Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
gyugyo79 #43385 üzenetére
Ház azért kell mert kell autó, autó meg azért kell mert autóbuzi vagyok, meg mert valahogy el kell jutni A-ból B-be. És igen, amit lehet lopni is azt lopom, mert fölösleges rá elkölteni pl 80 k-t ha ingyen is meg lehet szerezni.
Nem azt mondom hogy mindenkinek utálnia kell a yachtot, ez csak a saját véleményem hogy semmire se való. Ha lenne rajta egy 10es garázs mint a TDU2-ben akkor nem panaszkodnék, de így csak porfogó. NEKEM. Akinek kell nyugodtan vegye, engem nem zavar hogy ki mire költi a pénzét, csak azért írtam le, mert a kedves kolléga aki kérdezett róla, lehet elkölt rá 10 misit úgy, hogy ellenérvet nem is hallott (tehát lehet nem is kell neki, csak nem tud róla). És 10 misi az kurva sok pénz.
Na mindegy. Részemről ennyi, így is túlbeszéltük a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Jackal RM-NWLR fehér 45cm LED körfény, körlámpa, ring light távirányítóval/álvánnyal
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest