Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
GA-P35C-DS3R Combo lapnál a tulajok figyeljenek az alábbi dologra:
+0,1V 2,02V
+0,2V 2,14V
+0,3V 2,29V
+0,4V 2,43V
Ezeket az értékeket nem multiméterrel mértem, hanem Speedfan és Everest segítségével. Elvileg valós értékek...2.4et meg bírnia kéne...csúnya lenne ha nem...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
stigma
addikt
válasz Gorneck #4290 üzenetére
nah lényeg.Tracer memók, amik az aláírásban szereopelnek.Tesztben 1070 et nyom 24/7 ben
4-4-4-12-n 2.3V on.Nálam ha felszorzom 2.4 sel 1070,re és 5-5-5-15 re auto Trd vel akkor sem megy, söt még 1000+sem akar nagyon menni, 5-5-5-15-öt.
mondjuk leírom min próbáltam.
Fsb 440 x8 1.4V on, 2.4 es SPD ami 519re osztja fel a ramokat, +0.4V, és alapon van minden.esetleg ghmc nek faszt adni?....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Ferko75HUN
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, num.lock. után tudtam7x 400-at állítani. Pancser voltam na Az normális viszont, hogy a cpu-z és az everest is 1.440 v feszt ir ki a proci fesz. értékének?/Pedig csak a ramnak adtam 0.2 voltot./ A hömérsékleti mutatók, alaplap 28-ról 36, proci magok/1-2/ 17-20-ról 25-30 fokra álltak be. Ez még belefér a hosszútávú stabil működésbe? Konfig: P35-DS3P, C2D E-6550@2800, geil ddr2 800 ultra, chieftec 450w stb..
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
stigma
addikt
valaki segítene?subaruwrc kollega írta nekem még annó, leosztva mennek jól a memóim, 1:1 ben kisebb probléma van, főleg ugyis hogy 5xxes FSB-t nemlehet E6750 nek adni mert nembírja.Tehát, ha mondjuk kipróbálom +0.4V on, persze léggel hütve a memókat, akkor sem bírja 1000 felett CL5 ben
Beállítások: 433*8 1.4V on , 2.4es SPD ami 520 ra emeli a memót, 5-5-515-n auto trd-vel, és 0.4V volt ami ugye 2.43V ennéla lapnál.ötlet?
tesztben ez a memó 4-4-412-n ment 1070et 24/7ben.Már meghírdettem, persze csak akkro adom el ha normális ajánlat érkezik....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
bim
veterán
valaki tudja ha a 2. PCI-E-be is nyomok egy vga-t akkor milyen modban fog menni? 16+4? vagy 8+4?
-
bim
veterán
válasz Ferko75HUN #4275 üzenetére
nem is kell nulla...szurj neki egy 444-et azt csokolom.
-
tiop
tag
válasz Ferko75HUN #4273 üzenetére
Num LOCK utánna numpadon nyomd a nullát
-
Gorneck
legenda
-
fdisk
őstag
válasz droti25 #4277 üzenetére
Ha javasolhatok vmit.A hőfokból gondolom gyári hűtőt használsz.Szerintem jobban jársz ha veszel egy komolyabb hűtőt,mert mondjuk nyáron már biztosan melegebb lesz.Jóval.Vannak olcsó/jó hűtők.4k-ért már lehet kapni.Ismétlem ez csak egy jó tanács.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
droti25
őstag
A 75 fok még tűrhető érték orthos alatt terhelve?
-
tlac
nagyúr
válasz Ferko75HUN #4275 üzenetére
nyomjál egy ö betűt a 0 helyett
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Gorneck #4272 üzenetére
Köszi a + 0.2 fesz./ram/ megoldotta a problémát, sikerült elmentenem. Most kipróbálom a crysis demót birja-e. Az fsb-nél viszont még mindig nem tudok 0-át beütni, azonkivül bármi mást. Gorneck23, szerinted meddig emelhetem az fsb-t cpu fesz. emelés nélkül, hogy stabil maradjon a gép hosszútávon? Köszi fdisk még at f4 biost használom egy ideig, nincs kedvem vele szórakozni.
-
fdisk
őstag
válasz Ferko75HUN #4271 üzenetére
Esetleg próbálj biost frissíteni,ha még nem tetted meg.Bár bios frissítés nélkül is mentenie kellene neki.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Gorneck
legenda
válasz Ferko75HUN #4271 üzenetére
Én simán tudok...
Mert kéne feszt emelni a ramnak...+0,2 vagy +0,3 kéne mindenképp a 4-4-4-12-höz.
Gorneck#1239
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok, két kérdésre szeretnék választ. A biosban az fsb értéket nem tudom 0-val végződöre állitani. Pl: 400 helyett csak 399-re. A másik ha mindent átállitok és a végén lementek f10-el, akkor miért marad az everest szerint az állapot változatlan. A konfigom: P35-DS3P, C2D-E6550, 2GB ddr2 geil 800 ultra, chieftec 450w,.... Reális 7x400 fsb, ram 4.4.4.12, alapfeszen? Elöre is köszi, ha valaki tud segíteni.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Miért van az hogy 1.5v kell adnom a procinak hogy 3.4ghz-en menjen stabilan?
Ezen túl nem is nagyon tudom húzni!
Vki help! -
-
fdisk
őstag
Fejlemény erre: (#4257) fdisk
A vga volt egy kicsit túlhúzva,ezért fagyott ki állandóan.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz banderasz77 #4254 üzenetére
banderasz77:naszóval nekem 3600 on ment 1.35V on de ez procija válogatja, és lapja is.Én jó kis procit foghattam ki, és nekem 3600on 1.35V, 3720 on 1.4V kellett, de ha 3.8at akarok akkor súlyosan 1.5V vagy efelett kéne adnom.
nemlehet h a memóknak enm adsz elég feszt?memók tutibiztosan mennek 450 en?esetleg egy memtest et ajánlok windowsosat.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
bim
veterán
válasz banderasz77 #4256 üzenetére
finomabban hanglhatók a feszek a DS4-ben.
fsb-ben ugyanannyit tud.
macka váltott DS3-ról DS4-re és ő azt mondta hogy ebben többet megy a procija.
ha benéz akkor megmondja mik a tapasztalatai. -
fdisk
őstag
válasz banderasz77 #4258 üzenetére
Oxygénsátor!
Neked milyen fesz értékek vannak beállítva a 3.6-hez?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
banderasz77
addikt
Én is jártam már úgy, hogy az Orthos simán futott, viszont a 3DMARK06 a felénél csinált restartot. Szerintem a játékok jobban terhelik a gépet, mert mindent megmozgatnak. PCI-E, SB, NB, MCH, szóval minden terhelve van. Valószínűleg a VDROP is jobban jelentkezik mindenen. Szóval nem csak a proci és a mem izzad!
-
fdisk
őstag
Hoppsza.Történt egy számomra meglepő dolog.Az orthost 4 óra futtatás után sem dobott hibát,ezért lekapcsoltam.
Feltettem a crysis demót,a gém 2 perc után kifagyott.
Akkor ezek szerint a gama jobban teszteli a vasat mint az orthos?
Van vkinek 5lete,miért?[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz banderasz77 #4253 üzenetére
vagyunk egypáran akiknek az van.
semmi gondom nincs vele.
egyedül a quad fsb nem megy nálam 460 fölé...
C2D-vel meg 525 simán alapfeszen....
nyugodtan vehetsz nem fogsz csalódni. -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek esetleg P35-DS4 lapja? Mik a tapasztalatok vele? Lecserélném a mostanit, valószínűleg jobb lenne.
-
stigma
addikt
szóval igen külön akartam.
F5 bios Tesztelve, kicsit dizájnosabb mint az F4es, és fel lehet tenni nyugodtan, nekem már fennvan.söt, a nmrégiben megjelent 1.8as audio is fennvan az is mükszik nekem rendesen.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
válasz Termi16 #4243 üzenetére
hát nemtudom én annó még 512mellé tettem 256mb memót és alig vettem észre gyorsulsát.
gyorsulás inkább 2hatványainál van vagyis ebben az esetben 2 és 4gb nál.
vagys szerintem ne tedd bele,felesleges.sőt miért mre kell 2gb memó, ami nem elég, ha kérdezhetem?....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Az everest, memóriaolvasás, memó írás tesztelésére van mondjuk, igy reggel ez jutott az eszembe, van stabilitás tesztelője is de én abban nem bízom, innkább orthos vagy P95=>ihszből letölthető.
Everest-el, mondjuk ki tudsz olvasni sok sok érdekességeta gépedről, rendszered állapotáról, HW-ről amik benne vannak.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megérné most betenni még a gépbe 1gb 1066-os kingmaxot? Saccra menne úgy mint a mostani micronok, talán a duállal sem lenne gond és mégiscsak 3gb ramom lenne.
Egyedül attól tartok, hogy ezek nem bírnák a C-s lapban a +0,3V-os feszbeállítást....Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
danntora
tag
válasz Gorneck #4234 üzenetére
Hali. Nah most megnéztem egy másik géppel összekötve,és simán látták egymást,úgyhogy ütközés kilőve,már csak az a MAC címes valami maradt. Azt hol tudom én beállítani, vagy csak a szolgáltatóm tudja?.Ja meg most mióta az előző új lapommal ment 3 napig, más az IP címem is, tehát valami változott szolgáltató oldalról.
-
Lacafi
tag
Szép vidám napot!
Stabilitás tesztre egyébre, mennyire jó az everest?
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
-
tiop
tag
Szerintetek ezek a hömérségletek normálisak??????????
[link] -
Gorneck
legenda
válasz danntora #4230 üzenetére
Nem kell vmi wins/dns szerver ip beállítást csinálni?
Két lehetőséged maradt...
1. Beviszed az teljes géped oda ahol vetted a lapod. Ha ott ismét megy és rendbe találnak mindent, akkor jön a második lehetőség...
2. Felhívod a szolgáltatót, hogy wtf a nettel?!Esetleg egy load def settings-szel lehetne próbálkozni a biosba...hátha...nekem még mindig az a gyanún, hogy a szolgáltató szívat...mivel a lap máshol jó, otthon nem és nem változott semmi, hogy hazavitted.
Gorneck#1239
-
vazzz
őstag
válasz danntora #4212 üzenetére
Nem lehet, hogy a biosban nem kóser valami beállítás? Wake up on lan, meg ilyesmi hogy áll? Nincs véletlenül letiltva a lan? A másik lehetőség viszont ami még valószínűbb, hogy túl van tuningolva a géped és talán a pci-e freki nincs lefixálva 100-ra.. Sokszor a túlhúzásra így reagálhat a gép.
Csinálj egy cmos clear-t, állítsd a gépet optimized default-ra és próbáld ki úgy. Szerintem mennie kellene így a dolognak. -
Dr.Én
veterán
Hali
Ugy néz ki hogy veszek egy Gigabyte GA P35C DS3R lapot(rev2.0)
Van valami hibajelensége ennek a lapnak amire oda kell majd figyelnem azon kivül amit az elsö hsz-ben olvastam?
elöre is kösziWOT: kissio
-
danntora
tag
Még szép hogy nem. A kábelhossz mérés csak egy fícsör, igazából a net-et diagnosztizálja hogy minden rendben van-e. Ugyanilyen másik lappal ment 3 napig, azt egszercsak már nem ment a net. Közben tuningolgattam is de nem hiszem hogy ez okozta volna, mivel most ezzel a zsírúj lappal sem megy a net. Lövésem sincs mit csináljak...
Gondolom ne fürgyek leee..
[ Szerkesztve ]
-
Lacafi
tag
-
Gorneck
legenda
válasz danntora #4222 üzenetére
Miden lapnak van mac címe ami alapján a szolgáltató azonosít...szal lap csere esetén ismét regelned kell az új mac címmel...vagy használsz routert, mint pl Én.
Ha beviszed a teljes géped a boltba ahol vetted a lapod és ott úgy működni fog akkor téged cumiztat a szolgáltató...vagy nincs beállítva vmi szoftveresen.Milyen neted van?
ui: Többet nagyon a témához nemtok hozzászólni...de ha a boltba volt net, akkor nem a lappal van a gond.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz danntora #4217 üzenetére
Nem lehet, hogy a lap mac címét regelni kéne?! Nálam se megy a chello míg nincs regelve...
Egyébként meg nem lenne rossz vmi másik géppel is megnézni az otthoni cuccaid, mert lehet a modem lett rossz...Mert ugye jelet se kapsz...tehát a lapnak nincs mit fogadni...ergo simán lehet jó a lap.
Gorneck#1239
-
danntora
tag
válasz Gorneck #4214 üzenetére
Nem éppen kábel hossz csatolás de kb eltalálja, egyébként asszem SMART Lan a menüpont neve. És igen az előző gépemmel ment a net, de ezzel is. Azt egyszercsak már nem ment. Visszavittem a lapot és kicserélték de ezzel most egyáltalán nem megy, de az üzletben igen. A különbség a két helyzet között hogy ott egy 7600 gt volt benn, egy fsp 350-es táppal, és T-Online kábelnettel.
Szal a hiba vagy a táp, vagy a vga vagy a modem. Most éppen egy agp-s konfiggal vagyok fenn, tehát kábel és modem hibája kizárva.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
bios 1.475V
ram +0.2
fsb +0.1 (ez nem tudom minek )
mch +0.1
ram 1:1 -
danntora
tag
Hali! Nagyon nagy gondban vagyok és már tele van a t...öm ezzel a lappal.Tudniilik van most egy Gigabyte P35-DS3-as lapom C2D e6750-el, 2x1 giga kingmax rammal, Corsair vx450-es táppal, 2 sata-s vinyóval, 2 optikai drive-al meg egy 7950 gt-vel.
A problémám az hogy egyszerűen nem tudom működésre bírni a hálókártyát semmilyen módon. Ha indításnál csak a proci, vga meg egy billentyűzet megy, rákötve a hálókábelt (Kábelmodemem van egyébként), az állapotjelző led nem ég csak villog ami azt jelenti hogy nem érzékeli a PC-t. Namost ha berakok egy másik hálókártyát, azt sem ismeri, a kábel vége nem villog. Elvittem egy üzletbe és ott ugyanezt megcsinálták egy 7600 gt-vel, egy fsp táppal és egy T-online-os kábelmodemmel és nekik egyből felismerte. A biosban ahol van olyan menüpont hogy megsaccolja a kábel hosszát, nálam mindenhol 0-t ír, az üzletben egyből kiirja a kábel hosszt meg a kapcsolat módját. Az XP-n fel tudom rakni a drivert simán, de sarokban irja hogy nincs csatlakoztatva hálózati kábel.Felraktam az F6-os biost is de semmi változás. Lécci akinek volt hasonló problémája vagy esetleg sejti mi lehet a gond segítsen! -
gyalak
tag
Vistánál az ODD-k betüjeleit átnevezem nem lesz gond? Xp alatt simán ment!
-
Lacafi
tag
Véleményeket, és indokokat kérnék tőletek.
A cuccom alapján, a laphoz miket cserénétek ki, hogy közel egyformán kihasználható legyen minden!
Köszi a hozzáértő válaszotok!
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...