Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz freeknight #59187 üzenetére
Ez igaz és tény. De ettől függetlenül a legtöbb (pár új tagot leszámítva) kb mindenkinek friendje vagyok.
meg mint írtam tökmind1 ez a része mert én nem sértődök meg egy egy killen stb ha elpoénkodja vagy bocsánatot kér de ez se köszönni sem tudott sose, meg mint mondtam szemtanúja voltam már hogy mást megtámadott meg kárt okozott neki és akkor is szó nélkül eltűnt.
Ha tudnák kickelni a crewban már nem lenne bent
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MrYoniko
aktív tag
válasz pokers #59195 üzenetére
MC gyárakra, vagy bunker eladásra vártam akciót, mert akkor ma 2 gyárat is tudtam volna újítani...
Meth laborba mennyi az upgrade?
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
bluuzia
senior tag
válasz Kiskokó #59182 üzenetére
A múlt héten Attila.Wintert szedte le egy full PH-s sessionben, mert bounty volt rajta.
Elég feledékeny a srác: elfelejtett köszönni, elfelejtette megkérdezni, hogy leveheti-e, valamint elfelejtett bocsánatot kérni emiatt - majd miután letoltuk kilépett. A tag egyszerű, nem kell ragozni.
Szerintem nyugodtan megszüntethetnénk.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Bjørgersson
félisten
válasz MrYoniko #59188 üzenetére
Remelhetoleg minden ingyen vagy meg annal is olcsobban. Rockstar newswire-on nincs meg semmi uj bejegyzes?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MrYoniko
aktív tag
Sziasztok!
Milyen akció várható mától?
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Kiskokó
veterán
Ja csak a vízfejed nincs rajta mert nem jársz fel. Azóta nincs kivel PPznem úgy igazán
Lepke volt a méltó utódod egy ideig de "elvesztettük" nem bírta a strapátOn: Én a farkastomit se fórumon nem láttam még de chaten se szólalt meg csak egyszer mikor rákérdeztem, hogy ez mi volt? Annó 1-2 hónapja. Akkor más Ph-s cuccába rondított bele. Már nem emlékszem mit reagált(valamit talán még ö szóltbe agresszívan) de stílusosan leftelt is utána.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #59182 üzenetére
Azért a vízjel ott van a képen
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Stét!
Egyszer már szemtanúja voltam hogy a "farkastomi20" nevű játékos nem épp van tudatában a crew szabályzatnak és tett már kárt más dolgában, illetve csak úgy lövi a társait.
Akkor el lett poénkodva, meg úgy belefér vagy valami nem tudom mi volt pontosan, de ma engem is hátba lőtt csak úgy, mikor mellette voltam helivel meg se mozdult semmi, elindulok és bamm hátba.
De tegyük fel ezzel se lenne baj, nem lett károm csak meghaltam meg heli off nagy cucc.. de hogy köszönni sem tud, pláne hogy ezután azonnal leftel.
Így azért végképp nem viccnek hat.Ismeri őt valaki ? Szerintem távozhat a csapatból és a friend listákból.
JAH és a profilja se nyilvános. [link][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
jaa, mindenkinél jön e-mail, csak Segal hozzászólásinál más az értesítés. Ha egy "normális" ( ) ember szól hozzá, akkor Prohardvert ír ki, ha pedig Segal, akkor Rios-t ír ki. Annyira nincs jelentősége, gondolom csak Segal bugos. Biztos azért, mert egy dezertőr!
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #59174 üzenetére
Ez leginkabb sz*pas
Legalabb elsokent ertesulsz rola ha irokHeaders: Foleg azzal a tudattal hogy ha a ceo iroda megvetelekor irtad volna at a nevet akkor ingyenes lett volna
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szTotyy
őstag
Elgondolkodtam azon, hogy lehetne-e kötni bármiféle kisebb összegű fogadásokat akár játékban, akár itt a fórumon is. Például, hogy milyen akció jön kedden, vagy bármi.. Persze játékpénzben. Szóval, ha két fél köt fogadást egymással, akkor szerintetek a nyertes megkaphatja úgy a pénzt egy harmadik félen keresztül, hogy a vesztes tesz bountyt a harmadik emberre, a győztes meg szépen levadássza. Elvileg ez működhet, nem? Csak azért gyanús, mert akkor így lehet egymásnak pénzt adogatni. Igaz, csak kilencezresével, apránként. Gondolom ez azért valahogy korlátozva van a játékban, pont ez előbb említett okok miatt..
Más: egy ideje valamit bepipáltam itt a fórumon, és kapok e-mailr az új hozzászólásoknál. De! Ha Segal, és csakis Segal ír, akkor másfajta értesítést kapok. Valami rios@prohardver... Ez mi a bánat?
[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
Hát sajnos az ilyenek benne vannak.
Én még tavaly amikor belekezdtem csináltam olyat, hogy nagy nehezen megvettem az irodát és nem tetszett a név, amit először adtam. Megtaláltam az interaction menüben a lehetőséget, és módosítottam, de azt nem tudtam, hogy ez 250 kiló. Azt a fejet látni kellett volna, amit vágtam, hogy azt a maradék kis nehezen összeszedett pénzemet elbasztam ilyenre . Szerencsére a billentyűzet elég masszív volt és kibírta . Tartottam is egy kis szünetet ezután.
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #59154 üzenetére
Eleg ha bent van valaki a sessionbe nem kell hogy bejelentkezve legyen barmibe is csak a "tamado" szerepkort el tudja jatszani(akkor is ha akar afk az illeto a lakasaba
Amugy meg nem nagy dolog a tamadas ha 100%-ra 0 karral szeretned megcsinalni akkor ahol tudod hogy jonni fog a tamadas (centire pontosan mindig ugyanott tamadnak) ott elotte par meterrel lekered az armored kurumad es ha megerkezett akkor elore gurulsz par metert az eladasra szant kocsival. Tamado kocsik elkezdenek jonni, te kiugrassz a kocsibol (szelso savba vagy jardan kozlekedj vele) es elszaladsz a kurumaig. Rad fognak loni, nem a kocsira. Beugrassz a kurumaba es kilovod a 4x 2 kocsinyi tamadot. Utana viheted eladni a kocsit senki sem fog tamadni. Az egesz max 2 perc plusz eladasnal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ideg
aktív tag
Volt helyem másik garázsba, de átnéztem mindet és sehol sincs. :/
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Ideg
aktív tag
Srácok, help! Tegnap vettem egy kocsit és én kis naív úgy gondoltam majd berakom egy másik kocsi helyére az egyik garázsba ami már fullon van. Kiválaszottam, hogy melyik kocsi helyére kérem, de az utána lévő screen-t nem olvastam el csak leokéztam. Na azóta nem találom azt a kocsim aminek a helyére raktam. Akkor az a kocsi bukta?
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
olddirtyB
tag
válasz Mr.Csizmás #59160 üzenetére
Kb 10 éve használtam utoljára a prohardver forumot eladásra, így nem tudtam hogy találjam meg a forumot, csak az adás-vétel volt meg
-
MrYoniko
aktív tag
Skacok, lehet hulye kérdés, de őszintén, tőlem mit is várunk...
Naszöval, ha csinálok kiskarit, lvl akármennyi, a lóvét átpumpálom rá, veszek bunkert, MC gyárakat, akkor mindkét karin megy a termelés, vagy csak azzal amelyikkel online vagyok?
-
olddirtyB
tag
Sziasztok! Hegyipapának köszönhetően én is megtaláltam végre a forumot
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
anorche1
őstag
Kokainnál, bunkernél a security update mire szolgál? Azt egyinél se vettem még meg. Kell az nekem?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Segal
veterán
válasz MrYoniko #59139 üzenetére
Kell hozzá némi türelem az tény de ha kiismered az autólopásokat akkor vakon is megcsinálod mert sajna mindig minden ugyan ott jön benne Ettől függetlenül PS után a második leggyorsabb pénzszerzési lehetőség és ezt akár egyedül is lehet csinálni ha épp nincs fent senkii.
Plata: Csak 2 példa a közelmúltból hogy nem csak a gta-ba van móka
PUBG ökörködés
Serious Sam VR Coop
Sajnos ismerem magam annyira hogy úgyis újra autókat lopkodnék ha visszatérnékUcil: Köszi a védelmet
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #59144 üzenetére
De hogy a fenébe került a csónak le a felső folyóról az alsóra?
Ott volt a felső folyón a 3 csónak,mikor szóltatok Avengerrel odarepültem,már majdnem elértem amikor puff a hajó lent lett az alsó folyón,meg is kérdeztem mi a franc talán a térkép bugos mert ugrál rajta a hajó,átmentem az alsó folyóra,akkor meg a folyóról kikerült az útra vagy 50 méterre a víztől,meg kérdeztem hogy a francba vigyem be a betonútról,elkezdtem leszállni mellé erre bumm.Nagyon fura volt.
Utána meg amikor MC bomlott ki dobott az Avenger.
Bluuzia jött arra helivel és vitt el. -
MrYoniko
aktív tag
válasz Logitech #59141 üzenetére
Én speciel csak azt nem adom el, ami nem tartozik a szériába, egy már így is kigyült, estére meg lehet a másik kettő is...
-
Plata
félisten
Igen mert a palacsinta sütős hír miatt azt hittem valami vicces játék,de kiderült csak egy unalmas lövöldözős játék,amiben látszatra van szabadság igazából másról sem szól mint a többi COD vagy BF.Csak itt ha van kedved alszol egy bokorban.
Amíg kupán nem vágnak.(#59140) Laraxior
Fura,nekem még nem fordult elő,viszont az igen hogy ha 811-et lopok kb 90% eséllyel mindig a kollekcióst lopom.Tegnap este mikor adtunk el valakinek hajóval asszem kokót mi történt az egyik hajóval?
Alamo sea-ből ment le a három hajó a Raton canyon felé,egyszer csak valaki szólt hogy a harmadik hajót valaki vigye be,repültem oda,már majdnem oda értem erre a hajó elteleportált,a másik folyóra ami fort zancudo alatt folyik el,csak néztem hogy mi van,de újra elindultam felé,már majdnem odaértem erre a csónak kikerült az útra,majd mikor megkezdtem a leszállást a közelében felrobbant.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nekem mostanaban nem igazan mukodik a csak top kocsik lopasa. Van 10-10 a garazsban, topbol osszesen 5, erre bead egy Sultan RS-t lopasra...
...es nem az elso eset...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MrYoniko
aktív tag
No én meg az autólopós DLC-t kívánom a hátam közepére.
Oké, lopás közben ha támadnak akkor megvárom azt a 3 hullámot, leszedem őket, eladásnál szintén 3 hullám, aztán mehet nyugisan.
De az már vicc, hogy egy szaros kocsira komolyabb ellenálást kapok, mint mikor a bunkiba loptam a suply-t...Szal most ott tartok, hogy a bunker fullos és várom mikor lesz meg minden MC gyár mert unom a CEO-t...
-
Segal
veterán
válasz anorche1 #59134 üzenetére
Nem
Plata: A moka mas jatekokba is megvan csak mar nem szeretnek itt offolni.
Amugy engem sajna az mc addig sem vonzott amig jatszottam a jatrkkal. Az elso 3 nap ugy voltam vele hogy ebbol fogok meggazdagodni a jatekba aztan rajottem hogy bem szeretem csinalni. Szerencsere akkor jott az autolopos dlc."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz anorche1 #59134 üzenetére
Nem tudom én csak Pc-n játszom,ott szépen el tudunk játszani,néha jön be bajkeverő de ki lehet kickelni.
Néha egész este nem téved be ilyen selejtes bajkeverő,néha meg jön be idegen de akad köztük normális.
Múltkor volt két ütődött azok egész végig csak dudáltak.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
De 1 millás shark card mire elég?Akkor már inkább a 8 millás éri meg nem?
Nem tudom te utoljára mikor játszottál,de gyere fel PH sessionba,olyan jókat elszórakozunk,MC eladás nem munka hanem buli inkább,én például szeretek segíteni eladni másoknak,van hogy órákig elfelejtek venni supplyt a gyáramba mert el felejtem mivel jól el marhultuk az időt. -
Segal
veterán
Nezd aki mondjuk havonta meglepi magat egy 1 millios shark card-al az nyilvan nem azert fog felmenni online hogy dolgozzon hanem szorakozni.
-
Plata
félisten
De semmi értelme kilőni.
Titános eladásnál ha lelövöd titant kapsz 2k dolcsit.
Marhára megéri.
Ez inkáb arról szól hogy aki tehetségtelen a saját vagyon megszerzésére tönkre tegye azét aki nem olyan béna mint ő.
Az az ökör is megmondta csak azért teszi tönkre más eladását mert neki nincs.
Csak a díszpinty ki lett lőve.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Logitech #59117 üzenetére
Ki lehet szalni a postaskocsibol hogy legalabb megprobald de egyertelmu hogy arra mrgy ki a jatek a Rockstar reszerol hogy minel nehezebben fejlodj/gazdagodj es inkabb a shark card opciot valaszd.
-
anorche1
őstag
válasz #81556480 #59108 üzenetére
Lehet konzolon próbálta. Ha jól láttam pc -n van közös chat, konzolon nincs. Itt tényleg mindig nagy ívben kerülök mindenkit, mert amit más lőtávolságába kerülsz, lelőnek.
Nincs kommunikáció, mindenki agresszív."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Puma K
nagyúr
Inkább lentebb kezdeném a gyökerek kigyomlálásával...
Bár most hogy így írod... télen... hinnye no ez a fű jó magasra nőtt!!
Na legalább egy olyan hozzászólás a részedről amiben nem rosszul emlékszel vagy hiszel valamit amiről írsz
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Plata
félisten
-
MrYoniko
aktív tag
Bunker és MC gyár akció jó lenne, bár ma kifarmolom a Bunker upgradet mindenképp, max eladásnál jól jönne a +25% IS...
-
-
Plata
félisten
-
Puma K
nagyúr
válasz Bjørgersson #59116 üzenetére
xD
De huja vagy[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Bjørgersson
félisten
Az előbb takarítottam ki a szobámat, biztosan megszívtam magam a Pronto hajtógázával.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #59113 üzenetére
Ajaj,már megint mit szívtál?
Ha semmit akkor javaslom szerelj fel egy szén monoxid vészjelzőt.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #59111 üzenetére
En nem azt irtam hogy ez baj mert tisztaba vagyok vele hogy ez a gta es ez megtortenhet. En csak azt irtam hogy SZERINTEM jobb volt amikor tobb volt a bekesebb jatekos.
Nem veletlen jatszotok ti is "crew lobbyba"
Persze ram is idonkent ram jott a harci szellem es akkor en is szivesen apritottam de azert en soha sem voltam ez a lojjunk mindenre ami mozog kategoria. Na jo max a Doom-ba de az egy masik tortenet"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
Tudtok valamit arról hogy mi lesz Valentin napon?
Lesz dupla mani akció?
Félárú ez meg az akció?
Új ruha biztos nem jön,ahhoz túl balfékek.
De egy dupla CEO MC hét jól jönne.
Megy egy 25-50% akció CEO MC épületekre,át költöztetném MC épületem a tengerpartra. -
Kiskokó
veterán
Nem értem miért kell ezen "kiakadni".
Ez olyan mintha valaki felmenne COD-ozni és "sok a köcsög mert lelőnek mindig"
Attól meg hogy valaki a másikat gyilkolja még nem jelenti hogy 1bites vagy kretén...Nekem is van néha olyanom hogy csak felmegyek és minden szembejövöt ölök lefelé publicba (jó nem sűrűn 1-2 havonta egyszer) De ettől még nem érzem magam kreténnek.
Nem csalás, nem tiltott se semmi a másik ölése...1. védje meg magát
2. lépjen lePersze engem is felbasz ha bejön valaki és gyilkol kamura de akkor vagy lelépek vagy kitesszük vagy nekiegyek/ünk.
EnnyiEz ilyen vagy vannak körülötted gyilkolósak vagy nem...
-
Segal
veterán
válasz #81556480 #59108 üzenetére
Mi is volt hogy eladtunk vagy valamilyen mission utan random helyre rakott minket ahol epp volt random. Odajott hozzank mutattunk egymasnak egy caps lock-os animaciot, meg oltozkodtunk magyarul okorkodtunk de a vege fele amikor mar nafyon elment a harci felszerelesek/jarmuvek fele a jatek akkor az ilyen mar szinte elkepzelhetetlen mert egybol kap elo valami atomdurva dolgot es lo...
Persze ez a gta ezt ertem csak a jatekosszamnovekedessel egyutt valoban elszaporodtak az 1 bitesek is."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #59105 üzenetére
Teljesen igaza van,publicban csak kretének vannak,akiket jó szívatni.
-
törölt tag
válasz UnConnecteD #59107 üzenetére
Tényleg valahol igaza van. Mintha régebben az egész barátságosabb lett volna. Többször fordult elő, hogy passive mode nélkül randomokkal összeverődve jókat szórakoztunk. Most meg csak 1bites kill emberekkel futok össze.
Live or die in Los Santos 🔫🔪⚔👮
-
UnConnecteD
senior tag
" A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van egy."
-
Végülis igaza van valamilyen szinten. Ha egy új arc benéz publicba, kb. ez a benyomása lehet.
(#59107) UnConnecteD
Nem fejezted be az idézetet: "...de senki nem kíváncsi a másikéra"
Mondjuk ismerek egy-két olyan nőt, aki akár a számba is sz.rhatna....[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Vótma? "kretének játszótere"
-
Segal
veterán
válasz freeknight #59090 üzenetére
Igerem utolso off (ma)a temaba de hidd el hogy vissza fogjak hozni a 3d-t csak mar a 4k tarsasagaba csak jelenleg ez technikailag (hdmi csatlakozoval) nem megoldhato de hamarosan mar nem lesz problema csak elotte meg le kell huzni egy bort a 120fps 4 kijelzokrol is.
Az Oculus meg egyenfuggo van aki nem birja es van olyan aki orakon keresztul el van benne.
Legyen egy kis on is ucil szerintem is trainer"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest