-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Mi a legegyszerűbb/leggyorsabb módja egy véletlenül bezárt oldal gyors visszahozásának?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
laszlohu
addikt
-
alratar
addikt
válasz fenergie84 #13196 üzenetére
Akkor azt tanácsolom, próbáld más böngészővel, s ha az is ezt csinálja akkor valami gond van a géppell!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
fenergie84
addikt
válasz alratar #13195 üzenetére
Nem tudom, nekem nem volt még memória elfogyás problémám, főleg nem böngészés közben.
Nem vagyok chrome guru, nem tudom, h futás közben mint művel, amitől képes belassulni, azért is kérdeztem rá itt...
már nagyon idegesít, h csak azért kell újraindítani a gépet, h újra tudjak böngészni... -
alratar
addikt
válasz fenergie84 #13194 üzenetére
Nos, nálam egyszer a Window Médaia megosztó (vagy mi tök) úgy megevett 1,5GB-ot, hogy csak pislogtam!
-
alratar
addikt
válasz fenergie84 #13192 üzenetére
Én arra gyanakszom, hogy valami megzabálj a RAMot!
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Pár hete kezdődött, h a gép indításától számítva kb 2-3 óra múlva az addig baromi gyors chrome belassul mint állat. Főleg ha új fület/lapot nyitok, akkor sokáig forog/tölt akár percekig.
Ha újraindítom a gépet, minden kezdődik előröl, tehát gyors és fokozatosan lassul.
Win7 64bit van fent és SSD-t használok rendszermeghajtónak, ha ez számít.mód: már újrahúztam a chrome-ot...ez kimaradt, de így is csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A problémám a következő(használtam a keresőt): Legújabb verzióban (is) hiába állítom be,hogy törölje a böngészési előzményeket bezáráskor,nem teszi meg,próbáltam régebbi verziót is,de a probléma sajnos fennáll.Létezik erre megoldás kiegészítő nélkül?
Köszönöm előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Létezik a Chrome-hoz olyan bővítmény, ami az új oldalt teljes képernyő méretben nyitja meg? Mert amiket találtam, mindre rá kell kattintani megnyitás után, hogy teljes képernyű méretben legyenek és ez eléggé zavaró.
Köszönöm előre is! -
Cool Face
aktív tag
olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az beállítani google chromenál, hogy a videókártyámat GPU gyorsítást használjon pl youtube videókhoz. 4K-s filmeket is simán nézhető CPUval is de nem akarom hogy mindíg 80%-on menjen. 5letek?
chrome://flags/ menüpont alatt minden be van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Ha nem találod hol kell kitörölni manuálisan vagy nem akarod kereskedni akkor
az OldChromeRemover megoldja neked. Valamivel feljebb linkelték ezt úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
senior tag
És olyan bővítmény, amivel le lehet jelszavazni a felhasználói profilokat?
Erre gondolok. Profilváltásnál jelszavat kérjen.
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Létezik a Chrome-hoz olyan bővítmény, ami az új oldalt teljes képernyő méretben nyitja meg?
Köszönöm előre is! -
scott_free
senior tag
válasz spammer #13178 üzenetére
természetesen nem segít - ha lenyomom, akkor állandóan megjeleníti a könyvjelzősávot, ha ismét, akkor pedig csak a speed dial-es lapon olyan rondán, ahogy a betett képen is látszik.
ezen kívül nem tudok youtube-videót nézni, mert folyamatosan azt írja ki, hogy "nem sikerült betölteni a plug-int"...
ha a chrome://plugins-ban kikapcsolom az r31-es változatot, akkor megy rendesen, de ha újraindítom a chrome-ot, akkor újra visszaáll ez a szar.elképesztő, hogy ennyire sikerült elcseszniük egy valaha jó böngészőt!
-
spammer
veterán
válasz scott_free #13177 üzenetére
Ctrl + Shift + B -re el kell tűnnie, ha nem, akkor ott valami bug lesz. Esetleg tiltsd le a speed dialt és engedélyezd újra, hátha magához tér...
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
zso73
veterán
Android chrome,hogyan lehet bezárni gyorsan a böngészőt ? JB
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
cellpeti
nagyúr
Üdv
a Chrome nem enged bejelentkezni. Ezt az ablakot kapom és kész.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
senior tag
Beágyazott videó nézésnél nagyon belassul a rendszer. Eddig ilyen nem volt. Mi lehet a baj?
-
laszlohu
addikt
válasz szildavid #13170 üzenetére
Bocs, de jószándékom jeléül adtam egy tippet,
ennek a témának semmi köze a Chrome - hoz,ezt az oldalt más böngészővel sem tudod ezen az oldalon használni,szerintem
Amúgy a Proxy úgy működik, hogy van egy szerver külföldön, pl. Ausztráliában,
és a honlap úgy látja, mintha ott laknál, pedig a valóságban nem. -
frutella
csendes tag
Köszönöm, de sajnos nem működik azóta sem. Rákattintottam az elem megtekintésére és ott azt írja 8 error (ez a 8 nem megjelenő indexképre vonatkozik).
Azt írja Failed to load resource - Gondolom ez azt jelenti,hogy mivel törölve lettek az előzmények, a cookie-k és a gyorsítótár többet nem is fogja behozni az indexképeket. Pedig ezek általam igen használt oldalak. -
szildavid
csendes tag
Google Chrome-on belehet valahogy hozni a pandora.com rádiós oldalt? Tudom, hogy valamelyik kiegészítő kellene hozzá csak nem tudom melyik. Köszi
-
Malachi
addikt
és ennyi, frissített egyet a Win és reggeltől újra hibátlan a Chrome. kibírnám most egy évig is akár, érthetetlen lassulás nélkül.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Újra lesz telepítve a céges gépem és szeretném megtartani az chrome-os beállításokat, ikon elhelyezéseket, kedvenceket, stb.
Van arra lehetőség, hogy valahogy ezeket lementsem és az új chrome-ba beimportáljam?Elég sürgős lenne mert ma délután legyalulnak mindent.
Köszi
-
frutella
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Chrome-ban töröltem a böngészési előzményeket, gyorsítótárat és cookie-kat. Azóta ha új lapot nyitok meg az indexképeket nem hozza, csak üresen jelennek meg, bal alsó sarokban az adott oldalak pici faviconjával. Hogy lehetne visszaállítani, hogy mutassa rendesen az indexképeket is?
Köszi
-
laszlohu
addikt
Olvasgatva a fórumokat, rájöttem mi a baj,
bevezették a Pepper flash player(beépített) automatikus néma(silent) frissítését,
ami miatt nem engedi az NPAPI - sat megtartani, hanem időközönként
lecseréli a Pepperre,
kéne a beállításokban egy olyan kapcsoló, amivel a néma frissítést ki lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Akkor másképp fogalmazok, a 24 - es Chrome - ból egy új release,
vagy a flash playerből .... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Előre bocsi, ha már többen kérdezték, tizenpár hozzászólást átnéztem, többet nem volt türelmem.
Van ötletetek, hogy mit lehet csinálni azzal a hibával, hogy ha új lapot nyitok, a régi lapon a zene lejátszás(akár youtube, akár pl a bestofrockfm online műsora) kis ideig akad, megfagy, recseg. Utána rendbejön.
A vasnak elégnek kell lennie, látsd adatlap...Köszi előre is!
Dodo -
Malachi
addikt
hát ennyi, nem tudom. minden rendben van, de a chrome behányt. remélem pár nap és megjavul egy frissítéssel, addig meg firefox. ez most működik.
-
Malachi
addikt
válasz csabyka666 #13147 üzenetére
nálam is van adblock, de azt leszedtem, ugyanolyan tetű maradt. most újra telepítettem az egészet, ugyanolyan lassú. de már elindulni is csak kb. 10 másodperc alatt hajlandó, egyszerűen nem értem. próbáltam régi verzióval is, de persze azonnal visszafrissünt a mostanira. linkekre én tudok kattintani, de hosszú másodpercekig pörög a karika akkor is, ha csak egy google keresést indítanék. teljesen lomha az egész, és egyedi, mert minden más alkalmazás, program normál sebességgel indul/fut.
memóriák, processzor oké, most felteszek egy HDD sentinelt, mert nagyon rossz előérzetem van, ha mégsem winchester gond, akkor firefox és meglátjuk.
-
csabyka666
veterán
Most akkor van is gond, meg nincs is gond.
A lassúságot annyiban tudom alátámasztani, hogy a Facebook-ot ha frissítem, akkor valamikor percekig nem csinál semmit sem, csak forog a karika.
Amit említettem, hogy nem tudok kattintani a linkekre, az nálad is jelentkezik? Fenn van az Adbloc Plus, ha ez jelent valamit...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Malachi
addikt
válasz csabyka666 #13144 üzenetére
nálam kb. két napja MEGINT szinte használthatatlanul lassan tölt be minden egyes oldalt. kb. 5 másodperc, van, hogy több. bővítményeket kilőttem, volt restart, semmi nem segít. annyira boldog tudnék lenni, ha nemj önne elő ugyanez a gond, átlag két havonta!
-
alratar
addikt
válasz csabyka666 #13144 üzenetére
Nálam nem csinálja ezt.
Rakd újra a chromot, szvsz az meg fogja oldani!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Nálatok nem rosszalkodik mostanában a Chrome? Van pár oldal, ahol egyszercsak gondol egyet, és nem enged rákattintani (hiába viszem rá az egeret, nem változik meg) egyetlen linkre sem. Újratöltés sem segít, csak ha bezárom az oldalt, és megnyitom újra. Facebookon vettem észre először, de már egyre több oldallal ezt csinálja. Mozillával tökéletes minden. Váltsak vissza arra?! 3 hete raktam újra a rendszert, szóval nem azzal van a hiba.
Valakinek van ötlete?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Orlin
addikt
CoolNovo böngészőt próbálta valaki?
Chrome-ra épülő elvileg...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
törölt tag
válasz #41133696 #12004 üzenetére
Chrome alatti Adblock esetében a ne fusson ennek a domainnek az oldalain opció ki van választva azoknál, akik rendszeresen külső oldalakról / hír oldalak stb / facebookra osztanak meg úgy tartalmakat, hogy miután az adott oldalon rákattintanak az ajánlom gombra, megjelenik a kis beviteli mező, és tudnak is bele írni?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Pár napja folyamatosan random összeomlik a shockwave flash a chrome alatt! Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Több játékkal is játszom , de eddig nem volt probléma. settlers,stormfall,foe,tibrium alliances.
köszihttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
laszlohu
addikt
válasz ///Krisz\\\ #13138 üzenetére
-
///Krisz\\\
senior tag
-
degu
senior tag
Mik nem tortennek!
Behivom az IE-t erre bejon a Google?!
Mi a franc van mar? Mi tortent a gepemmel?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
laszlohu
addikt
válasz ///Krisz\\\ #13131 üzenetére
Mert ezután kell engedélyezni az
URL - be :chrome://plugins/
Majd shockwave megkeresése , majd katt a részletekre,
Majd az egyik letiltása, másik engedélyezése -
laszlohu
addikt
válasz ///Krisz\\\ #13129 üzenetére
Ezt kell letölteni :
Flash Player 11.5.502.146 (Non-IE)
Non-IE, azt jelenti, hogy nem az Internet Explorer alá valót.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz laszlohu #13128 üzenetére
driver legújabb, 13.1, a flash-t nem tudom lecserélni, mert nem is engedi telepíteni arra hivatkozva h be van építve, a beépített meg gondolom a legfrisebb
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
laszlohu
addikt
válasz ///Krisz\\\ #13127 üzenetére
Vagy frissíted a videókari driverjét ( pl. én is most vettem észre, hogy
a 12.6 - os Catalyst van fenn és nem a 13.1)A flash player jelenlegi verzióját kell lecserélni, és használni fogja.
Egy gond van vele, hogy a Chrome a beépített flash playerét erőlteti a legutóbbi release óta. -
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, h IE alatt szépen működik a hardveres gyorsítás viszont Chrome alatt semmi, kicsit rondábbak is a videók plusz látom GPU-Z-ben, h IE kiharap egy kis memóriát és feldobja az órajelet is viszont Chrome alatt pihen a kártya ha megy a videó, hogyan lehetne ezt orvosolni? (Win8)
Előre is köszönöm!
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
laszlohu
addikt
Nekem meg pont az a bajom, hogy rámerőlteti a Peppert ez az új stabil Chrome Release,
hiába engedélyezem az NPAPI - t, akkor is a Peppert erőlteti. -
-
Gyick
őstag
üdv!
Youtube-nál állandóan a shockwave has crashed üzenetet kapom.Mit lehetne vele csinálni?
Legújabb chrome+frissitett shockwave player....[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz nimfas #13114 üzenetére
Mondjuk tiltsd le a WinToFlash Suggerstort. Ez gondolom bővítmény, vagy egy bővítménynek a funkciója. Ha nem, akkor meg valami külső program, vagy gyanús, hogy spyware/adware szarság, amit le kell pucolni a gépedről.
(#13117) alratar: Én ezt a bővítmény ajánlom: [link] Részletesen állítható.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
alratar
addikt
Noob kérdés következik!!!
A finom görgetést hogyan lehet bekapcsolni?
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok olyan kiegészítőt ajánlani amivel le lehet a weboldalon lévő videókat tölteni?
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet az androidos verziónak kezdőlapot megadni?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
TRob1
veterán
válasz TazLeacher #13111 üzenetére
Passz hogy mitől nem ok nálad... nálam simán megy. (A szokásos Beta Chrome, 11,6,602,155 Flash)
A chrome://plugins/ - ben ha van több Flash, próbáld hogy egyiket tiltod...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TazLeacher
nagyúr
Mitől lehet, hogy Chrome-ból nem tudom lejátszani a beágyazott videókat? Ha felmegyek YT-ra, simán lejátssza, de mondjuk ebben a cikkben rákattintok a videóra, és nem indul el. El sem indul a számláló. Ez van az összes más oldalon is, FB-n is pl. Explorerből próbáltam, ott simán megy minden.
-
őstag
válasz Bali27 #13109 üzenetére
Van még pár ilyen:
SRWare Iron (Windows és Linux), Comodo Dragon (only Windows). Mind a biztonságra és a személyes adatok védelmére helyezik a hangsúlyt. Ha csak Windows alatt használnád, akkor a Comodo talán a legjobb ezek közül. Egyébként felület, használhatóság, pont ugyanolyanok, mint a Chrome. De később frissülnek pár nappal. Ha nem szereted a Google nyomonkövetéseit, akkor ajánlott. És a Google kereső helyett, meg mehet a DuckDuckGo is[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Superbirdről (állitolag Chrome alternativa) valakinek van valami tapasztalata?[link]
-
Megoldásra lenne szükségem az új Google képek keresésével kapcsolatban.
Eddig ha képre kerestem, szépen megmutatta a képeket, és alatta látható volt a honlap címe, esetleg a keresendő szöveg egy része is.
1 hete a Google.hu kezdte módosítani, és átállt az új hitványnak nevezhető keresési felületre, majd tegnapra a Google.com is megadta magát, és ezzel az új "dizájnnal" jelentkezik.
A jelenlegi jónak nem nevezhető módnál, kilistázza a képeket egy szürke felülettel mutatja a honlap címét, azt jó napot.
Ha rákattintok a képre akkor egy szép fekete hátteret ad, és választhatok 3 lehetőség közül.
Hát ekkora baromságot létrehozni...
Nem tudom létezik megoldás arra, hogy visszavarázsoljam a régi felületet?
Én Firefox alól netezek,a chrome-nál más ez?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Devilhun_HUN
aktív tag
hali
mikor jon az androidos verzio?Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
laszlohu
addikt
Tegnap frissült a stabil :
Chrome 24.0.1312.57
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. A 24-es Chromeban amikor a Goodgames Empire játék betöltődik ( mondjuk 50-ből 1 X) restartol a gép.. Ez a Chrome hibája lehet? Valakinek van hasonló tapasztalata Flashes cuccok alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- All My Movies v9.2 Build 1476 1 felhasználó, 1 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
- PC Game Pass 3-36 hónap
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Destiny 2 Shadowkeep/Beyond Light/Forsaken Pack
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest