Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Pár évente én is előveszem a "Gothic hangulat" miatt.
Bár a 2. rész a kedvencem. A community patch-al egy gondom volt, nem tudom, hogy bug-e vagy fícsör.
Amikor bejutsz Vengardba és el kell jutni a királyhoz, az Ork csapatok már nagyon-nagyon messziről észlelik a jelenlétedet ezért közvetlenül a templomból való kitörés után egyszerre három csapat is rád támad. Nagyon nehéz így, szinte végtelen számban jönnek rád több hullámban és a szövetségeseidet is kinyírják. Az alternatív AI és Balancing nélkül ilyet nem tapasztaltam, úgy egyszerre csak egy csapattal kell megküzdened. Hasonló a helyzet a játék vége felé a kohó visszafoglalásakor. Az alternatív AI és Balancing nélkül viszont túl könnyűnek éreztem a játékot. -
Fred23
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #2521 üzenetére
Köszi!
Kitolnám én is megint, úgy ráérősen, csak a hangulat miatt. -
Fred23
nagyúr
GOG-os verzióra rámegy a community patch?
-
Dévacsen
senior tag
Berakom ide ezt a videót,hátha valaki majd felhasználja egyszer..még nem próbáltam...How to Completely Remaster Gothic 3 in 2018 - Mod List ...
-
PappZ75
tag
Megoldva
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Anno megvetem a Gothic 3-at magyarul. Sajnos egy költözés alkalmával az eredeti lemez elkallódott. Most Black Friday alkalmával Steamen meg lehetett venni a komplett Gothic trilógiát fillérekért. Azonban ez a Gothic 3 nem tartalmaz magyar nyelvet. A magyaritasok.hu -n csak a magyar lemezeshez van egy patch ami kompatibilis vele. Kérdésem hogyan tudom magyarítni a Steam-es Gothic 3-at?
-
tálusz
tag
Tessék .
-
citkar
addikt
Gondoltam nosztalgiázok, Steamről feltelepítettem és gondoltam a feliratot magyarul olvasnám, de nem találok rá módot. Elérhető még valamilyen magyarosítás hozzá?
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #2510 üzenetére
Azzal játszottam,még linkeltem is ide 2012 ben...[link] már szinte nullára levettem mindent a beállításokban,vírusirtó is kikapcsolva,core 2 duo 8400(3g proci)6gb ram,kártya az újabb(már a többi összetevőhöz képest) gtx750 ti..és nagyon akadt,főleg ha álltam és elindultam,vagy ha jött mögöttem valaki,onnan tudtam hogy követnek hogy el kezdett rángatni..
no mindegy örülök hogy azért hogy neked ment szépen,majd előveszem ha lesz új gép,brilliáns játék.Mindenesetre köszönöm hogy fáradtál a válasszal.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dévacsen #2509 üzenetére
Igen, azzal vittem végig, ami a profilomban van. A community patch többek között azért is kell, hogy a CPU - GPU erőtől független gyakori laggolások megszűnjenek. Vele tökéletesen játszható, lag és mikrolag nélkül (pedig nem az SSD-re telepítettem), meg sem izzadt a gép. Meg van pár feature benne, ami az AI-t javłítja, és a harcrendszer is kicsit módosul. Ezek opcionálisan választhatók a telepítésekor.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #2508 üzenetére
Húú nem hittem volna hogy kapok választ ebben az évszázadban,köszi,
azzal a géppel vitted végig ami a cuccaid alatt szerepel,és ha igen,nem akadozott vagy ilyesmi,a géped paraméterei szerint nem kellene,de nagyon rosszul optimalizált játék sajnos.Félbe hagytam 2 magos régi gépemen,akadt nagyon.Régebben végigvittem,de most nem bírtam ki,majd jövőre kell már gépet venni(8 éves,ideje már),azért kérdem hogy egy komolyabb gépnél is jelentkeznek e szaggatások..?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Dévacsen #2507 üzenetére
Win 10-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, tavaly win7 alatt végigtoltam a community patch-el - utóbbit mindenképpen ajánlom hozzá. Ha más nem, a GOG-os verzió biztosan megy win10 alatt is.
-
Dévacsen
senior tag
Ja,és nemcsak települ,de el is indul,működik e frankón..win 10 en.köszi.
-
Dévacsen
senior tag
Srácok ha jár erre még valaki mostanában,aki mai erős hardveren játszik eme gyöngyszemmel,írja már meg hogy a régi optimalizállási gondok megszünnek e,egy mai vason,és windows 10 en települ e,mert sok 10 évnél régebbi játékom csak win7 en hajlandó működni.
-
Spityu90
újonc
A kérdés a GOTHIC 3-ra vonatkozik.
Telepítettem a G3-mat (eredeti) de kidobott ezzel a hibával: Config file missing Can't open configfile, see zSpy log for more details. Ez wtf? Mit lehet ezzel csinálni? -
haladó
tag
A Gothic sorozat játékélményben mindent visz.. A sztori, a zene, a hangulat.. Igazi mestermunka!
-
rolii92i
tag
Hali!
1.75.14 patch-el lehet buheráltan Ultra minőséget állítani? -
wikings2
őstag
Na majd én újraélesztem
Új proci beruházás óta végre akadás mentesen és élvezhetően fut max grafikán szóval belevágtam, most már vagy 6. jára. Eddig kb mindig felszabadítottam Kap Dun-t aztán elkalandoztam a hegyekbe mert ott valami istenkirály zene megy és kb ennyi volt töröltem, mondván hogy egy nagy összevisszaság az egész, hiányoltam az 1-2 linearitását. Most viszont ~40 óra játék után úgy hogy még a sivatagi régiókban nem is jártam és épp hogy felszabadítottam a Hammer klán olvasztóját már bánom hogy nem fordítottam több időt erre a részre.
Eleinte a harcrendszerrel voltak problémáim. Az első két részben g1 es irányítással lvl1 -esen öltem elite orkokat mindenféle probléma nélkül, itt viszont még lvl30 ason is odaken egy ice wolf vagy egy ork ha éppen jobb napja van mint nekem. Az alap balkattos vágást hittem az egyetlen véghezvihető támadásformának kardal ami elég buta volt a g1-2-ben használható balra-fel-jobbra permutációiból alkotható egyéni kombókhoz, aztán az is most esett le hogy a jobbkatt nem csak védekezés hanem hirtelen kisebb erejű támadást is tud, szóval full vakon voltam, így már azért élvezhetőbbek a harcok. Viszont ezt a farkas odaken 20 as szinten dolgot eleinte csalásnak véltem, aztán most jöttem rá hogy valamilyen szinten lineáris a játék, a "nehezedését" tekintve csak elvan engedve a keze a játékosnak, nem feltétlen kell követni ezt a vonalat, és ez így belegondolva baromi jó.
Éppen a Fire klán vezetője kért meg valami 5 ősi ereklye megszerzésére amiből 1-et sikerült megszerezni egy jó egy órás skeleton lurezés után, csak sajnos vizsgaidőszak miatt nincs túl sok időm játszani.
Nemrég gothic akció volt steamen ott vettem meg a pakkot 1-2-notr-3, 5 euroért amit aztán felpatcheltem 1.75 re, így semmilyen buggal sem találkoztam eddig. 40 óra alatt egyszer fagyott ki de az is valami random memória leak miatt.
Hát hirtelen ennyi jutott eszembe, max írtam valamit amit majd senki se olvas el. -
-
agramon06
csendes tag
Figyeljetek.. nem tudom mi a gond a Gothic 3-al nekem.. de Trelisnél vagyok. És megöltem az összes orkot de még mindig hallom azt a zenét amit akkor ad be ha harcolnak. és kisse tudtam őkket üzni. Pls segitsetek
nem tudom mi tévő legyek.
-
Gaben1
tag
Sziasztok tudja valaki hogy kinél lehet 3-as szintű fegyverek kezelését megtanulni?
Mert a harc-nál már nem ajánlja fel ezt az opciót.. -
Dévacsen
senior tag
Hátha érdekel valakit,2 napja megjelent egy friss community verzió,1.75.14 es számmal.1.48 gb os.
-
Dévacsen
senior tag
Sziasztok.Ha valaki erre jár és emlékszik,írja már meg, hogy ha a köpenyt a templomból(Al-Shedim) nem tudom kihozni,be lehet e fejezni a játékot,van e úgy értelme.Mert 4 kulcs van csak meg,még csak láda sincs.2 meg van a két karaktertől,2 volt ládában, pedig kiírta hogy küldetés teljesítve,próbáltam berepülni,vérlégy ként,de nem megy olyan magasra.
-
Tigryss76
tag
válasz
Balinov #2484 üzenetére
Helló!
Köszönöm a gyors választ! Amit találtam, az sajnos DDR2-es memóriával rendelkezik.
Világ életemben ATI kártyáim voltak, de már teljesen összezavarodtam, melyik mit tud.
Esetleg tudnátok ajánlani valamit 10-15 ezres kategóriában, amivel érdemes próbálkozni?Köszi mégegyszer!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy 2 magos 2,9 Ghz proci, 4 GB ram, Win 7 Ultimate 64 alá, az alaplapi 3200-as radeon helyett ha vennék egy radeon 4650-et, jóval játszhatóbb lenne a Gothic 3? Most közepes beálításon fut az Enhanced Edition, kissé akadozva.
Köszi a válaszokat előre is!
T
-
Kassadin
addikt
válasz
greenmukk #2481 üzenetére
Készülj fel, hogy a játék teljesen bugos, nekem olyat csinált, hogy kezdtem egy vadi új játékot és eltűntek(!) a küldetés tárgyai a pályákról. Gyűjts össze 5 zsák fegyvert és egyetlen egy darab sem volt a táborban...Itt töröltem le a játékot és ment a polcra. Majd ha egyszer emberi ára lesz a negyedik résznek, beszerzem azt is...
-
greenmukk
tag
válasz
Kassadin #2480 üzenetére
Sikerült megcsinálni,igaz csak a virágboltost tudtam életre kelteni. Ráadásul most valami vírust talát és nem engedi elindítani. Pedig kikapcsoltam a vírusírtót is nehogy bezavarjon vagy letiltsa. Most újraraktam,működik. 2naponta előjön ez a hiba,mind1 újratelepítem 2naponta ha ez kell neki
-
greenmukk
tag
-
greenmukk
tag
válasz
Kassadin #2476 üzenetére
"pack 'n upload the zSpyDefault.log" Aha rájöttem hogy ez mire gondol. Ezt ugye egy külföldi fórumból vettem ki (mármint ezeket a lépéseket.) A zSpy.exe arra jó hogy megmutatja a hibát ami miatt nem indul a játék és csiál róla egy zSpyDefault.log nevű szöveges fájlt. Sztem arra gondol hogy rakjam össze aztán töltsem föl és megnézik ők is hátha tudnak segíteni. Aztán az is lehet hogy jó nagy marhaságot mondok
Na letörlöm az egészet aztán nekiállok 28ezredszer is feltelpíteni. Most megint az eredetit próbálom hátha sikerül, ha meg nem akkor újra bepróbálkozok a virágbolti verzióval.
-
Kassadin
addikt
válasz
greenmukk #2475 üzenetére
"pack 'n upload the zSpyDefault.log"
Becsomagolni/kicsomagolni(?) és feltölteni valahová a logot.
Valamilyen fájlt hiányol(ha jól veszem ki a szövegből), nos ha jól emlékszem, nekem is volt valami hasonló problémám még anno, javításokat feltehetnéd a játékhoz, hátha elindulna, habár ha már így belepiszkáltál, lehet le kellene szedned és újból felrakni teljesen elölről, a javításokkal együtt.
A mentéseidet eltudod rakni biztos helyre, ha esetleg leszednéd, de valószínűnek tartom, hogy a játék telepítője meg is fogja kérdezni, hogy törölje-e őket.
-
greenmukk
tag
válasz
Kassadin #2474 üzenetére
Ezeket a lépéseket követtem:
Download the zSpy tool:
http://www.bendlins.de/nico/gothic/misc/gothic_zspy-2.05.zip
and extract the two files to your Gothic III directory.start zSpy.exe
start Gothic3.exe
...wait until the error occurs...
close Gothic III
close zSpy
pack 'n upload the zSpyDefault.log <---- ezt nem igazán értem,mit kell pontosan csinálni?ps: minimizing the zSpy while logging helps with performance
Ez a hiba amit a zSpy.exe jelez
eCVirtualFileSystem::SetRootPath - warning mountlist doesn´t exist. Virtual file system can´t allocate needed files for game ! (Ini-folder and mountlist.ini must exist)
Warn: 5: eCApplication:
reate - can´t open configfile: 'ge3.ini' in directory:'D:\GOTHIC\Gothic III' !
Már sehogy nem indul el a játék, fogalmam sincs hogy miért
Ha a fönti lépéseket valaki elmagyarázza legalábbis azt amit nemértek az jó lenne,meg ha ebből a hibaüzenetböl esetleg valakinek ötlete támad valamire az szóljon.
-
greenmukk
tag
2napja raktam föl újra a játékot,eddig minden jó volt de ma kidobott ezzel a hibával: Config file missing Can't open configfile, see zSpy log for more details. Ez wtf? Mit lehet ezzel csinálni? Ha semmit nem lehet kezdeni vele akkor legalább a mentéseket valahogy meg tudom menteni vagy az is elúszott?
-
mosca
csendes tag
válasz
Vistaboy #2470 üzenetére
De fogsz még bőven találkozni bugokkal. Lehet néha bosszantani is fognak, de sztem simán ellehet viselni. Sztem azért nem lesz kövi patch, mert a játék már nem mai darab és inkább az új projektekre koncentrálnak, ami érthető is.
Kipróbáltam a 4. demóját és hát abban is van bug rendesen, de ezeken nem szabad meglepődni, hiszen mindíg lesznek bugok az ilyen nagy világot megjelenítő játékokban.
Visszatérve a 3ra, én személy szerint nagyon szeretem, még a sok bug ellenére és talán még jobban tetszett a risennél is. A grafika nyilván nem szebb, de a belyárható területek...
Méretüket és változatosságukat is szemelőtt tartva sztem sokkal jobb mint a risen kis szigete. Vannak hangulatos helyek, de a 3ban sokkal többel találkoztam.Lehet énis felrakom még a 4 előtt!
-
Vistaboy
veterán
Na, miután megtaláltam a Gamestar lemezét, amin a Gothic III volt teljes játékként (2009. októberi), ezért úgy döntöttem, hogy a nagy várakozást megkönnyítendő, amit a Gothic 4 megjelenéséig vagyok kénytelen elviselni, felteszem és kipróbálom.
Leszedtem a legújabb Community Patch-et is (1.73), és csak azt akarom kérdezni, hogy a készítők oldalán azt olvastam, hogy ez lesz az utolsó javítás, tehát elméletileg most már nem bugos a játék. Vélemény?
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #2468 üzenetére
Hmmm... hol
? Privát megy
!
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #2466 üzenetére
Kettő
?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Nincsen valakinek eladó Gothic 3 Gold Edition kiadása?
Coleen
-
papaizsolt
tag
válasz
GypsFulvus2 #2463 üzenetére
hát most nincsen fenn a gépen majd felrakom az megnézem az általad említett patch-t ,azért köszi
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
papaizsolt #2462 üzenetére
Nálam ennél gyengébb vason megszűnt a szaggatás, miután feltettem az utolsó patch-et (ha jól emlékszem az 1.71). Nálad fenn van?
-
TTomax
félisten
válasz
papaizsolt #2459 üzenetére
nem csak neked szaggat... én is felraktam ahogy forgatom a kamerát szépen röcög,vagy ha futok akkor meg ugrik egyet...el is ment a kedvem tőle...
-
papaizsolt
tag
ez a játék egy szégyen ennyire hanyag munkát csinálni
-
Balinov
titán
válasz
papaizsolt #2456 üzenetére
regebben linkeltek a topikban a G3 ini tweak-et, amit jol beallitva erezheto gyorsulast lehetett elerni. Viszont az adatlapodon szereplo gepen azert nem kene hogy szaggason. Milyen felbontast hasznalsz? Meg anno egymagos Am2-es sempronos, 2GiB ramos, 7600GT-s idoszakban jottunk ra, hogy 1280*1024-ben pl. nem szaggat ugy, mint 1024*768-ban.
-
papaizsolt
tag
Helló !!
Mit lehetne csinálni ezzel a Bug szörnyetegek hogy ne szaggason ?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Létezik valami olyan konverter ami a régi típusú mentéseket átalakítja az 1.7x Community mentési rendszerére?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
The IT guy #2453 üzenetére
Hmm, nem is tudtam, hogy a Community Patch egyáltalán működik a honosított verzióval. Sztem örülj neki, hogy csak ennyi a problémája, hiszen nem honosított verzióra írták.
Nekem is lenne egy kérdésem, ha erre jár valaki: A Gold Edition-al, amelyben együtt van az alapjáték és a Forsaken Gods, használható a Community Patch?
-
The IT guy
tag
Üdv néktek! Van egy kis érdekes problémám... feltettem a gothic 3-at... alapból magyar nyelvű (még véletlenül sincs lehetőség arra, hogy angolra állítsam át a feliratokat)
Namármost... felraktam a játékot, az 1.74-es Int. Community Patchet... és valami oknál fogva ha highlightolódik egy tárgy, vagy egy név.... akkor az ő, ű ékezetes betűket valami fura karakterekkel helyettesíti... a menü, meg a párbeszédpanel teljesen okés... :/ Nem igazán értem, hogy miért...
Üdv,
The IT guy
-
Gaben1
tag
sziasztok!
fent van nekem az 1.6 community patch ra ráteszem erre az 1.73 at akkor nem rontja el a mentést? -
S e t h
nagyúr
MOst kezdtem el vele játszani és mágus karaktert választottam volna ,de meglepődtem mert nem volt karakter generálás és uz elején a karakterem egy mezei karddal gyakja az orkokat.
Miként lehet belőle varázsló? -
pigatt
őstag
Hát nem tudom! Amit írtam úgy végig toltam, hogy egy városba be sem mentem. Szerintem ennyit a játék menetről, nem beszélve a szintén említett kihalt környezetet még az sem volt, hogy az erdőben egyszer is megijedtem volna a hirtelen támadástól. Egyszerűen semmi. Tényleg a cuccok esztétikai átalakítása ér az egészbe a legtöbbet.
-
pigatt
őstag
G3 FSG kijátszva, hát nem nagy szám egyáltalán.
Összefoglalava:
-
Egy nagy bug az egész
rövid
kihalt környezet
úgy végig toltam, hogy Montera városába be sem tettem a lábamat (Gorn oldala, de hát akkor is!)
könnyű
+
az új cuccok nagyon pofásak
lesz neve a hősnek a végén -
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #2443 üzenetére
Sikerült megoldanom. És ez 7 pecsétes titok.
-
RapUGround
tag
Sziasztok!
A magyarostíással kapcsolatban kérdezném, hogy lehet magyarosítani a játékot?
1.72 patch van fenn. A játékot még angolul vettem meg de akkor még nem igazán ment a gépen. Csak most vettem elő és nem akarom újra megvenni. -
fiATHaLON
őstag
Nem, viszonylag normális:
C2D 8500@4.2GHz, 4GB ram, GTX280.
Csak láttam, hogy egy barbár beleírogatással az inibe (kb. 5-10X-esére
írtam a látótávolság értékeit) tovább fokozódik a látvány, csak ritmikusan
megakad. Ezért akarnám átbuherálni a memóriakezelés részt is.
Mivel fent van már a patch, és mégis kisebbek az értékek a cache, meg ilyesmi
sorokban, mint amiket ide beírtatok... -
fiATHaLON
őstag
válasz
<cafat> #2156 üzenetére
Ha nekem csak ezek vannak az ini-ben, akkor az általad írt sorokból
a hiányzókat egyszerűen írjam be közéjük?ResourceCache.u32ImageMaxMemUsage_High=120000000
ResourceCache.u32MeshMaxMemUsage_High=80000000
ResourceCache.u32SoundMaxMemUsage_High=20000000
ResourceCache.u32MaterialMaxMemUsage_High=22000
ResourceCache.u32CollisionMeshMaxMemUsage_High=18000000
ResourceCache.u32AnimationMaxMemUsage_High=32000000
ResourceCache.u32ImageMaxMemUsage_Medium=80000000
ResourceCache.u32MeshMaxMemUsage_Medium=36000000
ResourceCache.u32SoundMaxMemUsage_Medium=15000000
ResourceCache.u32MaterialMaxMemUsage_Medium=20000
ResourceCache.u32CollisionMeshMaxMemUsage_Medium=16000000
ResourceCache.u32AnimationMaxMemUsage_Medium=30000000
ResourceCache.u32ImageMaxMemUsage_Low=60000000
ResourceCache.u32MeshMaxMemUsage_Low=30000000
ResourceCache.u32SoundMaxMemUsage_Low=10000000
ResourceCache.u32MaterialMaxMemUsage_Low=18000
ResourceCache.u32CollisionMeshMaxMemUsage_Low=14000000
ResourceCache.u32AnimationMaxMemUsage_Low=28000000 -
fiATHaLON
őstag
Nagyon köszönöm, van benne pár hasznos dolog!
Megnéztem ezzel az 1.70+1.71 hotfix-szel.
Régen csak belekezdtem, mert úgy ricegett, akadt, hogy egyből
a szívemhez és az uninstallhoz kaptam.
Most teljesen játszható lett 1920X1080-ban, minden maxon, kivéve
élsimítás. Néha szabad területen beakad egyet-egyet, de olvasgatva
az előéletét a játéknak, ez messze hibátlan.
Viszont hard+advanced ai (vagy valami efféle) erősen megtrükköz.
Az első csetepaté 2 órámba telt az orkokkal. Egészen újszerű a csata
rendszere...Valahol a Witcher/Oblivion/Dark Messiah között van.
Kínomban az egyet odaütök, egyet háztetőre szaladok taktikát alkalmaztam,
de remélem kikristályosodik majd, hogy miként megy ez a hárítás-csalapálás.
(Mivel a csalitosba kiballagva az első scavenger úgy megtépett, mint egy mesekönyvet.) -
Sdi
addikt
válasz
fiATHaLON #2435 üzenetére
Sokan dicsérték, de volt aki azt mondta, hogy nem jött be neki a cucc. Elég egy patch, nem kell a többi, ha ezt rakod fel. Még kézikönyvet is csináltak hozzá.
-
fiATHaLON
őstag
Ez az 1.7-es community patch (880MB) mennyire garantálja, hogy
felrakja az ember a játékot, és élvezettel végignyomja?
(Elég csak ez az 1 patch, magában foglalja a többit?) -
pigatt
őstag
Senki nem jár már erre?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Valaki kitudja belőle hámozni mi lehet a hiba? Köszönöm előre is.
Forsaken Gods nagyon sűrűn leáll így!*
-----------------------------------------------------------------
Error main message:
Gothic III Forsaken Gods.exe
caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
in module <UNKNOWN> at 0023:0000000C-----------------------------------------------------------------
Registers and callstack:
Callstack:
------------------------------
0023:0000000C (0xE9905C00 0x00000002 0x100E702C 0x00000006) <UNKNOWN>
00232D2B810 (0x80000001 0x3083D3BC 0x00000004 0x3083CFD4) <UNKNOWN>
0023:E265F9C0 (0x30032E3E 0x3064F5AA 0x30039117 0x3001D985) <UNKNOWN>
0023:3064F59E (0x9AE90056 0xE900431E 0x002D7DC5 0x113510E9) <UNKNOWN>
0023:33EFE900 (0xC23E1705 0x9C3F8A80 0xD7FFB5B5 0x323F72AA) <UNKNOWN>
0023:8ABE4C8C (0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000) <UNKNOWN>Registers:
EAX=00000001 EBX=3033B1EB ECX=00000001 EDX=10196D70 ESI=00000002
EDI=ECE90AA0 EBP=B8471719 ESP=B8471721 EIP=00000000 FLG=00010246
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B-----------------------------------------------------------------
History log:
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Geldern_Warrior_01, Target: Guard)
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Geldern_Trader_01, Target: G3_Object_Interact_Stool_01)
gCEffectCommandSpawnEntity::Execute -> Spawned looping entity: 'VFX_Env_Smoke_Torch_01'., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
gCEffectCommandSpawnEntity::Execute -> Spawned looping entity: 'VFX_Env_Fire_Torch_01'., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
gCEffectCommandSpawnEntity::Execute -> Spawned looping entity: 'VFX_Env_Fire_Candle_01'., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
eCBaseCache:acheInResource - resource 'G3_Object_Barrelgroup_01_CV_SC_1_1979.xnvmsh', {{10db48d8-1721-e72b-c3e8-7655b5f93163}:0} cached in , Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
C: eCResourceCollisionMesh_PS:ead(): loading collision mesh G3_Object_Barrelgroup_01_CV_SC_1_1979, Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
gCEffectCommandSpawnEntity::Execute -> Spawned looping entity: 'VFX_Env_Fire_Candle_01'., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
eCBaseCache:acheInResource - resource 'G3_Object_Skull_Bear_01_CV_SC_1_3310.xnvmsh', {{fbc95d2c-afca-ae6e-a865-eff9f8152f1b}:0} cached in , Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
C: eCResourceCollisionMesh_PS:ead(): loading collision mesh G3_Object_Skull_Bear_01_CV_SC_1_3310, Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
gCHUDListCtrlInventory:nPaint -> Rebuilding modified inventory: PC_Hero., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
gCInventoryStackList:indStackIndex -> Template is invalid (null)
eCMainCache::EvaluateCacheUsage - CacheOutFactor : 0.014000, Image CacheOutFactor : 0.066363
eCMainCache:rocess - Total memory : 1052267008, currently available : 694702592, Total Vid Memory: 1073741824
Is Prefetcher Job Running already this frame ? - False
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Merc_10, Target: Guard)
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Merc_10, Target: Guard)
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Geldern_Warrior_01, Target: Guard)
gCNavigationMap:indWay - Invalid start zone (2)(NPC: Geldern_Trader_01, Target: G3_Object_Interact_Stool_01)
eCBaseCache:acheInResource - resource 'sfx_ani_couldron_bubbles_a00.wav', {{fb150928-669c-99ac-819e-fa666a77a797}:0} cached in , Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
CFFPackedDirectFileStream:ead -> Trying to read past end of file.
eCResourceAudioSample_PS:reateSample -> Created sample from file: sfx_ani_couldron_bubbles_a00.wav., Z:#472 -> '.\kernel\ge_message.cpp'
The method bCObjectBase:rite() detected an improper usage!
Hint:How do you use this?
eCDX9Device::ToggleNewMode - m_p3DDevice->Reset failed: D3DERR_INVALIDCALL !
Description: Invalid call !
Gothic III Forsaken Gods.exe
caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
in module <UNKNOWN> at 0023:0000000CCallstack:
0023:0000000C (0xE9905C00 0x00000002 0x100E702C 0x00000006) <UNKNOWN>
00232D2B810 (0x80000001 0x3083D3BC 0x00000004 0x3083CFD4) <UNKNOWN>
0023:E265F9C0 (0x30032E3E 0x3064F5AA 0x30039117 0x3001D985) <UNKNOWN>
0023:3064F59E (0x9AE90056 0xE900431E 0x002D7DC5 0x113510E9) <UNKNOWN>
0023:33EFE900 (0xC23E1705 0x9C3F8A80 0xD7FFB5B5 0x323F72AA) <UNKNOWN>
0023:8ABE4C8C (0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000) <UNKNOWN>Registers:
EAX=00000001 EBX=3033B1EB ECX=00000001 EDX=10196D70 ESI=00000002
EDI=ECE90AA0 EBP=B8471719 ESP=B8471721 EIP=00000000 FLG=00010246
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B-----------------------------------------------------------------
Memory dump and statistics:
Memory statistics
-------------------------------> memory allocation summary <---
Log created at: 11:48:24 AM
-
<cafat>
senior tag
és a jelenlegi beállításaim ezen a gépen: [link]
és nem akadja h újabb játékot is írjak aminek nem sikerült megakasztania a kártyát: fear2 project origin... pedig azt is fullra húztam, ha érdekel vkit linkelek arról is képet, bár az nem tartozik ide
-
<cafat>
senior tag
válasz
bishoplogan #2429 üzenetére
1xű ini szerkesztés
nameg 1 mutáns 7600gt amin eddig minden elment fullon akadás nélkül, fogalmam sincs h miért...
példának pár durvaság: Lost Planet, Jericho, és ez a játék sem utolsójahh és nem raktam fel még semmi community patch-t, csak a gyári 1.12-vel tolom
-
<cafat>
senior tag
aloha
újra elkezdtem, míg nincs gothic 4, és be akarom járni itt is az egész világot, megtalálni mindent
utam során voltam pár szép helyen, jópár héttérképnek való screen shot készült
és belinkelem őket, sztem tetszeni fog nektek is
az egyik orc érszakon elég viccesen kényelembe helyezte magát miután megöltem
1
2
3
4
5
6
7
8
9 -
The IT guy
tag
válasz
hejesírásó #2425 üzenetére
Hali!
Ugyanez volt a problémám a Gothic 3-al anno, hogy akármit is csináltam kilépegetett félóránként, bugos volt, csomó questet meg sem lehetett csinálni, meg rengeteg grafikai kaki volt vele...
Nemrég hallottam csak a 1.7-es Community patchről és az 1.71 es hotfixről. Szal feltelepítettem újra, felraktam az 1.7-et és utána az 1.71et (kb 900MB
)... és és.... majdnem könnybe lábadt a szemem...
annyira jó munkát végeztek, hogy szerintem egy díjat is megérdemelnének érte... Minden működik úgy ahogy kell!!! Sőt, még jobb is lett...
Most hogy már az Obliviont végigjátszottam jópárszor és ráuntam a Fallout 3ra, most elkezdtem megint játszani a Gothic3-al... juhúúú
-
schwartz
addikt
Gothic 3 Community Patch 1.7.2
Dark Mysteries (unofficial Gothic3 add-on) -
hejesírásó
senior tag
üdv néktök!
régen kipróbáltam mikor kiadták,de annyira szétesett és olyan giga mega bugos volt h hagytam a francba.
azóta jobb a helyzet? Van már minden agybaját megoldó okosság?
hivatalos patchek, community patchek jók már?
nagyon szeretnék vele játszani mertt mowstanában jó játék nincs, az obliviont meg már meguntam vagy 3 végigtolás után
köszke -
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot és nagyon nehéz szerintem.Tudnátok tippeket adni,hogy mit kell csinálni az elején?
Köszönöm előre is
-
<cafat>
senior tag
itt az ini szerk
meg pár régebbi képem(szavak külön-külön 1-1 kép)
-
<cafat>
senior tag
nekem az adatlapomon olvasható configommal, és 1 kis egyéni ini szerkesztéssel (amit megtalálsz itt a fórumba, vissza lapozva néhány oldalt) simán elment fullon 1280x1024be
javaslom én is, hogy próbáld ki ezt a felbontást, meg az ini szerkesztés sem utolsó
igaz a ramokat így is felkajálta kb 1-2 óra játék után:S
ha sok volt a teleport, mentés, visszatöltés, akkor még hamarabb
és szerintem a 8500as sokkal ratyibb mint 1 jó kis 7600gt
vga-nal soha sem a ram számít, nem azt kell nézni, 512mb bőven elég mindenre
amúgy nem tudom, lehet nekem valami szuper vga-m van, de eddig mindent elvitt fullon ált 1024be, de néhol 1280ba is (jercho-nál meg lost planet-nél kellett csak meghúzni kicsit, hogy folyamatos legyen fullon ^^)
most legutóbb pl fear2-vel semmi gondom nem voltfelraktam, kipörgettem 3 nap alatt, iszonyat durva lett
-
Jakesz
addikt
válasz
Balinov #2415 üzenetére
Hát még a Crysis is sokkal jobban megy 800x600-as felbontásban mediumon, szóval érthetetlen... Full minimumon, még ilyen procival is szaggatásmentesen kéne futnia. De azért a 7600-as, meg a 8500-as GeForce között van egy kis eltérés teljesítményben, sőt még 1 GB memóriája is van az enyémnek
-
Jakesz
addikt
válasz
Balinov #2413 üzenetére
Hát 640x480-ban tolom mindent minimumra levéve és még így is szaggat kicsit alapból, pláne, ha egy városban vagyok ahol sok ember van. Ez azért már durva. 2006-os játék és akkor ilyen videókártya még csak álom volt, a RAM pedig elég neki, hogy fullon menjen. De azt is tudom, hogy rohadt optimalizálatlan egy játék
-
Jakesz
addikt
Jó a játék, csak sokszor szaggat még minimumon is, pedig nem kéne, mert a gépem megvan hozzá:
Intel Celeron 2.66 GHz (talán ez az 1 gyenge, de akkor is ..)
GeForce 8500 GT 1 GB RAM
2 GB RAM
80 GB HDD -
Roba
tag
Üdv!
Megtaláltam Al Shedim templomának 5 db. kulcsát ( nem sokára megnézem belülről). Megtaláltam és sikeres küldetésnek vette a következőket (de ezek ügyében nem beszéltem senkivel): holtak őreinek 10 urnája, gyógyítók 5 kupája, papok 7 kőtáblája, harcosok 7 szobra, tudósok három tekercse. Kikkel kell beszélnek e küldetések ügyében?
THX!
-
schwartz
addikt
-
keresem a gothic 3-hoz a magyarosítást, de mindenütt csak 1 link van ami persze nem műkszik, valakinek nincs meg véletlenül? Nosztalgiázgatnék kicsit, ha már a héten szabin leszek
-
pigatt
őstag
Forsaken Gods-ról még mindig semmi hír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robogó, kismotor
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest