen kötök bele, inkább pacifista vagyok. Szórakozásnak meg tök jók publicban az ilyen VIP workök. Az idegeneknek elég csalogatók a bulihoz, bukni viszont nem lehet olyan nagyot, hogy a fejem fogjam miatta.
Személyes kedvencem a bújócskás (nem tudom mi a rendes neve) VIP work.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz JulianSinulf #54761 üzenetére
Az nekem megvan
-
-
Rico45
őstag
Sima singlében simán tudok játszani!
Most melóban vagyok,de este tolok képet róla hogy mit ír ki mikor csatlakozni akarok!
Vagy lehet az a gond,hogy feltettem a magyarítás módot? De le van tiltva ha online-ra nyomok!
bobalazs : meg fogom nézni azt is
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
megvettem én is a játékot, így hosszú téli estékre, de már a telepítés sem megy. Social Club-on keresztül próbálnám letölteni, de 1-2Gb után mindíg gta v launcher has stopeed working hibaüzenet van. Launcher logban nincs semmi ami segítene. Szabad hely van bőven, net kapcsolat is jó. Social Club a legújabb. Valakinek esetleg valami ötlet? Halad így is a dolog, mert utána ellenőrzi aztán folytatja, de félek, hogy a játék nem fog elindulni.
Amiket a rockstar oldalán találtam, dx, vc++, azokat feltettem külön is, de semmi eredmény.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám a játékot én is,de sajnos nem tudok online-ba kapcsolódni :-(
Mi lehet ennek az oka?Eredeti dobozos játék.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Met
nagyúr
Meddig lesz a halloween akció? nem találom
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Plata
félisten
válasz CactuS #54728 üzenetére
Mostanában én is kicsit off vagyok,de nem nagyon van időm este rendesen GTA-zni.
[Én most full mókába tolom,raid akkor ha van hozzá kedvem.Általában Timewalking event héten.
Bronzebard szerveren játszom,jó ha kéthavonta látok egy magyart.Akivel jó eséllyel össze is veszünk ha a hunteremmel vagyok.Mivel a hunterem harci kecskéjének a nevétől a magyarok néha morcosak,már ha fideszesek.
Bronzebardon nyugi van,nincs top gírem,őszintén szólva a top gírhez szükséges terület okádék,A jelenlegi end content helyszíne az okádék és a hányinger közt van,utálom.Így főleg world bossokból meg wq-ból és greter invázióból ruházom a karijaimat.De az is jó gírt ad.A Hc raidhez már öreg vagyok,10 éve még lazán toltam 6-8 óra raidelést ma már három négy random raid után fáradt vagyok.Pedig a mostani random raid-ek olyan 20-30 pecesek max.
Bocsi offért/OFF] -
válasz JulianSinulf #54736 üzenetére
Session váltás megoldotta volna.
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #54737 üzenetére
Kérd kölcsön valakitől egy körre.
Ne járj úgy mint én. Tavaly ilyenkor már a crew-ba voltam de akkor még javába gyűjtögettem a top kocsikat a garázsomba és ugyan láttam ezeket a járműveket de nem tudtam hogy ideiglenes tartalom. Pedig szerettem volna őket megvenni. Aztán amikor eljutottam odáig hogy mehetne már sehol sem voltak... Várhattam mostanáig. A lényeg lehet hogy MA azt mondod lehetne másik járműbe is fektetni a pénzt de azok jövőhéten is elérhetőek lesznek jövő halloween meg eszméletlen messze van. Ha pl fél év múlva te is eléred hogy meglesz mindened amit szeretnél akkor is várhatsz még fél évet ha már csak a poén kedvéért is megvennéd. Márpedig megfogod mert ebbe a játékba semmi értelme a pénznek ha nem költöd.."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
válasz JulianSinulf #54736 üzenetére
Külsőre tuti vagy jó is vezetni őket?
-
JulianSinulf
senior tag
A két autó tényleg nagyon tuti. Ma vettem meg őket. De csak mert itt láttam, hogy van.
Mindjárt utána sikerült is egy Meth szállítmányt elcsesznem. 300k ment a lecsóba, mert a kamion fennakadt egy fán a domboldalban... -
Anulu79
addikt
Még nem vettem meg. Pedig a pénzt már átraktam a neten vásárlós kárryámra. Amúgy ha minden alkalommal amikor játszom volna segítség akkor nem lenne "gond". A környezetemben nincs játékos ezért szinte csak a crewra vagyok utalva ilyen szempontból. Főleg úgy, hogy nem játszom minden nap.
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #54730 üzenetére
Azert erdemes megvenned mert ha barmilyen okbol is eladnad akkor utana barmikor megveheted ujra viszont ha most nem veszed meg es jovoheten esetleg megis szeretned akkor varhatsz jovo halloween-ig
-
Anulu79
addikt
A helloweenes kocsikat megvette valaki? Érdemes rájuk pénzt költeni úgy, hogy használjam őket?
-
Vyndree
őstag
válasz CactuS #54728 üzenetére
HC-ként nem lehet sokáig csinálni, annó 2005-2007-ben még a Substance-ban nyomtam. Még a BC-ben is voltak komoly raideink (Kara, Gruul, Maggi, SSC, TK) ahol nemzetközi szinten is toppon voltunk. A mai napig szívesen játszok, vagyis nézek vissza a nagy helyszínekre. Számomra örök élmény marad az a játék, sok áldozattal járt a heti 6 raid, de maradandó.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz drachoHUN #54720 üzenetére
Nincs aktivitási limit a Crewban. Tekintve, hogy eleve nincsen szűkre szabva a fő per crew, így nincs is értelmes indok arra, hogy töröljünk. Aki visszatalál egy kisebb-nagyobb kihagyás után, azt várjuk szeretettel.
Aliendej: Hááát, HC raiderként azért bele tud fáradni az ember. Én beleöltem nagyon sok évet, HCként meló és család előtt, majd casual raiderként családos emberként. Nálunk végül mindig a társaságon bukott el a dolog különböző okok miatt, legyen szó hónapokról vagy évekről.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Aliendej
tag
válasz Anulu79 #54724 üzenetére
Angol tudás hiányában, ha eljutsz odáig hogy meg tudod venni és meg is vetted, akkor azt is látni fogod mikor megtámadták.
Ugyanúgy felhívnak és közlik, sárga vonallal mutatja majd hova kell menned és számolja vissza az időt.Nekem kétszer támadták már meg a kokógyáram. Az NPC-k gyengék, ha player(ek) nem kavar(nek) be, akkor könnyen meg lehet védeni. Fedezékbe vonulsz, vagy helivel leszállsz a tetőre és egyesével leszeded őket.
-
Anulu79
addikt
Egyébként honnan tudom, hogy támadás éri a gyárat? Angol tudás hiányában kérdem. Csak írja vagy van valami egyéb infó is?
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #54722 üzenetére
Hát valahogy eddig sosem akartam konzolt.Ha lesz konzolon World of warcraft,Sw Tor,STO.Akkor talán.Jah meg Patrician 3 és The guild 2 ,mert ezek örök kedvencek,amíg ezek nem futnak rajta addig köpök rá.
Xbox one x most 170k,az Xbox s vagy mi a rák az meg 93-140k közt.
Néztem a boltban,Ps4 is ez körül van,csak sose értettem hogy az xbox s az mé s,és mitű másabb.
Jah most jut eszembe,van STO konzolon,csak ótvar gáz,amíg a Pc-s változaton már több ezer dollárnyi store cuccot összeharácsoltam és szarrá van boostolva az accom,addig konzolon egy nulla juli accal kéne kezdenem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért mondom mert en használok konzolt te meg csak "gondolod" ezért nem értem miért kell mindig "halottazni" a régi verziót.
En megvárnám az új xbox one x megjelenést es akkor vennek S-t mert biztos olcso lesz. En most USA-ba vagyok, itt elég jó áron lesz X , azt fogok venni az S-t pedig eladom majd otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz drachoHUN #54720 üzenetére
Az volt a gond hogy túl sokáig nem léptél be és az irodádban elszaporodtak a poloskák,féltek hogy felénk is át jönnek és ezért kizártak.
(#54719) LaciCRM
A rögeszméid terjednek maguktól,mert erősen fertőzőek.
Félek neked heveny rögeszmitiszed van és elkapom.Egyébként ha már értetek a konzolokhoz,én nem,elmondhatnátok most melyik konzolt érdemes megvenni karácsonyra.Nem saját célra,ajándék lenne,de hót gőzöm nincs hogy melyik a jobb,megkérdezni nem akarom mert akkor hogy meglepetés?
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
Húúú, srácok de rég GTA-ztam. Mondjuk most sem érzem a késztetést.
Crewból azért ne dobjatok ki, valamikor majd még biztos tolom.Forza JUVE!!!
-
törölt tag
Mondtam már neked hogy nem halott, csak nem jött ra frissites. De attóll még hatalmas jatekosbazisa van mivel rengeteget eladtak ra. Neha felmegyek unokaöcsén xbox-an es ugyan úgy tele vannak a szerók.
Én most atnyergelten one-ra par napja. Tiszta retro feeling megint 0km-es karakterrel vegigcsinalni mindent.
-
Segal
veterán
válasz freeknight #54715 üzenetére
Üdv a Clubba
Tegnap éjjel én is felnéztem de szigorúan csak azért hogy megvegyem a halloween-es járműveket de amint le lett tudva a program már léptem is le mielőtt megint elkezdem a kocsizást...
Sajna nekem is csúnyán megfáradt a gta. Én nem mondom hogy örökre (pont azért vettem meg a kocsikat is tegnap) de nagyon nem most lesz a visszatérés."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Amúgy meg úgy fél mindenki ettől a betámadástól... nem is értem.
Amióta megjelent a Bunker azóta kb 3 szor volt bunker defendem.
Az MC nél eladás után jön a defend, én kb heti 2 szer adom el a 3 gyáram ami van és így kb 2 hetente egyszer vagy 1 maximum 2 defendem.Ad 1, fogod magad Sessiont váltasz és kész!
ad 2, MC-nél egy defend maximum 10 perc de átlagban 5 perc. Lekéred a Kurumát és kész nem tudsz meghalni hogy elbukd a cuccod.
A Bunkeres betámadás szarabb ott 1, verzió.
Viszont a Bunkert nekem már támadták be úgy hogy semmibe se voltam belépve.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #54712 üzenetére
Eladás után is be tudják támadni ott meg mc-be vagy a városba. Sajna sokan írták már hogy volt több mc gyáruk eladták az elsőt mentek volna a másodikhoz de közvetlen eladás után jött a másik gyár betámadása
Tehát vásárlásra ez igaz ott tényleg el lehet kerülni de eladásnál sajna nem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szTotyy
őstag
Itt a fórumon írta valaki, hogy lehet elkerülni az MC-s támadásokat. Nem tudom ki volt az ötletgazda, de működik, még soha nem támadtak be.
Úgy lófrálsz a városban, hogy nem lépsz be mc-be. Ha mész venni a supplit, a gyáradba is úgy mész be, hogy nem vagy tagja a mocis klubodnak. Amikor a laptophoz mész supplit venni, úgyis automatikusan belép. Majd még a gyárban kilépsz az mc-ből , és rögtön belépsz a ceo-ba. Így nem is kell manuálisan kimenni a gyáradból, a gép kidob az utcára magától. Így egy pillanatra sem vagy az mc-ben az utcán, és a támadás esélye nulla!
Bunkernél meg én is mázlista lehetek, mert ott sem ért még támadás soha, pedig folyton ceo-ban közlekedem a városban a gyorsan lekérhető buzzard miatt.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #54709 üzenetére
Csak online tudják betámadni és csak akkor ha nem lépsz ki ceo/mc-ből. (gyárnál csak mc)
Attól hogy megveszed a védelmet még ugyanúgy lesz támadásod csak ritkábban."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
Akkor még egy kérdés. A bunkert vagy a kokó gyárat érik támadások ha meg van véve a védelem? Azért kérdem mert nem akarok készenlétben ülni otthon meg a játékhoz igazítani a szabadidőmet. Vagy ez is olyan, hogy csak akkor lehet amikor online vagyok? Eddig még csak segédkezésekben vettem részt ezért vagyok ilyen tudatlan. A kocsilopás-eladás már megyeget (pont tegnap vertem el az ebből keresett lóvémat) ha vannak segítők. De lopni egyedül is megy. Igaz néha sok a kár de hát ez benne van.
-
Segal
veterán
válasz freeknight #54706 üzenetére
Most itt a remek lehetőség hogy utolérjetek
-
freeknight
őstag
Én 5k kár felett azonnal robbantom a kocsit és megyek újat lopni
Nem nehéz, csak ki kell ismerni a küldetéseket, tudni kell, hogy vidd végig őket, hogy lehetőleg elkerüld az üldözést, és ha mindenképp van üldözés, akkor hogyan likvidáld az üldözőket, ha messze vagy a garázstól.Bár jó embernek magyarázom, akinek már százmilliós bevételei vannak kocsilopásból
-
Segal
veterán
válasz freeknight #54703 üzenetére
Plusz az első kocsilopásból származó kár Mert az hamarabb lesz mint a haszon
-
freeknight
őstag
válasz Redneck #54700 üzenetére
Mint láthatod, Anulunak is válaszoltam, a táblázatot csak azért linkeltem, mert abban benne van minden feketén-fehéren.
Egyébként teljesen ugyanaz vonatkozik rád is, mint rá. Annyi, hogy én a helyedben elsődlegesen az autólopós raktár felé mozdulnék (neki az már megvan). Az autólopós biznisz beindításához pontosan 2,5 millió dollár kell.
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #54699 üzenetére
Ha most kezdi a bukert nem biztos hogy a legszerencsésebb ötlet egyből egy telit egyedül. Persze ha már megvan a rutin az más akkor már vakon csinálja az ember de ha mindenképp egyedül csinálná akkor érdemes 1 supply kör után csinálni egy teszt eladást.
Redneck: Koko gyárat vegyél. Mindegyik ugyanolyan tulajdonsággal rendelkezik csak az elhelyezkedés miatt változó az áruk. Ha amúgy is mennél fel a "nagy tó-hoz" valami más végett akkor tökéletes lehet akár az a koko gyár is (legolcsóbb) ha inkább városit szeretnél akkor a Maze bank mellettit tudom ajánlani.
-
szTotyy
őstag
válasz Redneck #54700 üzenetére
Én egy picit gyűjtenék még a helyedben, és a városi kokógyárat venném meg (hasznos, ha nem kell mindig átutazgatni a fél térképet a gyáradhoz, akár kocsival, akár helivel). De csak úgy kezdj termelni, ha megvannak a fejlesztések (mondjuk a security ráér később is).
Amúgy Freeknight által kirakott táblázat nagyon hasznos.
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honda topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest