-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz S e t h #14498 üzenetére
Már megint akad, pedig csak a hardveres gyorsítás kapcsoltam vissza, amit laszlohu írt, nehéz szívvel válok meg a chrome-tól, köszi mindenkinek az eddigi segítséget, majd később visszanézek, ha lesz vmi stabilabb verzió-ha egyáltalán az okozza- , mert most vmi nagyon nem oké vele.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Fecogame #14452 üzenetére
Ma ismét nagyon elkezdett akadozni a youtube, mondhatni állt, miközben a hangokat hallottam csak, megcsináltam amit leírtál, hurrá, mennek a videók, cserébe nem tudom kirakni full képernyőre, ha ki akarom rakni, akkor max a monitor egy negyedében tudom csak élvezni a felvételt.
Nem értem mitől szart most be a böngésző, nem volt vele bajom évekig, de most kicsit sok lesz már a kompromisszum.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Penge_4
veterán
válasz Sk8erPeter #14489 üzenetére
"a Windows 8 Metrós appoknál van egy ilyen erőforrás-kímélő szolgáltatás, hogy 5 másodperc után elmegy suspended state-be egy alkalmazás, amennyiben ablakot váltottál. Ilyenkor nem is kap tehát CPU-t az adott alkalmazás"
És a háttérben indított compress, encoding, decoding egy egyéb műveletek is felfüggesztésre kerülnek. (Hol vannak ilyenkor a "tablet teljes mértékben kiváltja a PC-t/Notebookot" emberek? )
-
laszlohu
addikt
válasz Sk8erPeter #14492 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz, mivel az alábbi appot :
elég rendesen elcseszték, ezért sokan a böngészőből facebookoznak.
-
spammer
veterán
válasz Sk8erPeter #14492 üzenetére
Van asztali mód, mert asztal is van W8-as tableten. Ezért a Chrome is kétféle módban tud működni, nem csinálnak belőle külön tabletes és külön desktop verziót. A lényeg, hogy nem azért van van a Chrome-ban W8 mód, mert olyan fasza egy asztali PC-n/laptopon, hanem azért, mert nincs külön tablet verzió. Meg mert érintőképernyős vagy hibrid laptopon is lehet használni, kinek hogyan (csempés vagy desktop) esik jól Részemről a csempe pár napig volt érdekes, aztán felraktam egy Start8-at (start menü), azóta nem is látom a csempét, nem is érdekel, jó lesz nekem az egész asztali módban.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz laszlohu #14490 üzenetére
Tehát akkor tableten is van csempés és asztali mód is?
Facebooknál mi az oka ennek, hogy csak az asztali móddal működik? Milyen különbséget jelent a NEM asztali mód?(#14491) spammer :
amit írsz, az most akkor pont ellentmond laszlohu írásának, mivel ezek szerint ott is van asztali mód...Sk8erPeter
-
spammer
veterán
Tableten a Metro felületet használod, vagyis a Chrome-ot is Metro módban fogod futtatni és nem váltogatsz az asztal és a csempés felület között. Tehát nem azért használod ott olyan módban, mert marha jó, hanem azért, mert ott az a "default", mivel minden más app is úgy megy. Szerintem. Bár nekem nincs tabletem, szóval csak tippelek W8-at használok, de elhagytam a csempét, mert laptopon semmi értelmét nem látom. Ugyanígy tableten mikor tapizok, akkor nem valószínű, hogy a desktopot használnám.
(#14487) Orlin: én is erősen szemezek vele, meg néztem még a Maxthont is, az se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Tableten a facebook úgy működik megfelelően a böngészőben, ha az asztali mód be van pipálva.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spammer #14474 üzenetére
És a tableten milyen plusz szolgáltatást nyújt?
Annyi előny jut eszembe ilyen esetben, hogy a Windows 8 Metrós appoknál van egy ilyen erőforrás-kímélő szolgáltatás, hogy 5 másodperc után elmegy suspended state-be egy alkalmazás, amennyiben ablakot váltottál. Ilyenkor nem is kap tehát CPU-t az adott alkalmazás, ergo például tabletnél kevesebbet kajálja az akksit.
Na ez egyetlen érdemi előny eddig, az is nekem kellett, hogy eszembe jusson, miközben pont én akadékoskodom, mégis mi az előnye.
Ezenkívül van bármi más valódi előny?(#14473) csako :
az a gond ezzel, hogy sima PC-n igazából kevesebbet kapsz annyiból a sima asztali változatnál, hogy nem lehet például normálisan tetszőlegesen átméretezni az ablakot, hanem ott van full screenben, vagy valami nagyon fura módon oldalra dokkolva, aztán elégedj meg vele.
Ha az ujjal való navigálgatás valamilyen módon jobban működik mondjuk tableten, akkor oké, legalább annyi plusz (bár erről még senki sem számolt be), de az asztalinál még mindig nem vágom.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Next-van fent nekem is most és lehet majd áttérek rá mint fő böngészőre."
Mármint úgy érted, az Operának a Next változata, csak hogy ne tévesszen meg senkit, hogy a Next valami külön böngészőfajta Hanem az Opera Next az Operának az éppen fejlesztés alatt lévő, egyelőre még nem stabil változata, tulajdonképpen alfa-változat, csak ez a Next elnevezés marketingszempontból jobban cseng.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Orlin
addikt
-
spammer
veterán
Múltkor problémáztatok páran, hogy nem fértek el a könyvjelzősávon, és lehet-e több soros. Több soros ugyan nem, de több könyvjelzősáv létrehozható és gombnyomással lehet váltogatni közöttük ezzel:
Ha esetleg érdekel még valakit
-
dvdtomi
csendes tag
Szevasztok!
A Google Chrome ablaka a méret állítása során "darabosan" rajzolódik a képernyőre.
Rögzítettem videófájlba a hibát:
https://docs.google.com/file/d/0B638n7edcAO_OVhhRDFLcHR2RGs/edit?usp=sharing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Internet Explorernél ez a jelenség nem látható (maximum csak hangyányit).
A Chrome-nál ez a jelenség egyaránt jelentkezett alaplapi videókimenetről, illetve ASUS GTX 660 videokártyával is, két különböző gépben is (az egyikben i5-2500 /Sandy Bridge/ proci 4 GB RAM-mal, a másikban i7-3370K /Ivy Bridge/ proci 16 GB RAM-mal), egészen kis felbontáson és FULL HD-ban is egyaránt.
Munkahelyemen viszont egy régebbi INTEL kétmagos processzor nem produkálja ezt a hibát a Chrome-al.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valakinek van ötlete, hogy lehetne ezt a jelenséget megszüntetni?
(Ui.: Ettől a jelenségtől eltekintve még mindig a kedvencem a Google Chrome.)
[ Szerkesztve ]
-
yuri90
tag
Azt szeretném megkérdezni,hogy hogy lehet vissza állítani a chromeban amikor letöltök ne az iobitra irányítson át?Már letöröltem az iobitot is és ugyanaz a kép jön be mégis?
-
spammer
veterán
Chrome-ban új lap betöltése előtt gyakran megjelenik egy pillanatra egy üres fehér lap. Eddig nem foglalkoztam vele, de épp weboldalt hegesztek, más böngészőkkel is nézem közben, és máshol nincs ilyen jelenség. Az az érdekes, hogy nem mindig csinálja, van hogy 10-ből 1x-2x, van, hogy 8x. Firefoxnál sincs ilyen, de most kipróbáltam az Opera Next-et, és ott sincs (amellett pedig olyan, mint a villám Igaz, hogy friss még, 0 bővítménnyel, de akkor is.)
Szóval rohadt idegesítő jelenség, úgy néz ki, hogy újratölti az egész lapot akkor is, amikor nem kellene
szerk: most kb. 15x jó volt, aztán utána megint fehér lappal töltötte be... Valami cache zavarja lesz szerintem Amúgy kb. 2-3 verzióval ezelőtt tűnt fel, azelőtt mintha nem lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Sk8erPeter #14470 üzenetére
Nincs, úgy ahogy csako se tudja (nem is akarja).
dokee78: Opera.
Vigyázat, csalok!
-
dokee78
félisten
Kellene egy kiegészítő amivel 2 weboldalt láthatok egymás mellett,mint a Total Commander filekezelőben.
-
spammer
veterán
válasz Sk8erPeter #14472 üzenetére
Asztali gépen semmi értelme, tabletre van kitalálva, mert van X86-os W8 tablet meg érintőképernyős laptop, meg "hibrid" laptop, szóval azokra biztos jó.
-
veterán
válasz Sk8erPeter #14472 üzenetére
Csak azt tudom bővíteni, amit alapból mondtam, ha mondjuk sok csempés appod van, és leginkább azokat használod, akkor nem váltogatsz a két felület (asztal/modern) között, hanem nyugodtan tartózkodhatsz az egyiken. Többet én sem látok.
Elvileg akkor lenne jó szerintem, ha ugyanazt kapnád, mint az asztalon, csak könnyítve az ujjal való használatot, pl. ami eszembe jut, hogy a különböző húzásokra vissza vagy előre lép, meg ilyenek...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most én nem is konkrétan az új, csempés felületet minősítettem (az mindig jó táptalaja amúgy is a flame-nek), hanem szimplán ezt a Windows 8-as módot Google Chrome esetén (maradjunk a topic keretein belül), aminek egyelőre SEMMI előnyét nem látom (lásd korábbi okfejtések), de igazán felvilágosíthatna valaki legalább egyről, ami érdemi előny lehet.
Tényleg semmi hasznát nem látom, sőt, igazából szerintem még rossz is, például nem úgy rendezgeted egymás mellé az ablakokat, ahogy csak akarod, mint a rendes asztali felületnél, hanem ott van neked full screenben, vagy csupán valamilyen módon oldalra dokkolva, aztán annyi. Még bezáró, leikonizáló, kicsinyítő ikon sincs, hát tök jó.Sk8erPeter
-
veterán
válasz Sk8erPeter #14470 üzenetére
Fogalmam sincs mi a baj az asztallal, vagy miért jó a modern felület azon felül érintőképernyő-barát, Win8-at használok tavaly november óta, de nem jöttem rá többre én se...
Átlag napi fél percet vagyok a modern felületen.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Én arra gondolok, hogy egyre kevesebbszer kelljen a sima asztalra menned, azért jó."
Még mindig nem értem. Ez miért jó? Mi a baj az asztalos felülettel?
Azt meg egyáltalán nem értem, miért nagy szám, hogy oldalra dokkolhatod a másik ablakot, már a Windows 98-ban is lehetett oldalra pakolni átméretezve...
Szóval továbbra is: hol jelentkezik BÁRMILYEN előnye ennek a Windows 8 módnak? Érdemi előnyt még egyet sem láttam.===
(#14469) colomb2 : jaja, én is ezen nevetek. De oldalra lehet nyomni az ablakot, FÚÚÚÚ, TEEEE!!! Azt a mindenit! Mindjárt magam alá rosálok, ez akkora újdonság. Meg abban a módban ELTŰNIK a tálcaaaa! Meg nincs nagy piros X, minimalizáló ikon, meg ablakkicsinyítő ikon, tök jó (qrvára)! (Utóbbi aztán különösen érthetetlen, miért is lenne jó.) Komolyan nem tudom eldönteni, ez most újabb marketing bullshit, amit az embereknek már megint sikerült mélytorkosan benyelniük, vagy mégis mi ez az egész, van-e ennek bármi értelme. Úgy látom, ketten is vagyunk vele, akiknek ez egyelőre homály.
Senki nincs, aki Windows 8-felhasználó, és meg tudja védeni érdemben ezt a marhaságot?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Rimuru
veterán
válasz Sk8erPeter #14467 üzenetére
Még ezt a több ablakot egy képernyőn nagy újdonságot nem értem, tilling ablakkezelők "évek" (kezdetek) óta tudják.
Vigyázat, csalok!
-
veterán
válasz Sk8erPeter #14467 üzenetére
Én arra gondolok, hogy egyre kevesebbszer kelljen a sima asztalra menned, azért jó. Azt nem tudom mennyivel könnyebb kezelni a Chrome-ot ebben a módban érintős monitoron.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na de most viccen kívül (értem én, hogy irónia volt, de komolyan érdekel). Mitől hiper-szuper modern ez a felület? Mitől jobb a Windows 8 mód? Semmi értelmét nem látom, pedig direkt kíváncsiságból végignéztem a videót (bár inkább önszívatás volt).
(#14465) colomb2 :
igen, pont ezt néztem én is, hogy mi a szar ez, hogy mindig vissza kell rakni a parancsikont?!
Mondjuk lehet, hogy a csávó bénázik valamit, de azt nagyon idegesítően teszi...Sk8erPeter
-
veterán
válasz Sk8erPeter #14464 üzenetére
Hogy nem az ósdi desktop felületen vagy, hanem a hiper-szuper modern felületen
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Rimuru
veterán
válasz Fecogame #14462 üzenetére
Troll on:
Olyan jól működik ez a win8 hogy mindig vissza kell rakni a start-ra mert nem képes megjegyezni, elsőnek nem tölti be a Chrome-ot módváltás után... Mivel nem használtam nincs tapasztalat, de így idegesítőnek tűnik ez a mindent oldalt valami hülyeség, oldalra szoktam vinni az egeret pihentetni erre ilyenek jönnének.Vigyázat, csalok!
-
veterán
válasz Sk8erPeter #14461 üzenetére
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz S e t h #14458 üzenetére
chrome://settings/content#javascript-block
ezt a címet írd a címsorba, Enter, pöttyintsd be a "JavaScript futtatásának tiltása minden webhely számára"
opciót átmenetileg, menj az adott problémás oldalra, ahol a jelszó-megjegyeztetés csak kikapcsolt JS-sel megy, pötyögd be az adataidat, örülj, hogy megjelenik a jelszóelmentő sáv, majd a
chrome://settings/content#javascript-allow
címen pöttyintsd be a "Minden webhelyen engedélyezze a JavaScript futtatását (javasolt)" opciót (az előbbi fölött eggyel).
Kész.Egyébként a JavaScript lehető leggyorsabb, oldalfüggő (!!) kikapcsolására itt ajánlottam egy jó kis extensiont:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_14421-14421.html
Így a kiegészítők sávján csak rá kell kattintani a kis ikonra, és az adott oldalon ki/be lesz kapcsolva a JavaScript. (Nagyon hasznos tud lenni esetenként, mondjuk nekem többek közt webfejlesztéshez jön jól.)Ha nem kell a kiegészítő, van egy még egyszerűbb, amit w333 írt, és igazából tényleg kézenfekvő:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_14422-14422.html[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
veterán
válasz S e t h #14458 üzenetére
CPanel most nem lényeg, az csak egy példa
Beállítások között lesz, Spec. beállítások --> tartalombeállítások --> JavaScript kikapcsolása, majd a kívánt oldalt újratöltöd, beírod a dolgaid és belépsz. Elvileg fel fogja ajánlani a mentést. Utána kapcsold vissza a JS-t.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
S e t h
nagyúr
-
Rivaul
addikt
válasz spammer #14456 üzenetére
"Chrome újraindítása asztalon". Így megtaláltam köszönöm
Amúgy ilyen gyökér megfogalmazást, s csoda hogy nem találom
Mod: Így már engedi is magát bezárni s nem indul újra hibaüzenettel.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Win8 módot hogy tudom kiiktatni? Az elején megkérdezte hogy használom-e s igennel válaszoltam, most szeretném kikapcsolni de nem találom.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
S e t h
nagyúr
Pár napja a chrome iszonyatos módon pörgeti a procit, plusz minden beágyazott videót nagyon szaggat, a hang jó, viszont a kép úgy lagzik, hogy élvezhetetlen.Megtörtént ami évek óta nem, telepítettem a firefoxot, mert vmi nagyon gányra ment a chromeban.
Plusz abból is elegem lett, hogy a kedvenc oldalamon nem ajánlja fel a jelszó mentését, mindig úgy kell beírni, amíg a firefoxban ezzel nincs probléma.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Feltettem a chrome-t mert a Mozilla folyton kifagyott s agybajt kaptam már tőle. Ezzel minden szép és jó de kicsit makacs a lelkem. Win8 alatt bezárom s kb 10mp múlva újranyitja magát azzal a szöveggel hogy nem záródott be rendesen... Mondom, nah ne mond Ezt játsszuk folyamatosan ha be akarom zárni. Ha visszamegyek az asztalra de ő nyitva van akkor marad a helyén, viszont bezárni nem engedi magát.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
spammer
veterán
válasz gatto_ #14439 üzenetére
Nem, és elvileg nálad nem is béta, mert nem írja, csak az az érdekes, hogy akkor most a béta is ugyanott tart, mint a stabil? És akkor a többieknél a stabil miért nem frissült? Valami valahol hibádzik.
-
Csapi007
veterán
Hy
Munkahelyi gépemen is szeretnék Chrome-ot használni, a saját beállításaimmal, addonaimall, könyvejlzőimmel de nem szeretném hogy hozzá legyen kötve az accountomhoz. Máshogy: egyszer szeretném lesyncelni és utána törölni az accountot, csak ha ezt megcsinálom akkor törli a beállításaimat is.
Van erre valami megoldás, esetleg addon?"Csak úgy mondom"
-
Imy
veterán
Pár napja, ha egy új weboldalt nyitok meg, akkor 10 másodpercig semmi, csak gondolkodik, eddig nem volt ilyen gondom. Mi okozhatja, mi a megoldás rá?
-
dokee78
félisten
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz dokee78 #14428 üzenetére
Írd a címsorba:
chrome://settings/syncSetup
majd Enter.
Azonbelül "Titkosítási lehetőségek" van.Egyébként a beállítások előhívása:
Alt+F, majd B betű, legalábbis a magyar változatban.
Ami ekvivalens a három csíkra kattintás, Beállításokra kattintással.
Vagy az előbb említett chrome://settings, aztán azonbelül kotorászás.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
dokee78
félisten
Ezt hol találom a Google fiókomban?
"Google fiókodban menj a Beállítások- Szinkronizálás beállítása- Titkosított adattípusok."
Még a beállítások gomb sem jön elő. -
gatto_
senior tag
Létezik, hogy az új stabil 28-as nem jött ki XP-re? Otthon win7 alatt simán lefrissült magától, a melóhelyemen meg nem akar. Még úgy sem ha manuálisan próbálom. Azt írja, hogy naprakész.
-
w333
félisten
válasz Sk8erPeter #14421 üzenetére
Kipróbáltam, és tényleg működik egy kicsit egyszerűbben tiltottam a javascrip-et ( url sáv majd katt a kis első papírlap ikon-ra "oldalinformációk megtekintése" és ott vannak az összes engedélyek)
Köszi szépen mindkettőtöknek
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pedig egyszerű, és pont működik az első oldalon, amit priviben küldtél.
Kikapcsolod a JavaScriptet, és úgy jelentkezel be.A JavaScript nagyon kényelmes, gyors kikapcsolására ezt az extensiont tudom nagyon ajánlani:
Quick Javascript Switcher
(itt is elérhető: https://github.com/maximelebreton/quick-javascript-switcher)A másik oldalon, amit küldtél, ott már sajnos ez a trükk nem fog menni, mert ott nagyon degenerált módon kiszedték a rendes form taget, és CSAK JavaScripttel intézik el a beléptetést, úgy, hogy anélkül egyáltalán nem is működik a dolog. Szóval ott marad a manuális belépegetés...
Sk8erPeter
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Sk8erPeter #14413 üzenetére
Itt jelennek meg azok a weboldalak, amelyekhez a jelszavak mentése meg lett tiltva. További információ
Sajnos nincs ... az adott oldalokon már jelszó csere is volt, de ismét semmi
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz spammer #14409 üzenetére
Köszi
Már mindent megpróbáltam : "teljes böngészési adatok törlése" (jelszavak is) , "teljes szinkronizáció leállítása majd törlése" aztán újra bejelentkeztem chrome-ba, majd mindent egyenként visszaállítottam és visszakapcsoltam a szinkronizálást ... de sajnos semmi
Van vagy 2-3 olyan oldal ahol akármit is csinálok nem jön elő a "Jelszó mentése" funkció
Más böngészőben működik, ezért sem értem hogy Chrome -van miért nem ?iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kaszaf
aktív tag
Amiket én próbáltam:
- chrome
- coolnovo
- maxthon,
- IE10,
- firefox
- opera,
- comodo dragon.Sztem mindnek van előnye és hátránya. Jelenleg opera van ezzel kényszerülök a legkevesebb kompromisszumra. Stabilitással nálam nem volt gond egyik böngészőnél sem (Win 8 pro 64bit).
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Guglizva találhatsz pár tippet, ami talán segíthet
- Böngészési adatok, jelszavak stb. törlése, utána hátha felajánlja
- Jelszavak importálása másik böngészőből [link]
- Autofill bővítmény, ha sehogy nem megy. Pl. [link]De biztos van még más lehetőség, részemről passz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Penge_4 #14403 üzenetére
1. A jelenlegi opera:config biztos, hogy a júzerek többségének pontosan egy Boeing vezérlőpulthoz hasonló GUI.
2. "Bár nem vagyok programozó, de kétlem, hogy pár boolean, integer különösebb bugok melegágya lenne."
Akkor eléggé félreértetted, amit írtam, nem bugokra gondoltam, hanem a júzer bénázásának lehetőségeiről. Elállított valamit, úrissssten, most mi lesz. Na az ilyenről.
Egyébként ettől függetlenül meg igen, pont ezt mondom, hogy az a baj, hogy sokszor az a hozzáállás, hogy "térjünk vissza a szakócához, mert még a kőbaltának is lerepülhet a feje a nyeléről.""Tőled is kérdezem, ha már "ratyi", ezek közül mi az, ami megtalálható Chrome-ban?"
Ezt a képet az Opera User JS-ekről most nem is értettem, hogy jött ahhoz, hogy én az Internet Explorer 10-ről beszéltem. Ezt igazán megmagyarázhatnád, mert számomra teljes képzavar. Meg amúgy sem értem, ez most mire akart (ellen)példa vagy bizonyíték lenni? Meg igazából mi a kérdésed?
(Főleg annak fényében nem igazán értem, hogy eddig ahogy beszélgettünk az Opera topicban, úgy vettem észre, hogy böngészőkérdésben nagyjából egyetértünk. Bár van egy olyan sejtésem, hogy csak valamit eléggé félreérthettél/másra érthettél a hsz.-emből.)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
w333
félisten
Valaki tudja hogy miért nem menti a Chrome a jelszavamat egyes oldalaknál ?
Eddig minden ok volt de van vagy 2-3 olyan oldal ahol nem jön elő a lehetőség hogy "Jelszó mentése" : Választ előre is köszi ...iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Orlin
addikt
válasz Sk8erPeter #14399 üzenetére
Nagyon off!!
Helló!
Ugyan ez van mindenhol csak pl a kedves Digit veszem most példának.Ott is kivették a lehetőséget,hogy az ember maga rendezze a csatornákat mert így könnyebb az ügyfélnél a hiba elhárítás...
Az plusz adalék ,hogy ezt egy új szoftverre tették ami úgy ahogy van xar...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Penge_4
veterán
válasz Sk8erPeter #14399 üzenetére
1. A konfigurációs fájlos buherálás nem egy kategória azzal, hogy csináljunk egy Boeing vezérlőpulthoz hasonló GUI-t, ami tényleg összezavarja a usert.
2. Bár nem vagyok programozó, de kétlem, hogy pár boolean, integer különösebb bugok melegágya lenne. Azt el tudom képzelni, hogy bizonyos beállítási kombinációk mellett bizonyos bugok előjönnek, default beállítások mellett nem, és a lehetséges kombinációk arányával a lehetséges bugok száma is növekszik, de ennyi erővel tényleg térjünk vissza a szakócához, mert még a kőbaltának is lerepülhet a feje a nyeléről.
"mert legalább fejlesztés (pl. JavaScript-kódolgatás, CSS-beli dolgok, stb.) szempontjából sem akkora ratyi már, mint a korábbiak"
Tőled is kérdezem, ha már "ratyi", ezek közül mi az, ami megtalálható Chrome-ban?
-
spammer
veterán
Chrome topikban kérdezed? Az Audi szalonba is bemész megkérdezni, hogy a BWM-t vagy Audit vegyél-e?
Próbáld ki az Operát is, aztán döntsd el, hogy Chrome vagy Opera. Részemről Chrome
Mozilla egy rakás guanó, IE-ből meg csak a 10-es használható, az is max 1 bites júzernek, ha nincsenek igényei, egyébként siralmas. Van még Faszari, de az Windowson nulla, ezen kívül meg csak a különböző moddolt/forkolt cuccok vannak, de azokból is sok Webkit/Chromium alapú, szóval előrébb nem nagyon vagy azokkal se.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akármelyik, amelyik neked elnyeri a tetszésedet, erre most jobbat nem nagyon lehet mondani.
Objektív válasz nincs, pusztán szubjektív véleményekre hagyatkozhatsz, de akkor már legjobb a sajátodra.
Speciel nekem a Firefox azért nem jön be, mert az évek során nagyon lomhává sikerült alakítani (viszont van hozzá pár nagyon jó extension, amire nem találtam alternatívát). Chrome gyors, de NAGYON nem testreszabható, ettől függetlenül ezt használom, felváltva a 12.15-ös Operával. Az Opera jelenlegi stable verziója és a korábbiak (<=12.15) agyonkonfigurálhatók, ez mindenképp pozitív, de vannak vele kompatibilitási gondok, ráadásul most álltak át a WebKitre (Chromium egyik változatát forkolva, ez épp az Opera Next, a 15-ös változat), és ezzel együtt rendkívüli módon lebutították a beállíthatóságát, ami pedig eddig az Opera lényege volt, ráadásul jelenleg hierarchikus könyvjelzőzhetőség sincs, és ki tudja, hány éven belül lesz ismét agyonkonfigurálható ez a böngésző. Az IE10 gyorsaságra már megfelelő, de felület szempontjából szerintem buta, nem tetszetős, ezt nem is nagyon szeretem, nem is ajánlanám senkinek, de tény, hogy jobb irányba haladnak, mint korábban (pl. mert legalább fejlesztés (pl. JavaScript-kódolgatás, CSS-beli dolgok, stb.) szempontjából sem akkora ratyi már, mint a korábbiak). Jelenleg tehát én úgy látom, hogy a tudatos felhasználónak mindegyik böngészőnél valamilyen kompromisszumokat kell kötnie, van, amelyik fájóbb, van, amelyik kevésbé.
Szóval próbálgasd ki a böngészőket, melyik tetszik, aztán majd meglátod.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest