Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Van egy Bogir nevezetű vadász Farkasklánba. Ő ugyebár azt mondja neked,hogy öljem meg a mészárost és ad egy követ ami farkassá változtat.... Nost vége a küldetésnek ha megölted a Fehér Mészárost és utána elmegy meghalni. Hova megy?
Mert én követtem ugy 5 percig,de az csak ment el a rákba én meg meguntam és mentem tovább...
Hol hal meg a csóka?
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Azt a küldetést ki tudta megcsinálni amikor vengardba kell vinni az egyik csókának egy csomó fűrészt? Én a játék során kb 5öt tudtam lopni
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lesz valami kieg? Lesz folytatás?
-
Calibos
addikt
Még múlt héten beszéltem a MO-i forgalmazóval, elméletileg 6 hónap garit vállalnak törésre/ repedésre, de arra való tekintettel, hogy elég sok Gothic3 lemezt hoznak vissza repedéssel, ezért ennek ellenére kicserélik!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na kiakasztottam a gamet
Xardassal kicsit sokat kell a végén menni,de a vége nagyon jól sikerült és a zene se egyszerű
Valaki tudja mi lesz ha mind a 12 serleget odaadtuk a lovagoknak?
-
Calibos
addikt
Out of memory hibára egy megoldás, nem tudtam sajna kipróbálni mert a meghajtóban elrepedt a lemezem
als erstes lädst du dir auf der seite http://www.ntcore.com/exsuite.php den explorer runter.
Dann öfnest du damit die Gothic3.exe.
Dann suchst du auf der linken seite NT Header/File Header und klickst File Header an
Nun solltest du aud der rechten seite ''click here '' sehen.
da drauf klicken
nun noch bei ''App can handle> 2gb adressest '' nen hacken setzen und das ganze speichern und fertig
1. Elöszőr is innen [link] töltsd le az explorer
2. Nyisd meg vele a Gothic3.exe
3. Bal oldalon keres rá a NT Header/File Header és a File Headere kattins rá!
4. Ezután a jobb oldalon a ''click here '' kellene látnod, erre is kattins rá!
5. ''App can handle> 2gb adressest '' ezt pipáld ki és mentsd el, és kész is van!
Remélem működni fog -
<cafat>
senior tag
hát olvasva az előző sorokat, még jó h nem vettem + annó....
(már csak az hiányozna h berobbanjon a gépembe azt tönkre tegyen vmit....)
én is ez miatt vettem új gépet, + 3gb ramotés majdnem szívrohamot kaptam a kétségbeesettség és elkeseredés miatt mikor így még hamarabb elfogyott a ram mint előtte 1gb-al....
''végre'' még vki aki +őrül az ''out of memory'' tól, eddig azt hittem h 1edül vok ezzel, de úgynéz ki mégse....
annyi buggal taliztam, de nem érdekeltek mert én így is szeretem, és a legtöbbet tudtam kezelni patchek nélkül (gothic rutin) és így is vittem ki, de az olyan nagyobbak amiktől nem lehet tovább vinni elég bosszantóak lehetnek.....
(én még szerencsére nem taliztam ilyennel)
na + persze az ''out of memory'' ami teljesen elrontja az egész játék élményt, és bosszantóvá teszi, ezt nem tudtam +oldani ezért ezt csak 2x vittem ki, többször nem fogom, nem úgy mint az elődöket amiket legalább v 6x(pedig mikor először láttam azt hittem h legalább 8x kiviszem az összes lehetséges módon....)
alig vártam h kijöjjön, és mikor végre láttam, vettem gépet, majd elkezdődött az 1re nagyobb problémák sorzata...., és mikor kivittem, hát a vége 1 qrva nagy csalódás volt az előzőekhez képest.....
iszonyat ratyi lett, sajna ezt kell mondanom fájó szívvel
rem a 4 már jobb lesz.... -
Calibos
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #1976 üzenetére
Hát...hosszú történet, én emiatt váltottam konfigot, és ahelyett hogy régi konfigomat eladtam volna oda ajándékoztam a húgomnak,- ezen a konfigom toltam végig a Gothic3-at)
Régebbi gépemen nem voltak gondok, csak az új konifogomon sehogy se akart elindulni
1-1 napig ment Prime95 és Memteszt, Hardver rendben van.
Gothic2 is 3x eredeti példányban van meg -
Calibos
addikt
Melyiket? Van egy német és egy Magyar!
Olvasgattam a német oldalakat, komolyan veszik ezt a játékot, elvégre roppant népszerű a német nyelvű területeken ez a játék! ''Out of memory'' problémára is van segítség mert a patch az nem segít
pigatt
Megtaláltam őket, Seven M a forgalmazó
Köszönöm szépen a segítséget!
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
tegyétek fel a community patchet
-
edipqe
senior tag
ennek a játéknak a népszeruségét az is jol mutatja hogy ekkora x@ar de mégis mennyi ember megprobál vele játszani!
ha ez nem a gothic lenne akkor már senki se tudná hogy mi ez 1általán, már senki se emlékezne rá.
respect mindenkinek aki kuszkodik vele és nem adja fel!
és reménykedik egy isten_bugmentes patch létezésében -
Balinov
titán
hova tűnt a feliratkozásom erről a topikról!
-
edipqe
senior tag
5-6 éve kb 1 szer igen abba bele is halt szegény kis olvaso..........megrepedt és a nagy fordulatszám miatt a repedés mentén száétjott->bedarál..... robbanás
gamestar-os volt! -
edipqe
senior tag
ha van isten akkor a G3at ruhelli mert kulonben nem engedte volna hog ilyen hulladékot kiadjanak!
-
Calibos
addikt
ELEGEM van GOTHIC3-ból
Tegnap elrepedt a meghajtóban a lemez
Még soha nem történt ilyen! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
HEllo 11 tűzserlegem van,de nemtom melyik hiányzik. ez a hely hol van?Varant Border?Mi ez magyarul?
-
edipqe
senior tag
de nekem is fent volt az a patch! és semmi nem javult anno, ezért fogtam és LOMTÁR, de most szeretnék megoldást keresni és játszani vele.
-
Calibos
addikt
Volt
Megoldás az volt, hogy letöröltem, és csak a 1.12 patchet tettem fel, így ezek a hibák megszűntek...viszont cserébe folyamatosan „out of memory” hibaüzenet jön ki elő
Tegnap megint újra install volt, de már el sem indul a játék! Out of Memory
Az a vicc hogy régi konfigomom végig tudtam tolni a játékot és elsősorban Gothic3 miatt vettem vadi új gépet
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
hi
olyan hiba nektek is van h. néha stéesik fehéresre a kép?
amikor forgatom a kameranézetet fehér villanásokban eltunoget a kép meg hasonlok? ezzel a buggal találkozott már vki? -
Skorbut
tag
ÁÁÁ végre belefutottam
...!!! Am nagyon tetszik a game, kár h máshogy nem lehet bejutni Ishtar-ba...!
Üdv mindenkinek! -
Skorbut
tag
sziasztok!
Légyszi segítsetek... nem találom a 7. water mage csókát... ugyebár egy van a Braga mellett nemsokkal lévő barlangban. egy van a börtönben. 2 van az egyik tempomnál, a másik a másik templom romjai között lévő barlangban. amelyiket még megtaláltam, az amelyiket el kell vinni a térkép széléhez valami nagy fához és ott ki kell írtani 1 barlangot, majd megtanít vmi jeges cuccot.... nah ők megvannak.... DE HOL A HETEDIK...????
Please HELP!!! Előre is köszi! -
<cafat>
senior tag
elvileg létezik v1.09 es patch!
találtam a játék mappájában egy fájlt ami leírja h pontosan melyik patch mit is javít, és ehez azt írja h ez a patch javítja ki az ''out of memory'' hibaüzenetet, mármint h azt a bugot ami miatt bejön ez a szar mentéskor... szal nem kell hozzá sok ram, 1-2gb-al is jól játszható, csak 1 bugos foshalom, és még a memóriát se tudja kezelni
....
hallott vki vmit erről a patchről? esetleg +van vkinek? v honnan lehet letölteni, ha létezik? mer jó lenne vh +xezni (főleg nekem)
-
Balinov
titán
hát,ha 5-10x nem raktam újra a gothic3-at egyéb okok miatt,akkor egyszer sem,de hibával nem találkoztam,mégcsak hasonlóval sem. Prószáltam virágboltos német verzsönnel,meg 1911penge félével is, 1.07-es,1.08-as és 1.12-es peccsekkel,magyarítva,anélkül,de egyedül a német változat angolosításával (szinkron angol) majd annak magyarosításával futottam 2x kört,mert az ini-be kicsit mást kellett írni. törölj le minden szart a g3-al kapcsolatban,csinálj egy win karbantartást friss plattform,cpu,vga,dx9c driverekkel,defrag után,dt-vel tedd fel rendesen.dvd-n van cpu driver,azt is tedd fel,vagy ha inteltől elérhető egy firsebb cpu driver,akkor dobd fel azt.Van továbbá vmi M$ féle script telepítő,azt is tedd fel,mert fontos!
Told rá egyből az 1.12-es peccset,aztán indítsd el a játékot,hogy a lokális iniket megfelelően létrehozza,aztán járj el a magyarítás faq-jában írtak szerint. Ja,és csinálj a módosított és lecserélt fájlokról backupot,mert bármikor jóljöhet.
Adataidnál található konfigtól jóval gyengébben gond nélkül használtam (1GB DDR500,7600GST,S754 A64 @9x250)
Remélem boldogulsz és soksok örömet szerez a játék
üdv
Balinov -
SLYM
veterán
hihetetlen ez a kurva magyarítás komolyan. leszedtem. feltettem úgy ahogy írták az olvass el-be. erre amikor belépek sehol semmi szöveg. mondom anyád. na ment egy újratelepítés, és persze a mentéseket is kimásoltam. gondoltam az a gond, hogy nem az 1.12-t kéne feltenni hanem az 1.08-at mert azzal már tesztelték. jó felteszem az 1.08-at meg persze ami kell hogy induljon, meg a magyarítást. belépek látom megyar. mondom zsír. beállítom ami kell ki is írja hogy indítsam újra a progit, mert akkor lép életbe a változás. mondom ha már kint vagyok letörlöm a régi mentéseket, hogy mostmár rendesen értve a játékot jáccak vele. de ez a szar baszik elindulni. rányomok az új játékra, tölti a játékot és a végén jön egy hibaüzi, hogy valami gebasz van valami szutyuk scripttel. 3 lehetőség van, leállítás, ismét, kihagyás. itt ha a kihagyásra nyomok akkor kijön még egy csomó üzi és a vége kilépés, ha a leállításra akkor leáll, ha az ismétre akkor néha!!!!!!!!! (ez is milyen hogy csak néha) belép a játékba, és nagy nehezen elindul.... DE! semmit se lehet csinálni. ott állok az első csatánál és nem mozdul senki, meg semmit se lehet (tárgyakat) felvenni sehonnan. ez LOL komolyan. valaki írja le nekem pls hogy melyik verzsönnel, meg milyen patch-ekkel meg hogy indította el a game-et. köszi
-
Mozso26
senior tag
VÉGIGTOLTAM. Nagy kár h végetért nagyon élveztem. Fantsztikusan jo volt igy magyarul nagyon élvezetes volt. Még poénok is voltak benne. Nagyon köszönöm mindenkinek a segitségét.
-
Mozso26
senior tag
Srácok nekem miért nem válaszoltok? Talán ti sem tudjátok? Vagy minden áron azt akarjátok h magam találjam meg? Legalább csak annyit h a sivatgban van -e vagy a zöld övezetben vagy a hóviharban?
Pls már rengeteget kerestem.
-
Mozso26
senior tag
Srácok hol az ötödig templom?
-
<cafat>
senior tag
komolyan mondom +őrülök
most vettem ramot, és 2gb rammal full grafikán, (minden csík fullon, 1280x1024) és kb 2-3 mentés után jön a hibaüzi h ''out of memory''
mi a szart csináljak ezzel????????!!!!!!!!!!???????
elvileg 3gb ramom lenne csak 1gb a szervízben, de majd ha +jön, akkor is ezt fogja kiírni????????
már rohadtul elegem van, mit lehet csinálni h ne foggyon el állandóan a ram???!!!???
mert korábbam 1gb rammal mikor jött ez az üzi tényleg csak ~10-30mb ram maradt, de most 2gb-vel már ~150-250mb ram marad, amit nem hiszem el h nem elég neki
vki pls help me!már nem bírom...
-
Mozso26
senior tag
help
-
Mozso26
senior tag
PLs valaki árulja el h hol van az ötödik templom. Itt északon vagyok megtaláltam Xardast is de állandóan esik a ho semmit sem látok pls help.
-
Mozso26
senior tag
Üdv. Van egy nagy city aszem Istar a neve a fejvadász városka ahova még csak be sem léphetek mivel az hirnevem nekem kevés lenni : konkrétan 15 és már az öszzes többi várossal végeztem a környéken szoval nem hiszem hogy meglesz a 75%.
Most akkor mi tévö legyek? Lemészárojak ott mindenkit, vagy várjak hátha lesz hirnevem? -
cirkus
aktív tag
válasz
<cafat> #1914 üzenetére
Hát nem igazán lehet megtudni, hogy melyik városrészbe kell menni teljesíteni az éppen aktuális feladatot,
az igaz hogy a feladatra kattintva az elhangzott párbeszéd olvasható, meg a jel jelöli, hogy melyik városban kaptuk a feladatot, de hogy hova kell menni teljesíteni az nem ..... -
Mozso26
senior tag
Miért jo nekem h álattá tudok változni (a játékban) amikor normál állapotomba erösebb vagyok , és ha állatként ölök minden ölés után kiirja h szintlépés az mire vonatkozik?
-
polaar
tag
válasz
Mozso26 #1915 üzenetére
Minden szintlépéskor tanuláspontokat kapsz,mindent ebből fejlesztesz a trénereknél erőt,kardforgatást stb.Van olyan skill aminek követelménye van pld a nyúzási skillhez megadott szintű hunting kell,a kovács skillek is ilyenek(csak ott kovács skill kell,a kardforgatáshoz erő stb).
-
Mozso26
senior tag
Hali-ho mindenkinek. Nagyon jo ez a game elképesztöen leköt és minden agysejtem dolgozik
. A lost planet alatt ezt nem éreztem
No de lenne kérdésem is.Már a királynál is voltam és még csak lev 22-es vagyok.A kérdésem az h már van elég aranyam a kovács akkor sem tanit meg semmire mert h nincs elég tapasztalati pontom és szinte mindenki ezt mondja.Még mindig nem vagyok mester kardforgato nem tok gyogyitani..stb a pajzs használatom is csak egyes szintü?
Itt minden csak a hösöm szintjétöl függ vagy van más egyéb limitálo tényezö is? Gondolok itt arra hogy ha a botharcot választom akkor nem fejlödhetek a kardforgatásban csak a köv szintlépéskor és akkor is mondjauk csak az egyik képességet tom fejleszteni vagy egyszerre lehet minden képességet fejleszteni adott mértékben?????????
Még egy ha meg akarom tanulni a botharcot akkor a botot kéne használnom, és persze utána fizetés ellenébe tanulhatom meg? -
<cafat>
senior tag
ja de elárulja azt is, bocsi kihagytam...., am itt a konkrét pontos beszélgetéseket rögzíti, mondatonként, személyekhez csatolva.... (kivéve, ha nincs bejegyezve seemmi a bugok miatt
) a gothicban és a gothic2ben nem beszélgetések voltak feljegyezve, hanem kicsit részletesebb, mégis 1értelműbb szövegek, és néha sejtelmesebbek is voltak, és logikus gondolkodásra ösztönzött..., nem értem itt mér hagyták ezt ki, és mér így lett, na de mind1, jó ez így is, de azért el tudnék képzelni ugyan úgy + szövegeket a beszélgetések mellé....
-
<cafat>
senior tag
mi történt a gothic3.hu val??? nem tudja vki? mert ''az oldal nem található''
+változott a címe, v pillanatnyilag nem elérhető? de ugye nem szűnt meg? szeretnék még leszedni jókis hátérképeket...., tök sok jó volt az oldalon, amit máshol még nem találtam meg -
-
cirkus
aktív tag
Sziasztok !
MOst kezdtem játszani a gémmel, és lenne 1-2 kérdésem ...
A térképnél mutatja, az aktuális küldetéseket, de azt már nem látom, hogy hova kell menni ezeket megcsinálni, honnan tudhatom , hogy melyik jelhez menjek megoldani a feladatokat ??? -
<cafat>
senior tag
S.O.S. mostmár komcsi kezdek aggódni.....
[link]
ez is driverhiba, v g3 bug?!?
mert ez már egyre jobban hasonlít egy memóriahibás vga-hoz
a fűrészelgető rebelek enyhénszólva nemgyengén voltak ''széttépve''.... és azt még hozzáteszem, ha továbbmentem, akkor változtak ezek az érdekes kis formák...., pláne ha még forogtam is.... hol kevésbé, hol jobban szétestek, szakadtak az emberkék.....
.osabban az a 2 rebel aki fűrészelt....
sajnos több képet nem tudtam lopni, h jobban szemléltessem, mert ahogy visszahoztam tálcáról beakadt a zene, majd jött eg hibaüzenethang, és bezárta a gothic3-mat, de a paint ott maradt, és a gép sem fagyott le.....
ez most akkor mi?!?(mert sztem ez már vram hiba
)
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Sikerült magyarositanom.
Más a jatek folyamatosan akadozik töltöget megakad pedig elég erös vasam van.Erre esetleg van e valami?
Nem találtam a jatekban eddig térképet igy nem tom hol vagyok és h hová kéne mennem, ez is normális?
Amugy egész elviselhetö game az oblivionhoz képest. -
<cafat>
senior tag
eszméletlen, h mennyire kiforratlan/befejezetlen ez a game....
nemtom h vki már rájött-e de különböző billentyűkombinációkkal elő lehet hívn a grafikai motort, a fizikát...., és játék közben simán lehet szerkeszteni mindent, nekem pl többx volt ien:
1x északon előjött ilyen sok kis kocka, amikben felületi sikenek voltak, tudtam választani belőlük, és azt is h a felszín melyik kis részére tegyem (egy 3szögön belül) és sikerült az 1ik hegyből ilyen földes homokos füves hegyet csinálnom
1x volt olyan a sivatagba h ott meg a fizikáját sikerült előhívnom, és megjelentek ilyen vékony lila vonalak, és zöld körök, minden lény ember állat alatt volt egy zöld kör és volt több lila vonallal összekötött zöld kör a földön amik 1 adott területre vonatkoztak, és ha nemtem előre akkor az alattam levő zöld kör kimozdult jóval elém...., mikor meg harcoltam egy oroszlánnal, akkor azt vettem észre h olyan mintha az 6ározná meg h mennyire mozogjon vmi, mert mikor kifeküdt és odébb esett ott is kilengett a zöld kör...., de ezt nem sikerült szerkesztenem, de nem is akartam...
meg volt még olyan is a ''középföldön'', h ott meg sikerül vh olyat csinálnom, h minden fekete és átlátszó lett, és minden kis fehér vonallal meghúzott 3szögekből állt, és láttam a grafikai felépítését mindennek
, a földfelszínnek, az embernek, az orkoknak a többi embernek...... az állatokét is.....
it's amazing....
ez iszonyat durva.... -
Mozso26
senior tag
Pls segitsetek. Most tettem föl a jatekot és nagyon tetszik de az angol tudásom nem az igazi , mivel én ugy tudtam h magyarul is van valamilyen verzio de nekem telepitésnél nem adott be semmilyen lehetöséget.A magyarositások portálon se találtam semmilyen magyarositást.Pls egy linket ha van ahonnan le tudom tölteni...
-
<cafat>
senior tag
thx
és azt nem tudná vki +mondani nekem h mi a f*szom az a ''Tunnelrumbler''??? mert úgyérzem ugolf kuglóf kicsit átb*szott....
annyit tok róla h egy speckó booze, de v fél óráig kerestem az inventory-ban, de nem találtam....,
az + a másik h, a szügséges hozzávalók (20 booze berry, 2minecravler band, 2ore) helyett elvette az összes ore-omat (kb 186 v 197), ezért kicsit megkóstoltattam vele a szentelt, élezett greatsword-omat....
, még jó h felajánlotta h eljönvelem messzebbre, mielőtt az egész tábor rámtámadna....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Retro játékok
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest