Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainrain
csendes tag
Kivettem belőle mindent, mint ahogy irtam.
Nincs benne semmi, se ram, se videokártya, se semmi.
Csak az alaplap, proci.
El sem jutottam a boot képernyőig amikor benne voltak a dolgok, bekapcsolom, és rá 3 mp -re ujraindul
ugyanez csinálja tök üresen is, kikapcsol és randomba indul ujra és kikapcsol, valamikor egy tized másodpercre kapcsol csak be....Mindjárt megyek egy uj tápot venni, valami brutált, mert sztem táp gyanus.
Ajánlotok valamit? A pénz most nem akadály.Ui: Amugy Kingmax RAM -om van, ja
4 gb lesz benne, épp most raktam össze a gépet, nekem video vágásra lesz.
Megvettem, összeraktam mindent faszán, majd ujraindulgatott, na mondom lehet vlami hardver hiba. Sorban kezdtem kiszedegetni a dolgokat, és ugyanezt csinálja. Mostmár ott tartok, hogy nincs benne semmiés még mindig ezt csinálja. Jah az érdekes viszont, hogy kipróbáltam egy LC power táppal, ez egy gagyi táp, de zsir uj. 450 w -os.
Azzal meg sem nyikkan a szerkezet. Na mondom szép, a chieftech -el legalább ujraindulgatüdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest