Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
blgmyke #6972 üzenetére
Akkor már nincs sok hátra...
Elvégre erről szól a játék, hogy te érj el az adott karival minél magasabb szintet
Nekem csak abból lett elegem, hogy folyamatosan elvernek olyan karakterek, akiket stat alapján bőven nekem kéne elverni... Van hogy több szinttel magasabb vagyok, és mégse. Átlagban minden tulajdonságom 100 feletti, és akkor ilyen 80-asok vernek el... Na ebből volt elég, áttértem Ikariam-ra, sokkal jobb szerintem
Drift_Elek23: Rakd ki a piacra, mindig vannak madarak, én is ennyiért szoktam elpasszolni... de volt már 20k is asszem
-
Skynet258
veterán
Ha érdkelne valakit egy 36-os karakter, Skandar_Graun néven, 2-es szerveren, akkor szóljon privát üziben. 1 hétig még meghagyom, aztán törlöm.
Köszi! -
Skynet258
veterán
Ilyeneken vagyok kiakadva, és mostanság mindennap többször előfordul... Vagy csak én vagyok naív, amikor azt gondolom, hogyha jobb a statom, akkor nyernem kéne?
-
Skynet258
veterán
Mostanság kezdem azt gondolni, hogy a harc rendszer egy rakás shit. Minden napra jut több olyan csatám is, amikor elvileg én győznék, méghozzá fölényesen... (pl nekem 66% az esélyem megcsapni a másikat, plusz 12% duplázásra, ellenfél arányai: 33%-2%) és ilyenkor az ellen győz akkora fölénnyel, amekkorával kb nekem kéne.
Ez teljesen elveszi az ember kedvét, nem is értem, miképpen számolják az egészet. -
Skynet258
veterán
válasz
#70869248 #4898 üzenetére
Engem épp az imént vert el egy harminc-valahányas tag (én 15-ös vagyok), de nem különösebben érdekel.... Ezért nem fogom felnyomni. Ha még megteszi párszor, akkor rászólok, hogy talán nem kéne, vagy szólok nektek. Ezért tiltatni valakit...
Ja és persze BUÉK meg minden, holnap leszek pont 1 éves a PH!-n
-
Skynet258
veterán
Bár még sehol sem vagyok tőletek (10-es szinten vergődök épp), de remélem ezt az arányt tudom majd tartani a későbbiekben is:
Csaták: 158
Győzelem: 132
Vereség: 26
Döntetlen: 0
Zsákmányolt arany: 12.212 Arany
Elvesztett arany 740 Arany
Sikeres találatok 5.684
Kapott találatok 1.866 -
Skynet258
veterán
válasz
Kicsirics77 #4305 üzenetére
Fel lettem véve amint látom, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest