Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
megnyugodtam, menni fog a gépemen már csak ram kell és jó
vannak itt még egész jó írások ittnekem ez volt az egyik legérdekesebb a cikk-ből:
A következő dolog, ami szembetűnő volt a tesztelő csapatnak, hogy a forgalom sűrűsége eszméletlenül nagy a konzolos verziókhoz képest. Ez jelenthet akár egy harminc-negyven autóból álló forgalmi dugót is, amely nem kis mértékben emészti kedvenc gépünk memóriáját (így érthető a minimum 2 GB RAM) - arról nem is beszélve, hogy mi történik akkor, ha közéjük lősz egy rakétával... -
Pubszon
veterán
-
Gebriel
veterán
Kiváncsi leszek, hányan fognak "csalódni" a játékban
-
Sonja
nagyúr
Videokártya: 512 MB nVidia 8600 vagy 512 MB ATI 3870
Hmm... Elég érdekes. Nem elírás az a 8600?
Nem igazán egy kategória a kettő.
-
slein
tag
GTA IV - Véglegesített hardverkövetelmények
Minimális rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista (SP1) vagy Windows XP (SP3)
Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Rendszermemória: 1.5 GB RAM
helyigény: 16 GB szabad hely a merevlemezen
Videokártya: 256 MB nVidia 7900 vagy 256 MB ATI X1900Ajánlott rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista (SP1) vagy Windows XP (SP3)
Processzor: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz vagy AMD Phenom X3 2.1 GHz
Rendszermemória: 2 GB (Windows XP) vagy 2.5 GB (Windows Vista)
Helyigény: 18 GB szabad hely a merevlemezen
Videokártya: 512 MB nVidia 8600 vagy 512 MB ATI 3870Továbbá megerősítették a hírt, miszerint a játék 2 hetet késni fog.
Az új dátum - december 2. -
Gebriel
veterán
válasz
TazLeacher #2282 üzenetére
Panel dzsungel
az se rossz
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2280 üzenetére
Jéééé! Egymagasságban lakunk.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2280 üzenetére
De a legviccesebb is!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2276 üzenetére
Ülj ki a kertbe!
-
glutamin
őstag
Ehh, nem igazság, hogy késik.
-
TazLeacher
nagyúr
Egyelőre még semmi hivatalos hír. Mindenesetre vettem egy Sacred 2-t...
Csak, hogy legyen addig mit csinálni. A másik nagy kedvenc...
-
TESCO-Zsömle
titán
mad1: Tudom.
Kiskokó: Nem, de legalább az illatát érezzem, ha olyan real! Mennyivel jobb lenne pl a Crisys, ha dzsungel-szag lenne miközben játszod!
Dilikutya: Tudom, mire gondoltál, csak mostanában elég sokszor ér az a csalódá, hogy beteszek egy über-realisztikus grafikával megáldott játékot, feltolok mindent maxra, aztán megállok és megkérdezem magamtól: Ez MI??...
Számomra ezek még nem olyan realisztikusak, mint kéne...
Persze a sztori nálam is sokat számít. VC nekem is a kedvencem volt GTA-k közül, az eszelős Tommy szintén best-of. Régi játékokról meg annyit, hogy DeusEx-et, Haegemoniát, meg még 1-2 másikat is rengetegszer végigtoltam, és bármikor szívesen veszem elő, mert jók. -
mad1
veterán
válasz
Dilikutya #2272 üzenetére
Hat akkor ez be fog jonni.Azert mondom mert akcio kozben nem eppen valosaghu.
A fedezekbebujas nagyon nagy ujitas mert rendessen meg van csinalva.Szerintem nem kell aggodnod hogy nem jon be.Ha az autoaimot ki lehet majd benne kapcsolni egerrel maga a menyorszag lesz ez a jatek...Legalabb akkor azt is celozza meg Nico akit eppen en akarok es nem a masikat.Ez konzolon igencsak idegesitett. -
Dilikutya
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2252 üzenetére
Túloztam kicsit, de remélem azért érted, hogy nem ez volt a célom, hogy fennakadj azon, hogy szerintem a valóság hű mását kapjuk vissza a monitorról. Arra gondolok, hogy bár rendkívül tetszetős egy olyan játék, ahol a mindenkori technikai lehetőségekhez mérten a lehető legélethűbb a megjelenés, de nem biztos hogy mindig erre van szükség. A GTA-ban tetszett az a színes, nem éppen valóságos világ, különösen a Vice City esetében. 2002-ben tudtak volna annál élethűbbet is alkotni, de az megölte volna a játék hangulatát. Szerintem nem kell örökké a valósághoz hű látványt hajszolni, szerintem van, amikor direkt jó, ha kicsit képregény vagy rajzfilmszerű a kép. Ott van pl. az XIII, bár én engem maga a játék nem kötött le, de elismerem, hogy a grafika remek, érdekes, egyedi és hangulatos. Ez élethű bevetésekre kihegyezett taktikai FPS-nél, szimulátoroknál, meg az akciójátékok és RTS-ek jó részénél előnyös az élethű látvány, de sok esetben nem. A GTA szerintem ilyen, legalábbis ilyen volt eddig. Ha most egy komoly akciójáték lesz belőle, akkor megette a fene, épp azt szerettem benne, hogy a legnagyobb mészárszék közben sem komoly semmi. Ez tetszik a Red Alert 3-ban is, hogy giccses, rajzfilmszerű.
Manapság annyira háttérbe szorult az élmény, mindent a minél részletesebb, valóságosabb grafikával akarnak eladni. Komolyan jól esik sokszor régi játékokat elővenni, ahol a valóság még csak véletlenül sem köszön vissza.A humor a másik ilyen tényező, ami nagyon ritkán jelenik meg, és akkor is többnyire a kalandjátékokra korlátozódik. -
$p@rr0w
őstag
-
janeko
őstag
válasz
TazLeacher #2264 üzenetére
az is lehet
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #2261 üzenetére
egyre valószínűbb már, az egyik német előre rendelős oldalon is december van
-
TazLeacher
nagyúr
Már intézkedtem. Azt mondták a srácok, hogy belehúznak, a PC-s borítóval vannak gondok, de megpróbálják megoldani a nov. 21-et, ha nem megy, akkor marad a dec. 2. Mondták, hogy ha kérem, kárpótlásul jövő héten postáznak egy bundle változatot a szabimért cserébe. Mondtam, hogy hagyják a fenébe, akkor már megvárom a borítós verzsönt...
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #2256 üzenetére
Szolj a rockstarnak hogy te mar kivetted a szabit
Amugymeg: -
Kiskokó
veterán
Sztem marad az a nov 18. a GTA-ak midig akkro jönnek nemszoktak késni. ugy mint az NFS-ek a Nov 21-el...
-
Sonja
nagyúr
Úgy látszik, hogy kb. 2 héttel eltolták a megjelenést, KATT!
Jó, kibírjuk.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mit akarsz te ?? Síró - rivó a füldebe suttogó füvet ? XD
-
mad1
veterán
válasz
A fu meg minden jatekban 2ds.Majd a crysis 3 ba....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dilikutya #2245 üzenetére
Hiperrealisztikus... Én még olyan játékot nem láttam, amire tényleg azt mondtam volna (grafika alapján), hogy Na! Ez REAL!
FarCry2 és Crisys is mérföldekte van a valóságostól. Lehet, hogy tele van a mező hullámzó fűszálakkal, de minden fűszál egy lapos valami. Jártam én már sok mezőn, de sose láttam olyan fűszálat, ami csak 2 dimenziót vett volna igénybe...
-
janeko
őstag
válasz
TazLeacher #2250 üzenetére
én is azt néztem, hogy 23 órakor jelenig meg érdekes..
igen volt már a topikba írva, hogy 18. az amerikai dátum, azaz valószínű, hogy 18.-19.én már lehet nyomni annak aki letölti, bár azért azzal a 2órával lehetne vitatkozni -
TazLeacher
nagyúr
Ja, meg az a 7 óra...egyébként itthon este 11-kor fog megjelenni? Aki megveszi, az max. 21-én mehet a boltba. Aki meg nem veszi meg, az meg már 18-asikán úgy is nyomni fogja, mert az az amerikai megjelenési dátum, ergó 2 óra múlva fent lesz neten. Én megyek 21-én Galaxisba. Már előrendeltem!
-
janeko
őstag
válasz
TazLeacher #2248 üzenetére
én csak azt írtam amit a gtaonline-on írnak
-
janeko
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2227 üzenetére
szerintem mindenki tud csinálni 18gb szabad helyet ha gta4-ről van szó
ja és már csak 22 nap -
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #2238 üzenetére
én ezzel tisztában vagyok...mármint hogy miért bugos..de sajna ezt a RS lekakilja jóóó jóóóóó magasról
-
rup1u5
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2241 üzenetére
tipikus -
TESCO-Zsömle
titán
-
Gebriel
veterán
Én bugjaival együtt szeretem a GTA-t
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sirandrish #2237 üzenetére
Tessék beszélni RockStar-bácsival, hogy ne konzolról portolják át a gammát, hanem alapjaitól írják PC-re, és kevesebb bug lesz.
-
Ice!?
őstag
válasz
Sirandrish #2235 üzenetére
Eddig amit kiadtak gta néven az okos emberekék, szvsz tetszett a népnek. Remélem most is így lesz. Bár sok gépen nem fog el menni, vagy csak szaggatva..
-
Bomc
aktív tag
hú komolyan mondom amiota megláttam a gta 4 grafikáját, gta3-vice city-SA rajzfilmszerű grafikájára rá se birok nézni
persze gta 4-be is van pár idegesítű bug... dehát...semmi se tökéletes
-
Ice!?
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2227 üzenetére
A 18GB nagy, de akinek olyan gépe van, hogy szaggatás mentesen megy szép grafikán, annak nem lesz gond majdnem 20GB-t szabadon hagyni a meghajtón. Gépigény
Az a 70 gb-s game meg tuti sok helyre fel van töltve.
Pubszon: Alig várom.
Itt gondolom mindenki megveszi a game-t rajtam kivül.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nézegettem ajánlott gépigényt... Hááát... Sokan hőbörög(het)nek a 18GB-os helyigény miatt, hogy "húdánagy", de asszem leszögezhetjük! Ennek a nyomába se ér:
X-PLANE 9
Disk Space: 70 gig -
Pubszon
veterán
Én se multiztam még soha GTA-n, ezért én is nagyon várom.
A különféle játékmódok nevei:
A kiemeltek a Kooperatív módok.* 1. Hangman's NOOSE
* 2. Car Jack City
* 3. Bomb da Base
* 4. Bomb da Base II
* 5. Mafia Work
* 6. Team Mafia Work
* 7. Deathmatch
* 8. Team Deathmatch
* 9. Turf War
* 10. Cops N Crooks
* 11. Race
* 12. GTA Race
* 13. Deal Breaker
* 14. Free Mode
* 15. Car Jack City# A Race és a GTA Race játékmódokban a szervert indító játékos dönti el, hogy hány körös legyen az adott verseny. A játékosok lőhetik egymást, és molotov koktélt dobálhatnak a másikra, vagy akár el is lophatják ellenfelük járművét.
# A Deatmatch és Team Deatmach módokban a szervert indító játékos döntheti el a járókelők számát, a forgalom intenzitását, a rendőrség "érzékenységét", és a használható fegyverek típusait.
# A Cops N Crooks játékmódban két csapat mérkőzik meg egymással. A rendőrség, és a bűnözők. A rend őrei a GPS-ük segítségével követhetik a másik csapat játékosait, míg a bűnözők természetesen nem.
# A Mafia Work és Team Mafia Work módokban a játékosoknak egy bizonyos Kenny Petrovic által kiszabott munkát kell elvégezniük még a többi játékos előtt.
# Az MP mód béli térkép ugyanaz lesz, mint amit egyjátékos módban is megismerhetünk majd.
# Az egyik SP misszió esetén lehetőségünk lesz kooperatívan játszani barátainkal. Ez a küldetés a "Hangman's NOOSE" nevet viseli. -
Mazka05
őstag
Már csak 25 nap !
Jah és még egy semmitmondó hír : [link]
-
Ice!?
őstag
válasz
Pubszon #2220 üzenetére
Minden játékos a gép ellen. Ez tök fura lehet. Csak megint a "magyar színvonal" veszi el a kedvemet. Bocs, hogy megint a cod2-t hozom fel példaként, de amikor be van kapcsolva pub szerveren a csapatsebzés, minimum egy ember direkt öli a csapattársait. Persze normális társaságban kifejezetten élvezhető lehet, például LAN-okon. Bár én még gta-val sose multiztam. Húúdevárom
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
Alig várjuk.
Alszunk még 35 napot, és meg is jelenik PC-re.
-
Bomc
aktív tag
szerintem a gétéa 4 rég kész van már pc-re csak szivatják a népet
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2209 üzenetére
Jahh én oylaról nem is hallotam még
-
Kiskokó
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2206 üzenetére
Azt az melyik? a Dakota verzsön vagy a Ferdeszemű vagy esetelg nekmed a GTA Tesco gazdaságos Limited edition kell.
nagy hire van : GTA 4 Tecso edísön : Pc DVD Tok nélkül !! Egész bejárahtó város autók és épükleteknélkül.. X -
TESCO-Zsömle
titán
Mikor jelenik meg a GTA4 PC-re??
sz: Mármint a Limited Edition...
-
kavicssli
addikt
Előrendeltem erre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest