Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Kérdés: kaptam egy mágustól egy rúnakövet,vagy mi a szöszt,amit el kell egy kolostorba vinnem. hol lehet ez a kolostor? úgy rémlik a storyboard-ból,hogy ezeket a köveket mind 1 helyre kell vinnem,de még a gothic3.hu-s térképeken sem találok rá a célállomásra..
-
ftc
nagyúr
mennyi a max egyes tanulásokból?
értsd
erő
varázslat
kovácsolás
stb ? -
Balinov
titán
válasz
#70869248 #588 üzenetére
vazz,de a leguccsó kaland/szerepjáték,amit végigtoltam az anno a Discworld volt,még p1-en,szal nem kicsit jöttem ki a formámból...meg azt saccoltam,hogy ahogy az erőt is lehet sokféleképp növelni (pölö malomkő emelegetés),akkor a tanuláspont-tal is lehet vhogy mahinálni..
ugyanmágus...örülök,hogyha elérem végre az a szintet,ahol már ork fegyverrel lehetek.. (vhol 150+ életerő környékét..)
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
mágus lett valaki már?
-
Balinov
titán
srácok,tanuláspontot mivel lehet kapni? csak sikeres küldetésteljesítésekkel?
-
ftc
nagyúr
Nah mivel most nincs elég erőm mert a tolvajlásra,ősi erőre,vadászatra gyurtam város felszabaditások elmaradnak...
-
ftc
nagyúr
válasz
Renegade88 #580 üzenetére
hm azon átsiklottam...ahoz még gyenge vagyok...
-
ftc
nagyúr
Borús fok alatti bányában hány szörny van?
-
Lortech
addikt
válasz
#70869248 #574 üzenetére
Jó persze, én nem taktikázva gondoltam, úgy könnyű, hanem brute force odaállok és gyapáljuk egymást egyhelyben.
Ha azt akarom, hogy ne sebezzen meg, előveszem a war crossbowt meg a megélezett blade squarreleket, és adok neki, esetleg még felállok egy emelkedőre ahova nem tud utánam jönni, akkor még hátrálni sem kell.
A video állatság. -
törölt tag
Taktika kérdése a dolog, pl. dombnak lefelé sosem szabad támadni, de felfelé mindig kifizetődő, nagyobb ellenfeleket meg ha lehet neki kell szorítani vminek, ha nem lehet akkor ritmus...de azért mindig késznek kell lenni az elfutásra
A régi Gothic3 videómon van egy rész ahol egy Trex-t ölök egy husánggal (alacsony szinten)
Youtube:[link]
(fent van linkként a teljes méret is, mert sajnos a legszebb dolgokat letömöríti a youtube)
-
Detox!
senior tag
Hát srácok szerintem is Ram kell neki nem a proci. Ezt azért mondom mert fél óra FEAR Combat után (ugye aztis minen játszom az fps miatt) eszement módon zúg a procchűtő (sokkal hangosabban mint a deszkám chipsethűtője-ami azért nagy szó
) sokkal hangosabban mint 3óra G3 után! Szal ezt a procc dolgot nem értem, de tény hogy az 1GB memót kiröhögi
(minden minen)
Aki be akar járni minden területet, (mint én) annak nemgáz megtalálni azt a barlangot
Miért van az hogy másoknak megy medimon szépen 1GB memóval nálam meg akad mint a fos minen isez így nem fair
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Renegade88 #569 üzenetére
Mit oldjanak meg rajta? Egyszerűen ez van. Ez az áldozat a hatalmas terekért, melyek egyszerre a képernyőn vannak, és hogy ''ne kelljen töltögetni előre meghatározott pontokon, ajtóknál''. (Oblivion mintára) Sajnos kevés hozzá a technika jelenleg.
1, Vagy annyi ram kéne, amiben az összes adat _feldolgozva_ egyidejűleg befér, nem akarom megbecsülni, de ez a két gigának a többszöröse, Az első betöltés hosszú percekig tartana.. A következők már rövidebbek lennének.
2, Viszonylag kevés ram ( 1-2giga ) egy nagyságrendekkel gyorsabb merevlemezzel, és legalább kétmagos bivaly procival.
3, Az, ahol most tartunk, kevés ram, lassú háttértárak, meg egy nem tökéletesen megírt szoftver. Sokkal több munkával és tárterülettel gyorsabbat lehetett volna összehozni.
Igen, a cape duni sárkányokra gondoltam. Azt hittem nem olyan ismert az a Barlang. Az ogre-k gyíkok, alig tudnak megsebezni még ha szemtől szemben odaállok is. Egyedül a Black troll ellenfél, bár őt is le tudom egy szál karddal gyógyítás nélkül, de akkor oda kell figyelni. -
válasz
Renegade88 #568 üzenetére
Csak azért írtam, mert írtad, hogy a kevés ram miatt szaggat.
Szóval nem a kevés memória miatt... -
Balinov
titán
válasz
Renegade88 #569 üzenetére
az 1.12 utáni megapeccsről? ezt szeretném én is tudni...
-
Renegade88
tag
Vmi hír az új patch-ről??? A ram kezelést mikor oldják már meg?
-
válasz
Renegade88 #566 üzenetére
Két giga van...
-
válasz
Renegade88 #563 üzenetére
Hát nekem x800 gto-n 1280x1024-ben mediumon szépen megy, de azért ha nagyon sokan vannak, akkor beszaggat szépen...
-
válasz
Renegade88 #558 üzenetére
Hát nagyon alap beállításokkal esetleg elmegy rajta...
-
válasz
Renegade88 #554 üzenetére
Azok nem sárkányok, hanem vízköpők.
-
Renegade88
tag
Na úgy látszik bedöglött a vid karim, eddig is csak pofázva működött, azaz bios helyet színes hátterek jelentek meg. Amikor kedve volt csak akkor indult el.....
Na mivel nem tom az új gépig letenni a gothic 3 at azt gondoltam veszek egy geforce 7300- as AGP-s vasat. Ez elég jó ehhez a játékhoz
?
Ugyis untam már a diavetítést -
Renegade88
tag
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
A Borús-fok alatti barlang nem rossz XP gyűjtő terület
amiket én ott találta: 3-4Tárnarák; 3 Ogre; 10-12 goblin; 2 sárkány
A sárkányokért 500XP jár
Az Ogrékat volt a legnehezebb kinyírni
A sárkányok meg hülyék mint a segg (hál istennek
) mert lőttem őket egy szikla mögül és ahelyett hogy nekemjöttek volna, csak lövöldözték a tűzgolyóikat amik persze mindig elakadtak
-
Lortech
addikt
Sárkányt öltetek már?
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
Renegade88 #550 üzenetére
THX
-
Detox!
senior tag
''Ahhoz meg kell ölnöd (ledöfnöd) öket és az nem szép dolog
''
Végülis nem adtam föl Phillt sem az orgyilkosoknak (legalábbis másodszor) szóval fejlődőképes vok és ugye a középkorban még számított a Honor ami mindenek felett ál
De hogy ne hazudtoljam meg magam íme újabb láma kérdésem: hogy lehet döfni
illetve nincs vmi hatásos módszeretek Sárkányok és Ogrék ellen??? (azon kívül hogy egymásra uszítom őket
)
-
törölt tag
A küldetés teljesül sok esetben (mert a cél megvalósult), de nem tudod leadni a küldetést, és azért is jár xp.
Nem kell lázadókat ölni ha nem akarod...sőt én még Ishtar-ban sem voltam tehát vízmágusokat sem öltem.
Mégis a 80-s szint elérhető. -
-
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
Ölés:
Ha leverted az ellenfelet, akkor álj elé,mellé a közelébe és Jobb +bal gomb kombináció lenyomásával letudod döfni! Na akkor meghal
Felbontás állítás: Options-->Video
Olyan beállítás amin minden fut:
A konfigoddal igen nehéz sajna, de megprószálunk mindent: állíts mindent Low-ra és vedd le a simítást, a legalsó a beállításoknál (sajna nem tom mi neve az sokat gyorsít, ha leveszed minimumra) -
Detox!
senior tag
Nahh srácok fölszabadítottam Borús-fokot
(vért izzattam és kb. 20*töltöttem vissza
) viszont még mindig megvan az a küldi amit Uruk adott hogy pucoljam ki Vörösdokkot
Viszont hiába aprítom a Vörösdokkiakat mert mindig felkelnek vagyis nemtom megölni őket
Meg amikor azt a küldit kptam hogy öljem meg a lázadókat Borús-fok-ban akkor sem tudtam kinyírni Phill-t mert őis mindig fölkelt
Szal a kérdésem az lenne hogy mé nem tom megölni őket
Más: Szerintetek van valami megoldás arra hogy normálisan fusson a game (25fps) a köv géppel
Venice 3800+; 1GB ram; húzott X800GTO 256/256.
Énmár módosítottam az Ini-t (a Gothic3.hu-n leírtak alapján), de még ígyis sokszor 2-5fps-t produkál ráadásul minden minimumon vanSzeretnék mediumban játszani de nincs cash új hv-re
Mondjak le róla? (bár annak is örülnék ha minen normálisan menne...)
És mégegy: hol lehet állítani a felbontást
Illetve van olyan beállítás amin jobban fut mint minden minen
Bocs a sok kérdésért de előre is THX -
frizso
senior tag
Tudna valaki válaszolni az #517-es kérdésemre?:[link]
-
frizso
senior tag
zzel csak az a baj, hogy az alaplap s462-es, ugyhogy max egy 3200+os barton
Oppsz
Én azt írtam mit javaslok, a játékhoz, azt nem figyuztam milyen lapod van!
A Barton-t már nem javaslom! Inkább vegyél új lapot és procit!
Ha jó üzletember vagy, akkor nem is kell sokat rádobnod és van egy 939 v. AM2-es lapod és abba valami 3***+-os proci!
A memód is, úgy látom cserélned kell, akkor inkább az AM2-es lapot javaslom, mert abba már DDR2-es memók mennek!
Videókariban meg felejsd el az Nvidiát, és Atit vegyél főleg, ha a Gothichoz hasonló játékokat nyomod!
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Nagyon Kszönöm a részletes (ráadásul térképpel illusztrált) segítséget
A Tárnarák nem olyan vészes mert mivel nem tudtam továbbmenni, leírtottam az Ork sereget vmi kupolás város mellett és már 10-es szintű vok 450-es hp-val
Tényleg Ardeabocs ha kérdezek legalább megnézhetném pontosan
-
Wolfy_
tag
ezzel csak az a baj, hogy az alaplap s462-es, ugyhogy max egy 3200+os barton tudnek beletenni, az erosebbhez alaplapot is kene cserelni. tuningolasban nem nagyon vagyok otthon, de ahogy 166 mhz-rol elmozditottam az fsb-t, mindjart resetelt is a gep...
a vidkartyaval meg megint az a helyzet, hogy agp-s kellene. nekem valami nvidia 7600 gt jutott eszembe mint lehetoseg. ugyhogy jelenleg kb. vagy ez, vagy a ram lenne eselyes.
azt mondod a ram tobbet dobna a dolgon mint a vidkartya?
bar vegulis ha 30-40-bol kijon egy (agp-s es ddr-es) alaplap+proc, akkor elvileg mehetne az is. csak akkor neg a kovetkevo fejlesztesnel lenne az, hogy mindent egyben kellene venni (bar ezt valamikor ugy latom mindenkepp muszaj lesz)...
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
2*1Gb-t eősen javasolt a játékhoz!
A videókarid nem a legújabb, de szerintem elég erős darab, ezzel még várhatsz a memó sokkal jobban fog jönni!
A proci viszont nagyon gyenge, azt cserélni kéne! (Bár ki tudja mit tud tuningolva)
Ha fejleszteni akarsz és nem akarsz sok pízt kidobni javaslom a 3700+ SanDiegot (15-18k)
és igen jól húzható!
Videókártya az már nehezebb behatárolni az már tényleg nagyon pénz függő! Én az x1900gt (35k) vagy a 1950pro-t (43k) ajánlom, ezek ár érték arányban a legjobbak!
De ez az én véleményem -
Wolfy_
tag
hali
en is jatszogattam mar a jatekkal 1-2 honapja, viszont mivel a vas az kb. a minimalkovetelmeny korul mozog, ezert most azon gondolkozom, hogy valamit veszek meg ala. eddig leginkabb a videokartyara gondoltam, de most felmerult bennem, a ram es a proci is (mindegyikre sajna eselyem nincs).
szoval most egy athlon xp 2600+ van 2*512 mega rammal, meg egy 9800 pro. szerintetek is a vidkartya csere lenne a legjobb, vagy inkabb a masik ketto? kozephosszu tavon gondolkozom a ram 2*1 gigara cserelesen is, procit viszont egy fokkal nehezebben tudnek vadaszni (es ugy sem nagysagrenddel jobbat).
varom a velemenyeket es koszi elore is. -
frizso
senior tag
Valaki tudja hol, kinél lehet Katanát venni
-
Balinov
titán
kijössz halmaréktól,balra van a tengerpart azzal a 2 viskóval,jobbra az a kupolás város,nos,menjél balra,de kb 45 fokba.fákkal van körbevéve és egy lépcsőn van a lejárója,ill. van másik lejáró is a tárna legmélyére,de egy tárnarák van a barlang bejáratánál,de az még az elején kissé sok az embernek.
lehet hülyén fogalmazok,szóval tegyük fel,hogy hátad mögött a város halmarral dél,akkor északnyugat felé kell menned.
bocsi,ha kissé kusza voltam,csak már 5 napja nem játszottam a g3-al -
ftc
nagyúr
a város felszabaditásnál válik lényegében 3 felé a történet...vagy kifüstölöd a lázadókat vagy legyakod az orkokat...vagy 1x ezt 1x azt teszed...
nem tom mi a igazság abban de olvastam több helyen hogy pl 3 város felszabaditás után automatikussan rádtámad az összes ork... -
Detox!
senior tag
Srácok szeretnék kérni egykis helpet!
A legelső küldetésekkel van problémámaz egyik hogy találjam meg Xardast, a másik pedig hogy beszéljek a lázadók főnökével. Azt tudom hogy Vörösdokkba kellene mennem de a térkép nem jelzi és nem találom sehol
Már körbejártam mindent, Vengard körül is legyaktam az Ork sereget (kaptam is 5000Tp-t
) de sehol sem találom őket.
Tehát a kérésem az lenne hogy magyarázzátok el (szájbarágósan) hogy hol találom Xardast és a Lázadók vezérét
Kiindulási pont Artega legyen ahol Hamlar is áll
Nagyon fontos lenne mert szeretnék haladni a sztorival
Előre is nagy köszönet a helpért -
Beszélni kell emberekkel, és aki harcosnak tanít, attól lehet venni. 5 tp és 250 arany kell 5 erő növeléshez. Ugyan úgy, ahogy a kovácsolást, meg a vadászatot meg a mágiát.
Lehet malomköveket emelgetni, az is ad 5 erőt. Meg bizonyos növények is adnak +1 erőt, meg bizonyos küldik is növelik. -
Balinov
titán
üdv,
erőt (strenght) hogy lehet növelni? vhol 1x szintű a karakterem,de még mindíg vhol 120 körüli az erőm. Kaptam olyan tippet,hogy xp-t lehet strength-re konvertálni,de sehogy nem jövök rá hogyan...
ja,nyomja vki magyarul úgy,hogy a német változathoz van rátéve az english nyelvü ~600mb-os pakk....1.09-es peccsel szerelve
üdv
Balinov -
ftc
nagyúr
Vizsgák után újra neki állok. Elbactam mindig az elején.Város felszabaditásokat hagyom majd a végére...ez több okból lesz jó..dolgozhatok majd az orkoknak és a lázadóknak is majd és nem kell előrről kezdenm,hogy megismerjem az összes történet végét...
ha jűl számolok 4 féle befejezése lehet az egésznek... -
törölt tag
válasz
Renegade88 #501 üzenetére
Mind az 5 szarvast le kell vadászni, és amikor beszélsz vele ügyelj rá hogy legyen is annyi hús a zsákodban.
-
Renegade88
tag
Nem tudjátok hogyankell teljesíteni a ''Kill the shy deer'' küldetést? Chris adja ki Ardea mellett. Ott van egy csomo ilyen Shy deer a környéken, megöltem őket, de amikor beszélek Chrissel csak annyi van, hogy: Let's trade
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest