Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz emre33 #17212 üzenetére
Egyrészt köszönöm a kiigazítást, mert napokig kerestem vmi konkrét leírást, de csak annyit találtam, h érdemes bekapcsolni vista esetén, de a másik oldalról nézve meg szkeptikus vagyok. Tudsz vmi jó linket, ahol ezt tárgyalják?
DE, ha abból indulunk ki, h az NCQ otthoni felhasználásra nem optimális (vagyis file szerverekhez van kitalálva) és feltehetőleg nem akarja a rendszer vinyóját ki-be húzogatni, akkor nem értem miért baromság az h a win felismeri driver nélkül? Szerintem ez sem egy rossz dolog. Ha hot pug kell, akkor ott van a másik 3port amire nem érvényes a nativ beállítás..
Szerk:
Secondly, let us first understand what is native mode. In native, SATA is used purely as SATA, without any consideration towards the compatibility with older devices and operating systems. Native mode enables use of all the advanced features that SATA can offer. It provides the most flexibility and options, but there is little regard for backwards compatibility.On the other hand, the Legacy mode is used to work around the most important problem caused by the Native mode: the backward compatibility. However, this comes at a price: the Legacy mode is not as flexible as the Native mode and some advanced SATA features cannot be used. So now there is no doubt why Native is technically the preferred choice.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje