Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
Hy all!
Pontosan mikor is játszódik a GTA 4? Gondolom a 90-es évek NewYork-ja! Nemtudom az WTC ikertornyait is belerakják a játékba? Szép gesztus lenne a R*-tól! Szerintem...
Persze nem muszály az, hogy oda lehessen menni melléjük, elég, ha messzebbről lehetne látniőket! Csak nehogy valami fanatikus játékos eljátsza 9/11-et!
-
icons
addikt
válasz
Fittipaldi72 #395 üzenetére
Nem. Ez tuti. 1-2 GB, de ajánlom a 2őt, vagy annál is többet.
-
Fittipaldi72
tag
UP!
-
Mr.Grincs
veterán
Ez olyan formán van hogy címlapra teszik, hogy marhára tudnak infókat, egy csomóan megveszik, hogy hátha többet tudnak majd meg, mint amit a neten olvastak aznap, és rájönnek amikor elolvassák a cikket hogy ezt már ezer éve tudják és így kidobott pénz, nem beszélve a rengeteg értelmetlen dologról amit beleraknak....híreket közölnek majd cáfolják, majd megint megkérdőjelezik hogy kitöltsenek egy oldalt a sületlenségekkel és olyan dologkkal amik véletlenül sem naprakészek.
-
Fittipaldi72
tag
helósztok!ehhez a játékhoz majd elég lesz 512 mb-s ram?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #378 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, erre nem is gondoltam. Inkább akkor maradok a stabil 2 vagy 3 giga ramnál, de vistát egy darabig nem akarok látni amíg ilyen problémái vannak. Esetleg egy vagy másfél év múlva lehet róla szó de addig maradok az XP-nél.
-
AMATŐR
őstag
válasz
Fittipaldi72 #380 üzenetére
2008 március.
Ezt írja a legújabb GameStar.
-
west
őstag
ez a newyork?mikor adjak mar ki.fogadjun a sony megvasarolja az elso kiadasi jogokat,mint ahogy megszokhattuk.
-
icons
addikt
válasz
Fittipaldi72 #380 üzenetére
Még mindig nincs bejelentve PCre sajna.
-
Fittipaldi72
tag
mán nagyon várom ezt a játékot!nem tudjátok h mikor fog kijönni pc-re?
-
Mr.Grincs
veterán
Én most cserélem le a videókártyámat, hogy őszre fain legyen, nah meg + 2*1gb kingmax 800 as ramot rakok a gépbe a jelenlegi 2 gb mellé és egy Gainward 8800 512mb pcie kártyát sikerül 59 éert megszerezni újonnan. A Far Cry 2 is nagy gépkövetelményű lesz tuttira. Az előző sem volt kevés anno akkor gépeknél.
-
Reaper
őstag
Nekem is sokkal jobban tetszett, hogy nem voltam bezárva egy városba, hanem pl kimehettem földutakra is csapatni, vagy csak keresztül a (nevadai) sivatagon.
Szerintem a legjobb az lenne, ha kiadnák most csak a Ny-ot, majd nem sokra rá kiegészitőként további területeket. akkor nekik is lenne idejük mindenre, és nekünk is meglenne a mindennapi GTA -
-
feka007
veterán
Elég komoly játékdömping lesz itt tavasszal, Far Cry 2, GTA IV, BIA: HH, remélem kárpótolnak majd a kissé csalódást keltő tavaly év végi nagy játékdömpingért (első kettő egyenként tovább fog lekötni szerintem, mint amennyire annak a 4-5 nagy névnek sikerült).
De ezek közül is egyelőre ez tűnik nekem a legütősebbnek, a grafika végre kidolgozott, nincsenek baltával faragott emberek, sztori, feeling nagyszerű, egyszóval várjuk. Már csak a küldik ne legyenek olyan unalmasak, mint a San Andreasban (ami amúgy nem is tetszett e miatt). Ja, és végre a helyszínválasztás is jó. -
feka007
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #339 üzenetére
Pedig az irányítás könnyen megszokható joyjal, nem kellett két hét sem, de már úgy nyomtam a CoD4-et, mint PC-n. Nem a kontrollerrel van a baj, hanem szar az Xboxos Far Cry...
-
1010
őstag
lehet csak egy ps 3emultort kéne valahonann szedni és lehet is vele jáccani
bár tuti hogy késni fog -
munky
őstag
Remélem jön PC-re még idén.
Ezért a játékért még talán fejleszteném a gépem.
-
mex3000
csendes tag
jó régota tervezik a kiadását
-
mex3000
csendes tag
eddig játszottam az öszessel ezzel is akarok...
-
Topa00
tag
mikor fogják kiadni a gta4-et- pcre?
mostmár lehet h azt látom
-
ent
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #355 üzenetére
Én nem vagyok híve ezeknek az emulátoroknak. Azért szerintem aki igazán nagy GTA-s az gépen tolja mert ott az igazi. Kódokkal
meg egy finomságokkal, berakni autókat stb stb.
Szerintem meg fog jelenni mert azért kitolás lenne a részükről. -
Mr.Grincs
veterán
Egy kis infó a GTA 4 ről pc-s verzióról sajna semmi hír de azért érdmes elolvasni szerintem. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #351 üzenetére
No igen, de azért az az új motor jól húz
Én speciel szeretném ha kijönne PC re mert ha nem akkor kénytelen vagyok venni XBOX360at, mondjuk akartam venni eddig is de így tuttira rá leszek kényszerítve, mert nem hagynám ki ezt a GTA-t semmi pénzért
-
Mr.Grincs
veterán
Azért az érthető hogy ps2 re nem jön ki. De pc re nagyon remélem, hogy kijön, ez üzlet, csak megéri pc re is kidobni nekik főleg tudván azt hogy minden idők legsikeresebb és legjobban várt gta része lenne és vinnék mint a cukrot.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Unbaised-Ben #346 üzenetére
Egy honalpon láttam, ott csak a XBOX360 ra írták és PS3 ra, hogy kijön. De pcre még nem volt hivatalosan. A www.amazon.com on is csak ez a kétféle verzió volt fent, de még nem megvehető formában.
Itt a link: [link]
Szerintem ez elég megbízható oldal. -
Makaveli
senior tag
Nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg PS2-re vagy PC-re?
Ha PC-re megjelenik, nagy lesz a rendszerigénye? -
ent
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #341 üzenetére
Kiforgatod a szavaimat
, tudod te, hogy mit akartam mondani vele, nem vagy te hüle
.
De van egy 100 asom, hogy max láttál vagy esetleg kipróbáltál egy konzolt és soha nem vennél!offnak vége, folytassuk a pc vs konzol totyban... (van ilyen?
)
-
TESCO-Zsömle
titán
Dehogy használhatatlan!
Játszottál már Repülő-Szimulátorral??? Na azt billentyűn nyomni sem piskóta!
Gamepad, kormány, joy nagyon is jó, de nem mindenre! Nidegyiknek megvan a maga felhasználási területe...
"ennek a funkciónak az irányítása nem pc usernek való" vagyis kijelented, hogy a Pc-user nem játszhat??
Mert ebből és az előző hsz-edből meg az derül ki, hogy "csak" a nyomorékok játszanak...
U.I.: Engedélyt kérek elsántikálni XD
-
ent
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #339 üzenetére
A választ a hsz-odban kell keresnek!
1 fő dologra találták ki a konzol gépeket és ennek a funkciónak az irányítása nem pc usernek való, azaz árnyaltan de kijelenthető: egér után a joy használhatatlan. Te magad írtad!mod: mivel ezen téma felvetése abból indult ki, hogy egy pc használó akar e venni konzolt vagy sem...
-
TESCO-Zsömle
titán
Minap átmentem két régi cimborámhoz, karácsony alkalmával hogy köszöntsem őket.
Mit áld isten leültönk X-doboz elé. Betolták FarCry-t, hogy múlassuk az időt... Még olyan borzalms dolgot, mint gamepad-on FPS-t nyomni nem csináltam!
Azért mind az 5 menetet nyertem, pedig kedvenc fegyverem a sniper gyakorlatilag használhatatlan volt...
Mindezek ellenére nem értek egyet kijelentéseddel! A konzol nagyon is jó! Egészen addig, amíg az ember játékon kívül semmire sem akarja használni! Odáig kenterbe veri PC-t!
Olcsóbb, kevesebb a probléma/bug, és elég 1x megvenni a full-HD LCD-TV-t, amin onnantól kezdve filmeket is élmény nézni...
-
ent
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #330 üzenetére
Én még ezért se. Konzol a nyomorékoknak jó csak, bár bocsánat ha van köztünk ilyen!
-
Zsolti0609
tag
Ki kell,hogy jöjjön PC-re,mert ha nem akkor GEBASZ
-
icons
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
VAn úgy hogy elfelejtek ezt azt beleírni, amúgy meg ismerem a mod gombot, csak a sulis gép annyira le van fokozva, hogy egy honalpot képek nélkül tölt be és emlékezetből tudok ide oda kattingatni. A rendszergazdát és az anyukáját emlegetik nagyon sokszor. Remélem azért nincs harag.
-
TESCO-Zsömle
titán
GTA az egyetlen, amiért hajlandó volnék konzolt ragadni, de ettől függetlenül nem szivesen tenném...
Bízzunk a legjobakban!
-
icons
addikt
válasz
Mr.Grincs #327 üzenetére
Látom off rajongó vagy, leszokthatnál, vagy MOD gomb? Én szívesen kérnék, de nekem nem ad olyan dolgokat, ami kellenének úgyigazán...
Voltam külföldi SA szereveren, és ott közölték, hogy PCre ugye még nincs bejelentve, eddig X360anról és PS3ról tudnak, tehát nem mi vagyunk rosszul informálva...
-
westlake
félisten
GTA Delays Could Put Take-Two in Financial Trouble
It looks like the delays involved in developing GTA IV could be causing some financial trouble for publisher Take-Two interactive. Grand Theft Auto IV, which is the latest instalment in the company’s most successful series of games, was originally scheduled to be released in October this year, however it has since been pushed back to next year to give Rockstar Games (the division of Take-Two responsible for developing GTA) enough time to finish it. At the start of the year, Take-Two had around $138.15 million in cash, which had fallen to $61.62 million by the end of July. However, last month the company increased its five-year revolving credit facility up from $100 million to $140 million, and given the rate it’s been losing money it could soon find itself drawing upon that facility. As a result, GTA IV is being hinted at as a make-or-break game for Take-Two, so the company will be hoping for no more delays.
-
icons
addikt
válasz
(Kolombusz) #322 üzenetére
A 3 sztem elég szar volt, a többi nekem bejött.
vki előtte: nekem meg pont a feeling hiányzik belőle...a grafika meg sztem nagyon szép, már-már túl, tök olyan, mintha nem is erről beszélnél mert ez sztem pont az ellekezője annak, amit mondasz. Nekem,..
-
(Kolombusz)
veterán
Számomra sem volt túl meggyőző, de bizok a rockstaros srácokban.
Nekem a gta2 és a 3 nem tetszett.Az 1 nagyon jó volt, utána meg a vice city és a san andreas is nagyon tetszett, de a középső kettő nem. Remélem, hogy ebben sem kell majd csalódnom.
Mindenesetre amint megjelenik, beszerzem xboxra. -
mazda626
addikt
GTA... Hmm, mindig elfogult leszek a név hallatán!
Nagyon várom a 4-et, a graifka jól néz ki, de szépnek nem nevezném -- sohasem a grafika miatt szerette, a GTA-kat (meg úgy a játékokat) amit nagyon várok, hogy láthassam az Euphoria Enginet élőben működni. GTA-ban fizika!!! ESZMÉLETLEN!
Ott dobtam egy hátast, mikor Nico? ráesett a terepjáróra és szépen összetört a teteje.
Mielőtt ejakuálnék, még még
kibököm, hogy jövőre jön a Mafia 2 is! Mi lesz itt emberek? Talán csak ezekért veszek konzolt? Kjúb? Free gameplay.
-
Remington
őstag
sztem baromira jó a trailer, igazi gta feeling
alig várom a játékot
esetleg nem tudja vki mi annak a zenének a címe ami a trailer közepén csendül fel?
-
ent
őstag
válasz
Unbaised-Ben #316 üzenetére
-
ent
őstag
Akkor nem ismeri az off fánksönt?
-
icons
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #311 üzenetére
Igazad lehet, csak AMD Power az első hszában nem írta mire gondol, mikor jön, de Grincs télleg a télapóra gondolt...
-
TESCO-Zsömle
titán
#300Szal a lényeg az, hogy Grincs a télapóról beszélt...
-
ent
őstag
Én úgy tudom, hogy jövő héten csak egy extra trailert kapunk. Nem így van?
-
medvegy
aktív tag
a gta4 marad ps exkluzív v kijön boxra is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Stellar Blade
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest