Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kovacstibor79 #5599 üzenetére
ha a saját helyezési litában van és legyőzöd akkor előrébb lépsz az arénában
ha vesztessz akkor maradsz ott ahol voltál -
kovacstibor79
aktív tag
Mikor érdemes az arénában harcolni? 2es szinten mi történik ha megtámadok egy 2es gladiátort?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kovacstibor79 #5597 üzenetére
a küldetés időtartama
a szerezhető arany és tapasztalati pont mennyisége -
kovacstibor79
aktív tag
Mi a külömbség a 2-4-6 akciópontot érő küldetések között?
-
S.Feri
őstag
Ahogy egyre nagyobbak a karakterek, úgy egyre elviselhetetlenebbek....
ÁÁÁÁ tiszta mérges vagyok... -
smiti
veterán
válasz
kovacstibor79 #5591 üzenetére
Amikor megkapod a cuccokat, vagy piacon megveszed, a csomagjaid között landol (megtalálod az üzenetek menü alatt csomagok között), aztán azt fel kell rakni az úgy nevezett hátizsákodba, és utánna menj el, ahhoz aki a feladatot adta. A képe alatt látni fogsz egy négyzetrácsos kis területet, és akkor tudod odaadni a cuccot. Remélem egyértelmű
-
válasz
kovacstibor79 #5591 üzenetére
Üzenetekre katt rá és ott van olyan fül, hogy "CSOMAGOK" na onnan húzd be a "tarisznyádba"
-
smiti
veterán
válasz
kovacstibor79 #5589 üzenetére
felraktad a sisakot a csomagok közül?
-
kovacstibor79
aktív tag
válasz
#70869248 #5588 üzenetére
A kocsmában kaptam a feladatot hogy keressem meg az edzőt, a gyakorlásnál meg is találtam. Utánna folytatván a feladatot az edző kérte hogy vigyek neki bronz centuriót, ezt expedíción szerintem megtaláltam mert az egyik győztes jelentésben ott volt az ábrája. Viszont hiába megyek vissza a gyakorláshoz nincs ott az edző. Hol találhatom meg?
-
törölt tag
válasz
kovacstibor79 #5587 üzenetére
Pontosan hogy is volt?
Mit kért, és expedíción találtad meg a tárgyat, vagy piacon vetted?
Biztos hogy az edző az, akinek vitted? -
kovacstibor79
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap regeltem az S2-n. És az első kérdésem hogy elkezdtem egy feladatot valami sisakot kell megszereznem, elvileg meg is van, de hiába megyek vissza az edzőhöz ahol kaptam a feladatot mimcs ott senki. Mi tévő legyek? Tippet kérnék.
Köszi, Hunorsmith
-
S.Feri
őstag
-
smiti
veterán
BlueDragon jött, látott és csúnyán kikapott
-
Henker2
addikt
Köszönöm a gratulációkat!
b-type!
még ennyi aranyat!
Grata érte! Szép summát akasztottál
-
törölt tag
Innen vette meg valaki a Zen-Deli amulettet?
..kiraktam próbaképpen 80ezerért, és elment. -
Henker2
addikt
Túl vagyok a bűvös 500.000 becsületen!
-
S.Feri
őstag
Valkinek egy Rayols bőrsapka of delicateness ? 49-es szint. 7sebzés, 412páncél, 6 erő,-2% erő, 25% képzettség, 20% fürgeség, 20% alkat.
-
Nemtudom, hogy mindenkinek így volt-e, de ez a 18-19-20as szint akkora szenvedés. Nincs egy rendes ellenség az összes küldetés közül, remélem 21-nél keményedik a disznó meg stb
-
Henker2
addikt
7-es lila púder érdekel valakit?
-
Gülümaci
tag
Erre varrjatok gombot!!!
De szerintem odabent csinálja a rendszergazda, mert az asszonykámat is most verte el e gy gyengusz hárpia. Tuti, hogy csak kiad egy parancsot, hogy bármilyen is az erőviszony, ne te nyerj! -
Skynet258
veterán
Ilyeneken vagyok kiakadva, és mostanság mindennap többször előfordul... Vagy csak én vagyok naív, amikor azt gondolom, hogyha jobb a statom, akkor nyernem kéne?
-
Kicsirics77
veterán
elég tré cuccok vannak mostanában mindenütt
valaki talál értelmeset is vagy csak én nézem mindíg rosszkor? -
törölt tag
'reggeleket
Nagyon úgy néz ki sikerült masszívan bekerülni a top 10-be szint és becsület alapján is.
El is vonultam kis szolid öntömjénezésre a minap érkezett 34 helvét ribivel és 14 amfora jó pannon borral..
ez volt:3425.
3327 kűzdelmes csatával, kb. 610.800 kapott, és 1.052.740 kiosztott találattal később, 3415 helyet jöttem előre.
juhéj. -
S.Feri
őstag
61-es Táliths sapi és 60-as Táliths csizma eladó. 20K/db áron.
-
S.Feri
őstag
Nem nézte valaki mikor vált az aukcio?
-
Vigneau
félisten
Szerintem ne flémeljetek.
1 a lényeg, valdez9 szivesen átvett, amit Vele privátban beszéltem le. Ha nem ajánlottalak volna, akkor nem lennél ott. Én is türelmes voltam Veled szemben, ráadásul Magadtól mentél el, még csak nem is én tettelek ki - köszönhetően Barnának is. Emlékezz vissza, hogy többszöri megkeresésedre is miként reagáltam.
A többiek viselkedésével szemben viszont nem vállalok felelősséget, mindenki a maga módján értékeli és dolgozza fel a távozásodat. -
Mark97
tag
válasz
Kicsirics77 #5530 üzenetére
most Barna94-re golnoltál mert ö köpöt be téged
-
Kicsirics77
veterán
mondtam már hogy nem szeretem a besúgókat
főleg nem a klánban
remélem az illetékes tudja,hogy róla van szó -
Herodes81
csendes tag
hy na meg volt nagy be bebaszás nem mentem a kolbász zsirba egyből korronába ficcentem jó kis bulivolt
-
törölt tag
Ezek talonos cuccok, egyedül az 'AsaDeli' függő megy piacra, de már megvan rá a klánból a vevő.
Viszont ki fogom rakni a ZeiDeli függőt is (gyűrűk maradnak, amíg jobbat vagy uilyet nem találok), viszont elég magas áron (60-70ezerért), ha klántagnak kell, akkor szóljon.
Nekem van egy másik, igaz van benne fejlesztés, de majd kimosom. -
dante3
addikt
Na, úgy látom lemaradtam valamiről, üdv a klánban cathyca !
Szegény Mark! -
kagyula
aktív tag
Elveszítettem kicsit a fonalat, itt a nagy átszerveződés körül.
-
Thrawn
félisten
Megint 20-an vagyunk?
szerk: közben megjött a hír... -
Gülümaci
tag
de kár, hogy a piacon nem lehet kapni döglött barbárt...!
-
Tom5
addikt
Egyesületen belül a könyvtár mire jó?!Vannak ott vmi receptek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Macska topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest