Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hix19980517
csendes tag
áhh nyugdíjba vonulok most egy darabig nem akarok mert szenvedés ezzel a géppel majd össze lesz dobva az új azt azzal már mehet
-
szTotyy
őstag
válasz hix19980517 #57776 üzenetére
Klassz lett, jó, hogy csináltál ilyet. Viszont elszúrtad: most már elvárt lesz az ilyesfajta videó a talikról!
-
Kender23
aktív tag
Üdv .
Lenne egy-két kerdésem
Sok más online játékkal játszottam , de úgy érzem , hogy itt máshogy lesz a multi .
Beléptem hozzátok a Crewbe , most hogyan tovább ?
Gondolom nem privátban kell zaklatni az embereket , hogy " szia , szeretnél velem játszani " ?
Én most jelenleg ráérek , mit kell tennem , hogy játszak a tagokkal ? A socialba kell invelni ?
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Ideg
aktív tag
válasz hix19980517 #57776 üzenetére
Fasza lett a vidi. Csak kár, hogy a grafo tényleg olyan mintha az SA-val játszanál.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Puma K
nagyúr
Először olvasd át aztán lehet egy olyat kellene megpróbálnod, hogy
- a Windows-ban lévő Programok telepítése és törlése lehetőséget választva
és/vagy
- Ccleaner-t futtatva
letörlöd a Social Club-ot.
Majd megnézed regedit-ben és CTRL+F-fet nyomva a Social Club-ot beírva törlöd DEL-el minden darabját-részét, de nézd meg az elérési utakat mire mutat és csak azután törölj lehetőleg az egész mappát.
Akár kapásból is kezdheted a regedit-tel.Töröld a Social Club telepítőjét is és minden egyebet ami Social Club-bal kapcsolatos (a mentéseidet mentsd ki ha van és fontos a számodra)
Ha ez meg van akkor indítsd újra a gépet és utána még egyszer futtasd a Ccleaner-t majd szedd le újból a Socal Club telepítőjét.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
VikMorroHun
őstag
A történetben most ott tartok, hogy Trevor keresgéli a régi haverját, aki állítólag meghalt. Közben furikáztam ide-oda, és egyszer csak látom, hogy valami szalad keresztbe az úton. Á, mondom, nem fékezek, legfeljebb elütöm. Sikerült telibe találni, erre Trevor megszólal: Úgy látszik, prérifarkas lesz vacsorára. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én percekig nevettem ezen a beszóláson...
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
RazoR
veterán
Srácok mitől lehet az, hogy feltelepítem az SC-ot és se parancsikon se exe a mappájában?
-
-
Anulu79
addikt
A titános jobban miért lövi ki mindig mindeni a kamiont? Ketten két páncékozott autóval kb. 1.5 perc alatt ki lehet lőni mindenkit (tőbben még kevesebb idő alatt). Aztán meg el lehet állni a kamionnal és szabad az út.
-
hix19980517
csendes tag
Sziasztok! Elkészült a várva várt Itali GTB találkozó videója! Tessék fogyasztani UI: tudom kicsit rossz lett a minőség ez a low grafika átka :S De azért remélem tetszeni fog! [link]
[ Szerkesztve ]
-
hix19980517
csendes tag
Helo helo szép estét nem kell már sokat várni a videóval nem sokára fent lesz.
-
Kender23
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
RazoR
veterán
-
Segal
veterán
Azt szurod el hogy eljatszottal a gondolattal. Gyere szepen vissza a pubg temaba
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
RazoR
veterán
Sziasztok,
Gondoltam hosszú idő után előveszem újra a játékot, de nem tudom feltelepíteni már a Social Club-ot sem. Elvileg fent van de nem indul el, mit szúrok el? Természetesen eredeti a játék!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #57762 üzenetére
méghogy az ügyvédek nem gonoszak
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Rollvt
csendes tag
Ritkán játszom már a GTA-val, de ha játszom, akkor is csak ökörködök. Küldetést ritkán csinálok, szóval a bevétel kb. fejpénzekből jön max. 😄 Volt ma egy 1000-es szintű srác akire ráírtam, hogy tud e valamit és elkezdte mondani, hogy ha van facility-m akkor azzal tudok pénzt gyártani, de mire kiderült volna a lényeg, szétdobott. Mondjuk most facelityre sincs pénzem. 😄
-
Segal
veterán
válasz Rollvt #57758 üzenetére
Ha csak a farmolas vegett jarsz fel akkor valts jatekot mert a vegere teljesen ki fogsz egni...
Egy idobe en is csak farmoltam es minimalis volt benne a hulyules. Persze m8ndenem megvolt plusz majdnem 100 milla de aztan jott a kieges mert ugyanez volt. Egyre dragabb tartalmak es az ember csak vette hogy ez is kell az is kell aztan a 95%-a a dolgoknak a kezdeti probalgatasok utan csak porosodott...
Vegul megtalaltam a megoldast a problemara. Jatekot valtottam ami nem a napi szintu farmolasrol szol hanem csak a max fel oranyi kikapcsolodasrol es ra kellett jonnom hogy az esti 1-2 orat lefekves elott hasznosabban is tolthetem mint hogy olyan dolgokat farmoljak amit utana hasznalni sem fogok. Az mar csak hab a tortan hogy azota mar vissza is kerestem a jatek arat"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Rollvt
csendes tag
Sziasztok!
Nem ismer valaki működő glitch-et az online részhez? (Ps4) A youtube tele van ilyen videókkal, de működővel nem találkoztam. Megjelenése óta játszom a játékkal, de már belefáradtam a pénz kuporgatásba és annyi a frissítés, hogy sosem érem magam utol.
Előre is köszönöm a segítőszándékú válaszokat. -
Kiskokó
veterán
válasz Gawamatsu #57750 üzenetére
Azért egy sima missioba csak nem bénázik már senki ne magadból indulj ki
Amúgy meg meg kell válogatni kivel megy az ember.Asszem +20% ha Crew és Friend is egyben az akivel játszol és nagyon fontos a minimum 12 perc!
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Lester missiók duplásak.
Ha van kedve valakinek este tolhatunk párat.
Ha elhúzzuk 12percig jó pénzt ad, ha barát az is + és ha crew az is + pénzt ad még.
Szerintem körönként 50K-t belehetne így húzni 3 embernek.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz j_szilard #57719 üzenetére
Lefordítva valószínűleg virágbolti verziód van, plusz a modmenuk használata hivatalosan EULAt sért, így nem tudunk ebben érdemben segíteni. Az itt lévő tagok döntő többsége online játszik, így modokat a fentebbi okok miatt sem használunk.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kender23
aktív tag
Na szép , akkor igazából nem is érdemes fogalkozni vele , ha nem tudjuk le upradgeni , igaz ?
De az akkor már , jócskán 2 millió
Az autósnál , hogy van ? Ott ugye 1 milla az iroda , kell garázs is , ott is kell upradgelni ?
Mert ha nem , akor inkább arra gyűjtöm össze a 2 milliót .
Hogy fogok ennyi lóvét összeszedni , nem 2-3 nap lesz
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz nagybá #57733 üzenetére
Figy egy jó tanács,ha sok Ph-s menekülj.
Mert akkor az egy őrült session.(#57731) Kender23
Füvet felejtsd el,nagyon rosszul keres,csak a pénzhamisító meth vagy kokain éri meg.
És a gyárat ha megveszed még kell pénz,upgradelni is kell.Anélkül lassan dolgoznak és zsaruk is támadnak.
Hála az égnek engem még sosem támadtak meg rendőrök,azt hiszem 3 upgrade van,mind elég drága.[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
Srácok, tegnap volt először, hogy olyan session-ben voltam ami szinte tele volt PH-ssal és nagyon élveztem, köszi a játékot!
-
Kender23
aktív tag
Igazad van , én is inkább autókkal foglalkoznák , de ott ugye úgy kezdődik , hogy csak az iroda 1 millió Majd másodiknak az lesz .
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
Én elsőnek füvet akarok termeszteni , már van 600k-m , ugye 200-220 ezer a Club , és a "bolt" ha jól láttam 720 ezer , szóval gyűjteni kell még , és akkor még ezek csak az alapok
-
ProgenXL
őstag
"A fejlesztők kiemelték, hogy a 2017-es év volt eddig a legjobb a GTA Online történetében, decemberben pedig több játékos játszott, mint valaha. Ennek örömére újabb játékmódokkal és autókkal örvendeztetik meg a GTA Online játékosokat az elkövetkezendő hetekben."
by gtaplace
Gunner for life
-
Segal
veterán
Pedig idő/bevétel arányt nézve a kocsival lehet a legjobban keresni. MC vagy Bunker eladásnál hiába írjátok ezt a több százezer meg 1 millió körüli összeget közel sem annyi lesz a tiszta bevételed mert egyrészt ha veszed bele a supply-t az azért elég sok minusszal jár plusz még ott a gyár több ezres napi díja ami lefut vagy 5-6 alkalommal mire megtellik a gyárad. Autónál meg gyakorlatilag 1-2 kivétellel bevihető mindegyik max 2-3k kárral de elég sok akár 0 kárral is. Persze az tény hogy ott dolgozni is kell de hát valamit valamiért
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz Kender23 #57726 üzenetére
Általában Ph sessionban mindig van eladás,ha kérdik cseten hogy ki jönne mondjuk pénz vagy bunker vagy fű eladásra csak szólsz és kész,ha mondod hogy + egyből kapsz invet.
MC eladások gyorsak,nem tartanak sokáig,kivéve ha kukás vagy postás,az eltarthat pár percig mert lassúak a járgányok,de van olyan eladás ami csak egy kis utazás és kész,kapsz a semmiért 32k pénzt.
Nekem is volt tegnap Mc pénzhamisító eladásom,kukás volt mert mért ne,de jó volt.
Jó hecc volt,nekem nem jutott kukás autó ezért az egyik alkalmazottamhoz csatlakoztam,de a karim nem szállt be a kocsiba hanem a kukás autó hátuljára állt fel.Az egyik szakadéknál el is szálltam.
Utána beültem kocsiba.De pár perc alatt eladtuk és 300 valamennyi ezer nekem a segítőknek meg 32 ezer.
lassan a bunkerem is megtelik az olyan 1 millás eladás lesz,meg ma kocsit is adok el,az 400 ezer de az CEO eladás.Az nem fizet olyan jól. -
Kender23
aktív tag
Lehet itt keresni .
"A Titan of a Job" mission-t hardon egyedül kifarmoltam vagy 7x , egyből 500ezer , igaz 1 kör 20 peces .
Egyébként hogyan kell "másoknak segíteni eladni" ?
-
j_szilard
csendes tag
Online része nem mozgat
Az összes billentyűt végig próbáltam egyesével és semmi
-
Thoomaster
csendes tag
Aki nagyon olcsón meg akarja vásárolni a játékot, annak ezt az oldalt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
j_szilard
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már abban, hogy feltettem a Real Car Pack-ot...működik is mert benne vannak az új kocsik,de nem tudom előhozni F8-al ezt a "spawner menu"-t ahol lehet válogatni a kocsik közül.
Fent van a fő mappában ez a script mappa...azon belül a "AddOnCarSpawner.ini" fájl...ami az alábbit tartalmazza:[OPTIONS]
MODENABLEKEY = F8
SPAWNINCAR = True
PERSISTANCE = True
TRACKER = True
CURRENTPOSITION = TrueValami megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
rsanyi20
tag
válasz Kender23 #57715 üzenetére
A dupla RP-s meg $-os Missionok is jók, pl az egyikben 5 teherautót kell felrobbantani 10 perc alatt, igaz mozgó autók, és kocsik szét vannak szorva a városban, de egyedül megcsináltam és kb 32.000$-t meg kb 4500RP-t adott. Szerintem az egész jó
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Kender23
aktív tag
Elég nehezen megy a Usd farmolás ...
Komolyan mondom hogy Hesiteken kívül mást nem érdemes csinálgatni , vagy igen ?
Itt legalább 20-30 perc alatt eg van a 70k .
Dupla pénzes küldiket hol jelzi ?
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #57700 üzenetére
Olyan is volt, de a nem fogyó supply előtte volt vagy 1 évvel
De ja nekem is volt 3.8Millás eladásom haha XD| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Logitech
aktív tag
válasz freeknight #57709 üzenetére
Amikor bejött most az új heist, akkor is ez volt, csak nézni tudtam ahogy éppen játszanak, vagy kilépni és megvárni míg betölt. Ma én is mission-t csináltam, láttam is a próbálkozásokat.
-
freeknight
őstag
Nem örülök most ennek a duplapénzes küldiknek, 10 perce nem tudok csatalkozni ph-s sessionbe mert mindenki active on a job vagy no longer in session
Természetesen ezt csak jó sok töltés után jelzi plz return to gta 5 and try again kíséretében -
Plata
félisten
válasz hegyipapa #57692 üzenetére
Mennyiszer toltuk ezeket a küldiket a régi időkben amikor még nem volt CEO meg MC.
Milyen sokat ökörködtünk benne.Mikor már volt rendesebb felszerelésünk,tank,harci heli meg egyebek akkor már az volt a probléma hogy túl gyorsan megcsináltuk és még vagy negyedórát mivel ökörködjünk el.
Azt sem felejtem el soha amikor túl nagy buzgalommal Savage helivel úgy szét lőttem a sivatagi várost hogy a küldi is bukott.
De jó hecc volt. -
freeknight
őstag
Amúgy az új kocsi lett a játék leggyorsabb autója
Ez természetesen csakis a végsebességre vonatkozik, de akkor is vicc. -
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57700 üzenetére
Az a túltermeléses bug semmit sem ért, ugyanúgy venni kellett a supplyt, csak nem állt meg a product összege a maxnál hanem ment a végtelenségig. Szóval semmi előny nem származott belőle. A nem-fogy-a-supply bug volt az igazi, ment a gyár, csak termelt és termelt, csak eladni kellett bemenni a gyárba Ha valakinek sikerül előhozni, ne tartsa magába a módját
GTA Online: Daweee93
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
Állásajánlatok