Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
hát,ha 5-10x nem raktam újra a gothic3-at egyéb okok miatt,akkor egyszer sem,de hibával nem találkoztam,mégcsak hasonlóval sem. Prószáltam virágboltos német verzsönnel,meg 1911penge félével is, 1.07-es,1.08-as és 1.12-es peccsekkel,magyarítva,anélkül,de egyedül a német változat angolosításával (szinkron angol) majd annak magyarosításával futottam 2x kört,mert az ini-be kicsit mást kellett írni. törölj le minden szart a g3-al kapcsolatban,csinálj egy win karbantartást friss plattform,cpu,vga,dx9c driverekkel,defrag után,dt-vel tedd fel rendesen.dvd-n van cpu driver,azt is tedd fel,vagy ha inteltől elérhető egy firsebb cpu driver,akkor dobd fel azt.Van továbbá vmi M$ féle script telepítő,azt is tedd fel,mert fontos!
Told rá egyből az 1.12-es peccset,aztán indítsd el a játékot,hogy a lokális iniket megfelelően létrehozza,aztán járj el a magyarítás faq-jában írtak szerint. Ja,és csinálj a módosított és lecserélt fájlokról backupot,mert bármikor jóljöhet.
Adataidnál található konfigtól jóval gyengébben gond nélkül használtam (1GB DDR500,7600GST,S754 A64 @9x250)
Remélem boldogulsz és soksok örömet szerez a játék
üdv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest