Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelta
tag
Az alapjátékban ha játékot kezdünk az állóképesség ikonja sárga színű és elég gyorsan újratöltődik.Na,én felszedtem néhány szintet és ez az ikon egyszerűen beszürkült és baromi lassan töltődik fel.Ez miért van? Túl sok a motyó a letárban és nehezebben piheni ki magát a manusz vagy miért? Kipróbáltam a felbontás válltogatását. Nálam jobban megy 1024ben mint 1280ban.
Már most kezdtem 3X a játékot lvl55-ös vagyok és megint kezdem unni az akadásokat és a 1.5 perces töltögetéseket. A Witcher 1.0-án nem tölt ennyit. -
Kelta
tag
válasz
FehérHolló #2379 üzenetére
Üdv!
Én már régóta próbálkozom a Gothic 3-mal,de eddig mindig feladtam a hihetetlenül hosszú töltési idő miatt(van,hogy míg tölt lefőzök 1 kávét és van,hogy sütök 1 stíriai metéltet...). Van vkinek vmi tippje a töltési időre? Az,hogy futás közben döcörög nem (annyira) zavar - még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest