Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Vazz, nálam lehet a hiba vagy a krómnál? Tegnap frissített 19betára, azóta nem marad sehol semelyik oldalon bejelentkezve (pl. itt ph-n sem) Név/jelszó be van írva, de be kell lépnem mindenhová...
¤ R'n'R ¤
-
JetiRulez
őstag
válasz hackeeeee #9693 üzenetére
Nézegetem a processzorokat, de nekem nem úgy tűnik, hogy S462-es kategóriában volna SSE 2 bármelyikben.
Itt igazából az az érdekes, hogy csak az utóbbi napokban kezdte csinálni a gép minden előzmény nélkül.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
-
Eagl3
veterán
Hi, sikerült már valami megoldást találni, hogy miért zöldülnek be a youtube-os videók Chrome alatt?
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #9672 üzenetére
Nos, nem javult meg az indítási parancs beírása után sem. Azt hiszem megérett a gép egy fejlesztésre. Komplett konfig nem fog kijönni belátható időn belül. Hiába, eljár az idő ezek felett.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
xcds
őstag
Most akkor a stabil előrébb jár, mint a beta?
A beta varziója: 18.0.1025.151 -
JetiRulez
őstag
válasz laszlohu #9681 üzenetére
Csak sima SSE támogatás van benne. Akkor itt van a kutya elásva. Csak azt nem értem, miért csak a napokban kezdte el. Talán most volt verziófrissítés és módosítottak valamit?
-
Neró
őstag
Remek! Működik végre.
| www.diablohungary.hu
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Ma reggel óta a Chrome egyszerűen nem működik. Akármelyine oldalt szeretnék megnézni, akkor "A manóba, valamiért nem sikerült megnyitni..." üzenet fogad. FF, IE működik.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Csak kíváncsi volnék valamire. Mostanában gyakran dobott nekem a Chrome ilyen hibaüzenetet:
"Failed to initialize graphics: software mode requires SSE2 support (Pentium 4, Ahtlon 64, or higher). Aborting application."
Valami külföldi fórumon olvastam, hogy ezzel a paranccsal kell indítani a böngészőt:
"-ignore-gpu-blacklist"
Ha minden igaz, mostmár nem lesznek ilyen üzenetek, de szeretném tudni, hogy mi volt ennek az oka?
Köszönöm!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
TRob1
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Frissültünk. ..1025.152
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
laszlohu
addikt
válasz iphoneresell #9666 üzenetére
Ezt a hibaüzit azért írja ki a 18 - astól kezdve, mert elvileg nem biztonságos elemeket is tartalmaz az oldal,
vírust, scriptet, stb.
Innentől ez már nem hibaüzenet,
amelyik szerveren kiírja, annak az üzemeltetőjét kell megkérni, hogy tegyen valamit az ügy érdekében.Valakinél a HTTPS helyett a HTTP előtag megoldást jelentett.
Esetleg a Chrome újratelepítése.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Új stabil jött ki :
18.0.1025.152
Elvileg javítva lett a "szerver tanúsítványa érvénytelen" hiba.
-
olivera88
veterán
válasz iphoneresell #9663 üzenetére
Hát az. Amúgy a vicc az egészben h azért használom Chromet facen mert Operánál ugrál a chat ablak.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz iphoneresell #9661 üzenetére
Itt a kép. Nem tudom mi lett. De már vagy két napja ilyen. [link]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Másnál működik a facebook? Teljesen szét van esve, használhatatlan.
-
Bozso68
őstag
válasz iphoneresell #9654 üzenetére
Igaz, csak ahol a Chrome szaggatott, nem zártam be semmit, rányitottam a Firefoxon ugyanazt a videót, és reccenés nélkül ment.
Inkább valamilyen driver, vagy beállítási gond lehet. -
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Most tértem át a Chrome-ra, és azt vettem észre, hogy kb 10 aktív ablak megnyitása mellett a Youtube videók lejátszásánál mp-enként szaggat a videó, mintha bufferelne. Más böngészővel nincs ilyen gond.
Kérlek, segítsetek, mi lehet a megoldás.Köszi:
Zsolt[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
válasz iphoneresell #9650 üzenetére
Péntek óta csinálja vagy is nem csinálja
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
válasz iphoneresell #9648 üzenetére
És ezzel a fas...ággal nem lehet mit kezdeni??
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tudnátok ötletet ani miért csinálja azt hogy a acountokat és jelszavaimat nem illeszti be?? Meg nem is menti az új jelszavakat
Már csináltam Profiltörlést és újra szinkronizáltam de semmi változás.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Neró
őstag
válasz petyapetya83 #9644 üzenetére
Többünknek is ezt írja, de eddig nem találtunk rá "működő" megoldást. Úgy tűnik random dolog.
| www.diablohungary.hu
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok nekem a böngészőm ilyet ír ki milyen megoldás létezik erre a gondra?
A szervezet tanúsítványa érvénytelen de ezt írja ki az email fiókok megnyitásakor meg mikor google ba keresek.ja 18 verzió van fent a gépen
válaszotokat előre is kösz
-
Zolás
addikt
Letöröltem, ccleanerrel kitakarítottam, újraindítottam, újra felraktam, és most múködik.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam nem jó a chat facebookon amit írok valakinek nem látszik semmi ?
Nexus 5
-
titán
Most nezem van uj verzio: 18.0.1025.151 m
-
pethYeti
addikt
Ehez hasonló bővítmény van csak persze az tud magyar nyelvet?
-
Vukmir
aktív tag
Valami jó proxy plugint tudtok mondani? Jelenleg az Easy proxies van fenn de ez sokszor behal vagy bedob olyan tetű lassú proxikra hogy csak na
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
törölt tag
válasz Kunsztler #9620 üzenetére
Hát most az a helyzet, hogy a Chrome-nak volt a 17-es verzióig a legjobb a szinkronizációja - ez volt az egyetlen amely még a kiegészítők szinkronizálását is elvégezte -, és most az krepált be de totálisan...
Windows Internet Explorer 9.0-nál LIve Mesh hibátlanul leszinkronizálja a könyvjelzőket...
Mozilla Firefox szintén...
Opera Broser szintén...egyelőre használja a másik hármat... Chrome-ot hanyagolja addig...
Amúgy már pár napja a saját profilommal is érzékeltem, mert amikor felvettem egy könyvjelzőt a másik gépre már cseszett bepakolni automatikusan az eszköztárra....
-
törölt tag
Helló, most újból találkoztunk azzal a problémával ami lényegében a 18-as óta van.
Anyukám fiókjára is feltettük a Chrome-ot, és hát mind a két gépen lévő fiókjára, elsőre szépen beállítottuk, mondom akkor jöhet a második gépen is, beírja a jelszavát bejelentkezik és nem történik semmi, pontosabban kiírja, hogy be van jelentkezve, a Dash Boardján ott is van számszerint mennyi könyjelzője van - amit ugye az első gépen vett fel - de nem szinkronizálja le őket, és természetesen a kiterjesztéseket sem, és a témát sem
-
-
petymeg
addikt
sziasztok!
mostanában a google chrome egy csomó lapot nem enged megnyitni, ezt dobja helyette:
korábban nem volt ilyen gondom, mit tegyek, hogy engedje megnyitni ezeket a honlapokat?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Zolás
addikt
válasz laszlohu #9611 üzenetére
Semmi reakció. Érdekes amúgy hogy a google termékéve a google oldalait nem látom
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
laszlohu
addikt
Ezeket megpróbálhatod :
idézet :
"
Válaszd le a fiókot a Chrome-ból (ez a Beállításoknál a legelső lehetőség)
Lépj ki, majd az óra melletti ikonra jobb egérgombbal kattintva zárd be teljesen a böngészőt
Indítsd el
A Beállításoknál jelentkezz be a fiókodba
Szinkronizálj be mindent (illetve, amit szeretnél)
" -
TRob1
veterán
válasz Gedeon31 #9601 üzenetére
Én pl. nemtom mi a leggyorsabb - igazándiból nem is érdekel -, nekem elég ha kattintok egy linkre és kb. ott is az oldal. (Na a Chrome kb. ilyen, az FF meg sose volt )
Nálad mennyit kell várni a Chrome-nál 1 oldalra hogy behozza? És az FF-nél? Illetve gondolom próbáltad IE9-et is, ott mennyit? (Mert IE9 is sztem nagyon gyors)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudom áthelyezni a cachet egy másik meghajtóra? Kímélni szeretném az SSD-met.
-
Gedeon31
addikt
Nálam mostanában a chrome nem a leggyorsabb. Nem segített úgy látom a 18-as verzió se. FF-re tértem át jó pár hónapja,de nem látom javult volna a chrome sebességbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest